!!! DEVELOPMENT MODE !!!
Τον ήπιαν οι δεξιοί στις δεύτερες εκλογές
-
Ένοπλος σοσιαλμπαχαλάκης
Re: Τον ήπιαν οι δεξιοί στις δεύτερες εκλογές
Πάντως δεν μπορούν να βγουν πολιτικά συμπεράσματα, αφού δεν έχουμε προεδρικό σύστημα. Απλά οι δεξιοί δεν ψήθηκαν από τις προσωπικότητες, δεν πήγαν να ψηφίσουν τους γνωστούς τους, αυξήθηκε κι άλλο η αποχή, και νίκησαν οι αντίπαλοι. Τώρα κάτι αντάρτες κλπ, όλοι αυτοί προφανώς θα ψηφίσουν ΝΔ στις εκλογές. Η μόνη χαρα είναι πως πήρε πουλο ο μπακογιαννης και κάποιοι αριστεροι Δήμοι, μπας και φτιάξει εκεί τίποτα. Κατά τα λοιπά πολιτικά όπως πάμε γενικότερα, πουλον θα τρώμε.
Για μένα, το λοιπόν, το πιο εκπληκτικό,
πιο επιβλητικό, πιο μυστηριακό και πιο μεγάλο,
είναι ένας μπαχαλος που τον μποδίζουν να βαδίζει,
είναι ένας μπαχαλος που τον αλυσοδένουνε.
πιο επιβλητικό, πιο μυστηριακό και πιο μεγάλο,
είναι ένας μπαχαλος που τον μποδίζουν να βαδίζει,
είναι ένας μπαχαλος που τον αλυσοδένουνε.
-
Δημοκράτης
Στα θετικά ότι βγήκαν δήμαρχοι αντάρτες της ΝΔ και πασοκοι όχι ζαιοι
Άιντε να σφάξουν λίγο οι καλοί στην ΝΔ γιατί το παράτησαν τα ζωα
πατησιωτης Επίσης το ότι βγαίνει ο Πτωχος λόγω Σαμαρά, ενισχύει την άποψη μου.Lugozzi έγραψε: 15 Οκτ 2023, 21:02Μετιος "μετριοπαθης" με πασοκους αντιπεριφερειαρχες και στενές σχέσεις με προξενείο, καμαριλα.πατησιωτης έγραψε: 15 Οκτ 2023, 20:27Ο Μουτζούρης στο Αιγαίο βγήκε καθαρά με πιο δεξιά αντιμεταναστευτική γραμμή από την κυβέρνηση,οι άλλοι δεν ξέρω γιατί ακριβώς είναι αντάρτες.Ο Τατούλης πάντως είχε τη φήμη νεοφιλελεύθερου,δεν αντιλαμβάνομαι πως θα μπορούσε να θεωρηθεί πιο δεξιός από τον σαμαρικό Πτωχό.Για Αμανατίδη και Κασαπίδη ή Μέτιο και Τοψίδη δεν έχω ιδέα.Lugozzi έγραψε: 15 Οκτ 2023, 20:05 Μήνυμα για δεξιά στροφή προς την κυβέρνηση.
Ατυχής ο τίτλος του νήματος.
Τοψιδης άνθρωπος της ελεύθερης αγοράς και της κομματικης βάσης.
FIGHT! FIGHT! FIGHT!
- Otto Weininger
Let them make the first mistake. We make the last move.
- vantono
- Phorum.gr user: vantono
Εγώ κομπλέ το βλέπω το στεριπέρι πάντως, πύτε μου. Και τα αλσακια του τα έχει, και τα τζιμ Παρκς του και τις δωρεάν εκδηλώσεις και τα όλα του.Ένοπλος σοσιαλμπαχαλάκης έγραψε: 15 Οκτ 2023, 21:02Οι σοβαροί δυτικοι μικροαστοι με επίπεδο, θέλουν αριστερά. Οι λούμπεν περιστεριωτες της περιοχής μου δυστυχώς, παρασύρονται από αυταρχικους λαικιστες ηγέτες.vantono έγραψε: 15 Οκτ 2023, 20:54 Ώπα, Σίμαρος τζουντόκα και Σελέκαρος σε Πετρούπολη και Χαϊδάρι βλέπω. Επιστροφή σε κόκκινα χέρια!
Όλο θετικές εκπλήξεις αυτες οι εκλογές!
Αν ο Παχατού τώρα μπορουσε να είχε κάνει περισσότερα και δεν τα έχει κάνει, δεν ξέρω.
-
Δημοκράτης
Μ αρεσαν τα αποτελέσματα σήμερα
Με την προηγούμενη Κυριακή είχα απογοητευτεί ότι τς ζόμπι δεν βάζουν μυαλό με τίποτα
Με την προηγούμενη Κυριακή είχα απογοητευτεί ότι τς ζόμπι δεν βάζουν μυαλό με τίποτα
Τελευταία επεξεργασία από το μέλος Δημοκράτης την 15 Οκτ 2023, 21:13, έχει επεξεργασθεί 1 φορά συνολικά.
Έχασε ο Χριστόδουλος πάλι.Lugozzi έγραψε: 15 Οκτ 2023, 21:02Μετιος "μετριοπαθης" με πασοκους αντιπεριφερειαρχες και στενές σχέσεις με προξενείο, καμαριλα.πατησιωτης έγραψε: 15 Οκτ 2023, 20:27Ο Μουτζούρης στο Αιγαίο βγήκε καθαρά με πιο δεξιά αντιμεταναστευτική γραμμή από την κυβέρνηση,οι άλλοι δεν ξέρω γιατί ακριβώς είναι αντάρτες.Ο Τατούλης πάντως είχε τη φήμη νεοφιλελεύθερου,δεν αντιλαμβάνομαι πως θα μπορούσε να θεωρηθεί πιο δεξιός από τον σαμαρικό Πτωχό.Για Αμανατίδη και Κασαπίδη ή Μέτιο και Τοψίδη δεν έχω ιδέα.Lugozzi έγραψε: 15 Οκτ 2023, 20:05 Μήνυμα για δεξιά στροφή προς την κυβέρνηση.
Ατυχής ο τίτλος του νήματος.
Καλό παιδί από τον ακριτικό Έβρο.
Δυστυχώς έχει μλκς τριγύρω του. Του τα είχε πει ο λαχαναγοριτης από τις προηγούμενες εκλογές
"Chiedi a un bambino di disegnare una macchina e sicuramente la farà rossa"
-
nikos p 2020
Αν μου πεις ότι δεν ήσουν ποτέ λαος την επόμενη που θα κατέβω Αθήνα θα έρθω να σε βρω και θα σε κεράσω ένα τραπέζι ρε πουστη(μεταφορικά).Otto Weininger έγραψε: 15 Οκτ 2023, 21:04Τώρα θα μιλήσω σοβαρά.Echelon έγραψε: 15 Οκτ 2023, 21:00Έχε χάρη ρε πουστη(μεταφορικά) που δεν υπάρχει πρόσβαση σε εκείνα τα αρχεία. Πάντα τσατσάκι του under ήσουν. Να ανάψεις λαμπάδα στον μαλακα που έριξε το παλιό σε μια νύχτα.Otto Weininger έγραψε: 15 Οκτ 2023, 20:55
Βρε τριμάλακα το έχεις ξαναπεί αυτό για το ΛΑΟΣ και δεν ισχύει.
Έγω σκοτώνομουν με τον under το 2011. Για πολλά με έχουν χρεώσει εδώ αλλά ότι δεν ήμουν Νεοδημοκράτης και έγινα μετά, είσαι ο πρώτος μαλάκας που το λέει.
Αυτή είναι η δικαιολογία σου που κλάνεις να πάρεις θέση για το οτιδήποτε;
Δεν ήμουν ποτέ ΛΑΟΣ. Ποτέ. Είσαι ο πρώτος που μου το λέει και πραγματικά, έμεινα μαλάκας.
Ποια πρόσβαση στα αρχεία;
Μέχρι και με τον Ερμής τρωγόμουν όταν ήταν ΛΑΟΣ στις πολύ αρχές.
Δηλαδή οκ, να βρίζεις, αλλά όχι για φανταστικά σενάρια.
Ακόμα και με τον Kauldron ως το 2010 ήμασταν μαζί στη ΝΔ και τρωγομασταν με τους λαοσιτες για την τότε στήριξη στον ΓΑΠ.
- Otto Weininger
+1Δημοκράτης έγραψε: 15 Οκτ 2023, 21:07 Στα θετικά ότι βγήκαν δήμαρχοι αντάρτες της ΝΔ και πασοκοι όχι ζαιοι
έκλαψα με την διόρθωση που σου έκανε το πληκτρολόγιο "να σφάξουν λίγο οι καλοί"
Let them make the first mistake. We make the last move.
- Dwarven Blacksmith
Και τώρα επεκτάθηκε και ο πεζόδρομος μπροστά στο Φοίβο.vantono έγραψε: 15 Οκτ 2023, 21:10Εγώ κομπλέ το βλέπω το στεριπέρι πάντως, πύτε μου. Και τα αλσακια του τα έχει, και τα τζιμ Παρκς του και τις δωρεάν εκδηλώσεις και τα όλα του.Ένοπλος σοσιαλμπαχαλάκης έγραψε: 15 Οκτ 2023, 21:02Οι σοβαροί δυτικοι μικροαστοι με επίπεδο, θέλουν αριστερά. Οι λούμπεν περιστεριωτες της περιοχής μου δυστυχώς, παρασύρονται από αυταρχικους λαικιστες ηγέτες.vantono έγραψε: 15 Οκτ 2023, 20:54 Ώπα, Σίμαρος τζουντόκα και Σελέκαρος σε Πετρούπολη και Χαϊδάρι βλέπω. Επιστροφή σε κόκκινα χέρια!
Αν ο Παχατού τώρα μπορουσε να είχε κάνει περισσότερα και δεν τα έχει κάνει, δεν ξέρω.
Λογικά υπάρχει λόγος που είναι ο Πούτιν του Περιστερίου.
Τοψιδης βγαίνειΕρμής έγραψε: 15 Οκτ 2023, 21:10Έχασε ο Χριστόδουλος πάλι.Lugozzi έγραψε: 15 Οκτ 2023, 21:02Μετιος "μετριοπαθης" με πασοκους αντιπεριφερειαρχες και στενές σχέσεις με προξενείο, καμαριλα.πατησιωτης έγραψε: 15 Οκτ 2023, 20:27
Ο Μουτζούρης στο Αιγαίο βγήκε καθαρά με πιο δεξιά αντιμεταναστευτική γραμμή από την κυβέρνηση,οι άλλοι δεν ξέρω γιατί ακριβώς είναι αντάρτες.Ο Τατούλης πάντως είχε τη φήμη νεοφιλελεύθερου,δεν αντιλαμβάνομαι πως θα μπορούσε να θεωρηθεί πιο δεξιός από τον σαμαρικό Πτωχό.Για Αμανατίδη και Κασαπίδη ή Μέτιο και Τοψίδη δεν έχω ιδέα.
Καλό παιδί από τον ακριτικό Έβρο.
Δυστυχώς έχει μλκς τριγύρω του. Του τα είχε πει ο λαχαναγοριτης από τις προηγούμενες εκλογές
FIGHT! FIGHT! FIGHT!
- Eθνικοκοινωνιστης
https://www.youtube.com/watch?v=SlkCQReKWqEvantono έγραψε: 15 Οκτ 2023, 21:10Εγώ κομπλέ το βλέπω το στεριπέρι πάντως, πύτε μου. Και τα αλσακια του τα έχει, και τα τζιμ Παρκς του και τις δωρεάν εκδηλώσεις και τα όλα του.Ένοπλος σοσιαλμπαχαλάκης έγραψε: 15 Οκτ 2023, 21:02Οι σοβαροί δυτικοι μικροαστοι με επίπεδο, θέλουν αριστερά. Οι λούμπεν περιστεριωτες της περιοχής μου δυστυχώς, παρασύρονται από αυταρχικους λαικιστες ηγέτες.vantono έγραψε: 15 Οκτ 2023, 20:54 Ώπα, Σίμαρος τζουντόκα και Σελέκαρος σε Πετρούπολη και Χαϊδάρι βλέπω. Επιστροφή σε κόκκινα χέρια!
λες να ηρθε η ωρα να συναντηθουμε για πρωτη φορα ντανε μου?
"Καλύτερα να φορέσω το κράνος του Κόκκινου Στρατού παρά να φάω χάμπουργκερ στα mc Donald's"
Αλαιν ντε Μπενουα
Αλαιν ντε Μπενουα
-
nikos p 2020
Επίσης ο τίτλος είναι πάρα πλανητικός.
Δε τον ήπιαν οι δεξιοι, αντίθετα έχασαν ότι έχασαν στη ΝΔ λόγω της πολύ κεντρωας στροφής.
Επίσης αυτό τον άδωνι ας τον τελειώσουνε κάποια στιγμή, πλέον κάνει πολύ κακό
Δε τον ήπιαν οι δεξιοι, αντίθετα έχασαν ότι έχασαν στη ΝΔ λόγω της πολύ κεντρωας στροφής.
Επίσης αυτό τον άδωνι ας τον τελειώσουνε κάποια στιγμή, πλέον κάνει πολύ κακό
"Chiedi a un bambino di disegnare una macchina e sicuramente la farà rossa"
-
- Παραπλήσια Θέματα
- Απαντήσεις
- Προβολές
- Τελευταία δημοσίευση
-
- 1 Απαντήσεις
- 360 Προβολές
-
Τελευταία δημοσίευση από Εμπεδοκλής