Σου είπα πριν μερικά μηνύματα πως θα σε ''χορέψω''. Βράζεις; Έτσι. Γουστάρω τα μάλα.ΓΑΛΗ έγραψε: 20 Οκτ 2023, 19:43Άσ' το μπουμπού. Δεν φταις εσύ, τα χαζοχαρούμενα που σε παίρνουν στα σοβαρά φταίνε. Θυμάμαι το ότι επειδή ως πατρινιά πολεμική ρεπόρτερ έκανες την αποκάλυψη ότι εγώ δεν δουλεύω επειδή έτσι την είδες εσύ, τσίμπησαν αμέσως κάτι χαζοτζιτζιμιχοτζιράκια και λεγεώνες και άρχισαν να το κάνουν viral στο πχόρουμ.Πασιφάη έγραψε: 20 Οκτ 2023, 19:20Σε τρώει, το πας γύρω - γύρω. Συνέχισε. Μ'αρέσει που σε τρώει όμως. Το τι θα κάνω εγώ, αφορά εμένα.ΓΑΛΗ έγραψε: 20 Οκτ 2023, 19:13 Στην τελική, αυτό που θα καταφέρεις είναι να θίξεις τους συντονιστές που πήραν σοβαρά τις αλλεπάλληλες καταγγελίες μιας ΤΟΣΟ σοβαρής χρήστριας...
Χαζούλα.![]()
Και μιας και ανέφερες τους συντονιστές, αν είχα άδικο δεν θα σε μπανάρανε. Το μήνυμά μου κοινοποιήθηκε σε όλους.
Οπότε άσε τα περί σοβαρότητας, ειδικά εσύ.
Οπότε, συνέχισε να ασχολείσαι με το πρωινομεσημεριανάδικο κοινό σου, μοιράσου όσες έγκυρες πληροφορίες γουστάρεις με τον κάθε γελοίο πιμακοσυλλέκτη και καλή σας τύχη.
Θα επαναλάβω ότι έζησα πολύ πιο χοντρές φάσεις στο μαύρο από τέρμα ψυχωτικές περσόνες με εξουσιαστικές τάσεις.
Και από περιπτώσεις τυπακίων, που αν δεν μπορούν να έχουν το πάνω χέρι σ' έναν χώρο, θέλουν να τον καταστρέψουν, άλλο τίποτα.
Είστε η πιο συνηθισμένη και ξενέρωτη περίπτωση ανθρώπων, γλυκά μου.![]()
!!! DEVELOPMENT MODE !!!
Χαλούμι και Γοητεία
Κανόνες Δ. Συζήτησης
Προσοχή: Σύμφωνα με το νόμο απαγορεύεται η δημοσιοποίηση ονομαστικά η φωτογραφικά ποινικών καταδικών οποιουδήποτε βαθμού & αιτιολογίας καθώς εμπίπτουν στα ευαίσθητα προσωπικά δεδομένα του ατόμου. Τυχόν δημοσιοποίηση τέτοιων δεδομένων ενδέχεται να επιφέρει ποινικές κυρώσεις στο συντάκτη. Επιτρέπεται μόνο αν έχει δοθεί εισαγγελική εντολή και μόνο για το χρονικό διάστημα που αυτή ισχύει. Οφείλετε σε κάθε περίπτωση να ζητήσετε με αναφορά τη διαγραφή της ανάρτησης πριν παρέλθει το χρονικό διάστημα της νόμιμης δημοσιοποίησης. Η διαχείριση αποποιείται κάθε ευθύνη για τυχόν ποινικές ευθύνες αν παραβιάσετε τα παραπάνω.
Προσοχή: Σύμφωνα με το νόμο απαγορεύεται η δημοσιοποίηση ονομαστικά η φωτογραφικά ποινικών καταδικών οποιουδήποτε βαθμού & αιτιολογίας καθώς εμπίπτουν στα ευαίσθητα προσωπικά δεδομένα του ατόμου. Τυχόν δημοσιοποίηση τέτοιων δεδομένων ενδέχεται να επιφέρει ποινικές κυρώσεις στο συντάκτη. Επιτρέπεται μόνο αν έχει δοθεί εισαγγελική εντολή και μόνο για το χρονικό διάστημα που αυτή ισχύει. Οφείλετε σε κάθε περίπτωση να ζητήσετε με αναφορά τη διαγραφή της ανάρτησης πριν παρέλθει το χρονικό διάστημα της νόμιμης δημοσιοποίησης. Η διαχείριση αποποιείται κάθε ευθύνη για τυχόν ποινικές ευθύνες αν παραβιάσετε τα παραπάνω.
Re: Χαλούμι και Γοητεία
''Μου αρέσουν οι άνθρωποι που φορούν την ψυχή στο πρόσωπό τους'' Jim Morrison
Κοίτα άσε και τίποτις για αύριο, εμείς φεύγουμε βόλτα με τον συμβίο. Φάε μόνη σου τα λυσσακά σου.
''Μου αρέσουν οι άνθρωποι που φορούν την ψυχή στο πρόσωπό τους'' Jim Morrison
Αυτό εννοείς χορό;Πασιφάη έγραψε: 20 Οκτ 2023, 19:47
Σου είπα πριν μερικά μηνύματα πως θα σε ''χορέψω''. Βράζεις; Έτσι. Γουστάρω τα μάλα.
Αν ναι, το κλείνω εδώ.
Σύντροφοι, εγώ θα χορέψω ακόμη λίγο τη Γαλή και θα φύγω είπε η Αστέρω στο κοινό της.
Η ελπίδα είναι παγίδα.
Καλό κουράγιο στον συμβίο. Ήρωας.Πασιφάη έγραψε: 20 Οκτ 2023, 19:49 Κοίτα άσε και τίποτις για αύριο, εμείς φεύγουμε βόλτα με τον συμβίο. Φάε μόνη σου τα λυσσακά σου.
Η ελπίδα είναι παγίδα.
- Τζιτζιμιτζιχότζιρας
- Phorum.gr user: 2.Χόρχε ντελ Σάλτο 1.Brainstorm
Κυκλοφόρησε.
Προλάβετέ το πριν εξαντληθεί!

Προλάβετέ το πριν εξαντληθεί!

Φιλαράκι, αν κάποιος μπει φορουμάκι από μαγκιά ή από αδυναμία κάποιας στιγμής, πάει, τελείωσε.
-
40τακατο της ζωής μ σπατάλησα
- Fata_Morgana
- kongrosian
ΤΙΝΑΦΤΟΡΕ
Είναι ένθετο, σ' αυτό.
Occasio facit furem
Εγώ δεν είμαι χριστιανός, για να μην πω πως είμαι και άθεος!
Ο κόσμον ασοί γραμματισμέντς θα διαβαίν.
Εγώ δεν είμαι χριστιανός, για να μην πω πως είμαι και άθεος!
Ο κόσμον ασοί γραμματισμέντς θα διαβαίν.
Η εκδίκηση του κακοχυμένου πατσοκοιλιά Κανένα.
Τί άλλο;
Η ελπίδα είναι παγίδα.
κ με δωρο γρασαδορο ;

ΖΗΝΗΔΕΩΣ
- kongrosian

- Dwarven Blacksmith