Ακόμα και τις δύσκολες τούτες ώρες δεν ξεχνάς τον πληθυντικό ευγενείας. Στο ραντεβουδάκι που θα κλείσετε στο Θησείο θα κρατάω πλακάτ για εσένα.ΓΑΛΗ έγραψε: 20 Οκτ 2023, 17:01Εσείς δεν μπορείτε να κρατήσετε ούτε μπαλόνι για παιδικά γενέθλια, σιγά μην πετάξετε χαρταετό.Bazoomba έγραψε: 20 Οκτ 2023, 16:47 Ο Χιόνης μεγάλος μάγκας. Εξασφάλισε vip θέση στο Θησείο, όσο εμείς πετούσαμε χαρταετό.![]()
Προτείνω κάτι πιο δυναμικό, να προσπαθήσετε να βουλιάξετε παπάκια στη μπανιέρα.
!!! DEVELOPMENT MODE !!!
Χαλούμι και Γοητεία
Κανόνες Δ. Συζήτησης
Προσοχή: Σύμφωνα με το νόμο απαγορεύεται η δημοσιοποίηση ονομαστικά η φωτογραφικά ποινικών καταδικών οποιουδήποτε βαθμού & αιτιολογίας καθώς εμπίπτουν στα ευαίσθητα προσωπικά δεδομένα του ατόμου. Τυχόν δημοσιοποίηση τέτοιων δεδομένων ενδέχεται να επιφέρει ποινικές κυρώσεις στο συντάκτη. Επιτρέπεται μόνο αν έχει δοθεί εισαγγελική εντολή και μόνο για το χρονικό διάστημα που αυτή ισχύει. Οφείλετε σε κάθε περίπτωση να ζητήσετε με αναφορά τη διαγραφή της ανάρτησης πριν παρέλθει το χρονικό διάστημα της νόμιμης δημοσιοποίησης. Η διαχείριση αποποιείται κάθε ευθύνη για τυχόν ποινικές ευθύνες αν παραβιάσετε τα παραπάνω.
Προσοχή: Σύμφωνα με το νόμο απαγορεύεται η δημοσιοποίηση ονομαστικά η φωτογραφικά ποινικών καταδικών οποιουδήποτε βαθμού & αιτιολογίας καθώς εμπίπτουν στα ευαίσθητα προσωπικά δεδομένα του ατόμου. Τυχόν δημοσιοποίηση τέτοιων δεδομένων ενδέχεται να επιφέρει ποινικές κυρώσεις στο συντάκτη. Επιτρέπεται μόνο αν έχει δοθεί εισαγγελική εντολή και μόνο για το χρονικό διάστημα που αυτή ισχύει. Οφείλετε σε κάθε περίπτωση να ζητήσετε με αναφορά τη διαγραφή της ανάρτησης πριν παρέλθει το χρονικό διάστημα της νόμιμης δημοσιοποίησης. Η διαχείριση αποποιείται κάθε ευθύνη για τυχόν ποινικές ευθύνες αν παραβιάσετε τα παραπάνω.
Re: Χαλούμι και Γοητεία
ΓΑΛΗ έγραψε: 09 Φεβ 2021, 16:09 Προσωπικώς, βρίσκω πολύ πιο γελοία -και σε κάποιο βαθμό επίσης γραφική- τη μεταξωτή θολούρα του σοβαροφανούς λόγου.
Άσε μας ρε... απρόβλεπτη.Πασιφάη έγραψε: 20 Οκτ 2023, 16:59 Σε τρώει ο κώλος σου κωλόγατο, έτσι; Σου είπα μην μου πολυξυνεσαι, είμαι απρόβλεπτη.
Κάνε ό,τι γουστάρεις. Στο είπα εκεί στο λέω κι εδώ.
Αν με το "απρόβλεπτη" εννοείς ότι έχεις συμπεριφορές που εμπίπτουν σε ευαίσθητα πλαίσια, θα επαναλάβω ότι σ' αυτές τις περιπτώσεις, τίποτα δεν είναι απρόβλεπτο.
Απλώς θα είναι μια παραδοχή ή απόδειξη της όποιας ιδιαιτερότητας σου.
Η ελπίδα είναι παγίδα.
Ακόμη ένας κανένας με πλακάτ.
Όλοι οι δροσουλίτες στο πχόρουμ μαζεύτηκαν.
Η ελπίδα είναι παγίδα.
Μαζέψου με την διαρκή υποτίμηση και πουστιά, γιατί όντως δεν χαμπαριάζω. Είπαμε είσαι ό,τι χειρότερο έχει περάσει απο δω μέσα. Δέξου το και προχώρησε. Διότι αν το ανοίξω όντως το βρωμόστομά μου, θα κοκκινήσουν και οι οθόνες. Για το δικό σου καλό το λέω.ΓΑΛΗ έγραψε: 20 Οκτ 2023, 17:07Άσε μας ρε... απρόβλεπτη.Πασιφάη έγραψε: 20 Οκτ 2023, 16:59 Σε τρώει ο κώλος σου κωλόγατο, έτσι; Σου είπα μην μου πολυξυνεσαι, είμαι απρόβλεπτη.![]()
Αν με το "απρόβλεπτη" εννοείς ότι έχεις συμπεριφορές που εμπίπτουν σε ευαίσθητα πλαίσια, θα επαναλάβω ότι σ' αυτές τις περιπτώσεις, τίποτα δεν είναι απρόβλεπτο.
''Μου αρέσουν οι άνθρωποι που φορούν την ψυχή στο πρόσωπό τους'' Jim Morrison
Όσο για σένα Casp ,αφού τόσο θέλεις να με βρίσεις, γιατί δεν το κάνεις; Να δούμε πόση πλάκα θα έχει.
Πασιφάη έγραψε: 20 Οκτ 2023, 17:25Μαζέψου με την διαρκή υποτίμηση και πουστιά, γιατί όντως δεν χαμπαριάζω. Είπαμε είσαι ό,τι χειρότερο έχει περάσει απο δω μέσα. Δέξου το και προχώρησε. Διότι αν το ανοίξω όντως το βρωμόστομά μου, θα κοκκινήσουν και οι οθόνες. Για το δικό σου καλό το λέω.ΓΑΛΗ έγραψε: 20 Οκτ 2023, 17:07Άσε μας ρε... απρόβλεπτη.Πασιφάη έγραψε: 20 Οκτ 2023, 16:59 Σε τρώει ο κώλος σου κωλόγατο, έτσι; Σου είπα μην μου πολυξυνεσαι, είμαι απρόβλεπτη.![]()
Έλα λοιπόν Πασιφάη μου.
Κάνε επιτέλους το ...απρόβλεπτο coming out.
Περιμένω.
Και μην ανησυχείς, δεν θα επιχειρήσω να ανταποδώσω πυρά.
Για την ευαισθητοποιημένη και... απρόβλεπτη φάρα σας έχω ήδη διδακτορικό από το μαύρο.
Η ελπίδα είναι παγίδα.
Occasio facit furem
Εγώ δεν είμαι χριστιανός, για να μην πω πως είμαι και άθεος!
Ο κόσμον ασοί γραμματισμέντς θα διαβαίν.
Εγώ δεν είμαι χριστιανός, για να μην πω πως είμαι και άθεος!
Ο κόσμον ασοί γραμματισμέντς θα διαβαίν.
Το μόνο που με κωλύει μια στάλα είναι που θα φάω μπαν κι εσύ θα συνεχίσεις να αλωνίζεις. Μετά βέβαια δεν θα είσαι ποτέ πια η ίδια. Ίδωμεν.ΓΑΛΗ έγραψε: 20 Οκτ 2023, 17:31Πασιφάη έγραψε: 20 Οκτ 2023, 17:25Μαζέψου με την διαρκή υποτίμηση και πουστιά, γιατί όντως δεν χαμπαριάζω. Είπαμε είσαι ό,τι χειρότερο έχει περάσει απο δω μέσα. Δέξου το και προχώρησε. Διότι αν το ανοίξω όντως το βρωμόστομά μου, θα κοκκινήσουν και οι οθόνες. Για το δικό σου καλό το λέω.ΓΑΛΗ έγραψε: 20 Οκτ 2023, 17:07
Άσε μας ρε... απρόβλεπτη.![]()
Απλώς θα είναι μια παραδοχή ή απόδειξη της όποιας ιδιαιτερότητας σου.![]()
Έλα λοιπόν Πασιφάη μου.
Περιμένω.
Για την ευαισθητοποιημένη και... απρόβλεπτη φάρα σας έχω ήδη διδακτορικό από το μαύρο.![]()
Οκ, στη σειριακή συμμαχία παίζει η δυνατότητα για εκκαθαριστικούς κεραυνούς ΚΑΙ στην Κύπρο;Πασιφάη έγραψε: 20 Οκτ 2023, 17:27 Όσο για σένα Casp ,αφού τόσο θέλεις να με βρίσεις, γιατί δεν το κάνεις; Να δούμε πόση πλάκα θα έχει.
Η ελπίδα είναι παγίδα.
Αποφάσισες να την κάνεις νύφη σου και ανησυχείς μηπως και τηνε μαλώσω πολύ;
Σιγά μην αλλάξω από μια υποπερίπτωση της γελοίας κατηγορίας των ύπατων, που ήδη ξέρω.Πασιφάη έγραψε: 20 Οκτ 2023, 17:35Το μόνο που με κωλύει μια στάλα είναι που θα φάω μπαν κι εσύ θα συνεχίσεις να αλωνίζεις. Μετά βέβαια δεν θα είσαι ποτέ πια η ίδια. Ίδωμεν.ΓΑΛΗ έγραψε: 20 Οκτ 2023, 17:31Πασιφάη έγραψε: 20 Οκτ 2023, 17:25
Μαζέψου με την διαρκή υποτίμηση και πουστιά, γιατί όντως δεν χαμπαριάζω. Είπαμε είσαι ό,τι χειρότερο έχει περάσει απο δω μέσα. Δέξου το και προχώρησε. Διότι αν το ανοίξω όντως το βρωμόστομά μου, θα κοκκινήσουν και οι οθόνες. Για το δικό σου καλό το λέω.![]()
Έλα λοιπόν Πασιφάη μου.
Περιμένω.
Για την ευαισθητοποιημένη και... απρόβλεπτη φάρα σας έχω ήδη διδακτορικό από το μαύρο.![]()
Υπερτιμάς σε γελοίο βαθμό τον εαυτό σου, καλή μου.
Οπότε, άντε να πουλήσεις απειλές για κλονισμό προσωπικότητας όπου σε παίρνει.
Η ελπίδα είναι παγίδα.
Αντιθέτως.Πασιφάη έγραψε: 20 Οκτ 2023, 17:38Αποφάσισες να την κάνεις νύφη σου και ανησυχείς μηπως και τηνε μαλώσω πολύ;
Θεωρώ τα δικά σου μαλώματα στον οποιονδήποτε, ως προσωπικό χάδι. Μ' αρέσει να μου ξύνουν το κεφάλι.
Η ελπίδα είναι παγίδα.
Μήπως εσύ υπερτιμάς τον εαυτό σου και τη σιγουριά που σε διακατέχει;ΓΑΛΗ έγραψε: 20 Οκτ 2023, 17:41Σιγά μην αλλάξω από μια υποπερίπτωση της γελοίας κατηγορίας των ύπατων, που ήδη ξέρω.Πασιφάη έγραψε: 20 Οκτ 2023, 17:35Το μόνο που με κωλύει μια στάλα είναι που θα φάω μπαν κι εσύ θα συνεχίσεις να αλωνίζεις. Μετά βέβαια δεν θα είσαι ποτέ πια η ίδια. Ίδωμεν.ΓΑΛΗ έγραψε: 20 Οκτ 2023, 17:31
![]()
Έλα λοιπόν Πασιφάη μου.
Περιμένω.
![]()
Υπερτιμάς σε γελοίο βαθμό τον εαυτό σου, καλή μου.
Οπότε, άντε να πουλήσεις απειλές για κλονισμό προσωπικότητας όπου σε παίρνει.
Ντελίριο νεύρων για να μη φας ψωλιόγκο απο μπινελίκια;
Μπα. Νομίζω οτι με παίρνει. Δίνεις μπόλικες αφορμές. Για συνέχισε. Φτιάξε με κι άλλο.
Εμ πες το τόσην ώρα πως γουστάρεις να τρως ροχάλες και βρισιές. Σε βρίσκω πολύ μαζόχα, μ'αρέσει.ΓΑΛΗ έγραψε: 20 Οκτ 2023, 17:45Αντιθέτως.
Θεωρώ τα δικά σου μαλώματα στον οποιονδήποτε, ως προσωπικό χάδι. Μ' αρέσει να μου ξύνουν το κεφάλι.![]()
αυτο το να σεβαστουμε, το βρισκω λιγο δυσκολο.ΓΑΛΗ έγραψε: 20 Οκτ 2023, 16:56 Κατά τα άλλα, προτείνω να σεβαστείτε τους συντονιστές, κύριοι.
Μην τους φέρνετε σε πιο δύσκολη θέση.
οποτε, εχω να πω οτι κακως εκλεισε, ειναι ο κοπος μας εκει, η πνευματικη μας ιδιοκτησια, καθενος που εγραψε τη μαλακια του.
To be old and wise, you must first be young and stupid.
https://www.talcmag.gr/apopseis/ante-gamisou/ αντε και γαμησου.
https://www.talcmag.gr/apopseis/ante-gamisou/ αντε και γαμησου.