!!! DEVELOPMENT MODE !!!
Αν σας έδιναν 100 ευρώ τον μήνα, θα γινόσασταν αριστεροί;
Re: Αν σας έδιναν 100 ευρώ τον μήνα, θα γινόσασταν αριστεροί;
Είμαι Έλλην, το καυχώμαι,
ξέρω την καταγωγή μου
κι η ελληνική ψυχή μου
Ελευθέρα πάντα ζει.
Των εχθρών μισώ τα δώρα,
δεν τα θέλω ας τα κρατούνε,
τους μισώ κι ας με μισούνε,
προτιμώ την φυλακή.
Σαν δεν κόβει το σπαθί μου
κι η αιχμή πια δεν τρυπάει,
η ψυχή δεν λησμονάει
πως επλάστη ελληνική.
του κομμουνισμού η ψώρα,
τους Έλληνας δεν μας μολύνει,
ούτε μας απομακρύνει,
από τον Ελληνισμό
ξέρω την καταγωγή μου
κι η ελληνική ψυχή μου
Ελευθέρα πάντα ζει.
Των εχθρών μισώ τα δώρα,
δεν τα θέλω ας τα κρατούνε,
τους μισώ κι ας με μισούνε,
προτιμώ την φυλακή.
Σαν δεν κόβει το σπαθί μου
κι η αιχμή πια δεν τρυπάει,
η ψυχή δεν λησμονάει
πως επλάστη ελληνική.
του κομμουνισμού η ψώρα,
τους Έλληνας δεν μας μολύνει,
ούτε μας απομακρύνει,
από τον Ελληνισμό
gassim έγραψε: 07 Σεπ 2021, 14:12 Ωρες είναι τώρα να οικειοποιηθεί η αριστερά και την Γαλλική επανάσταση.
περιμενα να το δω σε νημα αυτο, αλλα βλεπω το κανατε δυο σε ενα ετουτο.Naranjita έγραψε: 02 Νοέμ 2018, 12:57 μην λες μεγάλες κουβέντες, γιατί το επομενο νημα που θα βαλω είναι, το αν σας έδιναν 100 ευρώ τον μήνα, θα δινατε κωλο
λοιπον, κωλο οχι, σιχαινομαι ολες τις πουτσες εκτος της δικης μου, ασε που μαλλον θα ποναει.
το αριστεριλικι παλι, το συζηταμε, γιατι καταρχην ειναι μια λεξη-λαστιχο που κανεις δεν ξερει τι σημαινει. ναι στην περιπτωση που πρεπει απλως να το δηλωσω, χωρις να κανω καποια πραξη. και οχι αν πρεπει να γινω κανονικος αριστερος, δηλαδη να καταστρεφω τους γυρω μου για τη βολεψη μου. αν και αυτο παλι το συζηταω, αναλογα με το ποιους θα καταστρεφω, ορισμενοι, το χρειαζονται.
To be old and wise, you must first be young and stupid.
https://www.talcmag.gr/apopseis/ante-gamisou/ αντε και γαμησου.
https://www.talcmag.gr/apopseis/ante-gamisou/ αντε και γαμησου.
- Ελβετός Τραπεζίτης
Πάρε για παράδειγμα την Νοτοπουλου - την γλάστρα που φυτρωνουν βλήτα - η οποια παριστάνει την υπουργό και για ένα χρόνο θα πληρωθεί 7000 ×12 = €84.000
Είναι 30 ετών, άρα εαν διαιρέσεις 84000 δια 360 (30 έτη ×12 μηνες) βγαίνει ότι για €233,33 τον μηνα εγινε αριστερή.
Ο under σωστά τα λεει.
Είναι 30 ετών, άρα εαν διαιρέσεις 84000 δια 360 (30 έτη ×12 μηνες) βγαίνει ότι για €233,33 τον μηνα εγινε αριστερή.
Ο under σωστά τα λεει.
Success is not an end-of-the-road game, it's a never-ending-road game.
-
Ορέστης 35
Ως ανεργος και ανασφαλιστος δικαιουμαι χριστουγενιατικο μποναμα απο τον Τσιπρα. ΑΡΝΟΥΜΑΙ να τον παρω.
- Φρούραρχος
- Phorum.gr user: Φρούραρχος Γατάκης
under έγραψε: 02 Νοέμ 2018, 13:40 Ουτε οι ιδιοι οι αριστεροι δεν γινονται αριστεροι για 100 ευρω το μηνα

κοκακωλα στους λάθρο όμως δίνουν. και δωρεάν παρακαλώ.Φρούραρχος έγραψε: 02 Νοέμ 2018, 15:23under έγραψε: 02 Νοέμ 2018, 13:40 Ουτε οι ιδιοι οι αριστεροι δεν γινονται αριστεροι για 100 ευρω το μηνα![]()
ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΑΝΙΚΑΝΟΙ....
ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΗΛΙΘΙΟΙ.....
ΓΝΩΡΙΖΟΥΝ ΤΙ ΚΑΝΟΥΝ....
ΕΙΝΑΙ: ΠΡΟΔΟΤΕΣ
ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΗΛΙΘΙΟΙ.....
ΓΝΩΡΙΖΟΥΝ ΤΙ ΚΑΝΟΥΝ....
ΕΙΝΑΙ: ΠΡΟΔΟΤΕΣ
Υποθέσεις για το ποιόν κάποιου βάσει πολιτικών και μόνο,πεποιθήσεωνNaranjita έγραψε: 02 Νοέμ 2018, 16:10κοκακωλα στους λάθρο όμως δίνουν. και δωρεάν παρακαλώ.Φρούραρχος έγραψε: 02 Νοέμ 2018, 15:23under έγραψε: 02 Νοέμ 2018, 13:40 Ουτε οι ιδιοι οι αριστεροι δεν γινονται αριστεροι για 100 ευρω το μηνα![]()
![]()
Αυτό το πράμα είναι η αντιαριστερά...
Χυδαιολογίες εκ του μακρώθεν αλλά από κοντά κοκοκο (Προφανώς δε μιλάω για το Νεράντζι αλλά έχω άλλη περίπτωση κατά νου).
Αυτό ακριβώς το πράμα...
- enterprise-psi
- Υπερσυντονιστής
- Phorum.gr user: enterprise-psi
- Επικοινωνία:
Δεν είναι τίποτα, σαν να χέζεις ανάποδα είναιΑσέβαστος έγραψε: 02 Νοέμ 2018, 14:08 λοιπον, κωλο οχι, σιχαινομαι ολες τις πουτσες εκτος της δικης μου, ασε που μαλλον θα ποναει.
The business man whose master plan controls the world each day,
Is blind to indications of his species slow decay.
Is blind to indications of his species slow decay.
- Otto Weininger
Nαι καταλάβαμε, τον under εννοείς. Ποια είναι η χυδαιολογία ; Ότι οι αριστεροι δεν θα ήταν αριστεροί για 100 ευρώ μόνο ;exiledd έγραψε: 05 Νοέμ 2018, 14:40Υποθέσεις για το ποιόν κάποιου βάσει πολιτικών και μόνο,πεποιθήσεων
Χυδαιολογίες εκ του μακρώθεν αλλά από κοντά κοκοκο (Προφανώς δε μιλάω για το Νεράντζι αλλά έχω άλλη περίπτωση κατά νου).
Αυτό ακριβώς το πράμα...
Let them make the first mistake. We make the last move.
- ΣΑΤΑΝΙΚΟΣ ΕΓΚΕΦΑΛΟΣ
Θα έδινα χίλια ευρώ το μήνα για να μη γίνω αριστερός
Ο χρήστης που γκρέμισε τον εθνολαϊκισμό
Nαι ρε μαν, οι αριστεροί που θέτουν τον εαυτό τους ως το μέτρο της δημοκρατικότητας, και θεωρούν όλους τους εθνικιστές ως αμόρφωτους και βίαιους, είναι οκ.Αυτό το πράμα είναι η αντιαριστερά...
Μη βλέπεις τόσο μονόπλευρα τα πράγματα, κρίμα είναι.
Γιαννόπουλος για Τέμπη.
Otto Weininger έγραψε: 05 Νοέμ 2018, 14:56Nαι καταλάβαμε, τον under εννοείς. Ποια είναι η χυδαιολογία ; Ότι οι αριστεροι δεν θα ήταν αριστεροί για 100 ευρώ μόνο ;exiledd έγραψε: 05 Νοέμ 2018, 14:40Υποθέσεις για το ποιόν κάποιου βάσει πολιτικών και μόνο,πεποιθήσεων
Αυτό ακριβώς το πράμα...
Όχι edgy συμφορουμίτη μου δεν εννοώ τον under δεν έχω συναντηθεί ποτέ μου με τον under...
Αυτό που λέω έγινε εξωφορουμικά.
Η χυδαιολογία είναι αυτό που έκανα quote "κοκακωλα".
Ότι δηλαδή πχ ότι κάνουν οι αριστεροί είναι αποτέλεσμα προσωπικού και μόνο συμφέροντος (ή "συμφέροντος",στην περίπτωση της θετικής στάσεις απέναντι σε λαθρομετανάστες,πρόσφυγες--->προσβλέπουν σε σεξουαλικές ανταποδώσεις παθητικής ομοφυλοφιλίας).
Αν όμως της απαντήσεις της συγκεκριμένης ανάλογα,σκούζει μετά για stalking και bullying...
Ο αριστερός,ο δεξιός,ο κεντρώος είναι απλά άνθρωποι.
Μπορεί να είναι καλοί,κακοί,ευγενικοί,αγενείς και ούτω καθ'εξης...
Βεβαια σας φαίνεται δυσνόητο αυτό εσας τους δεξιούς-αντιαριστερούς,γιατί δημιουργήσατε σχολή εδώ και στο παλιό φόρουμ μιας και πολεμήσατε να συνδέσετε την παρουσία ή απουσία ποιοτικών στοιχείων στο χαρακτήρα ενός ανθρώπου με τις πολιτικές του πεποιθήσεις...
@ Kauldron Ο εθνικιστής είναι εκ των πραγμάτων βίαιος αφού θεωρεί τον μη εθνικιστή στην καλύτερη ως "εν δυνάμει προδότη" για να μην πω καλύτερα στη χειρότερη...
- Otto Weininger
Και ο κομμουνιστής είναι εκ των πραγμάτων επικίνδυνος, αφού θεωρεί το μη κομουνιστη φασίστα και ταξικό εχθρό.
Let them make the first mistake. We make the last move.
Εκ των πραγμάτων φασιστά όχι,ούτε απαραίτητα ταξικό εχθρό,πράγμα που δείχνει πόση άγνοια διακατέχει πολύ κόσμο σχετικά με το ζήτημα.Otto Weininger έγραψε: 05 Νοέμ 2018, 15:33 Και ο κομμουνιστής είναι εκ των πραγμάτων επικίνδυνος, αφού θεωρεί το μη κομουνιστη φασίστα και ταξικό εχθρό.
Εσύ για παράδειγμα δεν είσαι φασίστας.
Ούτε και ταξικός εχθρός,ταξικός εχθρός είναι ο Βαρδινογιάννης,ο Μαρινάκης,αλλά και όσοί είναι σαν και αυτούς ακόμη και σε χαμηλότερα κυβικά πχ...Σκλαβενίτης.
Το ότι εγώ πχ σέβομαι και εκτιμώ τον εν λόγω επιχειρηματία για τη στάση του είναι ένα.
Το ότι αυτός είναι,λόγω της θέσεις του στην παραγωγική διαδικασία ταξικός εχθρός,είναι άλλο...
Δεν έχει να κάνει...
- blackpaint
εσενα ποσα να σου δωσω για να σταματησεις ν ανοιγεις τετοια πανεξυπνα νηματα;
-
- Παραπλήσια Θέματα
- Απαντήσεις
- Προβολές
- Τελευταία δημοσίευση
-
- 41 Απαντήσεις
- 1240 Προβολές