!!! DEVELOPMENT MODE !!!

Ο πολυδιαφημισμένος στρατός του Ισραήλ αιφνιδιαστηκε από Παλαιστίνιους μαχητές

Πολιτικά θέματα εκτός Ελλάδας
Άβαταρ μέλους
sys3x

Re: Ο πολυδιαφημισμένος στρατός του Ισραήλ αιφνιδιαστηκε από Παλαιστίνιους μαχητές

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από sys3x »

Isildur έγραψε: 18 Οκτ 2023, 12:13
sys3x έγραψε: 18 Οκτ 2023, 02:07
Isildur έγραψε: 17 Οκτ 2023, 21:07
Γιατί να μας κάνει εντύπωση, αν όντως έγινε (που μάλλον θα έγινε δηλαδή); Είπε κανείς λογικός και χωρίς κάποιο άμεσο συμφέρον, ότι οι Ισραηλινοί είναι τίποτα καλόπαιδα που έχουν όλο το δίκιο του κόσμου με το μέρος τους;

Εγώ από την αρχή το λέω. Σκατά με σκατά πολεμάνε. Σιγά μην ταχθώ υπέρ κάποιας πλευράς. Και απορώ με όλους όσοι δεν ανήκουν σ' αυτούς που λεω, που φανατίζονται κιόλας...
Θα σε δυσκολέψω λιγάκι τώρα αλλά είναι για δικό σου όφελος.
Λοιπόν, οι Παλαιστίνιοι γιατί είναι και αυτοί σκατά όπως οι άλλοι;
Αντιλαμβάνεσαι καθόλου ότι αυτοί οι άνθρωποι ζούνε καθημερινά μέσα στον θάνατο και την καταπίεση; αντιλαμβάνεσαι ότι τελούν υπό κατοχικό καθεστώς;
Του πούστη, αντιλαμβάνεσαι πιστεύω ακόμη και χωρίς να σε έχει απασχολήσει ιδιαίτερα έτσι ώστε να ασχοληθείς λίγο παραπάνω με το θέμα.
Οπότε πάμε, αν ο λόγος είναι η Χαμάς και η τελευταία επιχείρηση που έκανε στους εποικισμούς βάλτο λίγο στην άκρη γιατί παίζουν πολλά ενδεχόμενα και στην τελική πες μας κατά την γνώμη σου πως θα έπρεπε να αντιδρούν όταν τους κόβουν το νερό ή το δηλητηριάζουν,
τους αποκόπτουν από όλο τον υπόλοιπο κόσμο ούτε φαγητό να μην μπορούν να βρουν,
τους δολοφονούν και τους φυλακίζουν καθημερινά,
τους σπάνε τα μούτρα, κάνουν σκοποβολή σε ανθρώπινους στόχους - πολλές φορές πεντάχρονα παιδάκια - για να σπάσουν πλάκα,
τους φέρονται χειρότερα κι από ζώα κυριολεκτικά, και όλα αυτά όχι την τελευταία εβδομάδα αλλά εδώ και πολλές δεκαετίες.
Βασικά μπορώ να γράφω για χρόνια ολόκληρα απλά απαριθμώντας κάθε σκηνικό, είναι τόσο τεράστια η δυσαναλογία όχι απλά στους αριθμούς των θυμάτων τόσο σε επίπεδο ποσοτικό όσο και αναλογικό των πληθυσμών και σε επίπεδό υλικοτεχνικών υποδομών ακόμη μεγαλύτερη που είναι απλά γελοίο να το συζητάμε καν.

Ρωτώ λοιπόν από που κι ως που τα ίδια σκατά;

Αν είσαι σε φάση "ληστέψανε την τράπεζα και τι με νοιαζ εμένα (δεν είμαι με κανέναν)" αλλάζει η φάση, οκ, απλά δεδομένου ότι βλέπουμε μπροστά στα μάτια μας να εξελίσσεται μια κανονικότατη γενοκτονία θα ήτανε καλλίτερα, ξες, να μην πεις και τίποτα στη τελική καθώς, ξες, δεν σε νοιάζει(;) (αν ισχύει αυτή η περίπτωση λέμε ε).

Επεξεργάσου τα λίγο αν θες αυτά στο μυαλό σου, πολιτικά είναι όλα, ναι, οι πολίτες πάνω από όλα είναι άνθρωποι όμως.
Συγγνώμη, τι ακριβώς προσπαθείς να κάνεις με αυτό το περισπούδαστο ύφος του στυλ "μάθε παιδί μου γράμματα, εγώ έχω διαβάσει 2-3 βιβλία για το θέμα και τα ξέρω όλα"; Να μού δείξεις ότι οι Ισραηλινοί είναι καθίκια, με τις πρακτικές τους, τις δολοφονίες τους, το απαρτχάιντ που στήσανε (με βοήθεια μεγάλη φυσικά) κλπ; Λέω πουθενά το αντίθετο ή με είδες, σε αντίθεση με σένα, να παίρνω το μέρος κάποιας από τις δυο πλευρές, και μάλιστα με πάθος;

Και τελικά, τι νέο μαθαίνουμε; Ότι η βία φέρνει βία; Ανακαλύψαμε την Αμερική ξαφνικά; Ή ότι η βία των Ισραηλινών δικαιολογεί τις αντίστοιχες πρακτικές των Παλαιστινίων και είναι καλή και ευλογημένη η δική τους βία; Είσαι εντάξει δηλαδή με τις δολοφονίες παιδιών από τα Μουσλίμια, με τις ανθρώπινες ασπίδες που στήνουν και μετά κλαίγονται, με τις τρομοκρατικές τους ενέργειες (από "ατομικές" βόμβες σε εμπορικά κέντρα μέχρι και εκτελέσεις αθλητικών αποστολών ή τουριστών Εβραίων σε άλλες χώρς) και αποφάσισες να ταχθείς τόσο φανατικά υπέρ τους; Ή μήπως επειδή οι Ισλαμιστές εν γένει έδειξαν ότι είναι τόσο καλά και πολιτισμένα παιδιά μέσα από το διάβα της ιστορίας έως και σήμερα (με εξαίρεση κάποια ελάχιστα φωτεινά παραδείγματα ίσως, και αυτά κυρίως σε άλλες εποχές) και όχι ο απόπατος του κόσμου, με τον τρόπο που φέρονται σε παιδιά, γυναίκες, αλλόθρησκους κλπ;

Τι διάλο ρε γαμώτο. Αν δεν έχεις κάποια άμεση σχέση μαζί τους (συγγένειες, καταγωγή, πολύ κολλητούς... κάτι) δεν μπορώ να καταλάβω προς τι ο τόσος φανατισμός.
Δεν είναι δυνατόν να παρέμενει οποιοσδήποτε άνθρωπος ουδέτερος όταν μπροστά του συντελείται μία γενοκτονία, δεν λέγεται φανατισμός αυτό το πράγμα έχεις μπερδέψει τα μπούτια σου.
Απάντησε μου όμως άμα θέλεις, με ποιον τρόπο πιστεύεις εσύ ότι θα έπρεπε να αντιδρούν οι Παλαιστίνιοι (διότι περί αντίστασης - αντίστασης πρόκειται ενάντια στον κατακτητή τους), να καθίσουν ησύχως να τους γεννοκτονήσουν όμορφα κι ωραία ναούμε;
Για πε.
ΛΕΥΤΕΡΙΑ ΣΤΟΝ ΛΑΟ ΤΗΣ ΠΑΛΑΙΣΤΙΝΗΣ

.
Άβαταρ μέλους
Dwarven Blacksmith

Re: Ο πολυδιαφημισμένος στρατός του Ισραήλ αιφνιδιαστηκε από Παλαιστίνιους μαχητές

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από Dwarven Blacksmith »

Αδιάστειστη απόδειξη ότι Ισραηλινός πύραυλος είχε χτυπήσει το ίδιο νοσοκομείο 2 μέρες πριν:
https://www.anglicannews.org/news/2023/ ... inues.aspx
🔻 There are decades where you fuck around and days where you find out🔻
Άβαταρ μέλους
sys3x

Beria έγραψε: 18 Οκτ 2023, 14:35
sys3x έγραψε: 18 Οκτ 2023, 12:39
break έγραψε: 18 Οκτ 2023, 12:28

ΟΚ, αλλά αυτό δεν κάνει τους Παλεστίνιους αθώους. Από την στιγμή που σε διοικεί σε αντιπροσωπεύει. Έτσι πάνε αυτά. Αλλιώς ρίξτον. Κάνε επανάσταση.

Γιατί και οι βασιλιάδες και οι δικτάτορες πέφτουν όταν πάνε ενάντια στο δημόσιο αίσθημα. Που σπάνια πάνε. Συνήθως το εκμεταλλεύονται για να ανεβούν στην κορυφή. Δεν γίνεται να αναγκάσεις ένα λαό να κάνει ακριβώς το ανάποδο από αυτό που θέλει.

Εμένα αυτό που όλοι υπακούν εντολές ή φοβόνται να μιλήσουν δεν μου κάθεται καλά. Με αυτό το σκεπτικό κανένας λαός δεν είναι υπεύθυνος για κάτι εκτός και αν ψηφίζει. Δηλαδή πριν εφευρεθούν οι εκλογές ήσαν όλοι οι λαοί αθώοι ;
Εγώ πάντως συμφωνώ απόλυτα με τον σ/φο Beria σε αυτό το σημείο, δεν μπορούμε να κατηγορήσουμε αυτούς που δέχονται επίθεσή ότι μέσα και να χρησιμοποιούν για να απελευθερωθούν από τον δυνάστη τους.
Οι Παλαιστίνιοι δεν είναι απλά αθώοι, είναι τα θύματά μιας μακροχρόνιας εισβολής που μέρα με την μέρα εξελίσσεται σε πλήρες γενοκτονία.

Δεν διαφωνώ (προσπερνώντας το πλήρες γαμω τη διαταραχή μου) ότι είναι τα θύματα ενός γεωπολιτικού σκακιού που πάντα καταλήγει σε θυσία τους.

Αλλά για κάποιο τρόπο ξεχνάς ότι τις μεγαλύτερες σφαγές των Παλαιστινίων τις έχουν κάνει Άραβες και Λεβαντινοι χριστιανοί.
Το ξέρω ότι δεν το ξεχνάς. Αλλά σου χαλάει το αφήγημα.

Σου λέει τι γενοκτονία είναι αυτή που εχουν 15 βουλευτές οι Παλαιστίνιοι στην Κνεσέτ, και στην Ιορδανια τους πέρασαν όλους λεπιδι;

Δε γαμεις, χεσμενους τους έχετε τους Παλαιστίνιους έτσι κι αλλιως
Ωραία λοιπόν, επειδής μιλάς για λογαριασμό άλλων, ποιοι είμαστε εμείς που τους έχουμε χεσμένους, για ποιον λόγο τους έχουμε χεσμένους και πως το ξέρεις εσύ αρχικά αυτό;
Οι υπόλοιποι άραβες και χριστιανοί έχουν υψώσει τείχη για να μαντρώσουν σαν τα ζώα στην Γάζα κατά κύριο λόγο νέους ανθρώπους και παιδάκια κόβωντας τους επί τούτου την παροχή σε φως, νερό και τροφή;
Γιατί φιλαράκο δεν ξέρω σε ποια εποχή ζεις εσύ και τι ακριβώς βλέπεις να εκτυλίσσεται μπροστά στα μάτια σου, εγώ βλέπω ότι το κράτος του Ισραήλ γεννοκτονεί τον λαό της Παλαιστίνης ο οποίος σύμφωνα με το δικό σου και το δικό μου σκεπτικό ότι και να κάνει στην προσπάθεια του να απελευθερωθεί από τον αργό ή/και γρήγορο καθημερινό θάνατό που του επιβάλλεται καθημερινά δικαιολογείται με απόλυτο τρόπο, χωρίς μα και μου.

.
Άβαταρ μέλους
break
Phorum.gr user: break

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από break »

Chilloutbuddy έγραψε: 18 Οκτ 2023, 13:23 Αν ήταν να στήναμε στον τοίχο κάθε λαό που κάποτε στήριξε κάτι και προέκυψε πολεμοχαρής καραμαφία θα είχαμε εκτελέσει όλους τους Γερμανούς, Ρώσους, Ιάπωνες και δε συμμαζεύεται. Εκείνος ο κάφρος ο Μεγαλέξανδρος να δεις πόσο κοσμάκη σούβλισε χωρίς κανένα λόγο.
Δεν λέω να στήνεις στον τοίχο. Λέω να τον κρατάς υπόλογο. Να μην λες ότι είναι αθώος.

Με το σκεπτικό σου και στην ναζιστική Γερμανία όλοι αθώοι ήσαν πλην του Χίτλερ. Εκλογές δεν γίνονταν, επαναστάσεις που να έκαναν στο άντρο του ναζισμού, οπότε πως να τους κατηγορήσει κανείς για οτιδήποτε ;
Άβαταρ μέλους
Chilloutbuddy
Phorum.gr user: Chilloutbuddy

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από Chilloutbuddy »

Dwarven Blacksmith έγραψε: 18 Οκτ 2023, 14:54 Τα μέχρι τώρα στοιχεία δείχνουν ότι έγινε από το Ισραήλ με JDAM αφού η Χαμάς δεν έχει τέτοια όπλα, αλλά ο αριθμός των απωλειών ήταν overstated.
Εξήγησέ μου γιατί πάλι δεν καταλαβαίνω.
Οι Εβραίοι έχουνε συστήματα που βρίσκουν μέσα στη νύχτα και καταρίπτουν στον αέρα μια ρουκέτα 2 μέτρων που πετάει γρήγορα (φαντάζομαι).
Αλλά όταν πήγαν να πετύχουν ένα κοτζάμου νοσοκομείο που είναι ακίνητο και δεν πετάει, αστόχησαν και πέτυχαν το πάρκινγκ.

Πώς αυτό;
Δοξάκης αν έπαιζε σήμερα θα ήταν 6ος παίκτης άνετα σε μεσαία ομάδα Nba. :blm:
Άβαταρ μέλους
taliban
Phorum.gr user: Πνεύμα Αντιλογίας

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από taliban »

Το κουλη πάντως είπε να πάει μέχρι το Ισραήλ.
Μόλις αντιλήφθηκε πως μπορεί να φάει καμιά ρουκέτα κατά κεφάλα χεσκε απάνω του και είπε τελικά να πάει άλλη στιγμή.

‐-----
Έξω ήδη ξεκίνησαν τα τηλεφωνήματα για μπόμπες και οι Αλλάχ ακμπαρ να δολοφονούν εν ονόματι του προφήτη τους γιατί δικαιώματα αφού....

Μόλις δούμε, ευελπιστώ όχι, και εδώ να αρχίσουν να κάνουν τα ίδια θα πρέπει να ληφθούν μέτρα.
Άβαταρ μέλους
Αρίστος

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από Αρίστος »

ΣΑΤΑΝΙΚΟΣ ΕΓΚΕΦΑΛΟΣ έγραψε: 18 Οκτ 2023, 15:55
Αρίστος έγραψε: 18 Οκτ 2023, 15:37
νΕο ΒίΝτΕο!!!1111!

Δες αυτο του CNN, τελικα εκρηξη υπηρξε και μαλιστα πολυ μεγαλη.

Το CNN δεν παιρνει θεση ποιος την προκαλεσε.

Μετα το 0.10 στο βιντεο η εκρηξη.

Geolocated video shows moment of blast at Gaza hospital

https://edition.cnn.com/middleeast/live ... 1250f1f64b

.
talaipwros

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από talaipwros »

Η ιστορία με το νοσοκομείο εχει εξελιχθεί σε IQ τεστ.

Οποιος πιστεύει οτι το κανανε οι ισραηλινοι, IQ απο 75 και κατω.
Άβαταρ μέλους
dna replication
Phorum.gr user: dna

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από dna replication »

🚨 All videos circulating now on Israeli accounts of a misfired rocket from Gaza is old or outside the timeframe of the event that happened at the Al-Ahli Baptist Hospital.

An old video (https://t.me/No_BS_NewS/129239) shows Gaza with electricity, while it currently doesn't have any.
Άβαταρ μέλους
Dwarven Blacksmith

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από Dwarven Blacksmith »

Chilloutbuddy έγραψε: 18 Οκτ 2023, 16:33
Dwarven Blacksmith έγραψε: 18 Οκτ 2023, 14:54 Τα μέχρι τώρα στοιχεία δείχνουν ότι έγινε από το Ισραήλ με JDAM αφού η Χαμάς δεν έχει τέτοια όπλα, αλλά ο αριθμός των απωλειών ήταν overstated.
Οι Εβραίοι έχουνε συστήματα που βρίσκουν μέσα στη νύχτα και καταρίπτουν στον αέρα μια ρουκέτα 2 μέτρων που πετάει γρήγορα (φαντάζομαι).
Αλλά όταν πήγαν να πετύχουν ένα κοτζάμου νοσοκομείο που είναι ακίνητο και δεν πετάει, αστόχησαν και πέτυχαν το πάρκινγκ.

Πώς αυτό;
Καταρχάς μη λες "οι Εβραίοι", δεν το δέχομαι ως συνώνυμο του IDF με τίποτα.
Το ερώτημα δεν μπορώ να το απαντήσω χωρίς σπεκουλα.
🔻 There are decades where you fuck around and days where you find out🔻
Άβαταρ μέλους
Chilloutbuddy
Phorum.gr user: Chilloutbuddy

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από Chilloutbuddy »

Dwarven Blacksmith έγραψε: 18 Οκτ 2023, 16:40
Chilloutbuddy έγραψε: 18 Οκτ 2023, 16:33

Πώς αυτό;
Καταρχάς μη λες "οι Εβραίοι", δεν το δέχομαι ως συνώνυμο του IDF με τίποτα.
Το ερώτημα δεν μπορώ να το απαντήσω χωρίς σπεκουλα.
Ντάξει ρε φίλε, οι 80% Εβραίοι του IDF.
Oύτε εγώ μπορώ να τεντώσω τη λογική με τέτοιο τρόπο που να απαντιέται. Είναι ηλεκτρονικά κατευθυνόμενοι πύραυλοι αυτοί, και στο κινητό να βάλεις πήγαινέ με εκεί θα σε πάει ακριβώς στο κτίριο, όχι 50 μέτρα παραπέρα.
Δοξάκης αν έπαιζε σήμερα θα ήταν 6ος παίκτης άνετα σε μεσαία ομάδα Nba. :blm:
Άβαταρ μέλους
dna replication
Phorum.gr user: dna

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από dna replication »

η γερμανική αποστολή στο αεροδρόμιο του ΤελΑβίβ, έντρομη αναγκάστηκε να ξαπλώσει στο έδαφος κάτω απο ένα αεροσκάφος φορτωμένο με κάυσιμα,
ενώ οι λειτουργίες του αεροδρομίου συνεχίζονταν κανονικά
και οι καμεραμανατζηδες παρέμεναν απολύτως προσηλωμένοι στο καθήκον τους να τραβήξουν εντυπωσιακά πλάνα αψηφώντας τον κινδυνο

Εικόνα
Άβαταρ μέλους
Αρίστος

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από Αρίστος »

talaipwros έγραψε: 18 Οκτ 2023, 16:39 Η ιστορία με το νοσοκομείο εχει εξελιχθεί σε IQ τεστ.

Οποιος πιστεύει οτι το κανανε οι ισραηλινοι, IQ απο 75 και κατω.

Dwarven Blacksmith έγραψε: 18 Οκτ 2023, 16:14 Αδιάστειστη απόδειξη ότι Ισραηλινός πύραυλος είχε χτυπήσει το ίδιο νοσοκομείο 2 μέρες πριν:
https://www.anglicannews.org/news/2023/ ... inues.aspx
Άβαταρ μέλους
sys3x

Chilloutbuddy έγραψε: 18 Οκτ 2023, 12:59
sys3x έγραψε: 18 Οκτ 2023, 12:48
Chilloutbuddy έγραψε: 18 Οκτ 2023, 12:41
Με ρώτησες τι δεν κατάλαβα. Δεν κατάλαβα αυτό που ρώτησα: για ποιό λόγο να χτυπήσουν οι Ισραηλινοί νοσοκομείο, τι κερδίζουν πολιτικά ή διπλωματικά ή στρατηγικά; Και αν χτύπησαν ένα επίτηδες γιατί δεν τα χτυπάνε όλα να τελειώνουνε;

Επειδή δεν το καταλαβαίνω εγώ δεν πάει να πει ότι δεν το χτύπησαν, πάει να πει ότι δεν το καταλαβαίνω.
Ναι μέητ μου, δη σορτ άνσερ ιζ κάνουν απλά ότι γουστάρουν, όχι τώρα με το νοσοκομείο, γενικότερα όλα αυτά τα χρόνια, δεν έχουν καμμία άμεση επίπτωση - κύρωση οι πράξεις τους, τι άλλο.
Γιατί, άμα βγει ξέρω γω ένα βίντεο ή μια διαρροή που φαίνεται καθαρά ότι ήρθε απ'το Ισραήλ ο πύραυλος και στραβώσουν όλοι οι Αμερικάνοι και κωλοδαχτυλήσουν την κυβέρνησή τους, και πάνε οι Αμερικάνοι στους Εβραίους και πούνε τα γάμησες όλα και μας εξέθεσες, κάνε πίσω τώρα και φάε Γάζα στη μάπα άλλα 5 χιλιάδες χρόνια να στρώσεις; Πολύ θέλει; Και για ποιό λόγο, για να πει ένας φαντάρος χαχαγιόλο θα ανατινάξω ένα νοσοκομείο τώρα ελπίζω να μην το προσέξει κανείς πλούφ, μπούμ ΧΑΧΑ

Δε μου κολλάει. Αν εσένα σου κολλάει ότι δεν έχουν ποτέ καμμία επίπτωση σε τίποτα, και όλος ο πλανήτης τους αφήνει ή τους ενθαρρύνει κιόλας, και δε χρειάζονται καν προσχήματα, εξήγησέ μου τότε γιατί σταμάτησαν σε ένα νοσοκομείο και δεν τα γαμάνε όλα; Οικονομία στους πυραύλους ξαφνικά;
Γιατί κάνουν ότι γουστάρουν με όριο το τι μπορούν να κάνουν, οι δυνατότητες τους έχουν όρια όπως και η ανοχή της παγκόσμιας κοινότητας θέλω να ελπίζω διότι μέχρι στιγμής για όλα τα εγκλήματά τους (και είναι δυσανάλογα πάρα πάρα πολλά) δεν είχανε ούτε έχουνε κυρώσεις - επιπτώσεις. Όλες αυτές οι ισορροπίες δεν θα ισχύουν για πάντα όμως, νομοτελειακά, εδώ θα είμαστε, αν οι Παλαιστίνιοι λοιπόν φερθούν κι αυτοί με την σειρά τους στους Εβραίους έτσι όπως τους φέρονται αυτοί τις τελευταίες δεκαετίες τότε θα σταθώ και εγώ δίπλα στους Εβραίους έτσι όπως θα αρμόζει, μέχρι τότες...

.
Απάντηση
  • Παραπλήσια Θέματα
    Απαντήσεις
    Προβολές
    Τελευταία δημοσίευση

Επιστροφή στο “Διεθνής πολιτική”