Σαν να λέμε "γιατί βλέπουμε μόνο την μια πλευρά της Σελήνης;" "γιατί ο εμπειρισμός είναι μόνο μια πλευρά της επιστήμης".ΓΑΛΗ έγραψε: 14 Οκτ 2023, 14:40Γιατί βρίσκω χάσιμο χρόνου τις αμιγώς προσωπικές επιθέσεις στο συνασπισμό σας.γιατί γράφεις πάντα στον πληθυντικό;
Είναι πολύ νωρίς για να το έχεις ρίξει στο αλκοόλ.
Προδίδει όντως μεγαλύτερο IQ το να εγκαλείς κάποιον για γλωσσικό λάθος που έχεις διαπράξει κι εσύ κυριολεκτικά στην ίδια σελίδα.ΓΑΛΗ έγραψε: 14 Οκτ 2023, 14:40Απλώς γιατί έχω περισσότερο αϊκιού από το δικό σας και ξέρω τί ακριβώς ενοχλεί τον κάθε ένα από σας στις απόψεις μου.
Το υπέρμετρο IQ σου προτρέχει μάλλον και μπερδεύει για γεγονότα τις υποθέσεις που κάνεις για το τι αισθανόμαστε.
Τέλος, λυπάμαι που θα σ'το πω, αλλά δεν έχεις απόψεις για να μας ενοχλούν. Είσαι όπου φυσάει ο άνεμος. Για άλλους χαίρεσαι που πληρώνουν διατροφή παρασιτισμού και για τον εαυτό σου νιώθεις περηφάνεια που δεν πήρες δεκάρα τσακιστή για το παιδί σου.
Οι αβρότητες σε μάραναν.ΓΑΛΗ έγραψε: 14 Οκτ 2023, 14:40 Σε κάθε περίπτωση, αν θες μία πιο σοφτ προσέγγιση, μπορείς να το δεις και ως πληθυντικό ευγενείας.