Αυτό το σκέφτηκες πριν ή μετά το μάσημα δάφνης;ksk έγραψε: 21 Οκτ 2023, 16:09Τότε μόνο μια εξήγηση υπάρχει ...μπαίνεις στο πφωρουμ για εκτόνωση αφού δεν θέλεις να σπαταλας τις ικανότητες σου.ΓΑΛΗ έγραψε: 21 Οκτ 2023, 16:04Μα δεν αξίζετε και κάτι παραπάνω, καμάρια μου.enaon έγραψε: 21 Οκτ 2023, 15:53
απο τοτε που σε εστειλαν για μπανιο και δεν σου ειπαν και γιατί οι κακουργοι, βατραχε πες μας γιατί, εχεις χαζεψει εντελώς. Καθεσαι και σπαταλάς την ικανότητα σου να φτιαχνεις προτάσεις για να πεις μαλακιες με την πασιφαη, οκ δεν σε νοιαζει τι λεω γιατι ειμαι κανενας και δεν εχω ερθει να με δεις απο κοντά κλπ, αλλα, αμαν ρε γαλή, χαραμίζεσαι.
Στην τελική, σιγά μην σπαταλώ την όποια ικανότητα μου για όσους αρχίζουν με μαγκιόρικα τραπαρίσματα, χουχουνίσματα και λοιπά τέτοια ευφυή και όταν τους βάλεις στη γωνία, αρχίζουν τα σωσονκυριετονλαόσου.
Ολόκληρα κατεβατά έχετε διαβάσει από μπαναρισμένους σύντροφους, που έχουν ανοίξει δεκάδες θέματα με παράπονα και σας χάλασε η χαζούλα τη βολική χαζονιρβάνα σας. Ζούδια.![]()
![]()
!!! DEVELOPMENT MODE !!!
Ρε πανκυδες, τι γλώσσα μιλάνε η πασιφάη με τη γαλή;
Re: Ρε πανκυδες, τι γλώσσα μιλάνε η πασιφάη με τη γαλή;
Η ελπίδα είναι παγίδα.
τον γγ λενε παλι νομιζω.
-
40τακατο της ζωής μ σπατάλησα
Ksk κάνεις χρήση παραισθησιογόνων;
- ksk
- Phorum.gr user: ksk
Ποιον αποκαλείτε νάνο;
Είχε αβαταρ κοντού
Παρατηρητής...
-
Άστα αυτά.
Εδώ σε ρούμπωσε. Και στην παρέμβαση της στο χαλουμοτοπικ. Στην ψηφοφορία ksk - ΓΑΛΗ, ψηφίζουμε όλοι ksk. Είτε φανερά είτε κρυφά είτε υπό το άγρυπνο βλέμμα της δαπίτισσας δικαστικού.
- ksk
νανος απο το μουργος, οχι το κοντός, μην προχωράς αξιωματικά σε συμπεράσματα.
τεσπα τον Dwarven Blacksmith, ΝΑΝΟΣ δηλαδή, να του ζητήσετε συγνώμη που τον εχετε χεσμένο νομιζω.
-
Και από την ναιδα. Ούτε δύο σελίδες δεν μονοπώλησε το θέμα και ξανά γυρίσαμε στα άλλα. Θα νευριάσει και θα φύγει πάλι.enaon έγραψε: 21 Οκτ 2023, 16:20 τεσπα τον Dwarven Blacksmith, ΝΑΝΟΣ δηλαδή, να του ζητήσετε συγνώμη που τον εχετε χεσμένο νομιζω.
Ευτυχώς που μας άνοιξες τα μάτια.enaon έγραψε: 21 Οκτ 2023, 16:20 τεσπα τον Dwarven Blacksmith, ΝΑΝΟΣ δηλαδή, να του ζητήσετε συγνώμη που τον εχετε χεσμένο νομιζω.
Η ελπίδα είναι παγίδα.
- Fata_Morgana
Φοβερό πως εξελίχθηκε από μια κουβέντα 
Καλά εσύ δεν έχεις πρόβλημα, όπου δεις φως ανεβαίνεις και γίνεσαι η ψυχή του πάρτυ. Έτσι τουλάχιστον νομίζεις.40τακατο της ζωής μ σπατάλησα έγραψε: 21 Οκτ 2023, 16:21Και από την ναιδα. Ούτε δύο σελίδες δεν μονοπώλησε το θέμα και ξανά γυρίσαμε στα άλλα. Θα νευριάσει και θα φύγει πάλι.enaon έγραψε: 21 Οκτ 2023, 16:20 τεσπα τον Dwarven Blacksmith, ΝΑΝΟΣ δηλαδή, να του ζητήσετε συγνώμη που τον εχετε χεσμένο νομιζω.
Η ελπίδα είναι παγίδα.
- ksk
Να μην μου στέλνεις ιμιτασιόν φυλλαΓΑΛΗ έγραψε: 21 Οκτ 2023, 16:14Αυτό το σκέφτηκες πριν ή μετά το μάσημα δάφνης;ksk έγραψε: 21 Οκτ 2023, 16:09Τότε μόνο μια εξήγηση υπάρχει ...μπαίνεις στο πφωρουμ για εκτόνωση αφού δεν θέλεις να σπαταλας τις ικανότητες σου.ΓΑΛΗ έγραψε: 21 Οκτ 2023, 16:04
Μα δεν αξίζετε και κάτι παραπάνω, καμάρια μου.
Στην τελική, σιγά μην σπαταλώ την όποια ικανότητα μου για όσους αρχίζουν με μαγκιόρικα τραπαρίσματα, χουχουνίσματα και λοιπά τέτοια ευφυή και όταν τους βάλεις στη γωνία, αρχίζουν τα σωσονκυριετονλαόσου.
Ολόκληρα κατεβατά έχετε διαβάσει από μπαναρισμένους σύντροφους, που έχουν ανοίξει δεκάδες θέματα με παράπονα και σας χάλασε η χαζούλα τη βολική χαζονιρβάνα σας. Ζούδια.![]()
![]()
Λογικά Γαλη μου, οταν ομολογησες πιο πάνω ότι δεν θες να σπαταλας την φαιά ουσια σου στο πχωρουμ, τότε αβίαστα βγήκε το συμπέρασμα μου αφού όλους δεν μας έχεις αφήσει σε χλωρό κλαρί.
Παρατηρητής...
Αφού είναι εύφλεκτοι γενικώς, τί να τους κάμομε;
Η ελπίδα είναι παγίδα.
-
- Παραπλήσια Θέματα
- Απαντήσεις
- Προβολές
- Τελευταία δημοσίευση