Ένοπλος σοσιαλμπαχαλάκης έγραψε: 15 Οκτ 2023, 20:01Νομίζω πως ο αριστος εδώ συνδυάζει όλες αυτές τις αντιμητσοτακικες τάσεις, άρα να τον προτείνουμε ως υποψήφιο.gassim έγραψε: 15 Οκτ 2023, 20:00Ειδικά με τους ακροδεξιούς δεν θα δυσκολευτείτε και πολύ.Ένοπλος σοσιαλμπαχαλάκης έγραψε: 15 Οκτ 2023, 19:56 Πολιτικα έτσι θα τελειώσουμε με τους Μητσοτάκηδες ρεαλιστικά. Αντάρτες δεξιοί, ΠΑΣΟΚ, σύριζα, ΚΚΕ, ανταρσία, μέρα25, ψιλακροδεξιοι, Όλοι μαζί να συνεννοηθούν, να κατεβάσουν έναν υποψήφιο, να το κάνουμε προεδρικό από μόνοι μας. Και μετά τα βρίσκουμε.
!!! DEVELOPMENT MODE !!!
Τον ήπιαν οι δεξιοί στις δεύτερες εκλογές
- taxalata xalasa
Re: Τον ήπιαν οι δεξιοί στις δεύτερες εκλογές
Πολλών δ’ ανθρώπων ίδεν άστεα και νόον έγνων.
Καλά, δεν το είπε ακριβώς έτσι.Beria έγραψε: 15 Οκτ 2023, 20:18 Ήταν τόσο χυδαία και απροκάλυπτη η ανοησία του Άδωνι ('στο Χαλάνδρι εάν βγει ο Σίμος, δεν θα πάρει χρήματα από το κράτος να κάνει έργα') που έσκασε στα μούτρα του
Να τον χαίρονται εκεί στη ΝΔ
Αλλά εννοείται ο,τι και να πεις εκεί, γυρνάει μπούμερανγκ
FIGHT! FIGHT! FIGHT!
Εσύ θα απαντήσεις τίποτα για την παπάντζα που είπες για το 98% συμμετοχής στην Πάτρα, ή θα το παίξεις πάλι τυφλός/κουφός ή ό,τι το παίζεις συνήθως, όταν δεν σε βολεύουν τα σχόλια ή όταν σε ξεμπροστιάζουν για τα ψέματά σου;Frappezitis έγραψε: 15 Οκτ 2023, 20:19Η συμμετοχη την Α Κυριακη ηταν 32,32% στον Δημο Αθηνας και την Β Κυριακη στο 27%.Arisvilla έγραψε: 15 Οκτ 2023, 20:06 Εδώ να πούμε ότι ηττημένη σήμερα ήταν και η τακτική του ΚΚΕ για λευκό άκυρο. Δεν άκουσαν τον ψάλτη Κουτσουμπα οι ψηφοφόροι του.
Μια χαρα ακουσαν τον Κουτσαουμπα οι ψηφοοροι του ΚΚΕ.
Και γεινκοτερο το ιδος ισχυει σε ολους τους δημους και περιφερειες της Β Κυριακης.
Μεγαλη μαλακια ειπες και αυτην την φορα.
Lando ή Oscar; Ιδού η απορία... 
- Eθνικοκοινωνιστης
μαυρες πλερεζες γαλη μου?ΓΑΛΗ έγραψε: 15 Οκτ 2023, 19:59Και στο Ίλιον πασόκ;Ένοπλος σοσιαλμπαχαλάκης έγραψε: 15 Οκτ 2023, 19:57 Εδώ δίπλα στο Ίλιον βγήκε και ένα πασοκομιλφακι, νοτ μπάντ.![]()
"Καλύτερα να φορέσω το κράνος του Κόκκινου Στρατού παρά να φάω χάμπουργκερ στα mc Donald's"
Αλαιν ντε Μπενουα
Αλαιν ντε Μπενουα
- Eθνικοκοινωνιστης
"Καλύτερα να φορέσω το κράνος του Κόκκινου Στρατού παρά να φάω χάμπουργκερ στα mc Donald's"
Αλαιν ντε Μπενουα
Αλαιν ντε Μπενουα
- enterprise-psi
- Υπερσυντονιστής
- Phorum.gr user: enterprise-psi
- Επικοινωνία:
Πάει το γήπεδο 
The business man whose master plan controls the world each day,
Is blind to indications of his species slow decay.
Is blind to indications of his species slow decay.
Το ξέρω. Και ας μην ξεχνάμε ότι άλλο το παλιό κκεσ και άλλο ο σύριζα.Beria έγραψε: 15 Οκτ 2023, 20:15O Γιώργος Κουτελάκης είναι παιδί του ΚΚεσ. Ναι είναι πολυσυλλεκτικό ψηφοδέλτιο, αλλά πολιτικά είναι ξεκάθαρη η θέση τουΓΑΛΗ έγραψε: 15 Οκτ 2023, 19:54![]()
Δεν με χάλασε καθόλου η ήττα του Μπακογιάννη.
Και στη δική μου γειτονιά, βγήκε ο Κουτελάκης (πολυσυλλεκτικός) και έχασε η Νάνου (με καθαρή στήριξη από τη νδ στον β' γύρο). Ψήφισα τον πρώτο.
Οπως επίσης είναι Πανιώνιος, όχι 'ουδέτερος'
Όπως ξέρεις κι εσύ ότι σχεδόν πάντα ήταν πολυσυλλεκτικοί οι συνδυασμοί της Νέας Σμύρνης, οπότε ποτέ δεν έπαιζαν τρελλές διαφορές στην εφαρμοσμένη πολιτική των δημάρχων.
Η ελπίδα είναι παγίδα.
- Eθνικοκοινωνιστης
κατσε γιατι μαζευτηκαν πολλα ορφανα της υπογας τελευταια και θα πρεπει να ξεδιαλεξειnyxtovios έγραψε: 15 Οκτ 2023, 19:56 Αν ψάχνει για δουλειά ο γόνος, ένας γνωστός μου ζητάει υπαλλήλους. Να μου στείλει πμ
Αλαιν ντε Μπενουα
Αλαιν ντε Μπενουα
-
πατησιωτης
- Phorum.gr user: πατησιωτης
Ο Μουτζούρης στο Αιγαίο βγήκε καθαρά με πιο δεξιά αντιμεταναστευτική γραμμή από την κυβέρνηση,οι άλλοι δεν ξέρω γιατί ακριβώς είναι αντάρτες.Ο Τατούλης πάντως είχε τη φήμη νεοφιλελεύθερου,δεν αντιλαμβάνομαι πως θα μπορούσε να θεωρηθεί πιο δεξιός από τον σαμαρικό Πτωχό.Για Αμανατίδη και Κασαπίδη ή Μέτιο και Τοψίδη δεν έχω ιδέα.Lugozzi έγραψε: 15 Οκτ 2023, 20:05 Μήνυμα για δεξιά στροφή προς την κυβέρνηση.
Ατυχής ο τίτλος του νήματος.
- Πρετεντέρης
- Phorum.gr user: Φωτιά στα τόπια
Πόσες πόλεις και περιφέρειες κέρδισαν οι ζαιοι; Πόσες; 
Ζήτω ο Μπαρτζωκισμός!
- Otto Weininger
8/13 ΝΔ
1/13 πασοκοζαιοι
4/13 αντάρτες ΝΔ
Περιφέρειες
1/13 πασοκοζαιοι
4/13 αντάρτες ΝΔ
Περιφέρειες
Let them make the first mistake. We make the last move.
- Eθνικοκοινωνιστης
σας τα ειπε ο Green Dragon,καλο τιλιο τωραπατησιωτης έγραψε: 15 Οκτ 2023, 20:27Ο Μουτζούρης στο Αιγαίο βγήκε καθαρά με πιο δεξιά αντιμεταναστευτική γραμμή από την κυβέρνηση,οι άλλοι δεν ξέρω γιατί ακριβώς είναι αντάρτες.Ο Τατούλης πάντως είχε τη φήμη νεοφιλελεύθερου,δεν αντιλαμβάνομαι πως θα μπορούσε να θεωρηθεί πιο δεξιός από τον σαμαρικό Πτωχό.Για Αμανατίδη και Κασαπίδη ή Μέτιο και Τοψίδη δεν έχω ιδέα.Lugozzi έγραψε: 15 Οκτ 2023, 20:05 Μήνυμα για δεξιά στροφή προς την κυβέρνηση.
Ατυχής ο τίτλος του νήματος.
Αλαιν ντε Μπενουα
Αλαιν ντε Μπενουα
Mόνον πλερέζες; Μαύρη μπούργκα έβαλα.Eθνικοκοινωνιστης έγραψε: 15 Οκτ 2023, 20:23μαυρες πλερεζες γαλη μου?ΓΑΛΗ έγραψε: 15 Οκτ 2023, 19:59Και στο Ίλιον πασόκ;Ένοπλος σοσιαλμπαχαλάκης έγραψε: 15 Οκτ 2023, 19:57 Εδώ δίπλα στο Ίλιον βγήκε και ένα πασοκομιλφακι, νοτ μπάντ.![]()
![]()
Η ελπίδα είναι παγίδα.
- Eθνικοκοινωνιστης
2 κερδισαν με τα χιλια ζορια οι γαλαζαιοι,οποτε δικαιολογημενο το γλεντι
Αλαιν ντε Μπενουα
Αλαιν ντε Μπενουα
- Eθνικοκοινωνιστης
Αλαιν ντε Μπενουα
Αλαιν ντε Μπενουα
-
- Παραπλήσια Θέματα
- Απαντήσεις
- Προβολές
- Τελευταία δημοσίευση
-
- 1 Απαντήσεις
- 360 Προβολές
-
Τελευταία δημοσίευση από Εμπεδοκλής