!!! DEVELOPMENT MODE !!!

Το κράτος του Ισραήλ ετοιμάζει ΓΕΝΟΚΤΟΝΙΑ στη Γάζα

Πολιτικά θέματα εκτός Ελλάδας
Άβαταρ μέλους
Otto Weininger

Re: Το κράτος του Ισραήλ ετοιμάζει ΓΕΝΟΚΤΟΝΙΑ στη Γάζα

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από Otto Weininger »

Ζενίθεδρος έγραψε: 14 Οκτ 2023, 20:31
Otto Weininger έγραψε: 14 Οκτ 2023, 18:16
Ζενίθεδρος έγραψε: 13 Οκτ 2023, 23:03

Δηλαδή αν προειδοποιήσει ο Πούτιν τους Ουκρανούς να φύγουν από το Κίεβο γιατί θα ρίξει εκεί μέσα μια τσαρ μπόμπα, θα πρέπει να το εκλάβεις ως μια πολιτισμένη ενέργεια, όχι ως γενοκτονία. Τι, Όχι;
Αν προηγουμένως οι Ουκρανοί είχαν μπουκάρει σε ρωσικά χωριά, βιάζοντας, σκοτώνοντας και αιχμαλωτιζοντας από μωρά μέχρι ηλικιωμένους, ναι. Θα ήταν πολιτισμένη ενέργεια.
Αυτό ακριβώς έκαναν οι Αζοφ στους Ρωσόφωνους της Ουκρανίας.
Όσο και να προσπαθείς να πείσεις (τον εαυτό σου) ότι η φάση Ουκρανία - Ρωσία είναι ίδια με τα όσα τραβάει το Ισραήλ από τους ισλαμιστές, δεν θα το πετύχεις

Let them make the first mistake. We make the last move.

Άβαταρ μέλους
vagabondo

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από vagabondo »

Otto Weininger έγραψε: 14 Οκτ 2023, 18:16 Αν προηγουμένως οι Ουκρανοί είχαν μπουκάρει σε ρωσικά χωριά, βιάζοντας, σκοτώνοντας και αιχμαλωτιζοντας από μωρά μέχρι ηλικιωμένους, ναι. Θα ήταν πολιτισμένη ενέργεια.
Δεν χρειαζόταν να μπουν, σκότωναν ρώσους εντός Ουκρανίας.
Occasio facit furem
Εγώ δεν είμαι χριστιανός, για να μην πω πως είμαι και άθεος!
Ο κόσμον ασοί γραμματισμέντς θα διαβαίν.
Άβαταρ μέλους
fonfon

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από fonfon »

Green Dragon έγραψε: 14 Οκτ 2023, 08:14
fonfon έγραψε: 13 Οκτ 2023, 21:38
Golden Age έγραψε: 13 Οκτ 2023, 21:27

Η σύγκριση του ναζισμού με τον σταλινισμό ξεπλένει τον ναζισμό. Η σύγκριση του Ισραήλ με τον ναζισμό δεν τον ξεπλένει!
Νάζουλα την ιδεολογία σου δεν την ξεπλένει ούτε ο Ιορδάνης ποταμός.
Έχεις δει πολλούς ναζί να είναι υπέρ του Ισραήλ;

:smt005: :smt005: :smt005:

Τζημερικός είναι. Νεόκοπος.
Ναι λογικό να ντρέπεται που είναι νάζουλας και να το κρύβει.
Άβαταρ μέλους
Green Dragon
Phorum.gr user: Green Dragon

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από Green Dragon »

fonfon έγραψε: 14 Οκτ 2023, 22:57 Ναι λογικό να ντρέπεται που είναι νάζουλας και να το κρύβει.
Ο συγκεκριμένος δεν κρύβει τίποτα, πάντα λέει τι έχει μέσα στο μυαλό του.
Άβαταρ μέλους
Γάταρος
Phorum.gr user: Φορουμίτης ο Δίκαιος

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από Γάταρος »

Η αλήθεια είναι μίσος γι' αυτούς που μισούν την αλήθεια.
Άβαταρ μέλους
Frappezitis

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από Frappezitis »

Προσοχη:
Υπάρχουν πολύ σκληρές εικόνες
Ο Ισραηλινός στρατός βομβαρδίζει τον υποτίθεται ασφαλή διάδρομο αποχώρησης προς την νότια Γάζα.
Από το gaza now
Telegram

https://www.facebook.com/10008150547542 ... 813716272/
Αξιοι διάδοχοι των ναζί οι :078: ισραηλινοι.
Άβαταρ μέλους
Scouser

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από Scouser »

Οι Ισραηλινοί πρέπει να ηρεμήσουν και να δουν την κατάσταση με καθαρό μυαλό. Η οργή στους απλούς πολίτες δικαιολογείται, αλλά οι decision makers επιβάλλεται να προσέχουν τι λένε δημόσια και φυσικά τι εντολές δίνουν στους από κάτω.
In Washington, there is a new sheriff in town, and under Donald Trump’s leadership, we may disagree with your views, but we will fight to defend your right to offer it in the public square, agree or disagree.
JD Vance
Άβαταρ μέλους
Allah
Phorum.gr user: Άγιος Παπάριος, Άγιος, Έσχατόγερος
Επικοινωνία:

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από Allah »

nostromos έγραψε: 14 Οκτ 2023, 16:12
Allah έγραψε: 14 Οκτ 2023, 16:08
nostromos έγραψε: 14 Οκτ 2023, 16:00

εσυ εχεις προβλημα κατανοησης οτι σε μια περιοχη που διπλασιαζεται ο πληθυσμος σε μια 20ετια δεν υπαρχει γενοκτονια ...?

Ουγκ, ουγκ, είναι περισσότεροι αφού...
Fixed.

Τελικά το πρόβλημά σου είναι πολύ σοβαρότερο από όσο νόμιζα αρχικά.

αν ξαναλλαξεις φραση μου θα σε αναφερω στη διαχειρηση ...αν δεν εχεις επιχειρηματα μην συζητας
Θα μου κλάσεις τ'αρχίδια.

Οσον αφορά τα επιχειρήματα, ο πληθυσμός παλαιστινίων (τοσο σε απόλυτα νούμερα οσο και σε ποσοστά) εκτός Γάζας και Δυτικής Όχθης τις τελευταίες δεκαετίες έχει πέσει πρακτικά γύρω στο μηδέν, οπότε μη μου κάνεις το μαλάκα ότι και καλά δεν παίζει εθνοκάθαρση. Μια χαρά εθνοκάθαρση είναι. Και σε λίγο που θα κάνει το ντου το Ισραήλ στη Γάζα και θα βομβαρδίζει αδιακρίτως, τότε θα είναι ΚΑΙ γενοκτονία. Η προειδοποίηση να φύγουν οι άμαχοι πρώτα δεν μου λέει κάτι. Αφενός είναι εκβιασμός ("ξεσπιτώσου ή ψόφα"), αφετέρου το δεν μπορούν να φύγουν αφού το ίδιο το Ισραήλ τους εμποδίζει. Όσο για τον βομβαρδισμό των "ασφαλών διαδρόμων" στα νότια της Γάζας όταν αυτοί είναι γεμάτη με Παλαιστίνιους αμάχους που προσπαθούν να φύγουν για να γλιτώσουν, θα ήθελα να ξέρω με ποιον τρόπο ΔΕΝ είναι γενοκτονία αυτό το πράγμα.
Άβαταρ μέλους
Otto Weininger

Allah έγραψε: 15 Οκτ 2023, 11:46 Η προειδοποίηση να φύγουν οι άμαχοι πρώτα δεν μου λέει κάτι. Αφενός είναι εκβιασμός ("ξεσπιτώσου ή ψόφα")
Προτιμάς το σκέτο "ψόφα" που είπε η Χαμάς πριν μια βδομάδα;

Άβαταρ μέλους
Unique

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από Unique »

Allah έγραψε: 15 Οκτ 2023, 11:46
Allah έγραψε: 14 Οκτ 2023, 16:08

Fixed.

Τελικά το πρόβλημά σου είναι πολύ σοβαρότερο από όσο νόμιζα αρχικά.

αν ξαναλλαξεις φραση μου θα σε αναφερω στη διαχειρηση ...αν δεν εχεις επιχειρηματα μην συζητας

Οσον αφορά τα επιχειρήματα, ο πληθυσμός παλαιστινίων (τοσο σε απόλυτα νούμερα οσο και σε ποσοστά) εκτός Γάζας και Δυτικής Όχθης τις τελευταίες δεκαετίες έχει πέσει πρακτικά γύρω στο μηδέν, οπότε μη μου κάνεις το μαλάκα ότι και καλά δεν παίζει εθνοκάθαρση. Μια χαρά εθνοκάθαρση είναι. Και σε λίγο που θα κάνει το ντου το Ισραήλ στη Γάζα και θα βομβαρδίζει αδιακρίτως, τότε θα είναι ΚΑΙ γενοκτονία. Η προειδοποίηση να φύγουν οι άμαχοι πρώτα δεν μου λέει κάτι. Αφενός είναι εκβιασμός ("ξεσπιτώσου ή ψόφα"), αφετέρου το δεν μπορούν να φύγουν αφού το ίδιο το Ισραήλ τους εμποδίζει. Όσο για τον βομβαρδισμό των "ασφαλών διαδρόμων" στα νότια της Γάζας όταν αυτοί είναι γεμάτη με Παλαιστίνιους αμάχους που προσπαθούν να φύγουν για να γλιτώσουν, θα ήθελα να ξέρω με ποιον τρόπο ΔΕΝ είναι γενοκτονία αυτό το πράγμα.
Να τα σκεφτόνταν όταν δολοφονούσαν πιτσιρίκια που χόρευαν και αποκεφάλιζαν βρέφη. Τώρα λέγεται ξεκαθάρισμα λογαριασμών.
Κάθε λαός έχει τους ηγέτες που του αξίζουν. Οι πολίτες δεν θέλουν εξάλειψη της διαφθοράς, θέλουν περισσότερες ευκαιρίες να συμμετέχουν σ΄ αυτή. Δεν θέλουν ευνομία, θέλουν ανοχή της δικής τους ανομίας.

Θάνος Τζήμερος.
talaipwros

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από talaipwros »

Για την ΓΕΝΟΚΤΟΝΙΑ των γερμανων στο Königsberg τί εχουν να πουν οι χαμασιστολατρες;
Άβαταρ μέλους
Allah
Επικοινωνία:

Otto Weininger έγραψε: 15 Οκτ 2023, 12:01
Allah έγραψε: 15 Οκτ 2023, 11:46 Η προειδοποίηση να φύγουν οι άμαχοι πρώτα δεν μου λέει κάτι. Αφενός είναι εκβιασμός ("ξεσπιτώσου ή ψόφα")

Όχι, αλλά αυτό έτσι κι αλλιώς είναι ψευδοδίλημμα. Δεν θα με δεις πουθενά να ξεπλένω τη Χαμάς.
Άβαταρ μέλους
Otto Weininger

Allah έγραψε: 15 Οκτ 2023, 12:10
Otto Weininger έγραψε: 15 Οκτ 2023, 12:01

Όχι, αλλά αυτό έτσι κι αλλιώς είναι ψευδοδίλημμα. Δεν θα με δεις πουθενά να ξεπλένω τη Χαμάς.
Οκ, αλλά δεν γίνεται να μην ισοπεδωθεί η Γάζα. Διότι κάθε σπίτι είναι άντρο της Χαμάς.

Φεύγουν ρουκέτες από τα παιδικά δωμάτια.
Φεύγουν ρουκέτες από προαύλια σχολείων.
Φεύγουν ρουκέτες από ταράτσες νοσοκομείων.

Ξηλώνουν σωλήνες νερού και φτιάχνουν ρουκέτες.
Έχουν κάνει τούνελ τεράστια.

Η ισοπέδωση είναι η μόνη λύση.

ΥΓ: δεν αφήνουν καν αμάχους να φύγουν. Γιατί αφενός τους θέλουν για ανθρώπινες ασπίδες αφετέρου τα παιδιά τα εκπαιδεύουν για τρομοκράτες

Εικόνα

Εικόνα

Εικόνα

Εικόνα

Άβαταρ μέλους
Allah
Επικοινωνία:

Unique έγραψε: 15 Οκτ 2023, 12:02

Να τα σκεφτόνταν όταν δολοφονούσαν πιτσιρίκια που χόρευαν και αποκεφάλιζαν βρέφη. Τώρα λέγεται ξεκαθάρισμα λογαριασμών.
Ναι, μια ωραία πρωία στις 7 Οκτωβρίου ξεκίνησαν ολα στα καλά καθούμενα, μέχρι τότε ήταν όλα ζάχαρη, μια ωραία ατμόσφαιρα.

Αν θες να το θέσεις ως ξεκαθάρισμα λογαριασμών, μπορούμε να αντιπαραβάλουμε τους αριθμούς νεκρών από κάθε πλευρά, ανά έτος για τα τελευταία Χ χρόνια.
Άβαταρ μέλους
Unique

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από Unique »

Allah έγραψε: 15 Οκτ 2023, 12:16
Unique έγραψε: 15 Οκτ 2023, 12:02

Ναι, μια ωραία πρωία στις 7 Οκτωβρίου ξεκίνησαν ολα στα καλά καθούμενα, μέχρι τότε ήταν όλα ζάχαρη, μια ωραία ατμόσφαιρα.

Αν θες να το θέσεις ως ξεκαθάρισμα λογαριασμών, μπορούμε να αντιπαραβάλουμε τους αριθμούς νεκρών από κάθε πλευρά, ανά έτος για τα τελευταία Χ χρόνια.
Ρε φίλε, έχουν παρατεθεί όλα τα ιστορικά γεγονόταν απο την εποχή του Μ. Αλέξανδρου και πέρα. Τι ψάχνεις να βρείς? Το Ισλάμ είναι ο καρκίνος του πλανήτη.
Κάθε λαός έχει τους ηγέτες που του αξίζουν. Οι πολίτες δεν θέλουν εξάλειψη της διαφθοράς, θέλουν περισσότερες ευκαιρίες να συμμετέχουν σ΄ αυτή. Δεν θέλουν ευνομία, θέλουν ανοχή της δικής τους ανομίας.

Θάνος Τζήμερος.
Απάντηση
  • Παραπλήσια Θέματα
    Απαντήσεις
    Προβολές
    Τελευταία δημοσίευση

Επιστροφή στο “Διεθνής πολιτική”