EKPLIKTIKOS έγραψε: 14 Οκτ 2023, 12:36Δεν είναι προφητεία όταν το κάνεις κατόπιν εορτής. Γίναμε φασιστική δυστοπία από το 2020 μην πω πιο πίσω με χάρτινα καλαμάκια κ απαγόρευση καπνίσματοςDwarven Blacksmith έγραψε: 14 Οκτ 2023, 12:33 Έχω προφητεύσει εδώ και καιρό ότι η Δύση θα γίνει μια φασιστική δυστοπία. Για μια γεύση Ελευθερίας θα πρέπει να πηδήξουμε τοίχους, ορύγματα, φίλα προσκείμενους bounty hunter warlords κοκ. Για να φτάσουμε σε μια φιλοσινικη χώρα.
!!! DEVELOPMENT MODE !!!
Όποιος υποστηρίζει τη Χαμάς, 5 χρόνια φυλακή
Re: Όποιος υποστηρίζει τη Χαμάς, 5 χρόνια φυλακή
Ο ανθρωπισμός είναι ο φερετζές του απατεώνα . Όταν ακούς να λένε ..''με τον άνθρωπο'' . . πάρε πέτρα..Unique έγραψε: 14 Οκτ 2023, 12:24 - "Ο πολυδιαφημισμένος στρατός του Ισραήλ αιφνιδιαστηκε από Παλαιστίνιους μαχητές"
- "ΦΦΑΑΑΑΑΠΠΠΠ"
- "Γιατί δεν είστε ανθρωπιστές?"
- Dwarven Blacksmith
Γιατί αν 1 στο εκατομμύριο μπορώ να το αποτρέψω, αξίζει να προσπαθήσω.Hector Buas έγραψε: 14 Οκτ 2023, 12:56Me 500 δολάρια μπορείς να φύγεις για Πεκίνο το επόμενο Σάββατο...Dwarven Blacksmith έγραψε: 14 Οκτ 2023, 12:33 Έχω προφητεύσει εδώ και καιρό ότι η Δύση θα γίνει μια φασιστική δυστοπία. Για μια γεύση Ελευθερίας θα πρέπει να πηδήξουμε τοίχους, ορύγματα, φίλα προσκείμενους bounty hunter warlords κοκ. Για να φτάσουμε σε μια φιλοσινικη χώρα.
Athens-Bejing.jpg
Και να απολαύσεις όση "ελευθερία" βαστάει η ψυχούλα σου...
Γιατί το καθυστερείς?
άραξε εδώ, γιά Κίνα το πάνεDwarven Blacksmith έγραψε: 14 Οκτ 2023, 12:33 Έχω προφητεύσει εδώ και καιρό ότι η Δύση θα γίνει μια φασιστική δυστοπία. Για μια γεύση Ελευθερίας θα πρέπει να πηδήξουμε τοίχους, ορύγματα, φίλα προσκείμενους bounty hunter warlords κοκ. Για να φτάσουμε σε μια φιλοσινικη χώρα.
Τώρα γιατί βλέπεις διαφορες΄
"I beseech you, in the bowels of Christ, think it possible you may be mistaken".
- Hector Buas
Γιατί να το προσπαθήσεις? Αφού μπορείς να απολαύσεις από τώρα τις "ανώτερες ελευθερίες" που προσφέρει η σημερινή Κίνα...Dwarven Blacksmith έγραψε: 14 Οκτ 2023, 13:07Γιατί αν 1 στο εκατομμύριο μπορώ να το αποτρέψω, αξίζει να προσπαθήσω.Hector Buas έγραψε: 14 Οκτ 2023, 12:56Me 500 δολάρια μπορείς να φύγεις για Πεκίνο το επόμενο Σάββατο...Dwarven Blacksmith έγραψε: 14 Οκτ 2023, 12:33 Έχω προφητεύσει εδώ και καιρό ότι η Δύση θα γίνει μια φασιστική δυστοπία. Για μια γεύση Ελευθερίας θα πρέπει να πηδήξουμε τοίχους, ορύγματα, φίλα προσκείμενους bounty hunter warlords κοκ. Για να φτάσουμε σε μια φιλοσινικη χώρα.
Athens-Bejing.jpg
Γιατί το καθυστερείς?
Τι κάθεσαι και παιδεύεσαι στην δυτική "δυστοπία"?
Με όλα όσα γίνονται γιά το καλό μας, τις γεννήτριες, την ένωση κοινοτήτων, την αντιμετώπιση της κλιματικής μούφας, τους εξωγήινους που θα απαιτήσουν πλανητάρχηEKPLIKTIKOS έγραψε: 14 Οκτ 2023, 12:36Δεν είναι προφητεία όταν το κάνεις κατόπιν εορτής. Γίναμε φασιστική δυστοπία από το 2020 μην πω πιο πίσω με χάρτινα καλαμάκια κ απαγόρευση καπνίσματοςDwarven Blacksmith έγραψε: 14 Οκτ 2023, 12:33 Έχω προφητεύσει εδώ και καιρό ότι η Δύση θα γίνει μια φασιστική δυστοπία. Για μια γεύση Ελευθερίας θα πρέπει να πηδήξουμε τοίχους, ορύγματα, φίλα προσκείμενους bounty hunter warlords κοκ. Για να φτάσουμε σε μια φιλοσινικη χώρα.
"I beseech you, in the bowels of Christ, think it possible you may be mistaken".
αν υπάρχει ελευθερογαμία στην Κίνα και γουστάρεις κιτρινούλες κοπάνα τη, εδώ οι φόροι σου θα πάνε γιά να παίζει ο Κωστάκης της Ντόρας
Πολύ σωστά, δικέ μου.EKPLIKTIKOS έγραψε: 14 Οκτ 2023, 12:36Δεν είναι προφητεία όταν το κάνεις κατόπιν εορτής. Γίναμε φασιστική δυστοπία από το 2020 μην πω πιο πίσω με χάρτινα καλαμάκια κ απαγόρευση καπνίσματοςDwarven Blacksmith έγραψε: 14 Οκτ 2023, 12:33 Έχω προφητεύσει εδώ και καιρό ότι η Δύση θα γίνει μια φασιστική δυστοπία. Για μια γεύση Ελευθερίας θα πρέπει να πηδήξουμε τοίχους, ορύγματα, φίλα προσκείμενους bounty hunter warlords κοκ. Για να φτάσουμε σε μια φιλοσινικη χώρα.
Να καπνίζουμε στα μαιευτήρια και στα νοσοκομεία, να καπνίζουμε πάνω από το κεφάλι σου συνέχεια, για να μην νιώσει κανείς ότι ζει σε μια φασιστική δυστοπία.
Και μετά πηγαίνετε στους κουτόφραγκους για δουλειά και θαυμάζετε την οργανωμένη κοινωνία τους. Και δεν νιώθετε την φασιστική δυστοπία όταν οι φόροι πιάνουν τόπο, όταν οι δρόμοι είναι καθαροί, όταν η δημόσια παιδεία είναι όντως δωρεάν, όταν το κράτος σε διευκολύνει όταν συναλλάσσεσαι μαζί του, όταν έχεις ελεύθερο χρόνο στην καθημερινότητα σου και δεν πήζει η κωλοτρυπίδα σου στην κίνηση.
Αλλά όχι, μην μας κόψουν το τσιγάρο στον κινηματογράφο. Πώς θα δούμε ταινία αν δεν φουμάρουμε τα τσιγάρα από τα Σκόπια, που μας έφερε ένας γνωστός μας νταλικέρης;
Dein Herz, meine Gier
Ab jetzt gehörst du nur mir
Ab jetzt gehörst du nur mir
- EKPLIKTIKOS
Εγώ δεν καπνίζωFeindflug έγραψε: 14 Οκτ 2023, 13:16Πολύ σωστά, δικέ μου.EKPLIKTIKOS έγραψε: 14 Οκτ 2023, 12:36Δεν είναι προφητεία όταν το κάνεις κατόπιν εορτής. Γίναμε φασιστική δυστοπία από το 2020 μην πω πιο πίσω με χάρτινα καλαμάκια κ απαγόρευση καπνίσματοςDwarven Blacksmith έγραψε: 14 Οκτ 2023, 12:33 Έχω προφητεύσει εδώ και καιρό ότι η Δύση θα γίνει μια φασιστική δυστοπία. Για μια γεύση Ελευθερίας θα πρέπει να πηδήξουμε τοίχους, ορύγματα, φίλα προσκείμενους bounty hunter warlords κοκ. Για να φτάσουμε σε μια φιλοσινικη χώρα.
Να καπνίζουμε στα μαιευτήρια και στα νοσοκομεία, να καπνίζουμε πάνω από το κεφάλι σου συνέχεια, για να μην νιώσει κανείς ότι ζει σε μια φασιστική δυστοπία.
Και μετά πηγαίνετε στους κουτόφραγκους για δουλειά και θαυμάζετε την οργανωμένη κοινωνία τους. Και δεν νιώθετε την φασιστική δυστοπία όταν οι φόροι πιάνουν τόπο, όταν οι δρόμοι είναι καθαροί, όταν η δημόσια παιδεία είναι όντως δωρεάν, όταν το κράτος σε διευκολύνει όταν συναλλάσσεσαι μαζί του, όταν έχεις ελεύθερο χρόνο στην καθημερινότητα σου και δεν πήζει η κωλοτρυπίδα σου στην κίνηση.
Αλλά όχι, μην μας κόψουν το τσιγάρο στον κινηματογράφο. Πώς θα δούμε ταινία αν δεν φουμάρουμε τα τσιγάρα από τα Σκόπια, που μας έφερε ένας γνωστός μας νταλικέρης.;
Από τις χειρότερες δικαιολογίες που έχω ακούσει. Παίξε εκ του ασφαλούς με το "έχω φίλους και οικογένεια εδώ".Dwarven Blacksmith έγραψε: 14 Οκτ 2023, 13:07Γιατί αν 1 στο εκατομμύριο μπορώ να το αποτρέψω, αξίζει να προσπαθήσω.Hector Buas έγραψε: 14 Οκτ 2023, 12:56Me 500 δολάρια μπορείς να φύγεις για Πεκίνο το επόμενο Σάββατο...Dwarven Blacksmith έγραψε: 14 Οκτ 2023, 12:33 Έχω προφητεύσει εδώ και καιρό ότι η Δύση θα γίνει μια φασιστική δυστοπία. Για μια γεύση Ελευθερίας θα πρέπει να πηδήξουμε τοίχους, ορύγματα, φίλα προσκείμενους bounty hunter warlords κοκ. Για να φτάσουμε σε μια φιλοσινικη χώρα.
Athens-Bejing.jpg
Γιατί το καθυστερείς?
Από τα καλύτερα μέτρα το δεύτερο. Δυστυχώς δεν τηρείται στη χώρα των οργισμένων μεσήλικων εφήβωνEKPLIKTIKOS έγραψε: 14 Οκτ 2023, 12:36Δεν είναι προφητεία όταν το κάνεις κατόπιν εορτής. Γίναμε φασιστική δυστοπία από το 2020 μην πω πιο πίσω με χάρτινα καλαμάκια κ απαγόρευση καπνίσματοςDwarven Blacksmith έγραψε: 14 Οκτ 2023, 12:33 Έχω προφητεύσει εδώ και καιρό ότι η Δύση θα γίνει μια φασιστική δυστοπία. Για μια γεύση Ελευθερίας θα πρέπει να πηδήξουμε τοίχους, ορύγματα, φίλα προσκείμενους bounty hunter warlords κοκ. Για να φτάσουμε σε μια φιλοσινικη χώρα.
Τιποτα δεν χρειάζεται να πηδηξεις. Κοιτα, ουαν γουειDwarven Blacksmith έγραψε: 14 Οκτ 2023, 12:33 Έχω προφητεύσει εδώ και καιρό ότι η Δύση θα γίνει μια φασιστική δυστοπία. Για μια γεύση Ελευθερίας θα πρέπει να πηδήξουμε τοίχους, ορύγματα, φίλα προσκείμενους bounty hunter warlords κοκ. Για να φτάσουμε σε μια φιλοσινικη χώρα.

- EKPLIKTIKOS
Για τους αριστερούς η κρίση είναι ευκαιρία, ο νανος χαίρεται που ζει σε ενδιαφεροντες καιρουςGoBzi έγραψε: 14 Οκτ 2023, 13:19Από τις χειρότερες δικαιολογίες που έχω ακούσει. Παίξε εκ του ασφαλούς με το "έχω φίλους και οικογένεια εδώ".Dwarven Blacksmith έγραψε: 14 Οκτ 2023, 13:07Γιατί αν 1 στο εκατομμύριο μπορώ να το αποτρέψω, αξίζει να προσπαθήσω.Hector Buas έγραψε: 14 Οκτ 2023, 12:56
Me 500 δολάρια μπορείς να φύγεις για Πεκίνο το επόμενο Σάββατο...
Athens-Bejing.jpg
Γιατί το καθυστερείς?![]()
- ΑΛΟΓΟΜΟΥΡΗΣ
- Phorum.gr user: ΑΛΟΓΟΜΟΥΡΗΣ
φασιστική δυστοπία επειδή δε θα μπορεί κάποιος να υποστηρίξει δημοσίως τρομοκράτες που σκοτώνουν εν ψυχρώ παιδιά;Dwarven Blacksmith έγραψε: 14 Οκτ 2023, 12:33 Έχω προφητεύσει εδώ και καιρό ότι η Δύση θα γίνει μια φασιστική δυστοπία. Για μια γεύση Ελευθερίας θα πρέπει να πηδήξουμε τοίχους, ορύγματα, φίλα προσκείμενους bounty hunter warlords κοκ. Για να φτάσουμε σε μια φιλοσινικη χώρα.
"Ο φασισμός δεν είναι ιδεολογία, είναι νοοτροπία."
Τζίμης Πανούσης
Τζίμης Πανούσης
ναι ! λες και εχει την ταμπελα ειμαι δεξιοςUnique έγραψε: 14 Οκτ 2023, 11:04Πρέπει να είσαι απο τους λίγους Έλληνες που πιστεύουν οτι ο Μητσοτάκης ειναι δεξιόςnyxtovios έγραψε: 14 Οκτ 2023, 11:01O Μιζοτάκης όμως έχει κουβαλήσει λαθρομετανάστες στη χώρα. Δεν το αποφάσισε η ακροαριστερά.Unique έγραψε: 14 Οκτ 2023, 10:59
Ναι συνωμοσιολογία. Αντίθετα με την ελληνική 5η φάλαγγα της Ακροαριστεράς, καμία χώρα δεν θέλει στα εδάφη της τους γύφτους της μέσης Ανατολής. Υπάρχει το παράδειγμα του Λιβάνου που από το City της Μ.Ανατολης μετατράπηκε σε fail state που χρειάστηκε τη διάσωση από το Ισραήλ το 82.
Ξέρω ξέρω το πασοκ φταίει![]()
![]()