Οι Παλαιστινιοι έχασαν όλους τους πολέμους που ξεκίνησαν, εάν κέρδιζαν θα σχημάτιζαν κράτος. Αμα χάνεις πολέμους συνήθως τον πίνεις.Τοξοβόλος_UK έγραψε: 15 Οκτ 2023, 13:06Γι αυτό η μόνη λύση Παλαιστινιακό κράτος. Όλα τα άλλα να χαμε να λέγαμε και το Ισραήλ δε θα μείνει ήσυχο ποτέ.
!!! DEVELOPMENT MODE !!!
Ο πολυδιαφημισμένος στρατός του Ισραήλ αιφνιδιαστηκε από Παλαιστίνιους μαχητές
- Αλιόσα
- Phorum.gr user: Αλιόσα
Re: Ο πολυδιαφημισμένος στρατός του Ισραήλ αιφνιδιαστηκε από Παλαιστίνιους μαχητές
Re: Ο πολυδιαφημισμένος στρατός του Ισραήλ αιφνιδιαστηκε από Παλαιστίνιους μαχητές
Είχες καμία ελπίδα με τον συγκεκριμένο ?
Κάθε λαός έχει τους ηγέτες που του αξίζουν. Οι πολίτες δεν θέλουν εξάλειψη της διαφθοράς, θέλουν περισσότερες ευκαιρίες να συμμετέχουν σ΄ αυτή. Δεν θέλουν ευνομία, θέλουν ανοχή της δικής τους ανομίας.
Θάνος Τζήμερος.
Θάνος Τζήμερος.
Ποιούς Άραβες? Η Χαμάς-Γαμάς είναι σα το ISIS. Η Χεζμπολά είναι άλλη ιστορία.
Γιαννόπουλος για Τέμπη.
Εσύ τώρα τί πετάγεσαι σα να μη πώ τί?
Γιαννόπουλος για Τέμπη.
Γιαννόπουλος για Τέμπη.
Εχουν ανατραπει πολλες φορες τα αποτελεσματα πολεμων με διαδηλωσεις και petitionsΑλιόσα έγραψε: 15 Οκτ 2023, 13:21
Οι Παλαιστινιοι έχασαν όλους τους πολέμους που ξεκίνησαν, εάν κέρδιζαν θα σχημάτιζαν κράτος. Αμα χάνεις πολέμους συνήθως τον πίνεις.
Ειδικα στην Ελλαδα ξερουμε απο το Κυπριακο
Το ιδιο ισχυει με πληθυσμους που προσφυγοποιουνται
Πολυ δυσκολα επιστρεφουν πισω
Για να επιστρεψουν οι Παλαιστινιοι στη Βορεια Γαζα (ή και στη Γαζα συνολικα στο μελλον) θα ειναι μονο με καθεστως που τουλαχιστον θα δεχεται την υπαρξη του Ισραηλ
O θρύλος πήρε τον Μπακατσιά στο μπάσκετ.
Κάθε λαός έχει τους ηγέτες που του αξίζουν. Οι πολίτες δεν θέλουν εξάλειψη της διαφθοράς, θέλουν περισσότερες ευκαιρίες να συμμετέχουν σ΄ αυτή. Δεν θέλουν ευνομία, θέλουν ανοχή της δικής τους ανομίας.
Θάνος Τζήμερος.
Θάνος Τζήμερος.
- Prince Imrahil
Και που τους χάσανε πάλι οι Ισραηλινοί τους λέγανε ελάτε να τα βρούμε , αλλά δυστυχώς υπάρχουν δυνάμεις στον αραβικό κόσμο που παθαίνουν Ονείρωξη με ολοκαύτωμα version 2 .Αλιόσα έγραψε: 15 Οκτ 2023, 13:21Οι Παλαιστινιοι έχασαν όλους τους πολέμους που ξεκίνησαν, εάν κέρδιζαν θα σχημάτιζαν κράτος. Αμα χάνεις πολέμους συνήθως τον πίνεις.Τοξοβόλος_UK έγραψε: 15 Οκτ 2023, 13:06Γι αυτό η μόνη λύση Παλαιστινιακό κράτος. Όλα τα άλλα να χαμε να λέγαμε και το Ισραήλ δε θα μείνει ήσυχο ποτέ.
-
talaipwros
Οι νουδούκοι είναι μαλθακοί. Ορίστε, κάτι διαχρονικό.
Γιαννόπουλος για Τέμπη.
Kαι τον Ελληνιάδη
Θάνος Τζήμερος.
Θάνος Τζήμερος.
Το να βάλουν τανκς στα ερείπια της Γάζας είναι στρατιωτική ηλιθιότητα.
Μα καλά το Σταλινγκραντ δεν τους δίδαξε τιποτα
Κουλης για Τέμπη
Και εγω υπάλληλος ειμαι
Και εγω υπάλληλος ειμαι
-
talaipwros
Μπορει κα τα χρησιμοποιήσουνε για να ξετρυπωσουν τους ναζι.zteo έγραψε: 15 Οκτ 2023, 13:43Το να βάλουν τανκς στα ερείπια της Γάζας είναι στρατιωτική ηλιθιότητα.
Δε φαντάζομαι να τολμήσει κανεις να θεωρήσει "άμαχο" όποιον επιτεθεί σε άρμα;
Θα τυφλωθείς, να ξέρεις.
Γιαννόπουλος για Τέμπη.
Το ποιο πιθανό είναι να τα καταστρέφει η Χαμας για το χαβαλέ της.talaipwros έγραψε: 15 Οκτ 2023, 13:46Μπορει κα τα χρησιμοποιήσουνε για να ξετρυπωσουν τους ναζι.zteo έγραψε: 15 Οκτ 2023, 13:43Το να βάλουν τανκς στα ερείπια της Γάζας είναι στρατιωτική ηλιθιότητα.
Δε φαντάζομαι να τολμήσει κανεις να θεωρήσει "άμαχο" όποιον επιτεθεί σε άρμα;
Λοιπόν να σε βγάλω από την αυταπάτη που ζεις. Μόνο η χαρτογράφηση των τουνελ της Χαμας θέλει τουλάχιστον 2 χρόνια με την κατοχή της Γάζας από τον Ισραηλινό στρατό.
Η κατοχή αυτή θα σημαίνει εκατοντάδες η χιλιάδες φέρετρα ισραηλινων στρατιωτών.
Το Ισραήλ είναι αποφασισμένο να πληρώσει αυτό το τίμημα?
Η απλά θα πάει σε μια χερσαία επέμβαση λίγο ημερών όπου θα ισοπεδώνει τα πάντα δημιουργώντας αυταπάτες ότι νίκησε αφήνοντας την Χαμας σχεδόν ανέπαφη.
Κουλης για Τέμπη
Και εγω υπάλληλος ειμαι
Και εγω υπάλληλος ειμαι
-
- Παραπλήσια Θέματα
- Απαντήσεις
- Προβολές
- Τελευταία δημοσίευση
-
- 39 Απαντήσεις
- 1362 Προβολές
-