!!! DEVELOPMENT MODE !!!

Ηλεκτρικό ποδήλατο ή σκούτερ.

Μηχανές, αυτοκίνητα, τραίνα, αεροπλάνα, πλοία. Απόλαυση και αδρεναλίνη στα όρια!
Ορέστης 35

Re: Ηλεκτρικό ποδήλατο ή σκούτερ.

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από Ορέστης 35 »

enaon έγραψε: 05 Νοέμ 2018, 02:52
Ορέστης 35 έγραψε: 05 Νοέμ 2018, 02:41 Πηγες κιολας ρε φιλε;
το έγραψες την στιγμή που σκεφτόμουν ότι έχω δυο καπνούς και δεν είχα δικαιολογία να πάω για τσιγάρα, είδα δολάρια όταν σε διάβασα. :003:

Πάντως θα οργανωθώ με χαρτάκια που να γράφουν το σιτε και θα κάνω εξορμήσεις, αν συνεχίσει έτσι σε λίγο καιρό θα πετύχω και άλλους πράγματι, βοηθάει που το βλέπουν στον δρόμο. Μία μηχανή με πέτυχε στο πανόραμα, μου λέει φίλε σε είδα πριν 5 λεπτά στα δικαστήρια; Πώς ανέβηκες εδώ πάνω; Του λέω φίλε, ανεβαίνει ό,τι υπάρχει. Σταματήσαμε, πληροφορίες, έτοιμος :)
Αλλον ενα εχω δε με μονοκυκλο και αρκετους με ηλεκτρικο πατινι.
Άβαταρ μέλους
enaon

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από enaon »

ναι με πατίνι, της χιαομι συγκεκριμένα, έχω δεί και εγώ 5-6 , 3είς σταθερά. Και μονόκυκλα σίγουρα υπάρχουν, απο την miaroda.gr έχει ανεβάσει βιντεάκια στο youtube, σίγουρα κάποιοι τον έχουν δει. Πολλοί όμως δεν φαντάζονταν οτι υπάρχει, όπως εγώ πρίν 3 μήνες, έχασα το βιντεάκι απο την φωκίωνος να έβλεπες αντιδράσεις. Την επόμενη φορά. :)
Ορέστης 35

Καθε κυριακη ειναι δωρεαν η εισοδος στους αρχαιολογικους χωρους αλλα δεν ξερω αν θα σε αφηναν να μπεις καπιυ με αυτο.
Άβαταρ μέλους
Μηχανικός

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από Μηχανικός »

enaon έγραψε: 29 Οκτ 2018, 01:17 με δυο ρόδες λές ε; πιο ακριβά τα διπλά αν είναι της ίδιας κλάσης, έχουν δύο μοτέρ και ίδιο κύκλωμα, αλλά με την μία ρόδα ειναι άλλο πράγμα νομίζω, σαν τον σούπερμαν σε πάνες νοιώθω, μωρό ακόμα αλλά σούπεραν. :003:

300 έχει προσφορά τώρα που βγάλανε το επόμενο το τέρας, τέτοια εποχή πέρυσι είχε 1000, και πριν λίγα χρόνια το καλό διπλό είχε 10 χιλιάδες.

αυτό είναι που βλέπουμε στα βίντεάκια που ανεβάζω, του έχω κάνει αλλαγές αλλά λίγη διαφορά και ειναι εύκολο να τις κάνει κάποιος σχετικός, κερδίζεις 4-5 χιλιόμετρα τελική.

https://www.gearbest.com/scooters-and-w ... id=1433363

Εικόνα

ευχαριστώ συς :)
Σε πόση ανηφόρα ανεβαίνεις,
Σε πόση κατηφόρα κατεβαίνεις χωρίς να κουτρουβαλιαστείς;
Άβαταρ μέλους
enaon

Μηχανικός έγραψε: 05 Νοέμ 2018, 09:59 Σε πόση ανηφόρα ανεβαίνεις,
η μεγάλη ανηφόρα δεν ειναι θέμα γενικά, ανεβαίνει ο,τι έχω βρει στην Αθήνα και είναι και φοβερή η αίσθηση, υπάρχει για να καταπίνει ανηφόρες. Η μεγάλη κατηφόρα ειναι το πιο δύσκολο κομμάτι της οδήγησης, διότι πρέπει να μπορείς να πάς πολύ πίσω το κορμί αν χρειαστεί να κάνεις έκτακτο σταμάτημα καθώς κατηφορίζεις, γενικά προκαλεί άγχος μέχρι να μάθεις να ισορροπείς στην φτέρνα καλά.

γενικά η κατηφόρα ειναι γυμναστική σοβαρή πάντως, κάνεις δύσκολο κάθισμα και πρέπει να το κάνεις σωστά, αλλιώς πάει ;)
Ορέστης 35

enaon έγραψε: 05 Νοέμ 2018, 17:40
Μηχανικός έγραψε: 05 Νοέμ 2018, 09:59 Σε πόση ανηφόρα ανεβαίνεις,
η μεγάλη ανηφόρα δεν ειναι θέμα γενικά, ανεβαίνει ο,τι έχω βρει στην Αθήνα και είναι και φοβερή η αίσθηση, υπάρχει για να καταπίνει ανηφόρες. Η μεγάλη κατηφόρα ειναι το πιο δύσκολο κομμάτι της οδήγησης, διότι πρέπει να μπορείς να πάς πολύ πίσω το κορμί αν χρειαστεί να κάνεις έκτακτο σταμάτημα καθώς κατηφορίζεις, γενικά προκαλεί άγχος μέχρι να μάθεις να ισορροπείς στην φτέρνα καλά.

γενικά η κατηφόρα ειναι γυμναστική σοβαρή πάντως, κάνεις δύσκολο κάθισμα και πρέπει να το κάνεις σωστά, αλλιώς πάει ;)
Πρεπει να εχει πολυ καλη προσφυση η ροδα.
Άβαταρ μέλους
enaon

Ορέστης 35 έγραψε: 05 Νοέμ 2018, 22:32 Πρεπει να εχει πολυ καλη προσφυση η ροδα.
την καλύτερη που θα μπορούσε να έχει μάλλον, γιατί σε αναγκάζει να φτιάξεις το κέντρο βάρους για να είσαι επάνω. Τα βιντεάκια που εχω δει με πάγο ειναι φοβερά γιατί πάει εκεί που κάνουν πατινάζ, το έχω στα προσεχώς :)
Ορέστης 35

enaon έγραψε: 05 Νοέμ 2018, 22:58
Ορέστης 35 έγραψε: 05 Νοέμ 2018, 22:32 Πρεπει να εχει πολυ καλη προσφυση η ροδα.
την καλύτερη που θα μπορούσε να έχει μάλλον, γιατί σε αναγκάζει να φτιάξεις το κέντρο βάρους για να είσαι επάνω. Τα βιντεάκια που εχω δει με πάγο ειναι φοβερά γιατί πάει εκεί που κάνουν πατινάζ, το έχω στα προσεχώς :)
Οταν βρεξει και γεμισει η Αθηνα λιμνουλες απ τα βουλωμενα φρεατια να βγαλεις βιντεο που θα περνας απο μεσα και θα πεταγονται τα νερα.
Άβαταρ μέλους
enaon

Ορέστης 35 έγραψε: 05 Νοέμ 2018, 23:07 Οταν βρεξει και γεμισει η Αθηνα λιμνουλες απ τα βουλωμενα φρεατια να βγαλεις βιντεο που θα περνας απο μεσα και θα πεταγονται τα νερα.
αυτά με το αυτοκίνητο να πλυθεί και από κάτω, να πετάω μου αρέσει όχι να κολυμπάω :)
Άβαταρ μέλους
enaon

δύο ακόμα βιντεάκια απο κέντρο, αρχίζω να συνηθίζω την κίνηση σε κόσμο, το μέλλον ειναι λαμπρό. :003:

Το κέντρο πετάει απο τουρίστες για την εποχή, αν σοβαρέψουμε είναι φοβερή ευκαιρία.

Ορέστης 35

Μπηκα να σου γραψω να πας Θησειο Δ.Αρεοπαγιτου και το ειχες βιντεο!

Ωραιες ληψεις μπορεις νακανεις στην Αρεοπαγειτου, στα Αναφιωτικα πανω κατω τις ανηφορες, στον Φιλοπαππου μεσα και περιμετρικα, τερμα Αιολου στο λουτρο των αερηδων, στο κατω τμημα της Ερμου και στην παραλληλη της διπλα στις γραμμες του τρενου. Επισης και στον Εθνικο Κηπο.

Αν θες κοσμο πας Συνταγμα Ερμου Μητροπολεως...

Να σου πω, με κινητο κανεις τις ληψεις; Που το εχεις στερεωσει;
Άβαταρ μέλους
ST48410

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από ST48410 »

enaon έγραψε: 06 Νοέμ 2018, 15:08 δύο ακόμα βιντεάκια απο κέντρο, αρχίζω να συνηθίζω την κίνηση σε κόσμο, το μέλλον ειναι λαμπρό. :003:

Το κέντρο πετάει απο τουρίστες για την εποχή, αν σοβαρέψουμε είναι φοβερή ευκαιρία.
Κάποια μέρα θα σε πετύχω στο δρόμο! Ωραίος και να προσέχεις. Το κινητό αν δεν είναι στο χέρι λογικά είναι στο ύψος της μέσης;
Άβαταρ μέλους
enaon

ST48410 έγραψε: 06 Νοέμ 2018, 16:47 Κάποια μέρα θα σε πετύχω στο δρόμο! Ωραίος και να προσέχεις. Το κινητό αν δεν είναι στο χέρι λογικά είναι στο ύψος της μέσης;
πλάκα θα έχει, φώναξε να πιούμε καφέ :)

Ναι στο χέρι το κρατάω χαμηλά, στην τσέπη περίπου, το άλλο χέρι το έχω μέσα, προσπαθώ να μην τα χρειάζομαι.
Άβαταρ μέλους
Μηχανικός

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από Μηχανικός »

Να φοράς περικάρπια, επιαγκωνίδες και επιγονατίδες.

Εικόνα
Απάντηση
  • Παραπλήσια Θέματα
    Απαντήσεις
    Προβολές
    Τελευταία δημοσίευση

Επιστροφή στο “Μηχανοκίνηση”