οχι, χλαμυδες δεν υπηρξαν.Πλέριος έγραψε: 20 Οκτ 2023, 17:00 αν εχει να κανει με χλαμυδες και παρτουζες ας βγουν ολα στην φορα
!!! DEVELOPMENT MODE !!!
Χαλούμι και Γοητεία
Κανόνες Δ. Συζήτησης
Προσοχή: Σύμφωνα με το νόμο απαγορεύεται η δημοσιοποίηση ονομαστικά η φωτογραφικά ποινικών καταδικών οποιουδήποτε βαθμού & αιτιολογίας καθώς εμπίπτουν στα ευαίσθητα προσωπικά δεδομένα του ατόμου. Τυχόν δημοσιοποίηση τέτοιων δεδομένων ενδέχεται να επιφέρει ποινικές κυρώσεις στο συντάκτη. Επιτρέπεται μόνο αν έχει δοθεί εισαγγελική εντολή και μόνο για το χρονικό διάστημα που αυτή ισχύει. Οφείλετε σε κάθε περίπτωση να ζητήσετε με αναφορά τη διαγραφή της ανάρτησης πριν παρέλθει το χρονικό διάστημα της νόμιμης δημοσιοποίησης. Η διαχείριση αποποιείται κάθε ευθύνη για τυχόν ποινικές ευθύνες αν παραβιάσετε τα παραπάνω.
Προσοχή: Σύμφωνα με το νόμο απαγορεύεται η δημοσιοποίηση ονομαστικά η φωτογραφικά ποινικών καταδικών οποιουδήποτε βαθμού & αιτιολογίας καθώς εμπίπτουν στα ευαίσθητα προσωπικά δεδομένα του ατόμου. Τυχόν δημοσιοποίηση τέτοιων δεδομένων ενδέχεται να επιφέρει ποινικές κυρώσεις στο συντάκτη. Επιτρέπεται μόνο αν έχει δοθεί εισαγγελική εντολή και μόνο για το χρονικό διάστημα που αυτή ισχύει. Οφείλετε σε κάθε περίπτωση να ζητήσετε με αναφορά τη διαγραφή της ανάρτησης πριν παρέλθει το χρονικό διάστημα της νόμιμης δημοσιοποίησης. Η διαχείριση αποποιείται κάθε ευθύνη για τυχόν ποινικές ευθύνες αν παραβιάσετε τα παραπάνω.
Re: Χαλούμι και Γοητεία
To be old and wise, you must first be young and stupid.
https://www.talcmag.gr/apopseis/ante-gamisou/ αντε και γαμησου.
https://www.talcmag.gr/apopseis/ante-gamisou/ αντε και γαμησου.
Εσύ φτιάχνεσαι και μόνη σου, δεν χρειάζεται. Ακόμη και αν εγώ αδρανώ, εσύ παθαίνεις αυτοανάφλεξη κάθε λίγο.Πασιφάη έγραψε: 20 Οκτ 2023, 17:46Μήπως εσύ υπερτιμάς τον εαυτό σου και τη σιγουριά που σε διακατέχει;ΓΑΛΗ έγραψε: 20 Οκτ 2023, 17:41Σιγά μην αλλάξω από μια υποπερίπτωση της γελοίας κατηγορίας των ύπατων, που ήδη ξέρω.Πασιφάη έγραψε: 20 Οκτ 2023, 17:35
Το μόνο που με κωλύει μια στάλα είναι που θα φάω μπαν κι εσύ θα συνεχίσεις να αλωνίζεις. Μετά βέβαια δεν θα είσαι ποτέ πια η ίδια. Ίδωμεν.![]()
Υπερτιμάς σε γελοίο βαθμό τον εαυτό σου, καλή μου.
Οπότε, άντε να πουλήσεις απειλές για κλονισμό προσωπικότητας όπου σε παίρνει.
Ντελίριο νεύρων για να μη φας ψωλιόγκο απο μπινελίκια;
Μπα. Νομίζω οτι με παίρνει. Δίνεις μπόλικες αφορμές. Για συνέχισε. Φτιάξε με κι άλλο.
Ακριβώς γι' αυτό ξεκαθάρισα ότι το μόνον ενδιαφέρον που βρίσκω στην περίπτωση σου, είναι η προσέγγιση των άλλων.
Η ελπίδα είναι παγίδα.
Είσαι το μοναδικό συλλεκτικό κομμάτι γελοιότητητας στο πχόρουμ. Ελπίζω να το βλέπεις κάθε φορά που βγάζεις την κάπα της μεγαλομανίας σου για να ξαποστάσεις στη γούρνα με τα σκατά.ΓΑΛΗ έγραψε: 20 Οκτ 2023, 18:02Εσύ φτιάχνεσαι και μόνη σου, δεν χρειάζεται. Ακόμη και αν εγώ αδρανώ, εσύ παθαίνεις αυτοανάφλεξη κάθε λίγο.Πασιφάη έγραψε: 20 Οκτ 2023, 17:46Μήπως εσύ υπερτιμάς τον εαυτό σου και τη σιγουριά που σε διακατέχει;ΓΑΛΗ έγραψε: 20 Οκτ 2023, 17:41
Σιγά μην αλλάξω από μια υποπερίπτωση της γελοίας κατηγορίας των ύπατων, που ήδη ξέρω.![]()
Υπερτιμάς σε γελοίο βαθμό τον εαυτό σου, καλή μου.
Οπότε, άντε να πουλήσεις απειλές για κλονισμό προσωπικότητας όπου σε παίρνει.
Μπα. Νομίζω οτι με παίρνει. Δίνεις μπόλικες αφορμές. Για συνέχισε. Φτιάξε με κι άλλο.![]()
Ακριβώς γι' αυτό ξεκαθάρισα ότι το μόνον ενδιαφέρον που βρίσκω στην περίπτωση σου, είναι η προσέγγιση των άλλων.
''Μου αρέσουν οι άνθρωποι που φορούν την ψυχή στο πρόσωπό τους'' Jim Morrison
Καλά, κάτι περισσότερο έχεις να πεις;Πασιφάη έγραψε: 20 Οκτ 2023, 18:08Είσαι το μοναδικό συλλεκτικό κομμάτι γελοιότητητας στο πχόρουμ. Ελπίζω να το βλέπεις κάθε φορά που βγάζεις την κάπα της μεγαλομανίας σου για να ξαποστάσεις στη γούρνα με τα σκατά.ΓΑΛΗ έγραψε: 20 Οκτ 2023, 18:02Εσύ φτιάχνεσαι και μόνη σου, δεν χρειάζεται. Ακόμη και αν εγώ αδρανώ, εσύ παθαίνεις αυτοανάφλεξη κάθε λίγο.Πασιφάη έγραψε: 20 Οκτ 2023, 17:46
Μήπως εσύ υπερτιμάς τον εαυτό σου και τη σιγουριά που σε διακατέχει;
Μπα. Νομίζω οτι με παίρνει. Δίνεις μπόλικες αφορμές. Για συνέχισε. Φτιάξε με κι άλλο.![]()
Υποθέτω ότι πέρασε και αυτή η κρίση και επανήλθες στην πεπατημένη, με τα γνωστά νιανιανια, έτσι;
Όσο και να σου φαίνεται περίεργο, εκτίμησα απολύτως την μέχρι τώρα υποστήριξη σου στην άποψη που έχω εγώ για τους πχορουμίτες, Πασίφω μου.
Άντε, καλή συνέχεια και πάντα τέτοια.
Η ελπίδα είναι παγίδα.
Ντελίριο πάλι;ΓΑΛΗ έγραψε: 20 Οκτ 2023, 18:21Καλά, κάτι περισσότερο έχεις να πεις;Πασιφάη έγραψε: 20 Οκτ 2023, 18:08Είσαι το μοναδικό συλλεκτικό κομμάτι γελοιότητητας στο πχόρουμ. Ελπίζω να το βλέπεις κάθε φορά που βγάζεις την κάπα της μεγαλομανίας σου για να ξαποστάσεις στη γούρνα με τα σκατά.ΓΑΛΗ έγραψε: 20 Οκτ 2023, 18:02
Εσύ φτιάχνεσαι και μόνη σου, δεν χρειάζεται. Ακόμη και αν εγώ αδρανώ, εσύ παθαίνεις αυτοανάφλεξη κάθε λίγο.![]()
Ακριβώς γι' αυτό ξεκαθάρισα ότι το μόνον ενδιαφέρον που βρίσκω στην περίπτωση σου, είναι η προσέγγιση των άλλων.![]()
Υποθέτω ότι πέρασε και αυτή η κρίση και επανήλθες στην πεπατημένη, με τα γνωστά νιανιανια, έτσι;
Όσο και να σου φαίνεται περίεργο, εκτίμησα απολύτως την μέχρι τώρα υποστήριξη σου στην άποψη που έχω εγώ για τους πχορουμίτες, Πασίφω μου.
Άντε, καλή συνέχεια και πάντα τέτοια.![]()
Σου είπα δυο πράγματα παραπάνω. Και τα εννοώ. Θα σε κάνω να χοροπηδάς σαν το παρδαλό κατσίκι κατακαημένη. Και ναι, όσα είναι να πω θα τα πω όταν θελήσω εγώ. Μην επαναπαύεσαι το λοιπόν. Ψωρόγατο.
Καλά, καλά.Πασιφάη έγραψε: 20 Οκτ 2023, 18:28Ντελίριο πάλι;ΓΑΛΗ έγραψε: 20 Οκτ 2023, 18:21Καλά, κάτι περισσότερο έχεις να πεις;Πασιφάη έγραψε: 20 Οκτ 2023, 18:08
Είσαι το μοναδικό συλλεκτικό κομμάτι γελοιότητητας στο πχόρουμ. Ελπίζω να το βλέπεις κάθε φορά που βγάζεις την κάπα της μεγαλομανίας σου για να ξαποστάσεις στη γούρνα με τα σκατά.![]()
Σου είπα δυο πράγματα παραπάνω. Και τα εννοώ. Θα σε κάνω να χοροπηδάς σαν το παρδαλό κατσίκι κατακαημένη. Και ναι, όσα είναι να πω θα τα πω όταν θελήσω εγώ. Μην επαναπαύεσαι το λοιπόν. Ψωρόγατο.
Βάρεσες υποχώρηση με χίλια, βάζοντας στο μεγάφωνο παιάνες νίκης.
Αντιλαμβάνομαι ότι οι φαντασιώσεις παίζουν στο πλαίσιο του απαραίτητου αμυντικού μηχανισμού στην περίπτωση σου αλλά επαναλαμβάνω ότι τα συμπτώματα λονγκ υπατίτιδας, είναι ήδη γνωστά σε μένα.
Οπότε, κάνε μου τη χάρη ρε αρχετυπική κατινάρα των ορέων και του κάμπου και άσε το "πότε θα πεις όταν θελήσεις εσύ" για την κατηγορία σου.
Η ελπίδα είναι παγίδα.
Θες εδώ και τώρα ρε τσεμπεροφορεμένη θειά; Τόσο πολύ σε τρώει; Άσε να έχει λίγο σαπσπένς.ΓΑΛΗ έγραψε: 20 Οκτ 2023, 18:43Καλά, καλά.Πασιφάη έγραψε: 20 Οκτ 2023, 18:28Ντελίριο πάλι;ΓΑΛΗ έγραψε: 20 Οκτ 2023, 18:21
Καλά, κάτι περισσότερο έχεις να πεις;![]()
Βάρεσες υποχώρηση με χίλια, βάζοντας στο μεγάφωνο παιάνες νίκης.![]()
Αντιλαμβάνομαι ότι οι φαντασιώσεις παίζουν στο πλαίσιο του απαραίτητου αμυντικού μηχανισμού στην περίπτωση σου αλλά επαναλαμβάνω ότι τα συμπτώματα λονγκ υπατίτιδας, είναι ήδη γνωστά σε μένα.
Οπότε, κάνε μου τη χάρη ρε αρχετυπική κατινάρα των ορέων και του κάμπου και άσε το "πότε θα πεις όταν θελήσεις εσύ" για την κατηγορία σου.![]()
Μωρέ γράψε ό,τι θες.Πασιφάη έγραψε: 20 Οκτ 2023, 18:51Θες εδώ και τώρα ρε τσεμπεροφορεμένη θειά; Τόσο πολύ σε τρώει; Άσε να έχει λίγο σαπσπένς.ΓΑΛΗ έγραψε: 20 Οκτ 2023, 18:43Καλά, καλά.Πασιφάη έγραψε: 20 Οκτ 2023, 18:28
Ντελίριο πάλι;
Βάρεσες υποχώρηση με χίλια, βάζοντας στο μεγάφωνο παιάνες νίκης.![]()
Οπότε, κάνε μου τη χάρη ρε αρχετυπική κατινάρα των ορέων και του κάμπου και άσε το "πότε θα πεις όταν θελήσεις εσύ" για την κατηγορία σου.![]()
Γραμμένη σ' έχω κι εσένα και το συνάφι σου και όλα τα οφα που πάνε όπου φυσάει άνεμος που καλύπτει τα δικά τους πολιτικά και προσωπικά απωθημένα.
Η ελπίδα είναι παγίδα.
Στην τελική, αυτό που θα καταφέρεις είναι να θίξεις τους συντονιστές που πήραν σοβαρά τις αλλεπάλληλες καταγγελίες μιας ΤΟΣΟ σοβαρής χρήστριας...
Χαζούλα.
Χαζούλα.
Η ελπίδα είναι παγίδα.
Σε τρώει, το πας γύρω - γύρω. Συνέχισε. Μ'αρέσει που σε τρώει όμως. Το τι θα κάνω εγώ, αφορά εμένα.ΓΑΛΗ έγραψε: 20 Οκτ 2023, 19:13 Στην τελική, αυτό που θα καταφέρεις είναι να θίξεις τους συντονιστές που πήραν σοβαρά τις αλλεπάλληλες καταγγελίες μιας ΤΟΣΟ σοβαρής χρήστριας...
Χαζούλα.![]()
Και μιας και ανέφερες τους συντονιστές, αν είχα άδικο δεν θα σε μπανάρανε. Το μήνυμά μου κοινοποιήθηκε σε όλους.
Οπότε άσε τα περί σοβαρότητας, ειδικά εσύ.
- Τζιτζιμιτζιχότζιρας
- Phorum.gr user: 2.Χόρχε ντελ Σάλτο 1.Brainstorm
Λένε πως όταν τα ᾽πε αυτά, μέσ᾽ από καθαρό ουρανό φάνηκαν —καλότυχο για κείνον σημάδι— αστραπές και βροντές· έτυχε και να βρίσκεται κοντά στο δεξιό του κέρας ένα τέμενος με άγαλμα του Ηρακλή, που ισχυρίζονται ότι ήταν πρόγονός του.
Το αποτέλεσμα ήταν ν᾽ αντλήσουν τέτοιο πολεμικό μένος και θάρρος απ᾽ όλα τούτα οι στρατιώτες, που έσπρωχναν ο ένας τον άλλον για να προχωρήσουν και με κόπο τους συγκρατούσαν οι αξιωματικοί. Και πραγματικά, όταν μπήκε επικεφαλής ο Αρχίδαμος, λίγοι εχθροί έμειναν στις θέσεις τους ώσπου να φτάσουν σ᾽ απόσταση δόρατος — κι εκείνοι έπεσαν νεκροί· οι υπόλοιποι σκοτώθηκαν πάνω στη φυγή τους, άλλοι από το ιππικό κι άλλοι από τους Κέλτες.
Ξενοφών, Ελληνικά 7.1.31
Το αποτέλεσμα ήταν ν᾽ αντλήσουν τέτοιο πολεμικό μένος και θάρρος απ᾽ όλα τούτα οι στρατιώτες, που έσπρωχναν ο ένας τον άλλον για να προχωρήσουν και με κόπο τους συγκρατούσαν οι αξιωματικοί. Και πραγματικά, όταν μπήκε επικεφαλής ο Αρχίδαμος, λίγοι εχθροί έμειναν στις θέσεις τους ώσπου να φτάσουν σ᾽ απόσταση δόρατος — κι εκείνοι έπεσαν νεκροί· οι υπόλοιποι σκοτώθηκαν πάνω στη φυγή τους, άλλοι από το ιππικό κι άλλοι από τους Κέλτες.
Ξενοφών, Ελληνικά 7.1.31
Φιλαράκι, αν κάποιος μπει φορουμάκι από μαγκιά ή από αδυναμία κάποιας στιγμής, πάει, τελείωσε.
Άσ' το μπουμπού. Δεν φταις εσύ, τα χαζοχαρούμενα που σε παίρνουν στα σοβαρά φταίνε. Θυμάμαι το ότι επειδή ως πατρινιά πολεμική ρεπόρτερ έκανες την αποκάλυψη ότι εγώ δεν δουλεύω επειδή έτσι την είδες εσύ, τσίμπησαν αμέσως κάτι χαζοτζιτζιμιχοτζιράκια και λεγεώνες και άρχισαν να το κάνουν viral στο πχόρουμ. Μετά λούφαξαν. Και επανήλθαν δριμύτεροι, όταν κατάλαβαν ότι δεν θα το συνεχίσω.Πασιφάη έγραψε: 20 Οκτ 2023, 19:20Σε τρώει, το πας γύρω - γύρω. Συνέχισε. Μ'αρέσει που σε τρώει όμως. Το τι θα κάνω εγώ, αφορά εμένα.ΓΑΛΗ έγραψε: 20 Οκτ 2023, 19:13 Στην τελική, αυτό που θα καταφέρεις είναι να θίξεις τους συντονιστές που πήραν σοβαρά τις αλλεπάλληλες καταγγελίες μιας ΤΟΣΟ σοβαρής χρήστριας...
Χαζούλα.![]()
Και μιας και ανέφερες τους συντονιστές, αν είχα άδικο δεν θα σε μπανάρανε. Το μήνυμά μου κοινοποιήθηκε σε όλους.
Οπότε άσε τα περί σοβαρότητας, ειδικά εσύ.
Όταν ζήτησα εξήγηση από τον άλλο τον μπιγκοκάτι για το που, πότε με είχε δει ώστε να εκφέρει γνώμη, αφ' ενός την έκανε με ελαφρά αφ' ετέρου τον είπε και η γυναίκα του μαλάκα.
Οπότε, συνέχισε να ασχολείσαι με το πρωινομεσημεριανάδικο κοινό σου, μοιράσου όσες έγκυρες πληροφορίες γουστάρεις με τον κάθε γελοίο πιμακοσυλλέκτη και καλή σας τύχη.
Θα επαναλάβω ότι έζησα πολύ πιο χοντρές φάσεις στο μαύρο από τέρμα ψυχωτικές περσόνες με εξουσιαστικές τάσεις.
Και από περιπτώσεις τυπακίων, που αν δεν μπορούν να έχουν το πάνω χέρι σ' έναν χώρο, θέλουν να τον καταστρέψουν, άλλο τίποτα.
Με λίγα λόγια, είστε η πιο συνηθισμένη και ξενέρωτη περίπτωση ανθρώπων, γλυκά μου.
Η ελπίδα είναι παγίδα.