!!! DEVELOPMENT MODE !!!

Βγάζουν selfie το δημόσιο θηλασμο τους

Κοινωνικά θέματα και προβληματισμοί
Κανόνες Δ. Συζήτησης
Προσοχή: Σύμφωνα με το νόμο απαγορεύεται η δημοσιοποίηση ονομαστικά η φωτογραφικά ποινικών καταδικών οποιουδήποτε βαθμού & αιτιολογίας καθώς εμπίπτουν στα ευαίσθητα προσωπικά δεδομένα του ατόμου. Τυχόν δημοσιοποίηση τέτοιων δεδομένων ενδέχεται να επιφέρει ποινικές κυρώσεις στο συντάκτη. Επιτρέπεται μόνο αν έχει δοθεί εισαγγελική εντολή και μόνο για το χρονικό διάστημα που αυτή ισχύει. Οφείλετε σε κάθε περίπτωση να ζητήσετε με αναφορά τη διαγραφή της ανάρτησης πριν παρέλθει το χρονικό διάστημα της νόμιμης δημοσιοποίησης. Η διαχείριση αποποιείται κάθε ευθύνη για τυχόν ποινικές ευθύνες αν παραβιάσετε τα παραπάνω.
Άβαταρ μέλους
Ίφιδα

Re: Βγάζουν selfie το δημόσιο θηλασμο τους

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από Ίφιδα »

Όχι Sid Vicious ο παγκόσμιος οργανισμός υγειας μιλάει για τουλάχιστον 2 ετη θηλασμού ενω ο φυσικος αποθηλασμός μεταξύ 3-6 ετων

Δηλαδη Όττο θα προτιμούσες να πεινάσει το παιδι σου απ το να θηλάσει η γυναίκα σου δημόσια;

Με το μωρο εβγαινα καθε μερα εξω για 2-3 ωρες, βολτα στην παραλία πηγαιναμε και στο παρκο, που παει.να πει 2 με 3 δημόσιους θηλασμούς τη μέρα.

Εκει ειναι οκ ή κι εκει ενοχλεί; Να μη το βγαζουμε καθολου το παιδί; Πώς την είδατε ακριβως; Καί τι εννοείς ακριβως θεμα υγιεινής; Πες μας τωρα οτι το στηθος ειναι πιο βρώμικο απ το μπιμπερο ή την πιπίλα

Σεσιλι σου χω πει οτι ωρες ωρες μου ρχεται να σ αρπάξω αγκαλιά να σε δωσω 2 σβουριχτα φιλιά να κουδουνίσουν τα αυτιά σου;
Τελευταία επεξεργασία από το μέλος Ίφιδα την 05 Νοέμ 2018, 16:10, έχει επεξεργασθεί 1 φορά συνολικά.
Άβαταρ μέλους
Naida
Μέλη που αποχώρησαν

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από Naida »

Sid Vicious έγραψε: 05 Νοέμ 2018, 16:04
Naida έγραψε: 05 Νοέμ 2018, 15:52 Να μη την παρακολουθεί βρε Σουβλίτσα μου. Αυτό λέμε. Το περίεργο δεν είναι η κοπέλα που θα βγάλει να θηλάσει το μωρό της. Το περίεργο είναι αυτός που παρακολουθεί.
Kαλά αυτό τι σε πειράζει; Αλλος μπορεί λίγο να κοιτάξει, πρόβλημα του. Δεν θα κλεψει και το γάλα. Ζητάς να τιμωρηθεί που πήγε το βλέμμα του εκεί;
Οι περισσότεροι άνδρες το βρήκαν αντισεξουαλικό και το λογικό αυτό είναι.
Τώρα αν βρεθεί και κάποιος να κοιτάζει επίμονα θα τον αντιμετωπίσει η ίδια με όποιο τρόπο θεωρήσει ότι πρέπει ν' αντιμετωπιστεί.
Η απάντηση σε όλα είναι νιάου...

I didn't do it, but If I did, I was drunk.

Que Sera, Sera...
Άβαταρ μέλους
ΓΑΛΗ

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από ΓΑΛΗ »

Naida έγραψε: 05 Νοέμ 2018, 15:52
Σουβλίτσα έγραψε: 05 Νοέμ 2018, 14:33
Μάλλον δεν καταλαβαίνεις τί σου γράφω. Τεσπα.

Και ξαναλέω για το θέμα: διακριτικός θηλασμός μπορεί να γίνει μια χαρά όταν βρίσκεσαι σε δημόσιο χώρο. Και πραγματικά, δεν μπορώ να φανταστώ οτι υπήρξαν γυναίκες που ήθελαν να θηλάσουν τα παιδιά τους και δεν θήλασαν γιατί δεν μπορούσαν να το κάνουν όταν βρίσκονταν έξω από το σπίτι.
Αυτό που ξέρω εγώ είναι οτι γυναίκες δεν θέλησαν να θηλάσουν για να μην χαλάσουν το στήθος τους.
Το να κάθεσαι σε μια παρέα, δεκα νοματαίοι ξερω γω, και να παρακολουθει κάποιος καρέ καρέ την κίνηση: ανοίγω/κατεβάζω μπλούζα, φέρνω το στήθος έξω, ταίζω το μωρό, δεν νομίζω οτι είναι παράλογο να θεωρείται από κάποιους άβολο, ειδικά με την υπερσεξουαλικοποίηση που επικρατεί στην κοινωνια.

Να μη την παρακολουθεί βρε Σουβλίτσα μου. Αυτό λέμε. Το περίεργο δεν είναι η κοπέλα που θα βγάλει να θηλάσει το μωρό της. Το περίεργο είναι αυτός που παρακολουθεί.
Αλλά βλέπεις από τους ίδιους τους άντρες που γράφουν εδώ ότι δε το θεωρούν καν σεξουαλικό το θέαμα.Και λογικότατο και υγιέστατο. Δε ξέρω τελικά για ποιο λόγο ενοχλεί.
Εδώ ακριβώς είναι η αντίφαση. :lol:
Μία γυναίκα που όντως δεν έχει πρόβλημα δεν πρέπει να την νοιάζει αν την κοιτάζουν ή όχι.
Αυτή που έχει πρόβλημα θεωρεί ότι όποιος άντρας παρακολουθεί βλέπει μόνον το γυναικείο στήθος και όχι την όντως όμορφη εικόνα του θηλασμού.

Οπότε για ποιο δικαίωμα και ποια ελευθερία μιλάμε; Το λογικό θα ήταν να μην έχεις πρόβλημα αν οι άλλοι σε κοιτάνε τη στιγμή που κάνεις κάτι που θεωρείς απολύτως φυσικό. Αν θεωρείς ότι όλοι σε παρακολουθούν, αυτή που έχει πρόβλημα, είσαι εσύ*.

*Το δεύτερο ενικό πρόσωπο, με τη γενική έννοια.
Η ελπίδα είναι παγίδα.
Άβαταρ μέλους
Sid Vicious

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από Sid Vicious »

Λοιπόν παιδιά βρήκα την λύση, έχω ένα deal να προτείνω. Καταδίκη όποιου είναι ενάντια στον δημόσιο θηλασμό και μάλιστα μια φορά την εβδομάδα στις πλατείες να γίνεται μαζικός δημόσιος θηλασμός και όποιος κοιτάει να τιμωρείται. Προτείνω η Δευτέρα να καθιερωθεί ως ημέρα μαζικού δημόσιου θηλασμού και να καθιερωθεί ως αργία. Για την πρωτοπορία της αυτή η Ελλάδα θα λάβει τα παρακάτω:
Αυτονομία και ένωση της Βορείου Ηπείρου με την Ελλάδα και αυτονομία και ένωση της περιοχής Μοναστηρίου με την Ελλάδα.
Λέμε ναι στο deal, στηρίζουμε δημόσιο μαζικό θηλασμό.
yet say this to the Possum: a bang, not a whimper,
with a bang not with a whimper,
To build the city of Dioce whose terraces are the colour of stars
Άβαταρ μέλους
Ερμής

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από Ερμής »

Ίφιδα έγραψε: 05 Νοέμ 2018, 16:07 Όχι Sid Vicious ο παγκόσμιος οργανισμός υγειας μιλάει για τουλάχιστον 2 ετη θηλασμού ενω ο φυσικος αποθηλασμός μεταξύ 3-6 ετων

Να κόβει δλδ τον θηλασμό μέχρι το δημοτικό; Μου ακούγεται αρκετά τραβηγμένο.
"Chiedi a un bambino di disegnare una macchina e sicuramente la farà rossa"
Άβαταρ μέλους
Daje

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από Daje »

Ερμής έγραψε: 05 Νοέμ 2018, 16:14
Ίφιδα έγραψε: 05 Νοέμ 2018, 16:07 Όχι Sid Vicious ο παγκόσμιος οργανισμός υγειας μιλάει για τουλάχιστον 2 ετη θηλασμού ενω ο φυσικος αποθηλασμός μεταξύ 3-6 ετων

Μου θυμησες τωρα μια ταινια με τον Μπεν Στιλερ που ηταν μαντραχαλος ο μπεμπης και θηλαζε και τον ρωτησε απορημενα μια ποσο χρονων ειναι και εκεινος απαντησε: «Σαρανταοκτω μηνων...»
https://i.imgur.com/p7krvsa.jpg
Πρόεδρος του Σ.Φ.Σ.Σ.Κ.Π.Ο
Ωραίο πρωτάθλημα ρε κατσικοειδή φυστικοβουτηρομένα λοβοτομημένα καγκουροειδή κατσίκια!
Άβαταρ μέλους
ΓΑΛΗ

Sid Vicious έγραψε: 05 Νοέμ 2018, 16:12 Λοιπόν παιδιά βρήκα την λύση, έχω ένα deal να προτείνω. Καταδίκη όποιου είναι ενάντια στον δημόσιο θηλασμό και μάλιστα μια φορά την εβδομάδα στις πλατείες να γίνεται μαζικός δημόσιος θηλασμός και όποιος κοιτάει να τιμωρείται. Προτείνω η Δευτέρα να καθιερωθεί ως ημέρα μαζικού δημόσιου θηλασμού και να καθιερωθεί ως αργία. Για την πρωτοπορία της αυτή η Ελλάδα θα λάβει τα παρακάτω:
Αυτονομία και ένωση της Βορείου Ηπείρου με την Ελλάδα και αυτονομία και ένωση της περιοχής Μοναστηρίου με την Ελλάδα.
:lol:
Η ελπίδα είναι παγίδα.
Άβαταρ μέλους
Cecily Anne

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από Cecily Anne »

Άπαξ και μπει στην κανονική τροφή, δεν έχει ιδιαίτερο νόημα μετά από ένα σημείο. Εφόσον η μητέρα δε δουλεύει, δεν είναι κακό να το τραβήξει παραπάνω, απεναντίας. Από εκεί και πέρα, ό,τι ήταν να του προσφέρει ακόμα και για τις μακροπρόθεσμες αλλεργίες, άπαξ και μπήκε στην κανονική τροφή, το έχει προσφέρει.
“I ought to of shot that dog myself, George. I shouldn't ought to of let no stranger shoot my dog.”
Άβαταρ μέλους
ΓΑΛΗ

Sid Vicious έγραψε: 05 Νοέμ 2018, 16:12 Λοιπόν παιδιά βρήκα την λύση, έχω ένα deal να προτείνω. Καταδίκη όποιου είναι ενάντια στον δημόσιο θηλασμό και μάλιστα μια φορά την εβδομάδα στις πλατείες να γίνεται μαζικός δημόσιος θηλασμός και όποιος κοιτάει να τιμωρείται. Προτείνω η Δευτέρα να καθιερωθεί ως ημέρα μαζικού δημόσιου θηλασμού και να καθιερωθεί ως αργία. Για την πρωτοπορία της αυτή η Ελλάδα θα λάβει τα παρακάτω:
Η ελπίδα είναι παγίδα.
Άβαταρ μέλους
Naida
Μέλη που αποχώρησαν

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από Naida »

ΓΑΛΗ έγραψε: 05 Νοέμ 2018, 16:10

Εδώ ακριβώς είναι η αντίφαση. :lol:
Μία γυναίκα που όντως δεν έχει πρόβλημα δεν πρέπει να την νοιάζει αν την κοιτάζουν ή όχι.
Αυτή που έχει πρόβλημα θεωρεί ότι όποιος άντρας παρακολουθεί βλέπει μόνον το γυναικείο στήθος και όχι την όντως όμορφη εικόνα του θηλασμού.

Οπότε για ποιο δικαίωμα και ποια ελευθερία μιλάμε; Το λογικό θα ήταν να μην έχεις πρόβλημα αν οι άλλοι σε κοιτάνε τη στιγμή που κάνεις κάτι που θεωρείς απολύτως φυσικό. Αν θεωρείς ότι όλοι σε παρακολουθούν, αυτή που έχει πρόβλημα, είσαι εσύ*.

*Το δεύτερο ενικό πρόσωπο, με τη γενική έννοια.
:smt005: Αλίμονο ποιος θα έφταιγε.

Δε το έκανε κανείς συγκεκριμένο ως προς τους άντρες. Μιλάμε γενικότερα για το τρόπο που αντιμετωπίζεται ο δημόσιος θηλασμός. Μια γυναίκα έχει πρόβλημα να τη κοιτάνε ή να της τη λένε επειδή κάνει μια φυσιολογική κίνηση. Δεν είναι φυσιολογική αντίδραση της κοινωνίας.
Η απάντηση σε όλα είναι νιάου...

I didn't do it, but If I did, I was drunk.

Que Sera, Sera...
Άβαταρ μέλους
Σουβλίτσα
Μέλη που αποχώρησαν

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από Σουβλίτσα »

ΓΑΛΗ έγραψε: 05 Νοέμ 2018, 16:19

Περίμενα να γράψεις "θα πρωτάξω τα στήθη μου για τον αγώνα"!
...δι᾿ ἐσόπτρου ἐν αἰνίγματι...
Άβαταρ μέλους
Sid Vicious

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από Sid Vicious »

Δηλαδη Όττο θα προτιμούσες να πεινάσει το παιδι σου απ το να θηλάσει η γυναίκα σου δημόσια;

Με το μωρο εβγαινα καθε μερα εξω για 2-3 ωρες, βολτα στην παραλία πηγαιναμε και στο παρκο, που παει.να πει 2 με 3 δημόσιους θηλασμούς τη μέρα.

Εκει ειναι οκ ή κι εκει ενοχλεί; Να μη το βγαζουμε καθολου το παιδί; Πώς την είδατε ακριβως; Καί τι εννοείς ακριβως θεμα υγιεινής; Πες μας τωρα οτι το στηθος ειναι πιο βρώμικο απ το μπιμπερο ή την πιπίλα

Σεσιλι σου χω πει οτι ωρες ωρες μου ρχεται να σ αρπάξω αγκαλιά να σε δωσω 2 σβουριχτα φιλιά να κουδουνίσουν τα αυτιά σου;
Νομίζω μιλάμε για διαφορετικό θέμα, εγω λεω για την αναδειξη του θεματος σε μαζικο τρέντυ ιβέντ. Προσωπικά δεν με ενοχλεί να θηλάσει δημόσια κάποια, αυτό γίνεται έτσι κι αλλιώς και με φυσικότητα και νομίζω σχεδόν κανείς δεν ασχολείται, δηλαδή τόσες κοπέλες σε βολτες με τα μωρά τυχαίνει να τα θηλάσουν κιόλας και δεν εχω πετυχει ποτέ σκηνικο να μη της το επιτρεπουν.
yet say this to the Possum: a bang, not a whimper,
with a bang not with a whimper,
To build the city of Dioce whose terraces are the colour of stars
Άβαταρ μέλους
ΓΑΛΗ

Cecily Anne έγραψε: 05 Νοέμ 2018, 16:20

Άπαξ και μπει στην κανονική τροφή, δεν έχει ιδιαίτερο νόημα μετά από ένα σημείο. Εφόσον η μητέρα δε δουλεύει, δεν είναι κακό να το τραβήξει παραπάνω, απεναντίας. Από εκεί και πέρα, ό,τι ήταν να του προσφέρει ακόμα και για τις μακροπρόθεσμες αλλεργίες, άπαξ και μπήκε στην κανονική τροφή, το έχει προσφέρει.
Κι εγώ κάπως έτσι τα ξέρω. Ότι το πράγμα πηγαίνει βήμα βήμα. Μόνον μητρικό γάλα -> μητρικό/σταδιακή προσθήκη τροφών -> κανονική τροφή/μητρικό ως συμπλήρωμα και σταδιακή αλλαγή του με γάλα εμπορίου ή γαλακτοκομικά προϊόντα αν δεν το θέλει.
Η ελπίδα είναι παγίδα.
Άβαταρ μέλους
Ίφιδα

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από Ίφιδα »

Προσωπικά κι εγω, αλλά ο παγκόσμιος οργανισμος υγειας λέει πως δεν υπάρχουν αποδείξεις πως κάνει κακο στο παιδι ψυχικά αντιθετως το μητρικο γάλα αλλάζει σύσταση συμφωνα με την ηλικία του παιδιού ή ακομα κι οταν ειναι άρρωστο. Ουτως η άλλως το γάλα ειναι η βασικη τροφή του παιδιου μεχρι τον πρωτο χρόνο απο κει και περα οι θηλασμοί μειώνονται αφού και το παιδι τρωει κανονικά τα πάντα (έχει προηγηθεί το 6μηνο εισαγωγης τροφών) οπότε και οι θηλασμοί μειωνονται σε 3 ή 2 τη μερα(πρωι-βραδυ)

Σουβλίτσα ξαναλέω, συμφωνώ πως θα έπρεπε να γινεται πολύ πιο συντονισμένη δουλειά υπερ του θηλασμού απ το ιδιο το κράτος, αλλά ελάχιστα γίνονται.

Υποτιμάς πολύ τις ομάδες θηλασμού. Εμένα όπως και πολλές άλλες γυναίκες, μας βοήθησαν πολύ αφού έχουν ένα κάρο σχετικές πληροφορίες. Για την ακρίβεια η μόνη υποστηριξη που έχουν οι θηλάζουσες πέρα απ τους συζύγους ειναι τέτοιες ομάδες.

Επισης ξαναλέω ότι ελάχιστες ειναι αυτές που θηλάζουν για να προκαλέσουν. Οι περισσότερες το κάνουν οσο πιο διακριτικά γίνεται. Π.χ εγω φορούσα δυο μπλούζες, όταν θηλαζα η μία ηταν απο πάνω κι η άλλη κάτω απ το στήθος ενω το μωρο κάλυπτε τα υπόλοιπα. Πιο πολύ στηθος βλέπεις σε ενα ντεκολτέ παρα στο θηλασμό κι υπάρχουν πολλά βίντεο τέτοιων δημόσιων θηλασμών που θα δεις ακριβώς αυτό κι όχι φλασάρισμα στήθους

υ.γ είναι μύθος οτι το στηθος πεφτει με τον θηλασμό
Άβαταρ μέλους
Cecily Anne

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από Cecily Anne »

Ίφιδα έγραψε: 05 Νοέμ 2018, 16:30
υ.γ είναι μύθος οτι το στηθος πεφτει με τον θηλασμό
Ισχύει, στις ηλικίες που θηλάζουν πια, έχει ήδη πέσει.
:smt005:
Καλά σκάω, σελφ τζοουκ ήταν πιο πολυ.
“I ought to of shot that dog myself, George. I shouldn't ought to of let no stranger shoot my dog.”
Απάντηση
  • Παραπλήσια Θέματα
    Απαντήσεις
    Προβολές
    Τελευταία δημοσίευση

Επιστροφή στο “Κοινωνικά θέματα”