Είπαμε...Otto Weininger έγραψε: 15 Οκτ 2023, 20:35Αφού τον στήριξε και η ΝΔ βρε παπάρα.

... κι άσε τις αμοιβάδες να σκούζουν
Είπαμε...Otto Weininger έγραψε: 15 Οκτ 2023, 20:35Αφού τον στήριξε και η ΝΔ βρε παπάρα.

Δεν έχω αποφασίσει ποιός από τους δύο είναι χειρότεροςΤοξοβόλος_UK έγραψε: 15 Οκτ 2023, 20:37 Ζωγράφου βγήκε ΣΥΡΙΖΑ η Καφατσάκη επίσης. Τον ήπιε ο Θώδας από ΝΔ.
Ποιος είναι ο ανίκανος όμως; Ο Αγοραστός; Ο Στεφανής; Ποιος;Green Dragon έγραψε: 15 Οκτ 2023, 20:36Το μόνο μήνυμα που πρέπει να πάρει η ΝΔ είναι ότι δεν πρέπει να βάζει ανίκανους υποψηφίους (δεν βάζω μέσα τον Αγοραστό, είναι άλλη περίπτωση-συγκυρία). Αυτό το μήνυμα βέβαια δεν πάει μόνο στη ΝΔ, σωστά; Το ερώτημα προς όλους, όχι ειδικά σε σένα.Otto Weininger έγραψε: 15 Οκτ 2023, 20:33Πέρα από το οποίο μήνυμα πρέπει να πάρει η ΝΔ (από τους δικούς της ψηφοφόρους) όλη η κουβέντα είναι επειδή έχασε ο Μπακογιαννης και ο Αγοραστός.
Αν δεν είχαν συμβεί αυτά τα 2, θα είχαν κρυφτεί πάλι οι ζαίοι.
δεν υπηρχε τιποτεGreen Dragon έγραψε: 15 Οκτ 2023, 20:39Δεν έχω αποφασίσει ποιός από τους δύο είναι χειρότεροςΤοξοβόλος_UK έγραψε: 15 Οκτ 2023, 20:37 Ζωγράφου βγήκε ΣΥΡΙΖΑ η Καφατσάκη επίσης. Τον ήπιε ο Θώδας από ΝΔ.![]()
Δεν έχω ιδέα από τα τεκταινόμενα σε άλλες περιοχές αλλά αν κρίνω από τον δήμο Αθήνας και τον δικό μου, αυτό που έχει ενδιαφέρον είναι το τι μήνυμα πήρε η νδ από τα δεξιόπουλα.
Τυχαίνει να είμαι εκτός Ελλάδας λόγω δουλειάς. Εσύ σαν κομματικό πουτανακι ετοιμάσου για <<ξύλο>> από τους κομματαρχες επειδή δεν βγήκε ο γόνος.
Ο Μπακογιάννης και ο Ζέρβας.Otto Weininger έγραψε: 15 Οκτ 2023, 20:39Ποιος είναι ο ανίκανος όμως; Ο Αγοραστός; Ο Στεφανής; Ποιος;Green Dragon έγραψε: 15 Οκτ 2023, 20:36Το μόνο μήνυμα που πρέπει να πάρει η ΝΔ είναι ότι δεν πρέπει να βάζει ανίκανους υποψηφίους (δεν βάζω μέσα τον Αγοραστό, είναι άλλη περίπτωση-συγκυρία). Αυτό το μήνυμα βέβαια δεν πάει μόνο στη ΝΔ, σωστά; Το ερώτημα προς όλους, όχι ειδικά σε σένα.Otto Weininger έγραψε: 15 Οκτ 2023, 20:33
Πέρα από το οποίο μήνυμα πρέπει να πάρει η ΝΔ (από τους δικούς της ψηφοφόρους) όλη η κουβέντα είναι επειδή έχασε ο Μπακογιαννης και ο Αγοραστός.
Αν δεν είχαν συμβεί αυτά τα 2, θα είχαν κρυφτεί πάλι οι ζαίοι.
Γω ψηφίζω Πειραιά.Echelon έγραψε: 15 Οκτ 2023, 20:41Τυχαίνει να είμαι εκτός Ελλάδας λόγω δουλειάς. Εσύ σαν κομματικό πουτανακι ετοιμάσου για <<ξύλο>> από τους κομματαρχες επειδή δεν βγήκε ο γόνος.
Δηλαδή όλη η συζήτηση γίνεται επειδή έχασε ο Μπακογιαννης γιατί δεν πήγαν να τον ψηφίσουν ούτε όσοι τον ψήφισαν την πρώτη φορά ή επειδή έχασε ο Ζέρβας σε ένα δήμο γενικά προβληματικό για την ΝΔ;Green Dragon έγραψε: 15 Οκτ 2023, 20:42Ο Μπακογιάννης και ο Ζέρβας.Otto Weininger έγραψε: 15 Οκτ 2023, 20:39Ποιος είναι ο ανίκανος όμως; Ο Αγοραστός; Ο Στεφανής; Ποιος;Green Dragon έγραψε: 15 Οκτ 2023, 20:36
Το μόνο μήνυμα που πρέπει να πάρει η ΝΔ είναι ότι δεν πρέπει να βάζει ανίκανους υποψηφίους (δεν βάζω μέσα τον Αγοραστό, είναι άλλη περίπτωση-συγκυρία). Αυτό το μήνυμα βέβαια δεν πάει μόνο στη ΝΔ, σωστά; Το ερώτημα προς όλους, όχι ειδικά σε σένα.
Ο Αγοραστός ήταν γκαντέμης, όποιος και να ήταν στην θέση του θα είχαμε καταστροφές και θα την πλήρωνε στην κάλπη ακόμα και αν δεν μπορούσε να κάνει τίποτα για να τις αποτρέψει.
Δεν αναφερόμουν στην κομματική τους προέλευση αλλά στο έργο τους. Αν κάποιος είναι ικανός δήμαρχος θα συνεχίσει να είναι σε όποιο κόμμα και να τον βάλεις. Το ίδιο και αν είναι μέτριος, ανίκανος κλπ.Eθνικοκοινωνιστης έγραψε: 15 Οκτ 2023, 20:40δεν υπηρχε τιποτεGreen Dragon έγραψε: 15 Οκτ 2023, 20:39Δεν έχω αποφασίσει ποιός από τους δύο είναι χειρότεροςΤοξοβόλος_UK έγραψε: 15 Οκτ 2023, 20:37 Ζωγράφου βγήκε ΣΥΡΙΖΑ η Καφατσάκη επίσης. Τον ήπιε ο Θώδας από ΝΔ.![]()
δεν ειναι ωρα για το παιζετε βασιλικοτεροι του βασιλεως,στηριξτε για να μην ερθουν τα χειροτερα,αφηστε τις ιδοελογικες καθαροτητες
![]()
Δεν πιστεύω ότι χρειάζεται ιδιαίτερη συζήτηση ούτε έχει νόημα να επικεντρώνεται στη ΝΔ. Είναι πολύ απλά τα πράγματα:Otto Weininger έγραψε: 15 Οκτ 2023, 20:44Δηλαδή όλη η συζήτηση γίνεται επειδή έχασε ο Μπακογιαννης γιατί δεν πήγαν να τον ψηφίσουν ούτε όσοι τον ψήφισαν την πρώτη φορά ή επειδή έχασε ο Ζέρβας σε ένα δήμο γενικά προβληματικό για την ΝΔ;Green Dragon έγραψε: 15 Οκτ 2023, 20:42 Ο Μπακογιάννης και ο Ζέρβας.
Ο Αγοραστός ήταν γκαντέμης, όποιος και να ήταν στην θέση του θα είχαμε καταστροφές και θα την πλήρωνε στην κάλπη ακόμα και αν δεν μπορούσε να κάνει τίποτα για να τις αποτρέψει.
Παίζει το πρότζεκτ "τα αδάμαστα κανενόπουλα τη λένε στα δεξιόπουλα".Otto Weininger έγραψε: 15 Οκτ 2023, 20:43
Ας πούμε τι ψήφισες στις εθνικές; Ή πάλι έξω για δουλειά ήσουν;
Και από 320 δήμους οι ζαίοι πήραν δύο (2).Isildur έγραψε: 15 Οκτ 2023, 20:38Είπαμε...
... κι άσε τις αμοιβάδες να σκούζουν