κ ακομα ειναι στο στρωσιμοΝαύτης έγραψε: 13 Οκτ 2023, 11:44 Συγγνώμη, αν κατάλαβα καλά ο τηλεσκόπιος κάνει πλέον τρεις (3) δουλειές για να τα φέρνει (ίσα-ίσα) βόλτα, κυκλοφορεί μεθυσμένος, κάνει σεξ τ' αξημέρωτο με την τσίμπλα στο μάτι κι από πάνω πρέπει να κάθεται μετά σαν το ζόμπι στο μπαλκόνι για να βλέπει την ανατολή (πριν πάει στη δουλειά);
Καλά πήγε αυτό.
!!! DEVELOPMENT MODE !!!
Sos
Re: Sos
ΖΗΝΗΔΕΩΣ
Δεν θα σας γραφω. Μολις αγορασα data science course 15 ευρω για 100 μερες coding επειδη στην τελεια δουλεια που βρηκα δουλευω απο μιση ωρα μεχρι 3 ωρες μαξ και εχω απλετο ελευθερο χρονο. Τους παρακαλω να μου πουνε τι αλλο να κανω και δεν εχουμε projects.
Πηξε και γι' αυτο. Θελω να βγαλεις την χολη σου ΚΑΙ ΓΙ' ΑΥΤΟ. Ελα, μπορεις
Αν μοιάζει με την αίσθηση του "είμαι σπίτι" τότε να μείνεις. Όλοι έχουν ένα σπίτι, μωρό μου. Και αυτά τα σπίτια, αξίζουν πάντα τον κόπο ακόμη και αν κάποια στιγμή γκρεμιστούν.
- EKPLIKTIKOS
Όταν κάνετε σεξ χρησιμοποιείτε προφυλαξεις; 
Ρε παιδάκι μου, μόνη σου τα γράφεις, εγώ φταίω;Casp έγραψε: 13 Οκτ 2023, 11:55Σοβαρα τωρα;Ναύτης έγραψε: 13 Οκτ 2023, 11:44 Συγγνώμη, αν κατάλαβα καλά ο τηλεσκόπιος κάνει πλέον τρεις (3) δουλειές για να τα φέρνει (ίσα-ίσα) βόλτα, κυκλοφορεί μεθυσμένος, κάνει σεξ τ' αξημέρωτο με την τσίμπλα στο μάτι κι από πάνω πρέπει να κάθεται μετά σαν το ζόμπι στο μπαλκόνι για να βλέπει την ανατολή (πριν πάει στη δουλειά);
Καλά πήγε αυτό.
Ειστε ηλιθιοι;
Τέσπα, βαστάει ο άνθρωπος;
Οχι γιατι συμφωνα με τον Αγι θελω να δεσω τον γαϊδαρο μου για να μην μεινω στο ραφι.
Γραψτε κι' αλλες υποθεσεις, συμπερασματα και κακιες.
Αν μοιάζει με την αίσθηση του "είμαι σπίτι" τότε να μείνεις. Όλοι έχουν ένα σπίτι, μωρό μου. Και αυτά τα σπίτια, αξίζουν πάντα τον κόπο ακόμη και αν κάποια στιγμή γκρεμιστούν.
Διαστρεβλωνετε ΤΑ ΠΑΝΤΑΝαύτης έγραψε: 13 Οκτ 2023, 11:58Ρε παιδάκι μου, μόνη σου τα γράφεις, εγώ φταίω;Casp έγραψε: 13 Οκτ 2023, 11:55Σοβαρα τωρα;Ναύτης έγραψε: 13 Οκτ 2023, 11:44 Συγγνώμη, αν κατάλαβα καλά ο τηλεσκόπιος κάνει πλέον τρεις (3) δουλειές για να τα φέρνει (ίσα-ίσα) βόλτα, κυκλοφορεί μεθυσμένος, κάνει σεξ τ' αξημέρωτο με την τσίμπλα στο μάτι κι από πάνω πρέπει να κάθεται μετά σαν το ζόμπι στο μπαλκόνι για να βλέπει την ανατολή (πριν πάει στη δουλειά);
Καλά πήγε αυτό.
Ειστε ηλιθιοι;
Τέσπα, βαστάει ο άνθρωπος;
-
40τακατο της ζωής μ σπατάλησα
Αυτό από πού προκύπτει καλό μου;Ναύτης έγραψε: 13 Οκτ 2023, 11:44 Συγγνώμη, αν κατάλαβα καλά ο τηλεσκόπιος κάνει πλέον τρεις (3) δουλειές για να τα φέρνει
(ΓΑΛΗ)
Εγώ δεν είδα τίποτα τέτοιο. Μάλλον θα περιμένει το επίδομα των 20 χιλιαρικων και σου λέει κάτσε να το παίξουμε λαρτζ μέχρι να τα ξεκοκαλίσουμε και αυτά.
Αλλά ας αφήσουμε τις εικασίες. Τα γεγονότα είναι ότι πρώτον 2 αμαθα από ποτό νεουδια κατέβασαν τα ποτάκια τους, οδηγούσαν μετά, το έγραψε και εδώ χωρίς κάποιον προβληματισμό, έβρισε όποιον το επισήμανε και καιρό μετά δεν έχει ζητήσει καμία συγγνώμη ως καρατοξικη κιουρια.
Δεύτερον, και τώρα που δεν έχει κάποιο ουάου πρόβλημα και έμειναν τα γνωστά μικροαστικά ναιδίστικα προβληματακια, έκρινε σκόπιμο να μας μεταφέρει τι κάνανε το πρωί και πόση ώρα. Φυσικά κανένας πράγματι ερωτευμένος δεν το κάνει αυτό. Ας ελπίσουμε στο επόμενο επεισόδιο, να πάρουνε ταξί στον γυρισμό οι αθώες ψυχουλες μου.
Η θεση εργασιας ειναι επιδοτουμενη ;Casp έγραψε: 13 Οκτ 2023, 11:56Δεν θα σας γραφω. Μολις αγορασα data science course 15 ευρω για 100 μερες coding επειδη στην τελεια δουλεια που βρηκα δουλευω απο μιση ωρα μεχρι 3 ωρες μαξ και εχω απλετο ελευθερο χρονο. Τους παρακαλω να μου πουνε τι αλλο να κανω και δεν εχουμε projects.
Πηξε και γι' αυτο. Θελω να βγαλεις την χολη σου ΚΑΙ ΓΙ' ΑΥΤΟ. Ελα, μπορεις![]()
ΖΗΝΗΔΕΩΣ
- EKPLIKTIKOS
-
40τακατο της ζωής μ σπατάλησα
Casp έγραψε: 13 Οκτ 2023, 11:56Δεν θα σας γραφω. Μολις αγορασα data science course 15 ευρω για 100 μερες coding επειδη στην τελεια δουλεια που βρηκα δουλευω απο μιση ωρα μεχρι 3 ωρες μαξ και εχω απλετο ελευθερο χρονο. Τους παρακαλω να μου πουνε τι αλλο να κανω και δεν εχουμε projects.
Τέλεια. Βρες πολλά ονλαιν κορσις κόρην να απασχολείσαι. Δεν χρειάζεται να σκηνοθετείς ολόκληρο big brother επειδή έχεις χρόνο για σκότωμα.
Όχι.Αγις έγραψε: 13 Οκτ 2023, 12:03Η θεση εργασιας ειναι επιδοτουμενη ;Casp έγραψε: 13 Οκτ 2023, 11:56Δεν θα σας γραφω. Μολις αγορασα data science course 15 ευρω για 100 μερες coding επειδη στην τελεια δουλεια που βρηκα δουλευω απο μιση ωρα μεχρι 3 ωρες μαξ και εχω απλετο ελευθερο χρονο. Τους παρακαλω να μου πουνε τι αλλο να κανω και δεν εχουμε projects.
Εσυ κι' αν πηζεις.
Δεν θέλω παιδιά και το ξέρειEKPLIKTIKOS έγραψε: 13 Οκτ 2023, 12:03Εγώ ερώτηση έκανα απλάCasp έγραψε: 13 Οκτ 2023, 11:58Οχι γιατι συμφωνα με τον Αγι θελω να δεσω τον γαϊδαρο μου για να μην μεινω στο ραφι.
Δεν είμαι σαν τους άλλους
Μάλιστα.40τακατο της ζωής μ σπατάλησα έγραψε: 13 Οκτ 2023, 12:04Casp έγραψε: 13 Οκτ 2023, 11:56Δεν θα σας γραφω. Μολις αγορασα data science course 15 ευρω για 100 μερες coding επειδη στην τελεια δουλεια που βρηκα δουλευω απο μιση ωρα μεχρι 3 ωρες μαξ και εχω απλετο ελευθερο χρονο. Τους παρακαλω να μου πουνε τι αλλο να κανω και δεν εχουμε projects.
Τέλεια. Βρες πολλά ονλαιν κορσις κόρην να απασχολείσαι. Δεν χρειάζεται να σκηνοθετείς ολόκληρο big brother επειδή έχεις χρόνο για σκότωμα.
Big brother είναι η ζωή μου.
Καταβάθος μπορεί και να χαίρομαι που δεν τα πιστεύετε. Πολλοί οι λόγοι.
- EKPLIKTIKOS
Γιατί δε θες; Είσαι μεγάλη σε ηλικία ισως;Casp έγραψε: 13 Οκτ 2023, 12:07Δεν θέλω παιδιά και το ξέρειEKPLIKTIKOS έγραψε: 13 Οκτ 2023, 12:03Εγώ ερώτηση έκανα απλάCasp έγραψε: 13 Οκτ 2023, 11:58
Οχι γιατι συμφωνα με τον Αγι θελω να δεσω τον γαϊδαρο μου για να μην μεινω στο ραφι.
Δεν είμαι σαν τους άλλους