Chilloutbuddy έγραψε: 16 Οκτ 2023, 04:17
Όχι, επειδή ήταν από πέρυσι πολύ καλή παρόλο που ήταν ο πρώτος χρόνος προσαρμογής του Μπολντγουιν, ο οποίος είναι παίκτης που ξέρω καλά και όταν στεριώσει κάπου θα θέσει σοβαρή υποψηφιότητα για MVP.
Aυτός είναι ο πρώτος λόγος, ο δεύτερος είναι ότι γενικά δεν πιστεύω ότι το πιό σημαντικό πράγμα στο μπάσκετ είναι οι ψηλοί. Είναι σημαντικό αλλά υπάρχουν τρόποι να το ξεπεράσεις.
Ο Μπάλτγουϊν είναι υπερβολικά ασταθής παίκτης για να βασισθείς τόσο πολύ πάνω του στην εκτίμησή σου και γενικότερα η περιφέρεια της Μακάμπι δεν έχει ιδιαίτερο βάθος, δεν είναι δηλαδή μόνο θέμα ψηλών.
Θα διεκδικήσει οκτάδα, αλλά δεν νομίζω ότι ξεχωρίζει σε σχέση με αρκετές άλλες ομάδες που έχουν τον ίδιο στόχο.
Το ξέρω ότι είναι ασταθής, αν δεν ήταν θα ήταν στο ΝΒΑ. Η Μακάμπι πέρυσι βγήκε 5η και έχασε το φ4 στο παιχνίδι. Επίσης έχει τη δυνατότερη έδρα στη λίγκα.
Τέλος πάντων δεν έχει σημασία, έτσι κι αλλιώς μάλλον δε θα κατέβουν καθόλου λόγω πολέμου
Δοξάκης αν έπαιζε σήμερα θα ήταν 6ος παίκτης άνετα σε μεσαία ομάδα Nba.
Oμάδες εξέφρασαν ανησυχίες στην λίγκα ότι να φιλοξενούν τη μακάμπι στο γήπεδό τους αποτελεί αυξημένο κίνδυνο τρομοκρατικής ενέργειας, και επείσης ότι δεν νιώθουν ασφαλείς να ταξιδέψουν στο τελαβίβ
mounakia
Δοξάκης αν έπαιζε σήμερα θα ήταν 6ος παίκτης άνετα σε μεσαία ομάδα Nba.
Chilloutbuddy έγραψε: 17 Οκτ 2023, 00:36
Oμάδες εξέφρασαν ανησυχίες στην λίγκα ότι να φιλοξενούν τη μακάμπι στο γήπεδό τους αποτελεί αυξημένο κίνδυνο τρομοκρατικής ενέργειας, και επείσης ότι δεν νιώθουν ασφαλείς να ταξιδέψουν στο τελαβίβ
mounakia
Έτοιμα τα πρωτοσέλιδα
ΤΡΟΜΟΚΡΑΤΗΣ ο Θρύλος στο Γιαντ Ελιαου ξέρανε τη Μακαμπι