Κανόνες Δ. Συζήτησης
Προσοχή: Σύμφωνα με το νόμο απαγορεύεται η δημοσιοποίηση ονομαστικά η φωτογραφικά ποινικών καταδικών οποιουδήποτε βαθμού & αιτιολογίας καθώς εμπίπτουν στα ευαίσθητα προσωπικά δεδομένα του ατόμου. Τυχόν δημοσιοποίηση τέτοιων δεδομένων ενδέχεται να επιφέρει ποινικές κυρώσεις στο συντάκτη. Επιτρέπεται μόνο αν έχει δοθεί εισαγγελική εντολή και μόνο για το χρονικό διάστημα που αυτή ισχύει. Οφείλετε σε κάθε περίπτωση να ζητήσετε με αναφορά τη διαγραφή της ανάρτησης πριν παρέλθει το χρονικό διάστημα της νόμιμης δημοσιοποίησης. Η διαχείριση αποποιείται κάθε ευθύνη για τυχόν ποινικές ευθύνες αν παραβιάσετε τα παραπάνω.
mao mao έγραψε: 15 Οκτ 2023, 22:32
λάβε υπόψη οτι όλοι αυτοί οι νεοδιόριστοι πληρώνουν και ενοίκιο σίγουρα. Ουσιαστικά μπαίνουν μέσα.
Ε ναι, κοροϊδία είναι. Οχι μόνο για τους εκπαιδευτικούς αλλα για τον οποιονδήποτε. Η μόνη φάση να συμφέρει είναι να είσαι Πακιστανός που μένει σε αποθήκη με άλλους 8 κ στελνει ολα του τα λεφτα στα 6 παιδια του στο Πακισταν, ή πιτσιρικάς που ζει με το πορτοφόλι του μπαμπά, μένει ακόμα σπίτι, κ ό,τι μενει απο τα 7 κατοστάρικα αφού αφαιρέσεις βενζίνες κτλ είναι τα ποτά του
ρε μεγάλε κανείς δεν δουλεύει για 700ε αν μπορεί να πάρει 1500. Προφανώς ο τύπος που πάει για τα 700 δεν έχει άλλη επιλογή.
Επίσης σε καμία περίπτωση δεν βγάζει νόημα η λογική "εγώ για τόσα δεν πάω". Αν δεν έχεις άλλη επιλογή και δεν πας είσαι ηλίθιος. Στην δουλειά πάνω και κάτι νέο θα μάθεις και θα γίνεις καλύτερος και κυρίως κάποιους ανθρώπους θα γνωρίσεις για μελλοντικές συνεργασίες. Αν κάτσεις σπίτι σου και βάζεις χέρι στις τσέπες κάποιου συγγενή σου μάντεψε τι θα γίνει.
stergiosbik έγραψε: 16 Οκτ 2023, 09:22
Και ποιος τους εμποδιζει ειπαμε να ΝΗΝ διοριστουν στο δημοσιο και να να πανε να κανουν τις χαμαλοδουλειες;
Τοσα πληρωνει το δημοσιο κυριοι.
Το ξερετε απο πριν.
Αν δε σας αρεσει μην πατε να δουλεψετε σε αυτο.
mao mao έγραψε: 15 Οκτ 2023, 22:32
λάβε υπόψη οτι όλοι αυτοί οι νεοδιόριστοι πληρώνουν και ενοίκιο σίγουρα. Ουσιαστικά μπαίνουν μέσα.
Ε ναι, κοροϊδία είναι. Οχι μόνο για τους εκπαιδευτικούς αλλα για τον οποιονδήποτε. Η μόνη φάση να συμφέρει είναι να είσαι Πακιστανός που μένει σε αποθήκη με άλλους 8 κ στελνει ολα του τα λεφτα στα 6 παιδια του στο Πακισταν, ή πιτσιρικάς που ζει με το πορτοφόλι του μπαμπά, μένει ακόμα σπίτι, κ ό,τι μενει απο τα 7 κατοστάρικα αφού αφαιρέσεις βενζίνες κτλ είναι τα ποτά του
ρε μεγάλε κανείς δεν δουλεύει για 700ε αν μπορεί να πάρει 1500. Προφανώς ο τύπος που πάει για τα 700 δεν έχει άλλη επιλογή.
Επίσης σε καμία περίπτωση δεν βγάζει νόημα η λογική "εγώ για τόσα δεν πάω". Αν δεν έχεις άλλη επιλογή και δεν πας είσαι ηλίθιος. Στην δουλειά πάνω και κάτι νέο θα μάθεις και θα γίνεις καλύτερος και κυρίως κάποιους ανθρώπους θα γνωρίσεις για μελλοντικές συνεργασίες. Αν κάτσεις σπίτι σου και βάζεις χέρι στις τσέπες κάποιου συγγενή σου μάντεψε τι θα γίνει.
EKPLIKTIKOS έγραψε: 16 Οκτ 2023, 09:56
Προφανώς κάποιοι δε νοιάζονται για το ποιοι διδάσκουν τα παιδιά μας, δε θέλουν να είναι οι καλύτεροι, θέλουν να είναι οι φθηνότεροι. Το φθηνό κρέας το τρώνε οι σκύλοι
αυτό είναι άλλη θέμα. Το ότι το κράτος δεν έχει βάλει το χέρι στην τσέπη για την παιδεία είναι θέμα. Με αυτά που πληρώνει δεν θα βρει σοβαρούς καθηγητές αλλά δεν τους ζητάει και να είναι σοβαροί. Δεν υπάρχει καμία αξιολόγηση, δεν απολύεται ποτέ κανένας μπαγλαμάς, δεν τους ζητάει να δουλέψουν τις ώρες που θα έπρεπε να δουλεύουν κτλ
Εσύ πήγαινε, εγώ δεν πάω για τόσα
εσύ και αρκετοί που ξέρω και μετά κλαίγονται για την άδικη τη μοίρα τους.
Αλλά στην ζωή μπορείς να κάνεις όσες μαλακίες θες, θα πληρώσεις όμως για όλες τους
Δημοκράτης έγραψε: 16 Οκτ 2023, 12:17
Εσύ πήγαινε, εγώ δεν πάω για τόσα
εσύ και αρκετοί που ξέρω και μετά κλαίγονται για την άδικη τη μοίρα τους.
Αλλά στην ζωή μπορείς να κάνεις όσες μαλακίες θες, θα πληρώσεις όμως για όλες τους