!!! DEVELOPMENT MODE !!!
Ο πολυδιαφημισμένος στρατός του Ισραήλ αιφνιδιαστηκε από Παλαιστίνιους μαχητές
- Dwarven Blacksmith
Re: Ο πολυδιαφημισμένος στρατός του Ισραήλ αιφνιδιαστηκε από Παλαιστίνιους μαχητές
Καταδικάζουμε τους ελάχιστους βαρεμένους παγκοσμίως που κάνουν τρομοκρατικές επιθέσεις ως καθρέπτη της σύγκρουσης στην Παλαιστίνη.
Έγινε και στην Κίνα μία εναντία ενός εργαζόμενου στην Ισραηλινή πρεσβεία, το θύμα είναι σε stable condition, το δράστη τον έπιασαν οι κάμερες αλλά φορούσε μάσκα.
Έγινε και στην Κίνα μία εναντία ενός εργαζόμενου στην Ισραηλινή πρεσβεία, το θύμα είναι σε stable condition, το δράστη τον έπιασαν οι κάμερες αλλά φορούσε μάσκα.
Re: Ο πολυδιαφημισμένος στρατός του Ισραήλ αιφνιδιαστηκε από Παλαιστίνιους μαχητές
Εννοείται ότι είναι άλλο η απλοϊκότητα που αφορά σε μια μηχανιστική αντίδραση/αντιπαράθεση σε προσωπικές και πολιτικές κόντρες και άλλο ως επίσημη κρατική αντίδραση που περιλαμβάνει περισσότερους παράγοντες στο "ζύγι", όπως οικονομικά και γεωπολιτικά συμφέροντα. Σ' αυτές τις περιπτώσεις οι συναισθηματικού τύπου εστιασμοί σε ιστορία, θρησκεία, αξίες κλπ κλπ είναι ιδιαιτέρως ευέλικτοι.pleb έγραψε: 13 Οκτ 2023, 13:32Καλα κι αυτο μέχρι ενα σημείο νομίζω οτι θα ισχύει αν όντως είναι έτσι.ΓΑΛΗ έγραψε: 13 Οκτ 2023, 13:13Και είναι κάτι που δεν αφορά μόνον στις διακρατικές διπλωματικές εκφράσεις.Όσο για τον ρόλο των ΗΠΑ, της ΕΕ, της Ρωσίας και της Κίνας, νομίζω ότι δεν τίθεται ζήτημα συγκεκριμένων συμφερόντων· πρόκειται μάλλον για μια τακτική «ο φίλος του εχθρού μου είναι εχθρός μου» και ο «εχθρός του εχθρού μου είναι φίλος μου» — ο σίγουρος δρόμος για τη δημιουργία τεράτων.
Η ελπίδα είναι παγίδα.
-
Ένοπλος σοσιαλμπαχαλάκης
Τι λε ρε παιδί, έφυγε η Τουρκία από το νάτο; αν είναι έτσι τότε καλώς στηρίζουμε Ισραήλ, δε λέω.
Για μένα, το λοιπόν, το πιο εκπληκτικό,
πιο επιβλητικό, πιο μυστηριακό και πιο μεγάλο,
είναι ένας μπαχαλος που τον μποδίζουν να βαδίζει,
είναι ένας μπαχαλος που τον αλυσοδένουνε.
Αποκλείεται να είναι ΤΟΣΟ μαλάκας ο τύπος (ο πιτσάς), εγώ λέω ότι κάποιος ανταγωνιστής του έπαιξε πουστιά, δεν εξηγείται αλλιώς.
https://twitter.com/stillgray/status/17 ... %3Dtwitter
- dna replication
- Phorum.gr user: dna
- vantono
- Phorum.gr user: vantono
Διάσωση, ειναι η μαγική λέξη. Δεν εχω ιδέα πως τρέχουν οι στρατιωτικές επιχειρήσεις τετοιου βεληνεκούς, αλλά αν οι Ισραηλινοι ηθελαν να κερδίσουν το υπερπαγκόμσιο Ρισπέκτ, για μενα η λύση θα ηταν εισβολή, διάσωση άμαχου παλαιστίνιου πληθυσμου (ναι, απο τους Ισραηλινους στρατιώτες) μαζί με διάσωση ομήρων (οποιασδήποτε εθνικότητας, και συμπατριωτες τους και ατομα απο το φεστιβάλ πχ).Ναύτης έγραψε: 13 Οκτ 2023, 12:33 Πάντως το τελεσίγραφο του IDF για εκκένωση της Γάζας εντός 24 ωρών είναι επιεικώς πρόστυχο.
Και να ήθελαν να μετακινηθούν με ασφάλεια μαζικά 1,1 εκατομμύριο άνθρωποι νότια του ποταμού Ουάντι μέσα σ' ένα 24ωρο, αντικειμενικά δεν θα μπορούσαν (άσε που είναι βέβαιο ότι οι της Χαμάς θα τους κάνουν τη ζωή δύσκολη). Τι θα γίνει για παράδειγμα με τους ηλικιωμένους, τους ασθενείς, τους ανάπηρους, τους κατάκοιτους, εκείνους που νοσηλεύονται σε νοσοκομεία και γενικά πώς το έχουν φανταστεί οι Ισραηλινοί ότι θα γίνει όλο αυτό μέσα σ' ένα 24ωρο; Κι άντε και μετακινήθηκαν, λέμε τώρα, πού θα μείνουν, πώς θα διαβιώσουν, πώς θα σιτιστούν, πώς θα περιθάλψουν τους αρρώστους;
Γενικά, παραλογίζονται πλέον και οι Ισραηλινοί, είναι σαν να επιδιώκουν την ανάφλεξη όλης της Μέσης Ανατολής για να μην πω την ανάφλεξη όλου του κόσμου.
Και καθαρισμα όποιων πουστροαλλαχακμπαρακηδων βρεθουν στο δρόμο τους.
Αλλά αυτό θα σήμαινε τεράστιες απώλειες για τον ισραηλινο στρατό, φαντάζομαι. Επισημαίνω ξανα οτι ειμαι ασχετος απο τόσο μεγάλες στρατιωτικές επιχειρήσεις, δεν ξερω και αν ειναι εφικτό να γινουν, αλλά εγω αυτό θα ηταν το πρώτο που θα σκεφτόμουν.
Και μετά, εθνοκαθάρισμα των υπόγειων ποντικών.
Τελευταία επεξεργασία από το μέλος vantono την 13 Οκτ 2023, 13:46, έχει επεξεργασθεί 1 φορά συνολικά.
- Αλιόσα
- Phorum.gr user: Αλιόσα
την κάναν καλοκαιρινήΝαύτης έγραψε: 13 Οκτ 2023, 13:45 Αποκλείεται να είναι ΤΟΣΟ μαλάκας ο τύπος (ο πιτσάς), εγώ λέω ότι κάποιος ανταγωνιστής του έπαιξε πουστιά, δεν εξηγείται αλλιώς.
η γιαγιά είναι επιζώσα του ολοκαυτώματος
Τελευταία επεξεργασία από το μέλος Αλιόσα την 13 Οκτ 2023, 13:48, έχει επεξεργασθεί 1 φορά συνολικά.
- dna replication
δηλαδή είναι αλήθεια οτι οι αρχές κατεδάφισαν την πιτσαρία?
Τελευταία επεξεργασία από το μέλος dna replication την 13 Οκτ 2023, 13:47, έχει επεξεργασθεί 1 φορά συνολικά.
-
talaipwros
-
talaipwros
https://www.upday.com/uk/one-dead-and-t ... m=referralTeacher killed and two people seriously injured in France school stabbing
Kate Buck13 October 2023 · 11:14
Ωπ, είχε μπει πιο πανω
- Dwarven Blacksmith
Γενοκτονία loading. Μπροστά μας γράφεται Ιστορία, για δεκάδες γενιές θα διδάσκονται αυτές τις μέρες και πως όλοι στάθηκαν στην άκρη και το επέτρεψαν.
- dna replication
-
Ένοπλος σοσιαλμπαχαλάκης
Το ισραηλ έχει κυρηξει πραγματικό υβριδικό πόλεμο μέσω προσφύγων στην Αίγυπτο, αυτό είναι εμφανές. Οχι σαν τις μαλακιουλες έδω που λένε δεξιοί με τις βάρκες.
Για μένα, το λοιπόν, το πιο εκπληκτικό,
Δεν το είδες το βίντεο; Εδώ όλο το στόρι.dna replication έγραψε: 13 Οκτ 2023, 13:46 (...) δηλαδή είναι αλήθεια οτι οι αρχές κατεδάφισαν την πιτσαρία?
Εγώ επιμένω, κάποιος ανταγωνιστής ξηγήθηκε σκουλικιάρικα.
- Dwarven Blacksmith
Υπάρχουν πράγματα που επιτρέπεται να τα διανοηθούμε, και άλλα που δεν επιτρέπεται. Αυτά τα δύο μπορεί και να είναι ακριβώς τα ίδια. Το τι πέφτει σε ποια κατηγορία, καθορίζεται από τον έλεγχο του αφηγήματος.
https://twitter.com/AbbyMartin/status/1 ... 3923315014
https://twitter.com/AbbyMartin/status/1 ... 3923315014
-
- Παραπλήσια Θέματα
- Απαντήσεις
- Προβολές
- Τελευταία δημοσίευση
-
- 39 Απαντήσεις
- 1319 Προβολές
-
Τελευταία δημοσίευση από Σέλευκας