Εχασες επεισοδια. Δεν μπορουν να το γυρισουν πανω τους, αλλα εγω εκει μεσα ξανα δεν γυρναω.Null έγραψε: 18 Οκτ 2023, 13:06Καλά κάνεις. Να γινόσουν έξω φρενών και για το σπίτι που χάρισες καλά θα ήταν. Ακόμα προλαβαίνεις
να ψαχτείς, βάλε το προς πώληση να πάρεις τα φράγκα και άσε τους δικούς σου να ψάχνονται
!!! DEVELOPMENT MODE !!!
Sos
Re: Sos
Αν μοιάζει με την αίσθηση του "είμαι σπίτι" τότε να μείνεις. Όλοι έχουν ένα σπίτι, μωρό μου. Και αυτά τα σπίτια, αξίζουν πάντα τον κόπο ακόμη και αν κάποια στιγμή γκρεμιστούν.
Προσεξε λιγο εσυ μην δαγκωσεις την γλωσσα σου και δηλητηριαστεις.Ναύτης έγραψε: 18 Οκτ 2023, 13:08 Ελπίζω να είναι ακόμα άδειο το δωμάτιο στο σπίτι της γιαγιάς και να τηνέ κάνει σούμπιτος πίσω, μπας και γλιτώσει ο καψερός τηλεσκόπιος.
Αν μοιάζει με την αίσθηση του "είμαι σπίτι" τότε να μείνεις. Όλοι έχουν ένα σπίτι, μωρό μου. Και αυτά τα σπίτια, αξίζουν πάντα τον κόπο ακόμη και αν κάποια στιγμή γκρεμιστούν.
Φιλενάδα, κατάφερε σε χρόνο dt να τους κάνει και αυτούς μπρδλο, μιλάμε σε λίγο θα παίζουνε καρεκλιές. Δεν είναι κι εύκολο.
Casp έγραψε: 18 Οκτ 2023, 13:07 Το ξερω, το πρωτο πραγμα που του ειπα ηταν "το ηξερα πως θα αντιδρουσε ετσι, γι αυτο δεν ηθελα απο την αρχη να γινει αυτο που εγινε!"
Ο δικος μου στον κοσμο του. Μου ειπε οτι δεν ειναι σαν την μανα μου η δικη του.
Ειλικρινα, αν το συνεχισει και αν δεν της το κοψει, εγω εκει μεσα δεν προκειται να παω να μεινω.
Θα παω να βρω αλλου ΜΟΝΗ ΜΟΥ.
Κατά τα άλλα, έχεις σπίτι κορίτσι μου. Πήγαινε να μείνεις σ' αυτό μόνη σου.
Και αν θέλεις να κρατήσεις τον δικό σου για γκόμενο, απλώς μην του δώσεις κλειδιά.
Αβίαστη, αβάδιστη, αλάθητη συνταγή για ανεξαρτησία.
Η ελπίδα είναι παγίδα.
-
40τακατο της ζωής μ σπατάλησα
Καψερος θα ήταν χρυσή μου, αν είχε πληρώσει το τηλεσκόπιο αφού είχε πρώτα συνεισφέρει στα κοινά έξοδα. Επομένως, ο καθένας αργά ή γρήγορα παίρνει αυτό που του αξίζει.Ναύτης έγραψε: 18 Οκτ 2023, 13:08 Ελπίζω να είναι ακόμα άδειο το δωμάτιο στο σπίτι της γιαγιάς και να τηνέ κάνει σούμπιτος πίσω, μπας και γλιτώσει ο καψερός τηλεσκόπιος.
Τώρα ζητά συγγνώμη και ανακάλεσε που με λες ναζί, αλλιώς θα πάρεις και εσύ αυτό που σου αξίζει. Στο λέω τελευταία φορά παντελονάτα.
Ουτε τωρα εχει κλειδια. Ποτε δεν του εδωσα κλειδια ουτως ή αλλως.ΓΑΛΗ έγραψε: 18 Οκτ 2023, 13:13Casp έγραψε: 18 Οκτ 2023, 13:07 Το ξερω, το πρωτο πραγμα που του ειπα ηταν "το ηξερα πως θα αντιδρουσε ετσι, γι αυτο δεν ηθελα απο την αρχη να γινει αυτο που εγινε!"
Ο δικος μου στον κοσμο του. Μου ειπε οτι δεν ειναι σαν την μανα μου η δικη του.
Ειλικρινα, αν το συνεχισει και αν δεν της το κοψει, εγω εκει μεσα δεν προκειται να παω να μεινω.
Θα παω να βρω αλλου ΜΟΝΗ ΜΟΥ.![]()
![]()
![]()
Κατά τα άλλα, έχεις σπίτι κορίτσι μου. Πήγαινε να μείνεις σ' αυτό μόνη σου.
Και αν θέλεις να κρατήσεις τον δικό σου για γκόμενο, απλώς μην του δώσεις κλειδιά.
Αβίαστη, αβάδιστη, αλάθητη συνταγή για ανεξαρτησία.
Αλλο απο το τηλεφωνο, αλλο απο κοντα.
Θα κατσω να του πω ακριβως τι μου ειπε η μανα του και τι ακριβως κανει, και αν συνεχισει να την υποστηριζει και δεν την βαλει στη θεση της, εμενα να με ξεχασει.
Τελευταία επεξεργασία από το μέλος Casp την 18 Οκτ 2023, 13:16, έχει επεξεργασθεί 1 φορά συνολικά.
Δεν έχασα κανένα επεισόδιο. Αφού είπες δεν θα ξανα μπεις εκεί, πούλα το. Αγόρασε αλλούCasp έγραψε: 18 Οκτ 2023, 13:10Εχασες επεισοδια. Δεν μπορουν να το γυρισουν πανω τους, αλλα εγω εκει μεσα ξανα δεν γυρναω.Null έγραψε: 18 Οκτ 2023, 13:06Καλά κάνεις. Να γινόσουν έξω φρενών και για το σπίτι που χάρισες καλά θα ήταν. Ακόμα προλαβαίνεις
να ψαχτείς, βάλε το προς πώληση να πάρεις τα φράγκα και άσε τους δικούς σου να ψάχνονται
ένα μικρότερο να σου μείνει και τίποτα στην άκρη, να μην ξέρουν που είσαι. Θα πάθουν ανεύρυσμα.
- Dwarven Blacksmith
Θεία; Ποιος με φώναξε; Εγώ, η Θεία Φιλιώ θα σας φιλιώσω όλους!Casp έγραψε: 18 Οκτ 2023, 13:04 Του εριξα και μπηχτη αν θελει να παει να μεινει μαζι της αφου δεν μπορει να της βαλει ορια και αφου την υποστηριζει.
Ε εκει αρχισε να "βριζει" τα θεια.
*Σπρώχνει την πόρτα και μπαίνει μέσα*
Εδώ έβγαλε νύχια σε όσους προσπαθούσαμε καλοπροαίρετα να τηνε βοηθήσουμε, δεν θα έβγαζε irl; Άστο να πάει. Τον λυπήθηκα τον χριστιανό, από τότε που του έβαλε τα ρούχα του σε σακούλες σκουπιδιών.Ναύτης έγραψε: 18 Οκτ 2023, 13:13Φιλενάδα, κατάφερε σε χρόνο dt να τους κάνει και αυτούς μπρδλο, μιλάμε σε λίγο θα παίζουνε καρεκλιές. Δεν είναι κι εύκολο.
''Μου αρέσουν οι άνθρωποι που φορούν την ψυχή στο πρόσωπό τους'' Jim Morrison
Γιατί δεν κάνεις αναφορά;40τακατο της ζωής μ σπατάλησα έγραψε: 18 Οκτ 2023, 13:08Με τον χρήστη που με έχει αποκαλέσει ναζί σε δέκα ποστ του, τι θα γίνει;
Σαχλαμαράκια, θα σού απαντήσω μια και τελευταία φορά στα σοβαρά: σαν χρυσαυγίτης, συγγνώμη έλληνας ΓΤΠ ήθελα να πω, που δηλώνεις , είσαι και νεοναζί. Το μπράτσο του αρχηγού σου "κοσμεί" μια ναζιστική σβάστικα.40τακατο της ζωής μ σπατάλησα έγραψε: 18 Οκτ 2023, 13:14 (...) Τώρα ζητά συγγνώμη και ανακάλεσε που με λες ναζί, αλλιώς θα πάρεις και εσύ αυτό που σου αξίζει. Στο λέω τελευταία φορά παντελονάτα.
Συνέχισε να ζαλίζεις @@ τώρα, δουλειά σου.
Ειλικρινα, καποιοι εδω μεσα ειστε ΚΑΚΟΙ ανθρωποι.