Κανόνες Δ. Συζήτησης
Προσοχή: Σύμφωνα με το νόμο απαγορεύεται η δημοσιοποίηση ονομαστικά η φωτογραφικά ποινικών καταδικών οποιουδήποτε βαθμού & αιτιολογίας καθώς εμπίπτουν στα ευαίσθητα προσωπικά δεδομένα του ατόμου. Τυχόν δημοσιοποίηση τέτοιων δεδομένων ενδέχεται να επιφέρει ποινικές κυρώσεις στο συντάκτη. Επιτρέπεται μόνο αν έχει δοθεί εισαγγελική εντολή και μόνο για το χρονικό διάστημα που αυτή ισχύει. Οφείλετε σε κάθε περίπτωση να ζητήσετε με αναφορά τη διαγραφή της ανάρτησης πριν παρέλθει το χρονικό διάστημα της νόμιμης δημοσιοποίησης. Η διαχείριση αποποιείται κάθε ευθύνη για τυχόν ποινικές ευθύνες αν παραβιάσετε τα παραπάνω.
Πάντως το θέμα είναι οτι τα τελευταία χρόνια ολο και περισσότεροι γονείς είναι αναφανδόν υπερ του θηλασμού και σε αυτό έχει συμβάλει η ιατρική και η επιστήμη που αποδεικνύουν, οτι το μητρικό γάλα είναι το πληρέστερο. Δεν ειναι θέμα δράσεων δλδ.
Ξαναλέω, προσωπικά το να δω μια μητέρα να θηλάζει το παιδί της είναι αντίστοιχο του να κάθεται να πίνει καφέ, να μιλάει στο τηλ, να το ταϊζει με μπιμπερό. Ακόμη και την πιο υπερκαυλη εκείνη την ώρα δε μπορώ να τη δώ ως κατι διαφορετικό απο μητέρα.
"Chiedi a un bambino di disegnare una macchina e sicuramente la farà rossa"
Naranjita έγραψε: 05 Νοέμ 2018, 12:46
μπαινει στην ιδια κατηγορια με την μαλακω που πετάει χλωρινη στους αντριδοι γιατι καθονται με ανοιχτα τα ποδια σε δημοσιους χώρους, ενώ γνωριζει οτι τους ζοριζονται τα παπια τους.
Σουβλίτσα έγραψε: 05 Νοέμ 2018, 12:44
Νάιδα, λειτουργείς αντιδραστικά ως προς τους άνδρες.
Τον μαλάκα ενίοτε τον προκαλούμε κι όλας.
Σουβλίτσα λειτουργείς αντιδραστικά ως προς τις γυναίκες που δεν τους αρέσουν τα στερεότυπα.
Είναι θέμα του μαλάκα αν προκαλείται. Ν' αλλάξει αυτός νοοτροπία.
Naranjita έγραψε: 05 Νοέμ 2018, 13:21
και που συναδει ο δημοσιος θηλασμος με την σωστη πληροφορηση;
και ναι, η σελφι με ενοχλησε. η μοδα. οχι γιατι εγινε γιατι το μωρο πεινουσε και εκλαιγε.
φαντάζομαι σε τέτοιες κοινωνικές δράσεις, πιο εύκολα
θα απενοχοποιηθεί μια μάνα και θα μπει σε διαδικασία να
συγκεντρώσει πληροφορίες σε περίπτωση που σκέφτεται
να διακόψει τον θηλασμό επειδή θεωρεί πως είναι ανεπαρκής κτλ
τελος παντων,οσοι/ες εχετε θεμα με δημοσιο θηλασμο κτλ ειτε ως νιου έητζ φαση με σελφι και μκδ κτλ, ειτε οπως αλλιως, σας ευχομαι να κανετε ενα παιδι τοσο ομορφο οπως κι εγω στο αβαταρ μου,και να το θηλαζετε δημοσιως. Θα σας καλυπτει και το επιμαχο σημειο με την αφάνα, δεν θα βλεπει κανεις τιποτα.
Naranjita έγραψε: 05 Νοέμ 2018, 13:32
δεν μπορω να εκφραστω για τους αδενες του πχωρουμ γιατι θα φαω μπαν.
Τα δικά μου είναι μια χαρά, της Γκερ τα ίδια. Και του Ψι νομίζω καλά βαστάνε. Για Ηράκλειτο βάτραχο και Σπύρο κρατώ μια πισινή. Τώρα χρηστών, δεν έχω ιδέα.
vantono έγραψε: 05 Νοέμ 2018, 13:33
τελος παντων,οσοι/ες εχετε θεμα με δημοσιο θηλασμο κτλ ειτε ως νιου έητζ φαση με σελφι και μκδ κτλ, ειτε οπως αλλιως, σας ευχομαι να κανετε ενα παιδι τοσο ομορφο οπως κι εγω στο αβαταρ μου,και να το θηλαζετε δημοσιως. Θα σας καλυπτει και το επιμαχο σημειο με την αφάνα, δεν θα βλεπει κανεις τιποτα.
“I ought to of shot that dog myself, George. I shouldn't ought to of let no stranger shoot my dog.”