Παίρνεις θέση γιά τον αμφιλεγόμενο ;
Απρόσμενα καλό, φωτεινό μεσαίο μέρος ! Είχε και χαλαρές στιγμές ο μπάρμπας.
Το "Μανόλης" είναι επιρροή από δημοτικισμό ;
Παίρνεις θέση γιά τον αμφιλεγόμενο ;
Στην εφηβεία, εκεί που νομίζεις ότι τα ξέρεις όλα, ήμουν αναφανδόν υπέρ των πειραματιστών και είχα απέχθεια για την Εθνική Σχολή
Όλοι αυτοί οι συνθέτες, λογοτέχνες και ερευνητές που τριγυρνούσαν πέριξ του Βενιζελισμού ήσαν εθνικιστές, ολίγον ρατσιστές, λάτρεις του λαϊκού πολιτισμού και άγριοι Δημοτικιστές. Κάποιοι λοξοκοίταξαν και στον ΕΣΤο "Μανόλης" είναι επιρροή από δημοτικισμό ;
gassim έγραψε: 07 Σεπ 2021, 14:12 Ωρες είναι τώρα να οικειοποιηθεί η αριστερά και την Γαλλική επανάσταση.
Ισα ισα φιλε. Κλασσική μουσική είναι η μουσική που δέν έχει λόγια. πχ ακούς στο ράδιο κατι και παίζει χωρίς να μιλάει ο τραγουδιστής κατά 99% είναι κλασσική μουσική.ST48410 έγραψε: 19 Απρ 2018, 19:05 Επίσης καλύτερα θα ήταν να αναφερόμαστε σε λόγια μουσική ή κάτι τέτοιο. Το "Κλασική Μουσική" είναι ένας όρος που περιγράφει την λόγια μουσική μιας πολύ συγκεκριμένης περιόδου και καταχρηστικά χρησιμοποιείται και για τις υπόλοιπες. Τι ψάχνω τώρα θα μου πεις...
Ή και χωρίς κάν μουσικήYochanan έγραψε: 22 Απρ 2018, 09:43 Ισα ισα φιλε. Κλασσική μουσική είναι η μουσική που δέν έχει λόγια. πχ ακούς στο ράδιο κατι και παίζει χωρίς να μιλάει ο τραγουδιστής κατά 99% είναι κλασσική μουσική.
gassim έγραψε: 07 Σεπ 2021, 14:12 Ωρες είναι τώρα να οικειοποιηθεί η αριστερά και την Γαλλική επανάσταση.
αυτό που κάνεις δεν είναι πολύ σωστό, θα μπορούσε να είναι και άμπιεν. να όπως αυτόYochanan έγραψε: 22 Απρ 2018, 09:43Ισα ισα φιλε. Κλασσική μουσική είναι η μουσική που δέν έχει λόγια. πχ ακούς στο ράδιο κατι και παίζει χωρίς να μιλάει ο τραγουδιστής κατά 99% είναι κλασσική μουσική.ST48410 έγραψε: 19 Απρ 2018, 19:05 Επίσης καλύτερα θα ήταν να αναφερόμαστε σε λόγια μουσική ή κάτι τέτοιο. Το "Κλασική Μουσική" είναι ένας όρος που περιγράφει την λόγια μουσική μιας πολύ συγκεκριμένης περιόδου και καταχρηστικά χρησιμοποιείται και για τις υπόλοιπες. Τι ψάχνω τώρα θα μου πεις...