!!! DEVELOPMENT MODE !!!

Ερώτηση Για δέμα

Εδώ συζητάμε οτιδήποτε δεν περιλαμβάνεται στις υπόλοιπες κατηγορίες.
Kappa

Re: Ερώτηση Για δέμα

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από Kappa »

Συνδέθηκε πριν λίγο.

Οχι σεξ δεν νομίζω να κάνουν ακόμα. Αν ήταν ραντεβού δεν θα τον έκανε ταγκ. Αλλά μπορεί κιόλας να την πηδηξει. Δεν ξερω, είναι απρόβλεπτη η κατάσταση όπως έχει εξελιχθεί. Είναι βεβαια μακριά από το σπίτι της, δεν μένει κέντρο και το μπαρ που πήγαν είναι κέντρο. Αραγε τον φιλοξενεί; Αν συνεχιστούν τα ταγκ και αύριο είναι βέβαιο. Ας ευχηθούμε τουλάχιστον να κάνει κάτι κραυγαλεα προσβλητικό αυτός.

Το δωράκι γιατί της το πηρε; Κάπου αποσκοπεί! Εγώ τα βιβλια της τα πήρα αφότου μου πήρε αυτή βιβλία πρώτη. Και φοράει και ένα κραυγαλέο πορτοκαλι πουκαμισο ο beta, δεν της αρέσουν καθόλου τα έντονα χρώματα.

Είχα δίκιο όμως. Όλο αυτό το διάστημα είχα δίκιο. Και πόσο σαδιστρια. Ίδιες σχεδόν ημερομηνιες, πάνω στους τρεις μήνες ακριβως, δηλαδή η κατάσταση αγγίζει τα όρια του παραλογου.
Τελευταία επεξεργασία από το μέλος Kappa την 13 Οκτ 2023, 20:48, έχει επεξεργασθεί 1 φορά συνολικά.
Άβαταρ μέλους
student

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από student »

Kappa έγραψε: 13 Οκτ 2023, 20:30 Ανησυχώ. Μια φίλη μου που της έχω δείξει τη φάτσα του beta λέει ότι μοιάζει με ψυχανωμαλος (όντως μοιάζει)

Δεν το χωραει ο νους μου οτι ειχα δίκιο εξαρχης. Η κοπέλα το κάνει αυτό συστηματικα.
Δείξτη και στη φίλη της casp. Θα σου πει ότι μοιάζει με γκευ και θα ηρεμήσεις.
Kappa

Με γκέι όχι και τόσο, με λετσο ζητουλα αγαμητο ψυχανωμαλο βλακα περισσότερο. Αυτή είναι κούκλα, αυτός έχει τα μαύρα του τα χάλια. Πού αποσκοπεί επιτέλους όλο αυτό;
Kappa

Έχει βάλει θετικό κουοτ στο μπλογκ της. Τα πράγματα δεν πάνε καθόλου καλά. Νιώθω ένα βαρος στην καρδιά.
Kappa

Επίσης, twist, έχω την εντύπωση εντέλει ότι το βιβλίο ήταν δώρο δικό της σε αυτον!!! Παιδιά θα τρελαθω. Οπως και με μένα. Του πήρε δώρο. Και όχι οποιοδήποτε βιβλίο. Από τις δικές μου αγαπημένες εκδόσεις!!!!! Νιώθω τσιμπήματα στο αριστερό χέρι.
Άβαταρ μέλους
enaon

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από enaon »

Kappa έγραψε: 13 Οκτ 2023, 22:40 Νιώθω τσιμπήματα στο αριστερό χέρι.
:lol:
Άβαταρ μέλους
Kauldron

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από Kauldron »

Kappa έγραψε: 13 Οκτ 2023, 20:47 Συνδέθηκε πριν λίγο.

Οχι σεξ δεν νομίζω να κάνουν ακόμα. Αν ήταν ραντεβού δεν θα τον έκανε ταγκ. Αλλά μπορεί κιόλας να την πηδηξει. Δεν ξερω, είναι απρόβλεπτη η κατάσταση όπως έχει εξελιχθεί. Είναι βεβαια μακριά από το σπίτι της, δεν μένει κέντρο και το μπαρ που πήγαν είναι κέντρο. Αραγε τον φιλοξενεί; Αν συνεχιστούν τα ταγκ και αύριο είναι βέβαιο. Ας ευχηθούμε τουλάχιστον να κάνει κάτι κραυγαλεα προσβλητικό αυτός.

Το δωράκι γιατί της το πηρε; Κάπου αποσκοπεί! Εγώ τα βιβλια της τα πήρα αφότου μου πήρε αυτή βιβλία πρώτη. Και φοράει και ένα κραυγαλέο πορτοκαλι πουκαμισο ο beta, δεν της αρέσουν καθόλου τα έντονα χρώματα.

Είχα δίκιο όμως. Όλο αυτό το διάστημα είχα δίκιο. Και πόσο σαδιστρια. Ίδιες σχεδόν ημερομηνιες, πάνω στους τρεις μήνες ακριβως, δηλαδή η κατάσταση αγγίζει τα όρια του παραλογου.
Φίλε μου Κάπα, έμπλεξες με τη Dirty Dianna.

Every musician's fan. After the curtain comes down
SeaHawk έγραψε: 01 Φεβ 2025, 14:04 Βασικα δεν υπαρχει εκρηξη
Υπαρχει αναφλεξη
Γιαννόπουλος για Τέμπη.
Άβαταρ μέλους
Gherschaagk
Συντονίστρια

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από Gherschaagk »

Kappa έγραψε: 13 Οκτ 2023, 19:53
Gherschaagk έγραψε: 13 Οκτ 2023, 19:47
Kappa έγραψε: 13 Οκτ 2023, 19:45 Αν τον κάνει ταγκ και αύριο ή ψιλιαστω πως είναι μαζί (γιατί είμαι και γατος και από τη στιγμή που τον πρόσθεσε ήμουν σίγουρος για το τι θα παιχτει) να είστε σίγουροι ότι αν καταλήξω να αυτοπυρποληθω, θα το κάνω με πάταγο. Είναι λες και τα σχεδιάζει. Κάθε τρεις μήνες κάνει τα ιδια; Είναι ίδιες και οι ημερομηνίες! Και αυτή η παμπονηρη νυφιτσα πήγε με δωράκι, ο λετσος. Είναι πονηρός ο δικολαβος, δεν θα ειναι ειλικρινης όπως εγώ, για αυτο και μπορεί να παίξει οτιδήποτε μεταξύ τους.
Ρε φίλε, θες να ηρεμήσεις λίγο ή να το ξεχάσουμε;
Τι να ξεχάσουμε; Καταλαβαίνετε τι σας λεω; ότι το έχει σύστημα! Είναι ίδιες οι ημερομηνιες! Πρέπει να είναι κάποια παγκόσμια πρωτοτυπια. Δεν μπορεί μια γυναίκα να είναι τόσο αναγλητη.
Μήπως είναι ανάλγυφη;
Στες τρεις πήρα κι αράχνιασα, εις τες εννιά μυρίζω,
κι απʼ τες σαράντα κʼ ύστερα αρμούς αρμούς χωρίζω.
Kappa

Δεν με βλέπω να κλείνω μάτι απόψε. Μετρησα πίεση, ευτυχώς δεν είχε ανέβει, μου πέρασε καπως και το βάρος και τα μουδιάσματα, να δούμε για ποσο θα αναβάλλεται το αναποφευκτο με αυτα που βλεπω.

Δεν πήρα ζαναξ, πήρα ένα παυσιπονο δυνατό μπας και σταματήσει αυτό το νοητικό σφυροκοπημα. Όλα ήταν ψέματα από τη μεριά της. Να δείτε που αύριο θα τον πάει στις εκδόσεις που έλεγε ότι θα πάρει εμένα. Δεν το πιστεύω όλο αυτό. Είμαι υπερβολικός; Δεν είναι εξόφθαλμα μια αντικατάσταση όλο αυτό από τη μεριά της; Δεν φαίνεται να είναι μια τυχαία φιλική επαφή, φαίνεται να ακολουθεί τη δικη μας πορεία.

Θα περιμένω να δω πού αλλού θα τον πάρει τις επόμενες ημερες και μόλις τελειώσει και αυτό το επεισόδιο θα της στείλω ένα μέιλ ξεμπροστιασματος και θα την ενημερώσω πως πια είμαστε δύο ξενοι και έτσι θα την λογιζω, ως μια ξένη που δεν γνώρισα ποτέ.
Άβαταρ μέλους
GoBzi

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από GoBzi »

Παίξε μια μαλακία να χαλαρώσεις και πέσε για να νάνι
Kappa

Ποια μαλακια; Ούτε να φάω δεν μπόρεσα χθες. Κοιμήθηκα ελαχιστα. Για να δούμε πώς θα εξελιχθεί το εργακι σήμερα. Αυτός γιατί ήρθε Αθηνα; Τον προσκάλεσε; Ήρθε για κάποιο ιβεντ, όπως είχα πάει εγώ για την παρουσίαση; Για να δούμε. Και αφού το διαλευκάνω κι αυτό, θα της στείλω ένα μήνυμα ξεμπροστιασματος.
Kappa

Nεο στορυ κρατώντας καφέ. Αυτή δεν πινει καφέ. Από το σπίτι της. Και έγραψε ότι είχε πολύ καλό ύπνο 8 ωρών. Τόσο καλά πέρασε με τον beta. Θα φαρμακωθω.
Άβαταρ μέλους
GoBzi

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από GoBzi »

Kappa έγραψε: 14 Οκτ 2023, 09:05 Ποια μαλακια; Ούτε να φάω δεν μπόρεσα χθες. Κοιμήθηκα ελαχιστα. Για να δούμε πώς θα εξελιχθεί το εργακι σήμερα. Αυτός γιατί ήρθε Αθηνα; Τον προσκάλεσε; Ήρθε για κάποιο ιβεντ, όπως είχα πάει εγώ για την παρουσίαση; Για να δούμε. Και αφού το διαλευκάνω κι αυτό, θα της στείλω ένα μήνυμα ξεμπροστιασματος.
Λες να τον κάλεσε σπίτι της για να του φάει τις ωτοασπιδες ενώ αυτός είναι στο μπάνιο και μυρίζει τα βρακιά της;
Kappa

Συζητώντας το με τη φίλη μου που ξέρει την κατάσταση καταλήξαμε ότι μάλλον δεν μένει εκεί, απλώς της πήγε καφέ (που δεν πίνει καν) και θα βγουν τώρα έξω μαζί. Η κοπέλα είναι ανισόρροπη. Εκτός του ότι εγώ θα ντρεπόμουν να κυκλοφορω μαζί του (σήμερα μάλλον θα φορέσει το πουκάμισο που αναδεικνύει τα βυζια του) κάνει ακριβώς ο,τι κάναμε κι εμείς. Σίγουρα θα τον πάρει στα καφέ που πήγαμε κι εμείς. Πρέπει να έχει κάποιου είδους διαταραχή, δεν εξηγείται αλλιώς. Το δώρο πώς το εξηγείτε;
Άβαταρ μέλους
aLiCat

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από aLiCat »

Kappa έγραψε: 14 Οκτ 2023, 11:46 Nεο στορυ κρατώντας καφέ. Αυτή δεν πινει καφέ. Από το σπίτι της. Και έγραψε ότι είχε πολύ καλό ύπνο 8 ωρών. Τόσο καλά πέρασε με τον beta. Θα φαρμακωθω.

Εικόνα
ᓚᕠᗢ ᗢᕡᓗ
Απάντηση
  • Παραπλήσια Θέματα
    Απαντήσεις
    Προβολές
    Τελευταία δημοσίευση

Επιστροφή στο “Περί ανέμων και υδάτων”