Βλέπεις καμμιά άλλη ομάδα να κερδίζει χωρίς να ζοριζεται εκτός έδρας; και χωρίς τον σκόρερ της;Bazoomba έγραψε: 21 Οκτ 2023, 13:09 Ρε Τσιλ, αυτη ηταν η φοβερη και τρομερη Μακαμπι; Λειπει ενας παικτης και ζοριζονται με τον Βαζελο;
!!! DEVELOPMENT MODE !!!
Γιουρολίγκουε 24
- Chilloutbuddy
- Phorum.gr user: Chilloutbuddy
Re: Γιουρολίγκουε 24
Δοξάκης αν έπαιζε σήμερα θα ήταν 6ος παίκτης άνετα σε μεσαία ομάδα Nba. 
- Eθνικοκοινωνιστης
με τα σαπακια στην frontline που εχει συν οτι της λειπει παικτης στο 2 και κατας στον παγκο τι περιμενετε? 
"Καλύτερα να φορέσω το κράνος του Κόκκινου Στρατού παρά να φάω χάμπουργκερ στα mc Donald's"
Αλαιν ντε Μπενουα
Αλαιν ντε Μπενουα
Την ΡεάλChilloutbuddy έγραψε: 21 Οκτ 2023, 14:06Βλέπεις καμμιά άλλη ομάδα να κερδίζει χωρίς να ζοριζεται εκτός έδρας; και χωρίς τον σκόρερ της;Bazoomba έγραψε: 21 Οκτ 2023, 13:09 Ρε Τσιλ, αυτη ηταν η φοβερη και τρομερη Μακαμπι; Λειπει ενας παικτης και ζοριζονται με τον Βαζελο;
ΓΑΛΗ έγραψε: 09 Φεβ 2021, 16:09 Προσωπικώς, βρίσκω πολύ πιο γελοία -και σε κάποιο βαθμό επίσης γραφική- τη μεταξωτή θολούρα του σοβαροφανούς λόγου.
- Chilloutbuddy
Συμφωνώ. Από εκεί και πέρα ψάχνουμε το δεύτερο, αν δεν έχουν πόλεμο και παιξουν κανονικά εγώ παίρνω Μακάμπι.Bazoomba έγραψε: 21 Οκτ 2023, 16:18Την ΡεάλChilloutbuddy έγραψε: 21 Οκτ 2023, 14:06Βλέπεις καμμιά άλλη ομάδα να κερδίζει χωρίς να ζοριζεται εκτός έδρας; και χωρίς τον σκόρερ της;Bazoomba έγραψε: 21 Οκτ 2023, 13:09 Ρε Τσιλ, αυτη ηταν η φοβερη και τρομερη Μακαμπι; Λειπει ενας παικτης και ζοριζονται με τον Βαζελο;![]()
Ζορίζονται κερδίζοντας ομάδες Γιουρολίγκας όμως, όχι τον Βάζελο.Chilloutbuddy έγραψε: 21 Οκτ 2023, 16:41Συμφωνώ. Από εκεί και πέρα ψάχνουμε το δεύτερο, αν δεν έχουν πόλεμο και παιξουν κανονικά εγώ παίρνω Μακάμπι.Bazoomba έγραψε: 21 Οκτ 2023, 16:18Την ΡεάλChilloutbuddy έγραψε: 21 Οκτ 2023, 14:06
Βλέπεις καμμιά άλλη ομάδα να κερδίζει χωρίς να ζοριζεται εκτός έδρας; και χωρίς τον σκόρερ της;![]()
Τέλος πάντων, εγώ πάλι δεν είδα κάτι ιδιαίτερο, σεβαστό ωστόσο, μάλλον έχεις δίκιο κρίνοντας από τις έως τώρα αποτυχημένες προβλέψεις μου
ΓΑΛΗ έγραψε: 09 Φεβ 2021, 16:09 Προσωπικώς, βρίσκω πολύ πιο γελοία -και σε κάποιο βαθμό επίσης γραφική- τη μεταξωτή θολούρα του σοβαροφανούς λόγου.
- Chilloutbuddy
Εσύ τουλάχιστον δεν ξεκίνησες το νήμα βάζοντας και πρώτο ποστ αποτυχημένη πρόβλεψηBazoomba έγραψε: 21 Οκτ 2023, 16:43Ζορίζονται κερδίζοντας ομάδες Γιουρολίγκας όμως, όχι τον Βάζελο.Chilloutbuddy έγραψε: 21 Οκτ 2023, 16:41Συμφωνώ. Από εκεί και πέρα ψάχνουμε το δεύτερο, αν δεν έχουν πόλεμο και παιξουν κανονικά εγώ παίρνω Μακάμπι.
Τέλος πάντων, εγώ πάλι δεν είδα κάτι ιδιαίτερο, σεβαστό ωστόσο, μάλλον έχεις δίκιο κρίνοντας από τις έως τώρα αποτυχημένες προβλέψεις μου![]()
Παρόλα αυτά εξακολουθεί να μ'αρέσει ο βάζελος σαν υλικό, αλλά τα rotation είναι δύσκολο σταυρόλεξο.
ενω εμεις του αλλάξαμε τα φωτα, στην παράταση.Bazoomba έγραψε: 21 Οκτ 2023, 16:43 Ζορίζονται κερδίζοντας ομάδες Γιουρολίγκας όμως, όχι τον Βάζελο.
τεσπα, η ρεαλ ειναι ρεαλ, καλή στα χαρτιά παντα, 2 χρονιες ήταν κατω απο τον ολυμπιακό παντως στην πραξη. Φετος βεβαια εφυγε το βαρος και ο χλεχλές, οποτε τον ήπιαμε.
Θαρρείς πως εμείς είμαστε ομάδα Γιουρολίγκας με την 2 πεντάδα;Εμείς ξεκινάμε πάντα με ντισαβανταζ σε σχεση με τις υπολοιπες ομαδες,καθε φορα που μπαινουν ταυτοχρονα Λουτζης, Λαρεντζακης και Σικμα. Φαγαμε 10 στην μαπα από τον πατο της Γιουρολιγκ τηνς Αρμανι. Μην μας βαζεις τοσο ψηλα.enaon έγραψε: 21 Οκτ 2023, 17:15ενω εμεις του αλλάξαμε τα φωτα, στην παράταση.Bazoomba έγραψε: 21 Οκτ 2023, 16:43 Ζορίζονται κερδίζοντας ομάδες Γιουρολίγκας όμως, όχι τον Βάζελο.
τεσπα, η ρεαλ ειναι ρεαλ, καλή στα χαρτιά παντα, 2 χρονιες ήταν κατω απο τον ολυμπιακό παντως στην πραξη. Φετος βεβαια εφυγε το βαρος και ο χλεχλές, οποτε τον ήπιαμε.
Βασικα φετος εχουν Καμπατσο, Ντεκ και φορμαρισμενους τους Γαλλους ψηλούς τους + τα παντα αξιοπιστα ΚΑΠΗ. Ειναι ετη φωτος (αυτη την στιγμη) πιο μπροστα απο ολες τις ομαδες της Γιουρολιγκ. Περυσι, με την εναρξη της κανονικης διαρκειας φανηκε πως οι υποψηφιες για φαηναλ φορ ομαδες δεν ειναι τοσο μεγαλες διαφορες.
Ο μονος λογος για τον οποιο πιστευω ακομα σε εμας ειναι ο Μπαρτζωκας, θα δουμε λοιπον...
εχουμε κερδίσει με το σπαθί μας τον θεσμικό ρόλο του ουτσιδερ πολλα χρόνια τωρα, εγω θεωρώ τον σλουκα και τον σασα σημαντικούς πολυ, δεν συμφωνώ καθόλου οτι ειναι μετριοι, ηταν σημαντικό τμημα της καλυτερης ομαδας για 2 χρόνια. Δεν ειμαστε καλα φετος, αλλα θα δουμε.
Μισό, μισό ποιος ειπε τον Σασα μέτριο;enaon έγραψε: 21 Οκτ 2023, 17:29εχουμε κερδίσει με το σπαθί μας τον θεσμικό ρόλο του ουτσιδερ πολλα χρόνια τωρα, εγω θεωρώ τον σλουκα και τον σασα σημαντικούς πολυ, δεν συμφωνώ καθόλου οτι ειναι μετριοι, ηταν σημαντικό τμημα της καλυτερης ομαδας για 2 χρόνια. Δεν ειμαστε καλα φετος, αλλα θα δουμε.
Για το συστηματακι του Μπαρτζωκα είναι διαμάντι ο τύπος. Εμεις τον κράζουμε γιατι δεν ταιριαζει με τους ρυθμους των απεναντι.
Ο Σλουκας δεν θα λειψει. Δεν ειναι το επιθετικο του ταλεντο τετοιο ωστε να κρυψει τις αδυναμιες στην αμυνα.
ναι σορυ δεν το ειπα για να διαφωνήσουμε, απλα να γνωστοποιήσω την διαφωνία μου ηθελα 
- Eθνικοκοινωνιστης
για να ακουσουμε την γνωμη των ειδικωνBazoomba έγραψε: 21 Οκτ 2023, 17:33 Ο Σλουκας δεν θα λειψει. Δεν ειναι το επιθετικο του ταλεντο τετοιο ωστε να κρυψει τις αδυναμιες στην αμυνα.
"Καλύτερα να φορέσω το κράνος του Κόκκινου Στρατού παρά να φάω χάμπουργκερ στα mc Donald's"
Αλαιν ντε Μπενουα
Αλαιν ντε Μπενουα
σαν διάλειμμα για θρίλερ ειναι αυτός, γιατι ρε παιδί μου;
Με τόσο αδύναμα πεντάρια η Μακάμπι έχει σχετικά χαμηλό ταβάνι, χθες τους έκανε καλά ο ΚΑ.Chilloutbuddy έγραψε: 21 Οκτ 2023, 14:06Βλέπεις καμμιά άλλη ομάδα να κερδίζει χωρίς να ζοριζεται εκτός έδρας; και χωρίς τον σκόρερ της;Bazoomba έγραψε: 21 Οκτ 2023, 13:09 Ρε Τσιλ, αυτη ηταν η φοβερη και τρομερη Μακαμπι; Λειπει ενας παικτης και ζοριζονται με τον Βαζελο;
Και ο Μπάλτγουιν είναι παίκτης ημέρας, όταν δεν είναι στην ημέρα του ή αν τον τσαντίσουν και χάσει το μυαλό του είναι περισσότερο βαρίδι. Χθες πήραν τον χρόνο του ο Ντι Μπαρτολομέο και ο Μπλατ και τα πήγαν περίφημα, δεν έχασε κάτι από την απουσία του η Μακάμπι στο συγκερκιμένο ματς.
-
- Παραπλήσια Θέματα
- Απαντήσεις
- Προβολές
- Τελευταία δημοσίευση
-
- 2081 Απαντήσεις
- 45156 Προβολές
-
Τελευταία δημοσίευση από omg kai 3 lol
-
- 153 Απαντήσεις