!!! DEVELOPMENT MODE !!!

Τον ήπιαν οι δεξιοί στις δεύτερες εκλογές

Η πολιτική στην Ελλάδα. Νέα, προτάσεις, κριτικές και σχόλια.
Άβαταρ μέλους
Isildur
Phorum.gr user: Isildur

Re: Τον ήπιαν οι δεξιοί στις δεύτερες εκλογές

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από Isildur »

Libre arbitre έγραψε: 16 Οκτ 2023, 07:41
Isildur έγραψε: 16 Οκτ 2023, 07:39
Αρίστος έγραψε: 16 Οκτ 2023, 07:17

Πιο τρελλη απο ποτε γιατι η ΝΔ επαιξε και τα ρεστα της για να τον κερδισει και εχασε παλι πανηγυρικα.

Καμια πουτσα δεν εφαγε ο ΣΥΡΙΖΑ, ειναι γνωστο οτι δεν εχει κομματικη οργανωση σε τοπικο επιπεδο και πως δεν ειχε και δεν εχει φιλοδοξιες να χτυπησει μεγαλους δημους και περιφερειες. Το ζητουμενο συνεπως απο πλευρας ΣΥΡΙΖΑ ηταν να καταγραφει η αποδοκιμασια στη ΝΔ οπως και εγινε στις τρεις μεγαλυτερες πολεις της χωρας και σε οσες περιφερειες ηταν δυνατον και απο εκει και περα μπορει να καυχηθει οτι οι Πασοκοι σε Αθηνα και Θεσσαλονικη βγηκαν κυριως με συριζεικους ψηφους, συνεπως σε περιπτωση συνεργασιας των δυο κομματων και στις βουλευτικες μπορει και να εχουν το πάνω χερι.

.
Ο ΣΥΡΙΖΑ έφαγε μια πούτσα από εδώ μέχρι την Βενεζουέλα, μη λες ό,τι θες. Με τόσα που συμβαίνουν στη χώρα εδώ και μήνες και με τόσα λάθη από την κυβέρνηση, ο χάρτης θα έπερεπε να είναι ροζ και μόνο από αντίδραση. Αντιθέτως, συνεχίζει να είναι σχεδόν όλος μπλε ή λευκό που κρύβει μπλε από πίσω,
Ναι αλλά υπάρχει φαγωμαρα μέσα στο ίδιο το κόμμα. Ο Σύριζα θα φανεί τι κάνει στις ευρωεκλογές.
Ε, ναι, σίγουρα. Γι' αυτό και τα κομματόσκυλα πανηγυρίζουν με κάθε μικρή νίκη (ας είναι και νίκη άλλου) κατά της κυβέρνησης. Είναι πανηγυρισμοί αμηχανίας, ενώ στο πίσω μέρος του μυαλού τους έχουν την ακόμα μεγαλύτερη πούτσα που έρχεται πετώντας...
Lando ή Oscar; Ιδού η απορία... :p2:
Άβαταρ μέλους
Libre arbitre
Phorum.gr user: Βασίλης

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από Libre arbitre »

Isildur έγραψε: 16 Οκτ 2023, 07:45
Libre arbitre έγραψε: 16 Οκτ 2023, 07:13 Τα ποσοστά που έχει η Ν.Δ σαν κόμμα δεν φαίνεται να έχουν αλλάξει πάντως. Π.χ 44% στην Αθήνα είναι πάνω από αυτό που βγάζει σε εθνικές εκλογές.

Επίσης στην Θεσσαλονίκη δεν έπρεπε να βγει με τίποτα ο ρωσοφιλος δήμαρχος Ζέρβας...
Ο Ζέρβας δεν έπρεπε να βγει επειδή ήταν ανεπαρκέστατος, έκανε μαλακίες όπως πχ ο γελοίος ποδηλατόδρομος στην Καραμανλή, και η πόλη σε γενικές γραμμές και εκτός κάποιων μεγάλων δρόμων βρομούσε. Η χειρότερη υπηρεσία καθαριότητας από τότε που θυμάμαι.

Γι' αυτό κι εγώ προσωπικά τον μαύρισα, όχι επειδή είναι (αν είναι) Ρωσόφιλος ή δεν ξέρω κι εγώ τι άλλο.
Στις πρόσφατες εθνικές εκλογές πάντως η Ν.Δ είχε το ίδιο χαμηλά ποσοστά στην Θεσσαλονίκη. Ήταν δηλαδή αναμενόμενο.
:a0452: Οι Ρώσοι αφαίμαξαν την Ευρώπη ανεβάζοντας το φυσικό αέριο 20 φορές μέσα σε 2 χρόνια!!!
- Κάνουν τέτοια πράγματα οι ρωSSιστές; Είναι απλά γενοκτόνοι, οικοκτόνοι και αντιγκέι...
https://fr.m.wikipedia.org/wiki/Sp%C3%A ... l/newusers
Άβαταρ μέλους
Libre arbitre

Isildur έγραψε: 16 Οκτ 2023, 07:48
Ο ΣΥΡΙΖΑ έφαγε μια πούτσα από εδώ μέχρι την Βενεζουέλα, μη λες ό,τι θες. Με τόσα που συμβαίνουν στη χώρα εδώ και μήνες και με τόσα λάθη από την κυβέρνηση, ο χάρτης θα έπερεπε να είναι ροζ και μόνο από αντίδραση. Αντιθέτως, συνεχίζει να είναι σχεδόν όλος μπλε ή λευκό που κρύβει μπλε από πίσω,
Ναι αλλά υπάρχει φαγωμαρα μέσα στο ίδιο το κόμμα. Ο Σύριζα θα φανεί τι κάνει στις ευρωεκλογές.
Ε, ναι, σίγουρα. Γι' αυτό και τα κομματόσκυλα πανηγυρίζουν με κάθε μικρή νίκη (ας είναι και νίκη άλλου) κατά της κυβέρνησης. Είναι πανηγυρισμοί αμηχανίας, ενώ στο πίσω μέρος του μυαλού τους έχουν την ακόμα μεγαλύτερη πούτσα που έρχεται πετώντας...
Κάτι μου λέει πως ο Σύριζα θα αυξήσει αρκετά τα ποσοστά του στις ευρωεκλογές (σε σχέση με τις εθνικές πάντα) εκτός κι αν διχοτομηθεί νωρίτερα.
:a0452: Οι Ρώσοι αφαίμαξαν την Ευρώπη ανεβάζοντας το φυσικό αέριο 20 φορές μέσα σε 2 χρόνια!!!
- Κάνουν τέτοια πράγματα οι ρωSSιστές; Είναι απλά γενοκτόνοι, οικοκτόνοι και αντιγκέι...
Άβαταρ μέλους
Isildur

Libre arbitre έγραψε: 16 Οκτ 2023, 07:48
Libre arbitre έγραψε: 16 Οκτ 2023, 07:13 Τα ποσοστά που έχει η Ν.Δ σαν κόμμα δεν φαίνεται να έχουν αλλάξει πάντως. Π.χ 44% στην Αθήνα είναι πάνω από αυτό που βγάζει σε εθνικές εκλογές.

Επίσης στην Θεσσαλονίκη δεν έπρεπε να βγει με τίποτα ο ρωσοφιλος δήμαρχος Ζέρβας...
Ο Ζέρβας δεν έπρεπε να βγει επειδή ήταν ανεπαρκέστατος, έκανε μαλακίες όπως πχ ο γελοίος ποδηλατόδρομος στην Καραμανλή, και η πόλη σε γενικές γραμμές και εκτός κάποιων μεγάλων δρόμων βρομούσε. Η χειρότερη υπηρεσία καθαριότητας από τότε που θυμάμαι.

Γι' αυτό κι εγώ προσωπικά τον μαύρισα, όχι επειδή είναι (αν είναι) Ρωσόφιλος ή δεν ξέρω κι εγώ τι άλλο.
Στις πρόσφατες εθνικές εκλογές πάντως η Ν.Δ είχε το ίδιο χαμηλά ποσοστά στην Θεσσαλονίκη. Ήταν δηλαδή αναμενόμενο.
Μα ναι, φυσικά. Είπαμε, μόνο οι αμήχανοι εφευρίσκουν ήττες μεγατόνων και μαγειρεύουν νούμερα να τα ταιριάξουν όπως τους βολεύει.
zteo

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από zteo »

Από που προκύπτει ότι ο Ζέρβας Ρωσοφιλος?
Κουλης για Τέμπη
Και εγω υπάλληλος ειμαι
Άβαταρ μέλους
Isildur

Libre arbitre έγραψε: 16 Οκτ 2023, 07:50
Isildur έγραψε: 16 Οκτ 2023, 07:48

Κάτι μου λέει πως ο Σύριζα θα αυξήσει αρκετά τα ποσοστά του στις ευρωεκλογές (σε σχέση με τις εθνικές πάντα) εκτός κι αν διχοτομηθεί νωρίτερα.
Αν συγχωνευθεί με το ΠΑΣΟΚ, μπορεί. Αλλιώς, εγώ δεν τους βλέπω να υπάρχουν καν μέχρι τότε.
Άβαταρ μέλους
Isildur

zteo έγραψε: 16 Οκτ 2023, 07:52

:102:

Στον Λίμπρε απάντησα που το ανέφερε.
Άβαταρ μέλους
Libre arbitre

Isildur έγραψε: 16 Οκτ 2023, 07:53

Είναι άνθρωπος του Σαββίδη. Δυστυχώς υπάρχουν κάποιοι ρωσοφιλοι ακόμα στην Ν.Δ.
zteo

Επίσης από που ως που θεωρείται η Θεσσαλονίκη προβληματικός Δήμος για την ΝΔ όταν για δεκαετίες ήταν κάστρο της ΝΔ.
Κουλης για Τέμπη
Και εγω υπάλληλος ειμαι
Άβαταρ μέλους
Isildur

Libre arbitre έγραψε: 16 Οκτ 2023, 07:55

Ε, όχι και κάποιοι. Ρώτα και τον Αρίστος να σου πει. :003:
Άβαταρ μέλους
Libre arbitre

Isildur έγραψε: 16 Οκτ 2023, 07:58
Libre arbitre έγραψε: 16 Οκτ 2023, 07:55

Ε, όχι και κάποιοι. Ρώτα και τον Αρίστος να σου πει. :003:
:smt005:
Άβαταρ μέλους
Otto Weininger

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από Otto Weininger »

Arisvilla έγραψε: 15 Οκτ 2023, 23:01 . Η ΝΔ σαν κόμμα γενικά είναι χαμένη σε σχέση με το 2019 που είχε το 13 στα 13 και τους 3 μεγάλους δήμους. Να δούμε και στις ευρωεκλογές αν θα συνεχιστεί αυτή η τάση.
Στο σημείο αυτό θέλω να σου πω ότι 11/13 βγήκαν νεοδημοκράτες, 1/13 πασόκος στην Κρήτη (που τον στήριξε και η ΝΔ) και από σπόντα βγάλατε μαζί με το ΠΑΣΟΚ στην Θεσσαλία έναν περιφερειάρχη λόγω καταστροφής.

Επίσης ως ΣΥΡΙΖΑ βγάλατε μόλις 2/320 δημάρχους.
Δεν ξέρω τι φαντάζεσαι ότι έγινε ακριβώς αλλά ο ΣΥΡΙΖΑ πάτωσε.

Το μόνο λάθος της ΝΔ είναι που κατέβασε άλλους απέναντι στους δικούς της.

Let them make the first mistake. We make the last move.

Άβαταρ μέλους
Otto Weininger

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από Otto Weininger »

zteo έγραψε: 16 Οκτ 2023, 07:57 Επίσης από που ως που θεωρείται η Θεσσαλονίκη προβληματικός Δήμος για την ΝΔ όταν για δεκαετίες ήταν κάστρο της ΝΔ.
Για δεκαετίες κάστρο της ΝΔ ο συγκεκριμένος δήμος; :smt005:

Let them make the first mistake. We make the last move.

Άβαταρ μέλους
Αρίστος

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από Αρίστος »

Αρίστος έγραψε: 16 Οκτ 2023, 07:17
Isildur έγραψε: 16 Οκτ 2023, 06:59
Ε ναι, τρελή ήττα στην Πάτρα η ΝΔ, με τον Πελετίδη να ξαναβγαίνει για 3η φορά. :lol:

Πιο τρελλη απο ποτε γιατι η ΝΔ επαιξε και τα ρεστα της για να τον κερδισει και εχασε παλι πανηγυρικα.
Άξιο σχολιασμού είναι ότι την πιο τρελή ήττα, τη μεγαλύτερη πούτσα και την χειρότερη απαξίωση έχει φάει για μία ακόμα φορά ο ΣΥΡΙΖΑ και σ' αυτές τις εκλογές, αλλά οι Ζαίοι σκούζουν περισσότερο απ' όλους και να πανηγυρίζουν σαν να κέρδισαν κάτι. Πάλι γαμάνε, με ξένα κόλυβα. :003:

Καμια πουτσα δεν εφαγε ο ΣΥΡΙΖΑ, ειναι γνωστο οτι δεν εχει κομματικη οργανωση σε τοπικο επιπεδο και πως δεν ειχε και δεν εχει φιλοδοξιες να χτυπησει μεγαλους δημους και περιφερειες. Το ζητουμενο συνεπως απο πλευρας ΣΥΡΙΖΑ ηταν να καταγραφει η αποδοκιμασια στη ΝΔ οπως και εγινε στις τρεις μεγαλυτερες πολεις της χωρας και σε οσες περιφερειες ηταν δυνατον και απο εκει και περα μπορει να καυχηθει οτι οι Πασοκοι σε Αθηνα και Θεσσαλονικη βγηκαν κυριως με συριζεικους ψηφους, συνεπως σε περιπτωση συνεργασιας των δυο κομματων και στις βουλευτικες μπορει και να εχουν το πάνω χερι.

.
Ο ΣΥΡΙΖΑ έφαγε μια πούτσα από εδώ μέχρι την Βενεζουέλα, μη λες ό,τι θες. Με τόσα που συμβαίνουν στη χώρα εδώ και μήνες και με τόσα λάθη από την κυβέρνηση, ο χάρτης θα έπερεπε να είναι ροζ και μόνο από αντίδραση. Αντιθέτως, συνεχίζει να είναι σχεδόν όλος μπλε ή λευκό που κρύβει μπλε από πίσω, με ελάχιστες εξαιρέσεις που και δεν είναι ζαίικες, αλλά και προκαλούν ντελίριο στους Ζαίους παρ' όλο που είναι επιτυχίες άλλων. Όσο δε για τους μεγάλους (και όχι μόνο) δήμους που λες, είπαμε κι άλλες φορές ότι πολιτικά συμπεράσματα μπορεί να βγάλει κανείς μόνο από τα αποτελέσματα της πρώτης Κυριακής. Κι αν θες να κάνεις εκτίμηση, γιατί για τέτοια πρόκειται και τίποτα παραπάνω, για το ποιος ψήφισε ποιον και βγήκε κι ότι οι Ζαίοι στηρίξαν το ΠΑΔΟΚ κλπ, να συνυπολογίσεις και Κασιδιαραίους και λοιπούς στην Αθήνα γιατί αλλιώς και τα νούμερα δεν βγαίνουν, αλλά και δεν είσαι αντικειμενικός.

Κι όλα αυτά πάντα, αν θεωρήσουμε ότι ήταν αποκλειστικά και μόνο πολιτική η ψήφος όλων και όχι και αυτοδιοικοκεντρική σε αρκετές περιπτώσεις ψηφοφόρων. Κρας τεστ ήταν σίγουρα, όπως είναι πάντα τέτοιου είδους εκλογές. Και περνάνε και μηνύματα ακόμα και από υποστηρικτές που σε βουλευτικές θα ξαναπάνε στα μαντριά τους. Αλλά μέχρι εκεί.

Εισαι εκτος τοπου και χρονου, αν ειχες και την παραμικρη επαφη με το χωρο της αυτοδιοικησης θα γνωριζες οτι ο ΣΥΡΙΖΑ ηταν παντα ανυπαρκτος γιατι ουδεποτε ειχε τα μεσα, τις ακρες, το χρημα και την οργανωση να στησει ΜΗΧΑΝΙΣΜΟΥΣ και ουδεποτε ειχε κομματαρχες στην τοπικη κοινωνια, γενικοτερα ισχυει οτι η αριστερα δεν εχει μαθει να ταζει σε τοπικο επιπεδο οπως πιχι κανουν η ΝΔ και το ΠΑΣΟΚ. Συνεπως το ζητουμενο και για το ΣΥΡΙΖΑ και για την αντιπολιτευση ηταν να χασει η ΝΔ τις μεγαλες πολεις και τις εχασε ΠΑΝΗΓΥΡΙΚΑ, ντροπιαστηκε μαλιστα και στην Αθηνα και στη Θεσσαλονικη και στην Πατρα, και το θετικοτατο για ΣΥΡΙΖΑ ηταν οπως ειπα οτι οι Πασοκοι δημαρχοι βγηκαν κυριως με ψηφους Συριζαιων, γεγονος που προιδεαζει για μελλοντικη συνεργασια.

Κι αφου λες οτι δεν ειμαι αντικειμενικος διαβασε τους τιτλους ακομη και των φουλ κυβερνητικων εφημεριδων και ξανακουσε προσεκτικα την δηλωση του ιδιου του Κουλη που παραδεχτηκε πως η ΝΔ τον ηπιε χτες. :lol:

.
Τελευταία επεξεργασία από το μέλος Αρίστος την 16 Οκτ 2023, 08:14, έχει επεξεργασθεί 3 φορές συνολικά.
zteo

Otto Weininger έγραψε: 16 Οκτ 2023, 08:01
zteo έγραψε: 16 Οκτ 2023, 07:57 Επίσης από που ως που θεωρείται η Θεσσαλονίκη προβληματικός Δήμος για την ΝΔ όταν για δεκαετίες ήταν κάστρο της ΝΔ.
Για δεκαετίες κάστρο της ΝΔ ο συγκεκριμένος δήμος; :smt005:
1986-2010 είναι 24 χρόνια. Πες καλύτερα ότι τον Δήμο τον χάνεται όταν παψατε να κάνετε ρουσφέτια.
Κουλης για Τέμπη
Και εγω υπάλληλος ειμαι
Απάντηση
  • Παραπλήσια Θέματα
    Απαντήσεις
    Προβολές
    Τελευταία δημοσίευση

Επιστροφή στο “Εσωτερική Πολιτική”