Καλό είναι να έχουν μια κάποια διαφορά.
Είδες τι γίνεται με τον ανώριμο τον λατρεία....
Σκέψου το..Υπάρχει και προίκα. (Ακόμη)
Καλό είναι να έχουν μια κάποια διαφορά.
enaon έγραψε: 18 Οκτ 2023, 20:25κάποια χορδή ακουμπησα;40τακατο της ζωής μ σπατάλησα έγραψε: 18 Οκτ 2023, 20:16 εδώ κάνε ένα έντιτ πλιζ, είναι πολυυυ προφανές τι θες να πεις, χαλάει το ιματζ και το κύρος σου![]()
![]()
Σε ενα εξαμηνο το πολυ δεν θα υπαρχει τπτ θα τα εχει κανει ντολτσε βιτα το ΚασπερακιΤζιτζιμιτζιχότζιρας έγραψε: 18 Οκτ 2023, 20:27Καλό είναι να έχουν μια κάποια διαφορά.
Είδες τι γίνεται με τον ανώριμο τον λατρεία....
Σκέψου το..Υπάρχει και προίκα. (Ακόμη)
Δεν αναφερόμουν στην Casp.40τακατο της ζωής μ σπατάλησα έγραψε: 18 Οκτ 2023, 20:15για τους άλλουςΓΑΛΗ έγραψε: 18 Οκτ 2023, 20:13
Στην αξιολόγηση της Λατρείας μείνατε εσείς;![]()
Αν έχει κάτι ενδιαφέρον το νήμα, αυτό αφορά πλέον στις πχορουμικές αξιολογήσεις.
εσύ τα ήξερες έτσι και αλλιώς όλα από την αρχή
ναι μωρε ούτε γω λέω για κασπΓΑΛΗ έγραψε: 18 Οκτ 2023, 20:33Δεν αναφερόμουν στην Casp.40τακατο της ζωής μ σπατάλησα έγραψε: 18 Οκτ 2023, 20:15για τους άλλουςΓΑΛΗ έγραψε: 18 Οκτ 2023, 20:13
Στην αξιολόγηση της Λατρείας μείνατε εσείς;![]()
Αν έχει κάτι ενδιαφέρον το νήμα, αυτό αφορά πλέον στις πχορουμικές αξιολογήσεις.
εσύ τα ήξερες έτσι και αλλιώς όλα από την αρχή
Kαι ακριβώς γι' αυτό άρχισα να μοιράζω μπισκοτάκια.
enaon έγραψε: 18 Οκτ 2023, 20:25κάποια χορδή ακουμπησα;40τακατο της ζωής μ σπατάλησα έγραψε: 18 Οκτ 2023, 20:16 εδώ κάνε ένα έντιτ πλιζ, είναι πολυυυ προφανές τι θες να πεις, χαλάει το ιματζ και το κύρος σου![]()
![]()
Dwarven Blacksmith έγραψε: 18 Οκτ 2023, 18:44Casp έγραψε: 06 Σεπ 2023, 18:27Δεν θα γινει.Dwarven Blacksmith έγραψε: 06 Σεπ 2023, 18:23 Το πιο τραγικό είναι ότι σε λίγες μέρες η Κασπ θα ξανάρθει και θα λέει "Γαλή είχες δίκιο, μου τα λεγες η καψερή πχορουμική μάνα".![]()
Έλα ρε συ, να προσφέρει ήθελε η γυναίκα, πού να το φανταστεί η καψερή ότι θα πέσει πάνω στη Katherina Minola;Πασιφάη έγραψε: 18 Οκτ 2023, 14:38Κακώς ασχολήθηκε κι αυτή όμως.
Ωρέ καλά κάνω εγώ και κρατάω αποστάσεις, δεν χώνομαι στα ζευγάρια, ας κάνουν ό,τι θένε. Αν μας ζητήσουν κάτι, πολύ ευχαρίστως. Από μόνοι μας, οχι.
Ναύτης έγραψε: 19 Οκτ 2023, 08:50Έλα ρε συ, να προσφέρει ήθελε η γυναίκα, πού να το φανταστεί η καψερή ότι θα πέσει πάνω στη Katherina Minola;Πασιφάη έγραψε: 18 Οκτ 2023, 14:38Κακώς ασχολήθηκε κι αυτή όμως.Ναύτης έγραψε: 18 Οκτ 2023, 14:01
Βρε ο τηλεσκόπιος τα θέλει και τα παθαίνει, η έρμη η μανούλα του τι έφταιξε; Ε;
Ωρέ καλά κάνω εγώ και κρατάω αποστάσεις, δεν χώνομαι στα ζευγάρια, ας κάνουν ό,τι θένε. Αν μας ζητήσουν κάτι, πολύ ευχαρίστως. Από μόνοι μας, οχι.
Σ' αυτό δεν έχεις άδικο, αλλά απ' την άλλη είναι ανάγκη να κάνει ο ρημαδομπούλης, ο τηλεσκόπιος, όποια παλαβομάρα βρίσκει την κάρεν;Πασιφάη έγραψε: 19 Οκτ 2023, 09:16Ναύτης έγραψε: 19 Οκτ 2023, 08:50Έλα ρε συ, να προσφέρει ήθελε η γυναίκα, πού να το φανταστεί η καψερή ότι θα πέσει πάνω στη Katherina Minola;Πασιφάη έγραψε: 18 Οκτ 2023, 14:38
Κακώς ασχολήθηκε κι αυτή όμως.
Ωρέ καλά κάνω εγώ και κρατάω αποστάσεις, δεν χώνομαι στα ζευγάρια, ας κάνουν ό,τι θένε. Αν μας ζητήσουν κάτι, πολύ ευχαρίστως. Από μόνοι μας, οχι.![]()
Ναι μωρέ, απλά νομίζω γενική κουβέντα, πως οι γονείς, ή τα πεθερικά πρέπει να τραβάνε την άκρη τους ενίοτε. Ποτέ δεν ξέρεις πως θα καταλήξει μια καλή άδολη πράξη.![]()
Άστο φίλε..Ευτυχώς οι κοπέλες των γιών μου είναι αστεράτες. Δεν βιώνουμε τέτοιες καταστάσεις. Δόξα τον Μανιτού.Ναύτης έγραψε: 19 Οκτ 2023, 09:22Σ' αυτό δεν έχεις άδικο, αλλά απ' την άλλη είναι ανάγκη να κάνει ο ρημαδομπούλης, ο τηλεσκόπιος, όποια παλαβομάρα βρίσκει την κάρεν;Πασιφάη έγραψε: 19 Οκτ 2023, 09:16Ναύτης έγραψε: 19 Οκτ 2023, 08:50
Έλα ρε συ, να προσφέρει ήθελε η γυναίκα, πού να το φανταστεί η καψερή ότι θα πέσει πάνω στη Katherina Minola;![]()
Ναι μωρέ, απλά νομίζω γενική κουβέντα, πως οι γονείς, ή τα πεθερικά πρέπει να τραβάνε την άκρη τους ενίοτε. Ποτέ δεν ξέρεις πως θα καταλήξει μια καλή άδολη πράξη.![]()
Και θέλει και αναφορά εντός πενταλέπτου, ούτε οπλονόμος νά 'τανε! Ρε τί 'ναι τούτη!![]()
αν αυτο ισχυει, ωρα να χωρισεις.Casp έγραψε: 18 Οκτ 2023, 11:43
Ο δικός μου θα κάνει ό,τι του πω εγώ, τον ξέρω. Δεν ρισκάρει να με χάσει. Θα κάτσω να του τα εξηγήσω όλα.
νομιζω οτι ειναι ωρα να σε χωρισει.Casp έγραψε: 18 Οκτ 2023, 12:37 Με πήρε τηλέφωνο και άρχισα να του τα λέω όλα νευριασμένη σε σημείο που μου κάνει "θα με αφήσεις να μιλήσω;! σου είπα πως θα το κανονίσω εγώ". Του είπα ότι κατάλαβα ότι η μάνα του είναι σαν την δική μου πάνω κάτω και δεν θα μας αφήσει σε ησυχία και θα επεμβαίνει πάντα. Του είπα να τους πάρει τα κλειδιά και τέλος γιατί κάνουν ό,τι θέλουν χωρίς να μας ρωτάνε και γενικά μπλέκονται παντού. Συμφώνησε, το βούλωσε και μου είπε πως θα τους μιλήσει μόλις κάνει μπρέικ.
Το πρόβλημα με τον τύπο είναι ότι μιλάει πολύ μόνον στην Casp.Ασέβαστος έγραψε: 19 Οκτ 2023, 09:34νομιζω οτι ειναι ωρα να σε χωρισει.Casp έγραψε: 18 Οκτ 2023, 12:37 Με πήρε τηλέφωνο και άρχισα να του τα λέω όλα νευριασμένη σε σημείο που μου κάνει "θα με αφήσεις να μιλήσω;! σου είπα πως θα το κανονίσω εγώ". Του είπα ότι κατάλαβα ότι η μάνα του είναι σαν την δική μου πάνω κάτω και δεν θα μας αφήσει σε ησυχία και θα επεμβαίνει πάντα. Του είπα να τους πάρει τα κλειδιά και τέλος γιατί κάνουν ό,τι θέλουν χωρίς να μας ρωτάνε και γενικά μπλέκονται παντού. Συμφώνησε, το βούλωσε και μου είπε πως θα τους μιλήσει μόλις κάνει μπρέικ.
ειδικα το πρωτο, δηλαδη το να προσπαθει να μιλησει και να τον διακοπτεις, ειναι οχι απλως αιτια χωρισμου, θα επρεπε να δικαιολογειται ακομη και ο φονος, ως αυτοαμυνα.