Bazoomba έγραψε: 17 Οκτ 2023, 21:31 Μεχρι και ο Καλάθης βαζει τρίποντα, τόσο τραγικά είναι τα πράγματα. Μήπως να το διακόψουν;
!!! DEVELOPMENT MODE !!!
Γιουρολίγκουε 24
- Πρετεντέρης
- Phorum.gr user: Φωτιά στα τόπια
Re: Γιουρολίγκουε 24
Ζήτω ο Μπαρτζωκισμός!
- Πρετεντέρης
πειτε για να εχουμε αγωνια, αν και θα αρχισει ο ολυ, πανω απο 30 ή κατω απο 20;
Κρίμα για τον Λεσόρ, να χαραμίζεται σε τέτοιο τσίρκο...
ΓΑΛΗ έγραψε: 09 Φεβ 2021, 16:09 Προσωπικώς, βρίσκω πολύ πιο γελοία -και σε κάποιο βαθμό επίσης γραφική- τη μεταξωτή θολούρα του σοβαροφανούς λόγου.
- Πρετεντέρης
Αν ήμουν βάζελολ, θα ήμουν ευχαριστημένος, γιατί ο τουρκαλάς την πρώτη χρονιά στην Εφές πήγε άπατος, αλλά μετά σήκωσε 2 κούπες. 
Ζήτω ο Μπαρτζωκισμός!
- Prince Imrahil
Τώρα βλέπουμε την τραγωδία νο2 σήμερα.
H δεύτερη 5άδα μας είναι σαν την 1η του βάζελου.
ΓΑΛΗ έγραψε: 09 Φεβ 2021, 16:09 Προσωπικώς, βρίσκω πολύ πιο γελοία -και σε κάποιο βαθμό επίσης γραφική- τη μεταξωτή θολούρα του σοβαροφανούς λόγου.
Με Λούντζη δεν γάμησε κανείς.
- Prince Imrahil
Δεν γίνεται να είναι τόσο χεσμενος ο Λούντζης, αλήθεια δηλαδή. Δεν του ειπαμε να γίνει Σπανούλης, ένα ελεύθερο λει απ είπαμε να βάλει.
- Πρετεντέρης
Πραγματικά χεσμένος.Prince Imrahil έγραψε: 17 Οκτ 2023, 22:19Δεν γίνεται να είναι τόσο χεσμενος ο Λούντζης, αλήθεια δηλαδή. Δεν του ειπαμε να γίνει Σπανούλης, ένα ελεύθερο λει απ είπαμε να βάλει.
Ζήτω ο Μπαρτζωκισμός!
- Prince Imrahil
Αυτός ο Κανααν τώρα τελευταία μας έχει γαμησει με τα νεύρα του..
Εγώ το είπα και τις προάλλες, είμαι της άποψης ότι παίκτες που δεν μπορούν να συμμετάσχουν με αξιώσεις στο ροτέησιον πρέπει να αλλαχθούν, διότι η σεζόν είναι μεγάλη και όλοι χρειάζονται. Δεν έχει νόημα να πληρώνεις άτομα μόνο για τις προπονήσεις και να μην παίρνουν χρόνο συμμετοχής στην Α1 για να ξεκουράζουν τους βασικούς.
Ο δε Ησΐας έχει βαλθεί στα τελευταία παιχνίδια να μας ξενερώσει όλους. Τώρα τον χάσαμε για το υπόλοιπο του αγώνα. Δεν ξέρω τι συζητήσεις πρέπει να γίνουν.
Ο δε Ησΐας έχει βαλθεί στα τελευταία παιχνίδια να μας ξενερώσει όλους. Τώρα τον χάσαμε για το υπόλοιπο του αγώνα. Δεν ξέρω τι συζητήσεις πρέπει να γίνουν.
Χαῖρε, τὸ τῶν Δαιμόνων πολυθρύλητον θαῦμα·
χαῖρε, τὸ τῶν αγγέλων πολυθρήνητον τραῦμα.
FUCK DONALD TRUMP
- Prince Imrahil
Πραγματικά αυτό με τον Κανααν πρέπει να το κοιτάξουν και να του τραβήξουν το αυτί. Ο τύπος ξεκάθαρα είναι νευριασμένος με κάτι, δεν είναι πάθος αυτό.Λεγεών έγραψε: 17 Οκτ 2023, 22:27 Εγώ το είπα και τις προάλλες, είμαι της άποψης ότι παίκτες που δεν μπορούν να συμμετάσχουν με αξιώσεις στο ροτέησιον πρέπει να αλλαχθούν, διότι η σεζόν είναι μεγάλη και όλοι χρειάζονται. Δεν έχει νόημα να πληρώνεις άτομα μόνο για τις προπονήσεις και να μην παίρνουν χρόνο συμμετοχής στην Α1 για να ξεκουράζουν τους βασικούς.
- Πρετεντέρης
Μπροστά με 1 πόντο στο ημίχρονο, αλλά η γενική λειψανδρία και η δυστοκία στην επίθεση δεν προμηνύουν καλό αποτέλεσμα.
Χαῖρε, τὸ τῶν Δαιμόνων πολυθρύλητον θαῦμα·
FUCK DONALD TRUMP
-
- Παραπλήσια Θέματα
- Απαντήσεις
- Προβολές
- Τελευταία δημοσίευση
-
- 2081 Απαντήσεις
- 45012 Προβολές
-
Τελευταία δημοσίευση από omg kai 3 lol
-