T'ακούω! (στο ίδιο ύφος)
Πήρα εναν τύπο τις προαλλες να ρωτήσω για μια αγγελία, που ακουγοταν και μεγαλος απο τη φωνη, και μου λεει "αν σου ελεγα τάδε (τιμη) θα το άκουγες?"
Πούλο, καθισονεολαιϊκέ μπάρμπα!
T'ακούω! (στο ίδιο ύφος)
ααααααααααααααααααααααααααααααααααααkongrosian έγραψε: 13 Οκτ 2023, 12:51καλη συνεχεια40τακατο της ζωής μ σπατάλησα έγραψε: 13 Οκτ 2023, 12:49Λέμε για εκφράσεις μεγάλων ανθρώπων, """""φίλε"""""
Αλλιώς να βάλουμε και το "φουλ"
ΓΑΛΗ έγραψε: 09 Φεβ 2021, 16:09 Προσωπικώς, βρίσκω πολύ πιο γελοία -και σε κάποιο βαθμό επίσης γραφική- τη μεταξωτή θολούρα του σοβαροφανούς λόγου.
Όντως, το ακούω και γω τελευταίαvantono έγραψε: 13 Οκτ 2023, 12:52T'ακούω! (στο ίδιο ύφος)
Πήρα εναν τύπο τις προαλλες να ρωτήσω για μια αγγελία, που ακουγοταν και μεγαλος απο τη φωνη, και μου λεει "αν σου ελεγα τάδε (τιμη) θα το άκουγες?"
Πούλο, καθισονεολαιϊκέ μπάρμπα!
Αυτό υπάρχει οντως. Δυτική Πελοπόννησο κυρίως. Αποκαλουν ετσι οι μπαρμπάδες, τα πιτσιρίκια αγόρια. Πολύ κριντζώπα,λάθος νήμα άβολο.
Γαμώ τη μάνα σου απο κώλο και τραγουδάει Πάριο, πρέπει να απαντάει καθε σοβαρός άνθρωπος όταν του το λένε αυτο.kongrosian έγραψε: 13 Οκτ 2023, 12:51καλη συνεχεια40τακατο της ζωής μ σπατάλησα έγραψε: 13 Οκτ 2023, 12:49Λέμε για εκφράσεις μεγάλων ανθρώπων, """""φίλε"""""
Έπρεπε να σας λένε α στα διαλα?vantono έγραψε: 13 Οκτ 2023, 13:00Γαμώ τη μάνα σου απο κώλο και τραγουδάει Πάριο, πρέπει να απαντάει καθε σοβαρός άνθρωπος όταν του το λένε αυτο.kongrosian έγραψε: 13 Οκτ 2023, 12:51καλη συνεχεια40τακατο της ζωής μ σπατάλησα έγραψε: 13 Οκτ 2023, 12:49
Λέμε για εκφράσεις μεγάλων ανθρώπων, """""φίλε"""""
Σύμφωνα με τον κ.Εθνι και οι Έλληνες λέγονται ελληνιόλες, άρα δεν τίθεται θέμα φυλου. Οκ οι γυναίκες είναι λιιιιγο πιο επιρρεπείς στην μαζοποιημενη έκφρασηpanos291 έγραψε: 13 Οκτ 2023, 13:03 Λογω ελάχιστης εμπειρίας με ελληνιδες, θα ειμαι απλος παρατηρητης του νηματος![]()
Εγώ θα το προτιμούσα.Cecily Anne έγραψε: 13 Οκτ 2023, 13:01Έπρεπε να σας λένε α στα διαλα?vantono έγραψε: 13 Οκτ 2023, 13:00Γαμώ τη μάνα σου απο κώλο και τραγουδάει Πάριο, πρέπει να απαντάει καθε σοβαρός άνθρωπος όταν του το λένε αυτο.
Ηρθες να μας φλεξαρεις ότι εσυ πηδούσες τουρίστριες όσο εγώ σέρβιρα στο μαγαζί σου;panos291 έγραψε: 13 Οκτ 2023, 13:03 Λογω ελάχιστης εμπειρίας με ελληνιδες, θα ειμαι απλος παρατηρητης του νηματος![]()
ΓΑΛΗ έγραψε: 09 Φεβ 2021, 16:09 Προσωπικώς, βρίσκω πολύ πιο γελοία -και σε κάποιο βαθμό επίσης γραφική- τη μεταξωτή θολούρα του σοβαροφανούς λόγου.
Εγώ την προτιμώ από το εις το επανιδείν που δείχνει επανάληψη και το αντίο που δείχνει τέλος.vantono έγραψε: 13 Οκτ 2023, 13:05Εγώ θα το προτιμούσα.Cecily Anne έγραψε: 13 Οκτ 2023, 13:01Έπρεπε να σας λένε α στα διαλα?vantono έγραψε: 13 Οκτ 2023, 13:00
Γαμώ τη μάνα σου απο κώλο και τραγουδάει Πάριο, πρέπει να απαντάει καθε σοβαρός άνθρωπος όταν του το λένε αυτο.
Εκτός αν κανω σεξ εκεινη τη στιγμή ή ειμαι γυμναστήριο ξερω 'γω, και μου το πει κάποιος που για οποιοδήποτε λόγο με διέκοψε. Μονο σε τέτοιες περιπτώσεις μπορώ να παρω με καλό ματι αυτη τη φράση.