βρε δεν σου μιλαω εσένα, καλα και γιατι τα ξερεις ολα και δεν υπαρχει λόγος, αλλα ειπαμε και γιατί αλλο. Στην κσκ το ελεγα
Δαναη βλεπεις τι καλα που ειμαστε εδω; Δεν πας στο διαολο μηπως την γλυτώσεις;
βρε δεν σου μιλαω εσένα, καλα και γιατι τα ξερεις ολα και δεν υπαρχει λόγος, αλλα ειπαμε και γιατί αλλο. Στην κσκ το ελεγα
Μην ανησυχείς, κάνε δουλίτσα σου. Εδώ θα είμαι.40τακατο της ζωής μ σπατάλησα έγραψε: 21 Οκτ 2023, 16:21Και από την ναιδα. Ούτε δύο σελίδες δεν μονοπώλησε το θέμα και ξανά γυρίσαμε στα άλλα. Θα νευριάσει και θα φύγει πάλι.enaon έγραψε: 21 Οκτ 2023, 16:20 τεσπα τον Dwarven Blacksmith, ΝΑΝΟΣ δηλαδή, να του ζητήσετε συγνώμη που τον εχετε χεσμένο νομιζω.
Πήγα και με έδιωξε. Μου είπε, εσενα τι να σε κάνω; τον enaon στείλε μου.
ksk έγραψε: 21 Οκτ 2023, 16:24Να μην μου στέλνεις ιμιτασιόν φυλλα![]()
Λογικά Γαλη μου, οταν ομολογησες πιο πάνω ότι δεν θες να σπαταλας την φαιά ουσια σου στο πχωρουμ, τότε αβίαστα βγήκε το συμπέρασμα μου αφού όλους δεν μας έχεις αφήσει σε χλωρό κλαρί.
ΓΑΛΗ έγραψε: 21 Οκτ 2023, 16:23
Καλά εσύ δεν έχεις πρόβλημα, όπου δεις φως ανεβαίνεις και γίνεσαι η ψυχή του πάρτυ. Έτσι τουλάχιστον νομίζεις.![]()
Όλοι είμαστε ως άνθρωποι ζουδιαΓΑΛΗ έγραψε: 21 Οκτ 2023, 16:26ksk έγραψε: 21 Οκτ 2023, 16:24Να μην μου στέλνεις ιμιτασιόν φυλλα![]()
Λογικά Γαλη μου, οταν ομολογησες πιο πάνω ότι δεν θες να σπαταλας την φαιά ουσια σου στο πχωρουμ, τότε αβίαστα βγήκε το συμπέρασμα μου αφού όλους δεν μας έχεις αφήσει σε χλωρό κλαρί.
Ε, όταν λέω ζούδια, ξέρω τι λέω.![]()
Μήπως δεν του άφηνες τον χώρο του; Σουκού συνέχισε να βγαίνει κανονικά με φίλους του ή τον επρηζες;
Η ναιδα είχε παρακούσει και από τότε νόμιζε στήθος
Ο διάολος; δε γνωρίζω. Δεν έμεινα να μάθω τις συνήθειες του.40τακατο της ζωής μ σπατάλησα έγραψε: 21 Οκτ 2023, 16:28Μήπως δεν του άφηνες τον χώρο του; Σουκού συνέχισε να βγαίνει κανονικά με φίλους του ή τον επρηζες;
Πώς ξαναγύρισες σπίτι, δεν είχες ξενοικιάσει
και αδιάβαστη,ksk έγραψε: 21 Οκτ 2023, 16:26 Βρε τι γλωσσα μιλάτε ουλοι σας;
Το νάνος = μουργος ;; πως ισχυει αυτή η εξίσωση;
Dwarven Blacksmith έγραψε: 04 Ιουν 2019, 20:44 Οι νάνοι αντιπροσωπεύουν την τεχνολογική εξέλιξη. Ακόμα και σε ένα παράλογο κόσμο όπου κυριαρχεί η μαγεία, αυτή έχει δομή και κανόνες.
Δουλεύουν μαζί για ένα σκοπό. Δεν τους αρέσει το φως, προτιμούν τα έγκατα της Γης.
Το "σιδηρουργός" είναι ένα τυπικό επάγγελμα νάνου, πιο πολύ με ενδιέφερε να μην πάει ο νους σε πολεμιστή.
Νομίζω κυριαρχεί ένα μπέρδεμα40τακατο της ζωής μ σπατάλησα έγραψε: 21 Οκτ 2023, 16:30Πώς ξαναγύρισες σπίτι, δεν είχες ξενοικιάσει![]()
Μισό ρε enaon, είμαστε ή δεν είμαστε σε ένα φόρουμ όπου ήταν κανονικότητα να πετάγεται σαν πορδή ο καθένας για να δηλώσει κάτι για μένα σε κάποιο θέμα, χωρίς καν να έχω ασχοληθεί μαζί του;
Όσο σημαντική θεωρούμε την κριτική σου στο κυβερνητικό έργοΓΑΛΗ έγραψε: 21 Οκτ 2023, 16:36Μισό ρε enaon, είμαστε ή δεν είμαστε σε ένα φόρουμ όπου ήταν κανονικότητα να πετάγεται σαν πορδή ο καθένας για να δηλώσει κάτι για μένα σε κάποιο θέμα, χωρίς καν να έχω ασχοληθεί μαζί του;![]()
Αν ναι, πόσο σημαντική πρέπει να θεωρήσω την κριτική των εν λόγω ζουδιών;