!!! DEVELOPMENT MODE !!!

Ο πολυδιαφημισμένος στρατός του Ισραήλ αιφνιδιαστηκε από Παλαιστίνιους μαχητές

Πολιτικά θέματα εκτός Ελλάδας
Άβαταρ μέλους
GoBzi

Re: Ο πολυδιαφημισμένος στρατός του Ισραήλ αιφνιδιαστηκε από Παλαιστίνιους μαχητές

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από GoBzi »

Keyser Soze έγραψε: 19 Οκτ 2023, 11:20 Ακόμα δεν έχουν καταλάβει ότι τους Μουσουλμάνους γενικός δεν πρέπει να τους πιστέψεις ούτε να τους εμπιστεύεσαι ΠΟΤΕ .-
Ψεύτες , απατεώνες , θεοί της Προπαγάνδας.
Αλλά το μεγαλύτερο αστείο είναι ότι κάτι "έξυπνοι" από εδώ δεν έχουν πάρει χαμπάρι ότι η Αριστερή Ιδεολογία ήταν είναι και θα είναι ο Νο1 εχθρός του Ισλάμ !

Και τα πρόβατα τους στηρίζουν :lol:
Βάσει των διδαγμάτων του Λένιν, το ΚΚ(Ε) σε καιρό πολέμου θα πρέπει να συντάσσεται στην πλευρά που θα δημιουργήσει το μεγαλύτερο πλήγμα στον καπιταλισμό. Στην συγκεριμένη περίπτωση, το Ισραήλ είναι ενας "πυλώνας σταθερότητας" για τα Δυτικά (κατα κύριο λόγο Αμερικάνικα) συμφέροντα στην περιοχή, οπότε η επίσημη θέση των ΚΚ είναι υπέρ των Παλαιστινίων/Χαμάς.
Keyser Soze

Re: Ο πολυδιαφημισμένος στρατός του Ισραήλ αιφνιδιαστηκε από Παλαιστίνιους μαχητές

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από Keyser Soze »

GoBzi έγραψε: 19 Οκτ 2023, 13:22
Keyser Soze έγραψε: 19 Οκτ 2023, 11:20 Ακόμα δεν έχουν καταλάβει ότι τους Μουσουλμάνους γενικός δεν πρέπει να τους πιστέψεις ούτε να τους εμπιστεύεσαι ΠΟΤΕ .-
Ψεύτες , απατεώνες , θεοί της Προπαγάνδας.
Αλλά το μεγαλύτερο αστείο είναι ότι κάτι "έξυπνοι" από εδώ δεν έχουν πάρει χαμπάρι ότι η Αριστερή Ιδεολογία ήταν είναι και θα είναι ο Νο1 εχθρός του Ισλάμ !

Και τα πρόβατα τους στηρίζουν :lol:
Βάσει των διδαγμάτων του Λένιν, το ΚΚ(Ε) σε καιρό πολέμου θα πρέπει να συντάσσεται στην πλευρά που θα δημιουργήσει το μεγαλύτερο πλήγμα στον καπιταλισμό. Στην συγκεριμένη περίπτωση, το Ισραήλ είναι ενας "πυλώνας σταθερότητας" για τα Δυτικά (κατα κύριο λόγο Αμερικάνικα) συμφέροντα στην περιοχή, οπότε η επίσημη θέση των ΚΚ είναι υπέρ των Παλαιστινίων/Χαμάς.
Σωστος
Άβαταρ μέλους
ΣΑΤΑΝΙΚΟΣ ΕΓΚΕΦΑΛΟΣ

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από ΣΑΤΑΝΙΚΟΣ ΕΓΚΕΦΑΛΟΣ »

Sid Vicious έγραψε: 19 Οκτ 2023, 13:06 Εκεί που ρέμβαζα νωχελικά δίχως σκέψεις κάτω από μια νεραντζιά στην μαγευτική Τούμπα έπεσε επάνω μου ένας καρπός από το δέντρο. Σάστισα αλλά η έκπληξη μου έγινε ακόμα μεγαλύτερη όταν διαπίστωσα πως από τη νεραντζιά ήταν μήλο αυτό που έπεσε. Και τι μαγεία είναι αυτή, από ποιόν κόσμο που έκανε το μήλο αυτό χρυσό; Το σκούπισα λίγο με το μανίκι μου και σκέφτηκα να το δοκιμάσω αλλά η σωφροσύνη μου με συγκράτησε. Και αν είναι δηλητηριώδες; Πριν ολοκληρώσω την σκέψη μου εμφανίστηκε αυτή, η Γκαλ Γκαντότ. Η καρδιά μου χτύπησε δυνατά.
- Μην ταράζεσαι γλυκέ μου Σιντ, μόνο σε παρακαλώ δώσε μου το χρυσό μήλο και από εμένα ότι θέλεις, θα είμαι όλη δικιά σου. Και ξεγυμνώνεται μπροστά μου.
Και εκεί που ήμουν έτοιμος να ενδώσω και να της παραδώσω το χρυσό μήλο εμφανίζονται μπροστά μου η Μπέλλα και η Τζίτζι Χαντίντ ήδη γυμνές, με πλησιάζουν και λάγνα στα αυτιά μου ψυθιρίζουν
- Σιντ μας, δώσε αυτό το χρυσό μήλο σε εμάς και ότι θελήσεις θα γίνει, θα ανοίξουν οι πύλες του παραδείσου.
Αλήθεια τα είχα χάσει, πως θα μπορούσα να επιλέξω, Γκαλ ή αδελφές Χαντίντ; Θεέ μου βόηθα με να επιλέξω σωστά. Και εκεί που βασάνιζα το λιγοστό μυαλό μου με το ποιά απόφαση να πάρω, πείνασα. Και έφαγα το Χρυσό Μήλο. Και αυτές έφυγαν. Και από τότε μονάχος τριγυρνώ, ένας περιπλανώμενος δυστυχισμένος, χωρίς Γκαντότ χωρίς Χαντίντ. Αλίμονο σε εμένα. Με πρόδωσε το στομάχι μου.
μην ανησυχείς, μετά το cancellation η mia k σου κάθεται για ένα σαουάρμα. (μόνο μην το χλαπακιάσεις και αυτό)
Ο χρήστης που γκρέμισε τον εθνολαϊκισμό
Άβαταρ μέλους
Sid Vicious

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από Sid Vicious »

ΣΑΤΑΝΙΚΟΣ ΕΓΚΕΦΑΛΟΣ έγραψε: 19 Οκτ 2023, 13:26
Sid Vicious έγραψε: 19 Οκτ 2023, 13:06 Εκεί που ρέμβαζα νωχελικά δίχως σκέψεις κάτω από μια νεραντζιά στην μαγευτική Τούμπα έπεσε επάνω μου ένας καρπός από το δέντρο. Σάστισα αλλά η έκπληξη μου έγινε ακόμα μεγαλύτερη όταν διαπίστωσα πως από τη νεραντζιά ήταν μήλο αυτό που έπεσε. Και τι μαγεία είναι αυτή, από ποιόν κόσμο που έκανε το μήλο αυτό χρυσό; Το σκούπισα λίγο με το μανίκι μου και σκέφτηκα να το δοκιμάσω αλλά η σωφροσύνη μου με συγκράτησε. Και αν είναι δηλητηριώδες; Πριν ολοκληρώσω την σκέψη μου εμφανίστηκε αυτή, η Γκαλ Γκαντότ. Η καρδιά μου χτύπησε δυνατά.
- Μην ταράζεσαι γλυκέ μου Σιντ, μόνο σε παρακαλώ δώσε μου το χρυσό μήλο και από εμένα ότι θέλεις, θα είμαι όλη δικιά σου. Και ξεγυμνώνεται μπροστά μου.
Και εκεί που ήμουν έτοιμος να ενδώσω και να της παραδώσω το χρυσό μήλο εμφανίζονται μπροστά μου η Μπέλλα και η Τζίτζι Χαντίντ ήδη γυμνές, με πλησιάζουν και λάγνα στα αυτιά μου ψυθιρίζουν
- Σιντ μας, δώσε αυτό το χρυσό μήλο σε εμάς και ότι θελήσεις θα γίνει, θα ανοίξουν οι πύλες του παραδείσου.
Αλήθεια τα είχα χάσει, πως θα μπορούσα να επιλέξω, Γκαλ ή αδελφές Χαντίντ; Θεέ μου βόηθα με να επιλέξω σωστά. Και εκεί που βασάνιζα το λιγοστό μυαλό μου με το ποιά απόφαση να πάρω, πείνασα. Και έφαγα το Χρυσό Μήλο. Και αυτές έφυγαν. Και από τότε μονάχος τριγυρνώ, ένας περιπλανώμενος δυστυχισμένος, χωρίς Γκαντότ χωρίς Χαντίντ. Αλίμονο σε εμένα. Με πρόδωσε το στομάχι μου.
μην ανησυχείς, μετά το cancellation η mia k σου κάθεται για ένα σαουάρμα. (μόνο μην το χλαπακιάσεις και αυτό)
Έλεος! Από Γκαλ και αδελφές Χαντίντ να εκπέσω σε Mia K; Έχω κι ένα class, δεν είμαι για τα δόντια της, καλύτερα μόνος
yet say this to the Possum: a bang, not a whimper,
with a bang not with a whimper,
To build the city of Dioce whose terraces are the colour of stars
Άβαταρ μέλους
Orion22

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από Orion22 »

stergiosbik έγραψε: 19 Οκτ 2023, 11:48 Αν ειχε σκασει εκει JDAM τα αυτοκινητα θα ειχαν εξαΰλωθει.
airburst
Dolce et decorum est contra pasok.* pugnatre
@gov.gr : «You were given the choice between war and dishonour. You chose dishonour, and you will have war.»
Άβαταρ μέλους
Υδράργυρος

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από Υδράργυρος »

- Βομβαρισαμε το νοσοκομείο
- Βομβαρδίσαμε μια βάση της Χαμάς που ήταν κάτω από το νοσοκομείο
- Δεν το βομβαρδίσαμε εμείς, ήταν πύραυλος της Χαμάς που καταρίφθηκε και έπεσε πάνω στο νοσοκομείο
- Η Χαμάς βομβάρδισε το νοσοκομείο
- Η Τζιχάντ βομβάρδισε το νοσοκομείο
- Δε βομβαρδίστηκε κανένα νοσοκομείο
Τι από αυτά που λέει το Ισραήλ τελικά είναι αλήθεια;
Σε κάθε ένα από τα παραπάνω στάδια η σωστή πλευρά της ιστορίας ορκιζόταν οτι αυτό είναι η αλήθεια, μέχρι να βγει το επόμενο στάδιο
Άβαταρ μέλους
Golden Age

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από Golden Age »

Υδράργυρος έγραψε: 19 Οκτ 2023, 14:20 - Βομβαρισαμε το νοσοκομείο
- Δεν το βομβαρδίσαμε εμείς, ήταν πύραυλος της Χαμάς που καταρίφθηκε και έπεσε πάνω στο νοσοκομείο
Σε κάθε ένα από τα παραπάνω στάδια η σωστή πλευρά της ιστορίας ορκιζόταν οτι αυτό είναι η αλήθεια, μέχρι να βγει το επόμενο στάδιο
Το μόνο που είπε το Ισραήλ ήταν αυτό:
Υδράργυρος έγραψε: 19 Οκτ 2023, 14:20 - Η Τζιχάντ βομβάρδισε το νοσοκομείο
Άβαταρ μέλους
Αρίστος

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από Αρίστος »

Golden Age έγραψε: 19 Οκτ 2023, 14:22

Πως εγινε ομως να εχουν βομβαρδισει το ιδιο νοσοκομειο οι Ισραηλινοι πριν λιγες μερες αλλα και να εχουν προειδοποιησει για εκκενωση του επισης;

Διπλη συμπτωση;

Πως εγινε επισης η καταγεγραμμενη σε βιντεο εκρηξη να ειναι τοσο μεγαλη που να μην σχετιζεται με τις παλαιστιανιακες στρακαστρουκες;

Και πως συνεβηκε ο θορυβος της βομβας οταν επεφτε να ειναι πυραυλου και οχι παλαιστινιακης στρακαστρουκας;

.
Τελευταία επεξεργασία από το μέλος Αρίστος την 19 Οκτ 2023, 15:01, έχει επεξεργασθεί 1 φορά συνολικά.
talaipwros

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από talaipwros »

Τα σκουπιδια δολοφονουν ομήρους.
Παει το αυτιστικό κοριτσάκι, δεν τους εκανε για σκλαβα φαίνεται

https://twitter.com/SkyNews/status/1714919760738058337
zteo

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από zteo »

Golden Age έγραψε: 19 Οκτ 2023, 14:22
Όχι όλα τα εχει πει το κρατος του Ισραήλ.
Κουλης για Τέμπη
Και εγω υπάλληλος ειμαι
Άβαταρ μέλους
nostromos
Phorum.gr user: nostromos

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από nostromos »

ακροαριστερες και ακροδεξιες λεκανατζουδες των ισλαμοφασιστων ξεπλενουν εγκληματιες ...
η προσοχη μας στο Καστελοριζο
Άβαταρ μέλους
ΣΑΤΑΝΙΚΟΣ ΕΓΚΕΦΑΛΟΣ

:+1: :goodpost:

Στα τραίνα οι χεσμένες κελεμπίες και μαζί και οι χαμασοπουτινικές ορντινάτσες τους
Άβαταρ μέλους
ΣΑΤΑΝΙΚΟΣ ΕΓΚΕΦΑΛΟΣ

talaipwros έγραψε: 19 Οκτ 2023, 14:58 Τα σκουπιδια δολοφονουν ομήρους.
Παει το αυτιστικό κοριτσάκι, δεν τους εκανε για σκλαβα φαίνεται

https://twitter.com/SkyNews/status/1714919760738058337
Δεν υπάρχουν λόγια. Ανείπωτη φρίκη
Άβαταρ μέλους
Αρίστος

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από Αρίστος »

nostromos έγραψε: 19 Οκτ 2023, 15:04 ακροαριστερες και ακροδεξιες λεκανατζουδες των ισλαμοφασιστων ξεπλενουν εγκληματιες ...

Ακομη και οι επικεφαλης της ΕΕ δεν λενε οτι το εκαναν οι Παλαιστινιοι οπως υποστηριζεις εσυ.

Ζητανε ερευνα για να ξεκαθαριστει τι συνεβηκε.

https://www.sigmalive.com/news/internat ... to-amaxous

.
Απάντηση
  • Παραπλήσια Θέματα
    Απαντήσεις
    Προβολές
    Τελευταία δημοσίευση

Επιστροφή στο “Διεθνής πολιτική”