Πουσαι, παρε αυτο, αθανατο ειναι
!!! DEVELOPMENT MODE !!!
Αγορά καινούργιου αυτοκινήτου
-
talaipwros
Re: Αγορά καινούργιου αυτοκινήτου
Εντωμεταξυ το ενα ειναι αυτοματο καινουργιο μοντελο, το αλλο χειροκινητο, το προηγούμενο

- Chilloutbuddy
- Phorum.gr user: Chilloutbuddy
Ζμπούτσαμ. Εγώ σου είπα: Θέλω-ένα-Φόκους-Χιλιο-Πεντα-Κοσα-Ρακι. Αυτά. Όλα τα υπόλοιπα ούτε τα ζήτησα, ούτε τα θέλω. Το αντίθετο: έχει η γυναίκα μου ένα καινούργιο με καθρέφτες που ανεβοκατεβαίνουν και ανοιγοκλείνουν, και ψάχνω να βρω άνθρωπο να πληρώσω για να τους απενεργοποιήσει. Έχεις δει μοτεράκι καθρέφτη; Νάϋλον γρανάζια, πες μου εσύ πόσο θα αντεξει αυτό 15 φορές τη μέρα που μπαινοβγαίνει στ'αμάξι.talaipwros έγραψε: 18 Οκτ 2023, 15:39 Εντωμεταξυ το ενα ειναι αυτοματο καινουργιο μοντελο, το αλλο χειροκινητο, το προηγούμενο

Δοξάκης αν έπαιζε σήμερα θα ήταν 6ος παίκτης άνετα σε μεσαία ομάδα Nba. 
Ε τότε πήγαινε να απενεργοποιήσεις και τους αισθητήρες και όλα τα ηλεκτρονικά βοηθήματα,επειδή μπορεί να έχουν φτηνομοτερακια και ίσως κάποια στιγμή παραδώσουν πνεύμα.Μεταχειρο και πετρελαιο=κεφάλι στο τροβα κατευθείαν,το λένε 15 κατασκευαστές πλυντηρίων. 
- Chilloutbuddy
Ή μπορώ πολύ απλά να ανοίξω τους ορίζοντές μου σε χιλιάδες μεταχειρισμένα μοντέλα και να πληρώσω πολύ ευχαρίστως για αυτά ακριβώς τα features που θέλω, και να μην πληρώσω γι'αυτά που δε θέλω. Και να γλιτώσω και κανα δεκάρικο στην πορεία.Garcia έγραψε: 18 Οκτ 2023, 15:51 Ε τότε πήγαινε να απενεργοποιήσεις και τους αισθητήρες και όλα τα ηλεκτρονικά βοηθήματα,επειδή μπορεί να έχουν φτηνομοτερακια και ίσως κάποια στιγμή παραδώσουν πνεύμα.Μεταχειρο και πετρελαιο=κεφάλι στο τροβα κατευθείαν,το λένε 15 κατασκευαστές πλυντηρίων.![]()
Στα λόγια μου έρχεσαι
- ΣΑΤΑΝΙΚΟΣ ΕΓΚΕΦΑΛΟΣ
Ερμής έγραψε: 18 Οκτ 2023, 15:36ΧΩΡΙΖΩ ΚΑΙ ΣΕ ΠΑΝΤΡΕΥΟΜΑΙChilloutbuddy έγραψε: 18 Οκτ 2023, 15:27Πάμε πάλι.Λεγεών έγραψε: 18 Οκτ 2023, 13:37 Είπαμε και τις προάλλες πως το να δώσεις λεφτά καινούριου για μεταχειρισμένο πολλών ετών, φορτωμένο με χιλιόμετρα, και περισσότερα κυβικά ή ακριβότερη μάρκα από αυτή που αντέχεις, είναι ανωμαλία σκέψης.
Ας πούμε ότι εγώ ψάχνω ένα Φόκους 1500αράκι.
Kαινουργιο (σχεδόν) βλέπω γύρω στα 33χιλ ευρώ
Τετραετίας βρίσκω 17χιλ με 90χιλ χλμ
Οχταετίας βλέπω πουλιέται κανά δωδεκάρι με 170χιλ χλμ
Δηλαδή αν το πάρεις καινούργιο και το πουλήσεις σε 4 χρόνια έχεις χάσει 33 - 17 = 16 χιλιάρικα χασούρα
Αν το πάρεις τετραετίας και το πουλήσεις σε 4 χρόνια έχεις χάσει 16 - 12 = 4 χιλιάρικα χασούρα
Δηλαδή αγοράζοντας καινούργιο έχεις 12 χιλιάρικα έχτρα χασούρα, γιατί να τη φάω εγώ; Να τη φας εσύ. Εγώ αγοράζω από ανθρώπους που θελουν ζελατίνες και καθρέφτες που κάνουν πίου πίου, και σε 4 χρόνια το πουλάνε γιατί βγήκε νέο με καθρέφτη που ψήνει και καφέ. Αυτούς ακριβώς ψάχνω, αυτοί είναι οι άνθρωποί μου. Εγώ θέλω ένα Φόκους 1500, αυτά, τίποτα άλλο. Θα μου βγάλει 12 χιλιάρικα ζημιές σε 4 χρόνια; Αρχίδια, μια ζωή μεταχειρισμένα αγοράζω και κανένα δεν έχει βγάλει ούτε κατά διάνοια τέτοια ποσά, έχω γλιτώσει τόσα λεφτά που μπορώ το επόμενο μου αυτοκίνητο να του βάλω φωτιά να το κάψω την πρώτη μέρα και πάλι κερδισμένος είμαι.
Και αυτός είναι ένας μόνο λόγος να πάρει κάποιος μεταχειρισμένο, τις προάλλες σου είπα και άλλους.
Μπαααααα, που θα μας πεις και ανώμαλους, τεντιμπόη.

Ο χρήστης που γκρέμισε τον εθνολαϊκισμό
δηλαδή ειλικρινά, θα έδινες τόσα λεφτά για αυτά τα τελειωμένα;Chilloutbuddy έγραψε: 18 Οκτ 2023, 15:27 Τετραετίας βρίσκω 17χιλ με 90χιλ χλμ
Οχταετίας βλέπω πουλιέται κανά δωδεκάρι με 170χιλ χλμ
Χαῖρε, τὸ τῶν Δαιμόνων πολυθρύλητον θαῦμα·
χαῖρε, τὸ τῶν αγγέλων πολυθρήνητον τραῦμα.
FUCK DONALD TRUMP
Ο φίλος,μάλλον εχει κουμπάρο μαντρα η αντιπροσωπεία,για να έχει σε τέτοια εκτίμηση μεταχειρισμένα σαπακια,έτσι και γω αλλαζω κάθε 5-7ετια αμαξάκι και τα μισά μου μένουν τσέπη για να παίρνω το επόμενο.
Το ότι τα καινούρια είναι υπερκοστολογημενα είναι δεδομένο,το γνωρίζουμε και γι'αυτό κάνουμε έρευνα αγοράς πρώτα,καθορίζουμε τι ανάγκες έχουμε και έπειτα αποφασίζουμε αν αξίζει η αγορα,πχ ένα κορολλα υβριδικό.
Το ότι τα καινούρια είναι υπερκοστολογημενα είναι δεδομένο,το γνωρίζουμε και γι'αυτό κάνουμε έρευνα αγοράς πρώτα,καθορίζουμε τι ανάγκες έχουμε και έπειτα αποφασίζουμε αν αξίζει η αγορα,πχ ένα κορολλα υβριδικό.
Άμα δεν έχετε πρόβλημα να δώσετε 12 για αυτοκίνητο οχταετίας με 170 χιλιάδες χλμ, και κοροϊδεύετε αυτόν που δίνει 25 για ολοκαίνουριο, έχω και κάτι solana να σας πουλήσω, να δείτε πως θα ανέβουν ξανά στα 150 δολλάρια κάποια στιγμή.
Το δικό μου το αγόρασα 2800 πριν 2 χρόνια με 163 χιλιάδες χλμ, και δεν θα είχα ασχοληθεί αν δεν ήξερα ότι ο μοναδικός άλλος ιδιοκτήτης ήταν ο κουνιάδος μου που το πήρε καινούριο.
Το δικό μου το αγόρασα 2800 πριν 2 χρόνια με 163 χιλιάδες χλμ, και δεν θα είχα ασχοληθεί αν δεν ήξερα ότι ο μοναδικός άλλος ιδιοκτήτης ήταν ο κουνιάδος μου που το πήρε καινούριο.
FUCK DONALD TRUMP
Τα 100 χλμ που λες τσιλ, είναι το σημείο που εμφανίζουν τα αμάξια τα προβλήματα τους, καλύτερα να δώσεις το 12αρι για τα 170χιλ , που σχεδόν εγγυάται ότι θα έχουν γίνει οι απαραίτητες παρεμβάσεις από τον ιδιοκτήτη.
Από την άλλη το ότι οι μεσιεσουσούδες αποκαλείτε σαπάκια αμάξια 5ετίας... μόνο στο φόρουμ.
Από την άλλη το ότι οι μεσιεσουσούδες αποκαλείτε σαπάκια αμάξια 5ετίας... μόνο στο φόρουμ.
ΓΑΛΗ έγραψε: 09 Φεβ 2021, 16:09 Προσωπικώς, βρίσκω πολύ πιο γελοία -και σε κάποιο βαθμό επίσης γραφική- τη μεταξωτή θολούρα του σοβαροφανούς λόγου.
Το ότι είναι 5ετιας ένα αμάξι,οπτικά ναι είναι καινούριο ακόμη και φρέσκο,τι έχει υποστεί και γιατί το σπρώχνει ο προηγούμενος όμως θα έπρεπε να προβληματίσει.
Ένα από τα πράγματα που κάνουμε όταν κοιτάμε μεταχειρισμένα είναι η διαίρεση των χιλιομέτρων που έχει (αν υποθέσουμε ότι είναι αληθινά και όχι γυρισμένα) με την ηλικία του.
Εγώ θεωρώ κανονική χρήση μέχρι τα 12 χιλιάδες χιλιόμετρα τον χρόνο. Πιο παλιά θεωρούσα τα 10, αλλά πέρυσι έκανα 12 εντελώς σβηστά, και με δεδομένο ότι δουλεύω από το σπίτι, αναρωτιέμαι πως μαζεύτηκαν. Ένιγουει, έστω 12.
Όταν η διαίρεση αυτή βγάζει 20+, προσωπικά κριντζάρω, και το όποιο όχημα με απωθεί όσο όμορφο και αν είναι.
Πάντα να σκέφτεστε και γιατί κάποιος δίνει/αφήνει κάτι (παίκτη στο ποδόσφαιρο, γκόμενα, οτιδήποτε) αν εξακολουθεί να είναι ευχαριστημένος με αυτό το κάτι.
Εγώ θεωρώ κανονική χρήση μέχρι τα 12 χιλιάδες χιλιόμετρα τον χρόνο. Πιο παλιά θεωρούσα τα 10, αλλά πέρυσι έκανα 12 εντελώς σβηστά, και με δεδομένο ότι δουλεύω από το σπίτι, αναρωτιέμαι πως μαζεύτηκαν. Ένιγουει, έστω 12.
Όταν η διαίρεση αυτή βγάζει 20+, προσωπικά κριντζάρω, και το όποιο όχημα με απωθεί όσο όμορφο και αν είναι.
Πάντα να σκέφτεστε και γιατί κάποιος δίνει/αφήνει κάτι (παίκτη στο ποδόσφαιρο, γκόμενα, οτιδήποτε) αν εξακολουθεί να είναι ευχαριστημένος με αυτό το κάτι.
FUCK DONALD TRUMP
- Chilloutbuddy
Ούτε που κατάλαβες τι έγραψα. Εγώ θα τα δώσω τα 12; Σγώ 12 θα το πουλήσω. Αφού τόσο το αγοράζουν, να μην τα πάρω;Λεγεών έγραψε: 18 Οκτ 2023, 16:16 Άμα δεν έχετε πρόβλημα να δώσετε 12 για αυτοκίνητο οχταετίας με 170 χιλιάδες χλμ, και κοροϊδεύετε αυτόν που δίνει 25 για ολοκαίνουριο, έχω και κάτι solana να σας πουλήσω, να δείτε πως θα ανέβουν ξανά στα 150 δολλάρια κάποια στιγμή.
- Chilloutbuddy
Και επειδή κριντζάρεις εσύ θα λες όλους τους άλλους ανώμαλους;Λεγεών έγραψε: 18 Οκτ 2023, 16:25 Ένα από τα πράγματα που κάνουμε όταν κοιτάμε μεταχειρισμένα είναι η διαίρεση των χιλιομέτρων που έχει (αν υποθέσουμε ότι είναι αληθινά και όχι γυρισμένα) με την ηλικία του.
Chilloutbuddy έγραψε: 18 Οκτ 2023, 16:28Και επειδή κριντζάρεις εσύ θα λες όλους τους άλλους ανώμαλους;Λεγεών έγραψε: 18 Οκτ 2023, 16:25 Ένα από τα πράγματα που κάνουμε όταν κοιτάμε μεταχειρισμένα είναι η διαίρεση των χιλιομέτρων που έχει (αν υποθέσουμε ότι είναι αληθινά και όχι γυρισμένα) με την ηλικία του.

FUCK DONALD TRUMP
- Chilloutbuddy
Τεντιμπόη
Και έκανα και λάθος στις πράξεις και δεν το είδε κανένας, δεν προσέχει κανείς στο μάθημα.
Και έκανα και λάθος στις πράξεις και δεν το είδε κανένας, δεν προσέχει κανείς στο μάθημα.
-
- Παραπλήσια Θέματα
- Απαντήσεις
- Προβολές
- Τελευταία δημοσίευση
-
- 23 Απαντήσεις
- 2300 Προβολές
-
Τελευταία δημοσίευση από enterprise-psi
-
- 12 Απαντήσεις