!!! DEVELOPMENT MODE !!!

Ρε πανκυδες, τι γλώσσα μιλάνε η πασιφάη με τη γαλή;

Εδώ συζητάμε οτιδήποτε δεν περιλαμβάνεται στις υπόλοιπες κατηγορίες.
Άβαταρ μέλους
Fata_Morgana

Re: Ρε πανκυδες, τι γλώσσα μιλάνε η πασιφάη με τη γαλή;

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από Fata_Morgana »

Έχω την αίσθηση πως υπάρχει μια εκβιαστική διάθεση προς τη ΓΑΛΗ. Ότι κάτι θα αποκαλυφθεί για την ίδια. Ντροπή και τίποτα άλλο.
Άβαταρ μέλους
enaon

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από enaon »

το εχω χασει αυτο μαλλον, μπραβο δανάη που τα παρακολουθεις. Που εγινε, η πασιφάη, ή λές για τον πλέριο;
sharp

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από sharp »

Fata_Morgana έγραψε: 21 Οκτ 2023, 18:07 Έχω την αίσθηση πως υπάρχει μια εκβιαστική διάθεση προς τη ΓΑΛΗ. Ότι κάτι θα αποκαλυφθεί για την ίδια. Ντροπή και τίποτα άλλο.
:goodpost:
Άβαταρ μέλους
Πλέριος
Phorum.gr user: aytos

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από Πλέριος »

ΓΑΛΗ έγραψε: 21 Οκτ 2023, 17:37 Οπότε, πάμε πάλι.
Πλέριος έγραψε: 21 Οκτ 2023, 17:03 μιλαει για κατινιστας ενω εχει βγει [...] με το μισο φορουμ λολ

Πασιφλωρα ακομα περιμενουμε εκεινες τις φωτο που σας επιασε τσιρλιο και λερωσατε τα φουστανια σας
Σε ποιες φωτο αναφέρεσαι Πλέριε και γιατί τις περιμένετε από την Πασιφλώρα;

Εγώ δεν θυμάμαι ποτέ να βγήκα παρέα με την Πασιφλώρα και να τραβήξαμε φωτος.

:lol: :lol:
βοηδη οι φωτος ειναι απο τις παπαριες που κανατε οταν λατρευατε τον χοντρελα Παλμο
Άβαταρ μέλους
enaon

sharp έγραψε: 21 Οκτ 2023, 18:11
Fata_Morgana έγραψε: 21 Οκτ 2023, 18:07 Έχω την αίσθηση πως υπάρχει μια εκβιαστική διάθεση προς τη ΓΑΛΗ. Ότι κάτι θα αποκαλυφθεί για την ίδια. Ντροπή και τίποτα άλλο.
ελα πείτε, αν το βγαλατε απο το κεφάλι σας δεν πειράζει. Εννοουμε οτι θα κατσει με όμορφη ψυχική διάθεση η πασιφάη να ξεψαχνίσει ολα τα ποστ της γαλής να βρει κατι κακό να το καρφώσει, οτι ο πλέριος θα αφήνει υπονοούμενα που θα ριξουν το επίπεδο;
Άβαταρ μέλους
Fata_Morgana

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από Fata_Morgana »

enaon έγραψε: 21 Οκτ 2023, 18:09 το εχω χασει αυτο μαλλον, μπραβο δανάη που τα παρακολουθεις. Που εγινε, η πασιφάη, ή λές για τον πλέριο;
Γενικά σαν χρήστης φαίνεται να έχεις κάποιο θέμα συγχρονισμού με την κοινότητα.
sharp

enaon έγραψε: 21 Οκτ 2023, 18:18
ελα πείτε, αν το βγαλατε απο το κεφάλι σας δεν πειράζει. Εννοουμε οτι θα κατσει με όμορφη ψυχική διάθεση η πασιφάη να ξεψαχνίσει ολα τα ποστ της γαλής να βρει κατι κακό να το καρφώσει, οτι ο πλέριος θα αφήνει υπονοούμενα που θα ριξουν το επίπεδο;
Δεν έχεις βαρεθεί να σαχλαμαρίζεις και να νομίζεις ότι τα λες ωραία;

Εν πάση... επειδή μπορεί όντως να απορείς, όχι, αλλά απ' ότι φαίνεται υπάρχει και ζωή εκτός πχόρουμ που σχετίζεται με την διαβίωση στο Ίδρυμα. Προσωπικά απέχω και αν ποτέ το έκανα θα έπαιρνα μαζί μου μια τεράστια λίστα ιγκνόρ.
Άβαταρ μέλους
enaon

Fata_Morgana έγραψε: 21 Οκτ 2023, 18:23 Γενικά σαν χρήστης φαίνεται να έχεις κάποιο θέμα συγχρονισμού με την κοινότητα.
καλα γατα μοργκανα, χαίρομαι που επέστρεψες.
Άβαταρ μέλους
Πλέριος
Phorum.gr user: aytos

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από Πλέριος »

enaon έγραψε: 21 Οκτ 2023, 18:18
μωρο μου το επιπεδο το εχουν ριξει οι ιδιες
εγω απλα την εχω πιει και αραζω
Άβαταρ μέλους
enaon

sharp έγραψε: 21 Οκτ 2023, 18:25 Εν πάση... επειδή μπορεί όντως να απορείς, όχι, αλλά απ' ότι φαίνεται υπάρχει και ζωή εκτός πχόρουμ που σχετίζεται με την διαβίωση στο Ίδρυμα. Προσωπικά απέχω και αν ποτέ το έκανα θα έπαιρνα μαζί μου μια τεράστια λίστα ιγκνόρ.
καλα κατάλαβες, απορώ στα αλήθεια, αν υπαρχει τετοιο θέμα τι νοημα εχουν 2 σελιδες ποστ με θα σου δειξω θα σου κανω; αναφορά δεν υπαρχει, τοση μεγαλη ειναι η αναγκη για ρεαλιτυ;
Άβαταρ μέλους
enaon

Πλέριος έγραψε: 21 Οκτ 2023, 18:31 μωρο μου το επιπεδο το εχουν ριξει οι ιδιες
εγω απλα την εχω πιει και αραζω
σε εχω ξαναδιαβασει, το καταλαβανω οτι μαλακιζεσαι, δεν καταλαβα γιατί ψαρωσαν τα παιδια ομως.
sharp

enaon έγραψε: 21 Οκτ 2023, 18:32
sharp έγραψε: 21 Οκτ 2023, 18:25 Εν πάση... επειδή μπορεί όντως να απορείς, όχι, αλλά απ' ότι φαίνεται υπάρχει και ζωή εκτός πχόρουμ που σχετίζεται με την διαβίωση στο Ίδρυμα. Προσωπικά απέχω και αν ποτέ το έκανα θα έπαιρνα μαζί μου μια τεράστια λίστα ιγκνόρ.
καλα κατάλαβες, απορώ στα αλήθεια, αν υπαρχει τετοιο θέμα τι νοημα εχουν 2 σελιδες ποστ με θα σου δειξω θα σου κανω; αναφορά δεν υπαρχει, τοση μεγαλη ειναι η αναγκη για ρεαλιτυ;
Ναι σωστά, είναι το μόνο νήμα σε όλο το πχόρουμ που στερείται ορθολογισμού. Οπότε δικαιολογημένη η απορία σου, το παίρνω πίσω, δεν είχα καταλάβει ότι σοβαρολογούσες.
Άβαταρ μέλους
Πασιφάη

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από Πασιφάη »

Πλέριος έγραψε: 21 Οκτ 2023, 18:13
ΓΑΛΗ έγραψε: 21 Οκτ 2023, 17:37 Οπότε, πάμε πάλι.
Πλέριος έγραψε: 21 Οκτ 2023, 17:03 μιλαει για κατινιστας ενω εχει βγει [...] με το μισο φορουμ λολ

Πασιφλωρα ακομα περιμενουμε εκεινες τις φωτο που σας επιασε τσιρλιο και λερωσατε τα φουστανια σας
Σε ποιες φωτο αναφέρεσαι Πλέριε και γιατί τις περιμένετε από την Πασιφλώρα;

Εγώ δεν θυμάμαι ποτέ να βγήκα παρέα με την Πασιφλώρα και να τραβήξαμε φωτος.

:lol: :lol:
βοηδη οι φωτος ειναι απο τις παπαριες που κανατε οταν λατρευατε τον χοντρελα Παλμο
Ποιός είσαι εσύ ρε, που με έχεις δει κι όλας παρέα με τη Γαλή; Σε ποιό σύμπαν; Παπάρα.

Και για να λυθούν οι απορίες στη θεια που σκέφτεται συνομωσίες, οτι δήθεν κρύβομαι εγώ πίσω απ'τον ανωτέρω μαλάκα.Ουστ.

Όσο για σένα μωρή άμπαλη που έχεις φρικάρει απ'τα χθες, δεν υπήρχε ποτέ περίπτωση να αναφέρω ιδιωτικές συζητήσεις, αλλά θα έτρωγες ένα ξεγυρισμένο μπινελίκι που θα ξανάμπαινες στο φόρουμ σε καμιά δεκαριά χρόνια από ντροπή. Αλλά σ'εκοψε κρύος ιδρώτας και χέστηκες στο βρακί σου. Υστερικιά. Σου χρειαζότανε.
''Μου αρέσουν οι άνθρωποι που φορούν την ψυχή στο πρόσωπό τους'' Jim Morrison
Άβαταρ μέλους
enaon

sharp έγραψε: 21 Οκτ 2023, 18:35 Ναι σωστά, είναι το μόνο νήμα σε όλο το πχόρουμ που στερείται ορθολογισμού. Οπότε δικαιολογημένη η απορία σου, το παίρνω πίσω, δεν είχα καταλάβει ότι σοβαρολογούσες.
ναι αλλα τωρα κανεις εσυ αστεια. Πες αν θες, αλήθεια νομιζες οτι βοηθάς την γαλη να μην βγουν προσωπικα απο τον πλεριο, ή εχει πλακα το ρεαλιτυ;
Άβαταρ μέλους
enaon

Πασιφάη έγραψε: 21 Οκτ 2023, 18:36 Όσο για σένα μωρή άμπαλη που έχεις φρικάρει απ'τα χθες
εχει παει για μπανιο στην θαλασσα, το λεω μηπως σκασεις και εσυ απο το κακό σου.
Απάντηση
  • Παραπλήσια Θέματα
    Απαντήσεις
    Προβολές
    Τελευταία δημοσίευση

Επιστροφή στο “Περί ανέμων και υδάτων”