Απαντούσα σε εσένα γι' αυτό σε παρέθεσα, πώς αλλιώς να το κάνω;Πασιφάη έγραψε: 21 Οκτ 2023, 19:20Εσύ με παρέθεσες αν ενθυμούμαι καλώς. Οπότε σε μένα αναφερόσουν. Χριστός; Ποιός Χριστός; Είμαι άθεο τομάρι.sharp έγραψε: 21 Οκτ 2023, 19:15Μα δεν αναφέρθηκα σε σένα. Άλλο και πάλι τούτο.Πασιφάη έγραψε: 21 Οκτ 2023, 19:13
Καλά είπα οτι σε άφησε στο πόστο της.![]()
Τι να κάνω αδερφέ, εγώ ανήκω στην τιμημένη πλέμπα. Με τους πικραμένους.
Πότε μοιράζετε παντεσπάνι; Για να μαζευτούμε το λέω.
Έχει τζιμάνια εδώ μέσα να φάνε κι οι κότες. Όλων τις αμαρτίες εσύ τις επωμίζεσαι;
Μήπως αντί για Ρομπέν των Δασών πιστεύεις ότι είσαι ο Χριστός;![]()
![]()
!!! DEVELOPMENT MODE !!!
Ρε πανκυδες, τι γλώσσα μιλάνε η πασιφάη με τη γαλή;
Re: Ρε πανκυδες, τι γλώσσα μιλάνε η πασιφάη με τη γαλή;
Καλά, καλά.Δεν θα με μουρλάνεις εσύ..sharp έγραψε: 21 Οκτ 2023, 19:25Απαντούσα σε εσένα γι' αυτό σε παρέθεσα, πώς αλλιώς να το κάνω;Πασιφάη έγραψε: 21 Οκτ 2023, 19:20Εσύ με παρέθεσες αν ενθυμούμαι καλώς. Οπότε σε μένα αναφερόσουν. Χριστός; Ποιός Χριστός; Είμαι άθεο τομάρι.sharp έγραψε: 21 Οκτ 2023, 19:15
Μα δεν αναφέρθηκα σε σένα. Άλλο και πάλι τούτο.
Έχει τζιμάνια εδώ μέσα να φάνε κι οι κότες. Όλων τις αμαρτίες εσύ τις επωμίζεσαι;
Μήπως αντί για Ρομπέν των Δασών πιστεύεις ότι είσαι ο Χριστός;![]()
![]()
''Μου αρέσουν οι άνθρωποι που φορούν την ψυχή στο πρόσωπό τους'' Jim Morrison
Εμένα δεν μου βγαίνει πάντα το τακτ. Σόρυ.Bazoomba έγραψε: 21 Οκτ 2023, 19:24Εμείς το κάνουμε με τακτ. Μας αποκαλεί "ευαίσθητα όλα", τσουτσουριάζουμε και πάμε παρακάτω.Πασιφάη έγραψε: 21 Οκτ 2023, 19:17Μαρή , εντωμεταξύ οι περισσότεροι εδώ μέσα την ''κυνηγάνε'' και την κοροϊδεύουνε. Και φαίνομαι μόνο εγώ; Επειδή της τα λέω χοντρά;Fata_Morgana έγραψε: 21 Οκτ 2023, 19:11
Καταλαβαίνω ότι ενοχλείσαι από το ύφος της και δεν είσαι η μόνη. Ωστόσο δεν έχει λογική να την "κυνηγάς " απειλώντας ότι θα την βρίσεις άσχημα νομίζοντας ότι με αυτό τον τρόπο θα αλλάξεις κάτι στη συμπεριφορά της ή ότι την επηρεάζεις κάπως. Όπως και οι δικές τις επάρσεις δεν επηρεάσουν κανένα.
Δέχεσαι ότι κάποιοι άνθρωποι είναι έτσι. Κάποιοι είναι αλλιώς. Δεν σημαίνει ότι τους αποδέχεσαι ή θα κάνεις παρέα μαζί τους. Διαδικτυακός χώρος είναι. Δεν ασχολείσαι, πας παρακάτω.![]()
Εγω πιστευω πως αν ψηφιζατε ολοι ΝΔ θα ημασταν μια αγαπημενη οικογενεια.Απο εκει ξεκινανε ολα.
Philip Mortimer έγραψε: 14 Μαρ 2023, 22:40 Όσον αφορά το 2019 προσωπικά ψήφισα τον Μητσοτάκη γιατί πίστεψα στο όραμα μη πολιτικά χρωματισμένου εκσυγχρονισμού που παρουσίασε.
- Fata_Morgana
Άλλοι κοροϊδεύουν τη ΓΑΛΗ, άλλοι εσένα, άλλοι εμένα κτλ . Τελικά έχει κάποιο νόημα;Πασιφάη έγραψε: 21 Οκτ 2023, 19:17Μαρή , εντωμεταξύ οι περισσότεροι εδώ μέσα την ''κυνηγάνε'' και την κοροϊδεύουνε. Και φαίνομαι μόνο εγώ; Επειδή της τα λέω χοντρά;Fata_Morgana έγραψε: 21 Οκτ 2023, 19:11Καταλαβαίνω ότι ενοχλείσαι από το ύφος της και δεν είσαι η μόνη. Ωστόσο δεν έχει λογική να την "κυνηγάς " απειλώντας ότι θα την βρίσεις άσχημα νομίζοντας ότι με αυτό τον τρόπο θα αλλάξεις κάτι στη συμπεριφορά της ή ότι την επηρεάζεις κάπως. Όπως και οι δικές τις επάρσεις δεν επηρεάσουν κανένα.Πασιφάη έγραψε: 21 Οκτ 2023, 18:49
Λαβ, επίτρεψέ μου να διαφωνήσω.
Δεν γουστάρω να μπαίνω σε έναν χώρο που ανταλλάσουμε δυο κουβέντες και να διαπιστώνω διαρκή υποτίμηση σε όοολο τον κοσμάκη που δεν πάει με τα νερά της. Αν το σταματήσει, δεν έχω λόγο να ασχοληθώ πάλι.
Ε μα με την ίδια καραμέλα κάθε ώρα και στιγμή ρε φίλε.
Δέχεσαι ότι κάποιοι άνθρωποι είναι έτσι. Κάποιοι είναι αλλιώς. Δεν σημαίνει ότι τους αποδέχεσαι ή θα κάνεις παρέα μαζί τους. Διαδικτυακός χώρος είναι. Δεν ασχολείσαι, πας παρακάτω.![]()
Γιατί είσαι δύσπιστη; Αφού στο λέω τελείωσε, δεν έχεις λόγο να το αμφισβητείς. Δεν σε θεωρώ από τα μέλη που καλό θα ήταν να λείπουν από εδώ μέσα. Δεν είσαι δηλ. στο 70%
και αυτο ωραιο νημα και πολυ ανθρωπινο
βλεπω νερο, βλεπω δεν ειναι στην ιστορία, λεω ωραια, δεν ειναι μαλακια το νημα, παω να δώ. Νεος.
Άσε με να το σκεφτώ λίγο..Fata_Morgana έγραψε: 21 Οκτ 2023, 19:28Άλλοι κοροϊδεύουν τη ΓΑΛΗ, άλλοι εσένα, άλλοι εμένα κτλ . Τελικά έχει κάποιο νόημα;Πασιφάη έγραψε: 21 Οκτ 2023, 19:17Μαρή , εντωμεταξύ οι περισσότεροι εδώ μέσα την ''κυνηγάνε'' και την κοροϊδεύουνε. Και φαίνομαι μόνο εγώ; Επειδή της τα λέω χοντρά;Fata_Morgana έγραψε: 21 Οκτ 2023, 19:11
Καταλαβαίνω ότι ενοχλείσαι από το ύφος της και δεν είσαι η μόνη. Ωστόσο δεν έχει λογική να την "κυνηγάς " απειλώντας ότι θα την βρίσεις άσχημα νομίζοντας ότι με αυτό τον τρόπο θα αλλάξεις κάτι στη συμπεριφορά της ή ότι την επηρεάζεις κάπως. Όπως και οι δικές τις επάρσεις δεν επηρεάσουν κανένα.
Όχι ιδιαίτερα..
Τώρα πρόσεξα το άβαταρGoBack έγραψε: 21 Οκτ 2023, 19:28 Εγω πιστευω πως αν ψηφιζατε ολοι ΝΔ θα ημασταν μια αγαπημενη οικογενεια.Απο εκει ξεκινανε ολα.
ΓΑΛΗ έγραψε: 09 Φεβ 2021, 16:09 Προσωπικώς, βρίσκω πολύ πιο γελοία -και σε κάποιο βαθμό επίσης γραφική- τη μεταξωτή θολούρα του σοβαροφανούς λόγου.
Εντάξει λέμε. Μπααα.sharp έγραψε: 21 Οκτ 2023, 19:30Γιατί είσαι δύσπιστη; Αφού στο λέω τελείωσε, δεν έχεις λόγο να το αμφισβητείς. Δεν σε θεωρώ από τα μέλη που καλό θα ήταν να λείπουν από εδώ μέσα. Δεν είσαι δηλ. στο 70%![]()
- Sid Vicious
Πασιφάη έχεις ξεφύγει. Εμμονική έχεις γίνει, για χαλάρωσε.
Δεν πολυμπαίνω όσο πρωτύτερα μιας και έχει αυξηθεί τρελά η δουλειά αλλά βλέπω πως ανοδικό ρυθμό ακολουθεί και η εμμονή της Πασιφάης.
Δεν πολυμπαίνω όσο πρωτύτερα μιας και έχει αυξηθεί τρελά η δουλειά αλλά βλέπω πως ανοδικό ρυθμό ακολουθεί και η εμμονή της Πασιφάης.
yet say this to the Possum: a bang, not a whimper,
with a bang not with a whimper,
To build the city of Dioce whose terraces are the colour of stars
with a bang not with a whimper,
To build the city of Dioce whose terraces are the colour of stars
- Fata_Morgana
Σας ευχαριστούμε που περάσατε απ'το νήμα μας. Καλή δουλειά να ευχηθώ.Sid Vicious έγραψε: 21 Οκτ 2023, 19:40 Πασιφάη έχεις ξεφύγει. Εμμονική έχεις γίνει, για χαλάρωσε.
Πες την αλήθεια. Το έδωσες στο ChatGPT.Dwarven Blacksmith έγραψε: 20 Οκτ 2023, 18:44 Νομίζω όλα αυτά ξεκίνησαν όταν η ΓΑΛΗ έγραψε:και η Πασιφάη απάντησε:Ομολογώ πως η παρατήρηση της κάθε παριζιάνας καντηλανάφτρας καθώς επιχειρεί να καμπυλώσει το πχορουμικό στεφάνι για να σκοράρει το τρίποντο πόντο-πόντο, ενέχει κάτιτις το διασκεδαστικό.![]()
Τα εκτός στεφάνης φεγγάρια του Κρόνου, παίζουν κι αυτά στο πχορουμικό πλαίσιο. Βασικό.
Άμα σου γαμήσω το ταμ τιριριμ θα σου πω εγώ. Καλησπέρες.
-
- Παραπλήσια Θέματα
- Απαντήσεις
- Προβολές
- Τελευταία δημοσίευση