!!! DEVELOPMENT MODE !!!
Ποιον σας φερνω;
Συντονιστές: Spiros252, Συντονιστές
- Μετανάστρια
- Phorum.gr user: Μετανάστρια
Re: Ποιον σας φερνω;
Παιδιά μην τρελένεστε. Τον Αρίστο εννοεί ο οποίος σε κάποιο νήμα στο ελεύθερο έλεγε ότι θα έρθει εδώ να ανοίξει νήμα να ξεμπροστιάσει τον ΓΓ για δεν θυμάμαι καν τι.
Νομίζεις ότι το αφεντικό σου σ'αγαπάει;
καλώς τονNameless Ghoul έγραψε: 04 Νοέμ 2018, 22:47Αυτόν!ΓΙΑΝΝΗΣ ΓΙΑΝΝΟΠΟΥΛΟΣ έγραψε: 01 Νοέμ 2018, 22:04 Ποιος παλιο χρηστη πιστευετε οτι θα σας φερω συντομα στο phorum;
(Ένα-μηδέν)
Μητσοτάκη πομπόμ-πομ
- Νταρνάκας
- Phorum.gr user: Νταρνάκας
Τι εννοείς; Έφαγες κι εσύ χυλόπιτα απ' τον Γιαννόπουλο;Υδράργυρος έγραψε: 05 Νοέμ 2018, 00:50 Junoειναι κατι που εχει συμβει σε ολους μας... μην το παρεις κατακαρδα
Μοιρίδιοι κλωστῆρες, πανάφυκτον ἀνάγκῃ ζεῦγμ’ ἐπὶ δυστήνοις παισὶ βροτῶν θέμενοι, ἠγάγετο με ποτέ ἱμερτοῦ πρὸς φάος ἠελίου.
Και εγω εχω φαει χυλοπιτα απο το γιαννοπουλο
Philip Mortimer έγραψε: 14 Μαρ 2023, 22:40 Όσον αφορά το 2019 προσωπικά ψήφισα τον Μητσοτάκη γιατί πίστεψα στο όραμα μη πολιτικά χρωματισμένου εκσυγχρονισμού που παρουσίασε.
-
Nameless Ghoul
Τι ταιριαστό ζευγάρι... Κύλησε ο τέντζερης και βρήκε το καπάκι. Βρείτε κανα δωμάτιο εσείς οι δύο.ΓΙΑΝΝΗΣ ΓΙΑΝΝΟΠΟΥΛΟΣ έγραψε: 04 Νοέμ 2018, 22:48Δεν με ενδιαφερεις λεμε.Δεν ειμαι διαθεσιμος για σεναJuno έγραψε: 04 Νοέμ 2018, 22:45
Ούτε εσύ με ενδιαφέρεις.![]()
Απλώς σου απάντησα στο σβησμένο και αφού ήταν σβησμένο, δεν ήταν σωστό να γράψω εδώ.
Και κατάλαβα πολλά από την απάντησή σου.![]()
![]()
![]()
viewtopic.php?p=285030#p285030
viewtopic.php?p=285042#p285042
γατάκι
στη δική μου περίπτωση δεν το εννοούσε πραγματικά - δεν ξέρω όμως για την περίπτωση Juno
Μητσοτάκη πομπόμ-πομ
Λεα τελικα να ειναι οντως στρειτ;Και δεν του φαινοταν.
Philip Mortimer έγραψε: 14 Μαρ 2023, 22:40 Όσον αφορά το 2019 προσωπικά ψήφισα τον Μητσοτάκη γιατί πίστεψα στο όραμα μη πολιτικά χρωματισμένου εκσυγχρονισμού που παρουσίασε.
- Eθνικοκοινωνιστης
ελαΜετανάστρια έγραψε: 05 Νοέμ 2018, 00:59 Παιδιά μην τρελένεστε. Τον Αρίστο εννοεί ο οποίος σε κάποιο νήμα στο ελεύθερο έλεγε ότι θα έρθει εδώ να ανοίξει νήμα να ξεμπροστιάσει τον ΓΓ για δεν θυμάμαι καν τι.
"Καλύτερα να φορέσω το κράνος του Κόκκινου Στρατού παρά να φάω χάμπουργκερ στα mc Donald's"
Αλαιν ντε Μπενουα
Αλαιν ντε Μπενουα
welcome back!!!!Nameless Ghoul έγραψε: 04 Νοέμ 2018, 22:47Αυτόν!ΓΙΑΝΝΗΣ ΓΙΑΝΝΟΠΟΥΛΟΣ έγραψε: 01 Νοέμ 2018, 22:04 Ποιος παλιο χρηστη πιστευετε οτι θα σας φερω συντομα στο phorum;
(Ένα-μηδέν)
Κυριάκος ο Χρυσογέννητος, του Οίκου των Μητσοτακιδών, Πρώτος του Ονόματός του, Κύριος των Κρητών και των Πρώτων Ελλήνων, Προστάτης της Ελλάδος, Μπαμπάς της Δρακογενιάς, ο Κούλης του Οίνοπα Πόντου, ο Ατσαλάκωτος, ο Απελευθερωτής από τα Δεσμά των Μνημονίων.
Πλάκα πλάκα θα είχε φάση να ερχόταν στο φόρουμ. Στο youtube πάντως και αυτός και ο Ζαν Κοέν από όσο βλέπω είναι αρκετά ενεργοί.
Τάδε έφη Αρίστος:
ΧΑ και ΚΚΕ θα παρουν μαζι 20%.
Συριζα και ΝΔ θα παρουν μαζι 65%.
Θα μεινουν εκτος Βουλης κομματα που πηραν ψηφους 15%.
Ο οποίος Κοέν βγάζει σπυριά με τον ραβίνο. Κι εγώ έχω πλακωθεί μαζί του, φαντάσου με έβγαλε αντισημίτη φιλοναζί. Ο άνθρωπος είναι τρελός, αλλά λέει για φόρουμ, διότι τσιμπάει, κολλάει, και δίνει μάχες. Δεν κωλώνει πουθενά.Pam έγραψε: 07 Νοέμ 2018, 13:53Πλάκα πλάκα θα είχε φάση να ερχόταν στο φόρουμ. Στο youtube πάντως και αυτός και ο Ζαν Κοέν από όσο βλέπω είναι αρκετά ενεργοί.
Ordem e Progresso.
Εγώ δεν είχα ακόμα την ευκαιρία να αρχίσω κουβέντα με τον Φριζη(που από ότι βλέπω αν είχα αρχίσει θα γινόταν μεγάλος διαδικτυακος καβγάς μεταξύ εμού και αυτού γιατί καταλαβαίνεις πάνω κάτω τι εστί Φριζής).Με τον Κοέν κάνεις πιο ήρεμο διάλογο αλλά ο Φριζής έχει το ζουμί.Cavaliere έγραψε: 07 Νοέμ 2018, 13:55Ο οποίος Κοέν βγάζει σπυριά με τον ραβίνο. Κι εγώ έχω πλακωθεί μαζί του, φαντάσου με έβγαλε αντισημίτη φιλοναζί. Ο άνθρωπος είναι τρελός, αλλά λέει για φόρουμ, διότι τσιμπάει, κολλάει, και δίνει μάχες. Δεν κωλώνει πουθενά.Pam έγραψε: 07 Νοέμ 2018, 13:53Πλάκα πλάκα θα είχε φάση να ερχόταν στο φόρουμ. Στο youtube πάντως και αυτός και ο Ζαν Κοέν από όσο βλέπω είναι αρκετά ενεργοί.
Τάδε έφη Αρίστος:
-
- Παραπλήσια Θέματα
- Απαντήσεις
- Προβολές
- Τελευταία δημοσίευση