!!! DEVELOPMENT MODE !!!
Ο πολυδιαφημισμένος στρατός του Ισραήλ αιφνιδιαστηκε από Παλαιστίνιους μαχητές
Re: Ο πολυδιαφημισμένος στρατός του Ισραήλ αιφνιδιαστηκε από Παλαιστίνιους μαχητές
Να κανω μια ερωτηση.
Τι ακριβως πιστευετε πως επεδιωκε η Χαμας και ειχε τοση αισιοδοξια;
Δεν ηξερε οτι τελικα η καταληξη θα ηταν πολλαπλασιοι Παλαιστινιοι νεκροι απο ισραηλινα αντιποινα και καταστροφη της Γαζας;
Υπαρχουν δηλαδη υποψιες οτι οι Ισραηλινοι το περιμεναν πως και πως να τους δωσουν την αφορμη οι Παλαιστινιοι...
και αυτοι τελικα γιατι τους την εδωσαν;
.
Δεν ηξερε οτι τελικα η καταληξη θα ηταν πολλαπλασιοι Παλαιστινιοι νεκροι απο ισραηλινα αντιποινα και καταστροφη της Γαζας;
Υπαρχουν δηλαδη υποψιες οτι οι Ισραηλινοι το περιμεναν πως και πως να τους δωσουν την αφορμη οι Παλαιστινιοι...
.
Re: Ο πολυδιαφημισμένος στρατός του Ισραήλ αιφνιδιαστηκε από Παλαιστίνιους μαχητές
+1000. Δεν καταλαβαίνω με τι ευκολία ζητάτε κάποιοι να αφήσει ένας οικογενειάρχης σπίτι και περιουσία και να φύγει με ό,τι μπορεί να χωρέσει στο αυτοκίνητό του να ξαναρχίσει τη ζωή του κάπου αλλού.Εμπεδοκλής έγραψε: 12 Οκτ 2023, 18:48Η πλάκα είναι ότι οι ίδιοι θα σου πουν γιατί δεν κάθονταν εκεί να πολεμήσουν και έρχονται πρόσφυγες να τρώνε τα επιδόματα.zteo έγραψε: 12 Οκτ 2023, 18:46 Να πάνε που οι άμαχοι από την Γαζα?
Τι νομίζετε ότι είναι η προσφυγιά λόγω πολεμου τριήμερο στην Μύκονο.
Είναι αδιανόητα αυτά τα πράγματα. Και δεν είναι καθόλου αστεία. Ρωτήστε κανέναν υπερήλικα που είχε γονείς που έζησαν τη Μικρασιατική καταστροφή να σας πει.
-
talaipwros
Link ?Dwarven Blacksmith έγραψε: 12 Οκτ 2023, 18:50Για το βομβαρδισμό του περάσματος κάποιο σχόλιο;talaipwros έγραψε: 12 Οκτ 2023, 18:49 Ξέρουμε αν εγιναν τιποτα διαδηλωσεις εναντίον της χαμας στη Γαζα μετα τις στυγερες δολοφονίες;
Τα παιδια μπορουσαν να πανε Αιγυπτο, ανοιχτα ηταν τα σύνορα, ενας λαος ειναι.
Αλλα θελουν οι χαμασιστες να τα δολοφονησουν και αυτα, βαζοντας τα για ασποδα.
Τι θα έχει απομείνει όταν επιστρέψουν και πως θα ανοικοδομηθεί ό,τι έχει ισοπεδωθεί;zteo έγραψε: 12 Οκτ 2023, 18:50 Και αυτοι που φεύγουν από την Γαζα θα έχουν το δικαίωμα να επιστρέψουν πάλι?
Όχι φυσικά μια ζωή πρόσφυγες θα είναι.
-
talaipwros
Σοβαρα τώρα; Τί σχέση εχουν οι Μικρασιατες με τους σφαγεις της Χαμας;ST48410 έγραψε: 12 Οκτ 2023, 18:53+1000. Δεν καταλαβαίνω με τι ευκολία ζητάτε κάποιοι να αφήσει ένας οικογενειάρχης σπίτι και περιουσία και να φύγει με ό,τι μπορεί να χωρέσει στο αυτοκίνητό του να ξαναρχίσει τη ζωή του κάπου αλλού.Εμπεδοκλής έγραψε: 12 Οκτ 2023, 18:48Η πλάκα είναι ότι οι ίδιοι θα σου πουν γιατί δεν κάθονταν εκεί να πολεμήσουν και έρχονται πρόσφυγες να τρώνε τα επιδόματα.zteo έγραψε: 12 Οκτ 2023, 18:46 Να πάνε που οι άμαχοι από την Γαζα?
Τι νομίζετε ότι είναι η προσφυγιά λόγω πολεμου τριήμερο στην Μύκονο.
Είναι αδιανόητα αυτά τα πράγματα. Και δεν είναι καθόλου αστεία. Ρωτήστε κανέναν υπερήλικα που είχε γονείς που έζησαν τη Μικρασιατική καταστροφή να σας πει.
- Μαδουραίος
- Dwarven Blacksmith
https://www.businessinsider.com/israel- ... pt-2023-10talaipwros έγραψε: 12 Οκτ 2023, 18:54Link ?Dwarven Blacksmith έγραψε: 12 Οκτ 2023, 18:50Για το βομβαρδισμό του περάσματος κάποιο σχόλιο;talaipwros έγραψε: 12 Οκτ 2023, 18:49 Ξέρουμε αν εγιναν τιποτα διαδηλωσεις εναντίον της χαμας στη Γαζα μετα τις στυγερες δολοφονίες;
Τα παιδια μπορουσαν να πανε Αιγυπτο, ανοιχτα ηταν τα σύνορα, ενας λαος ειναι.
Αλλα θελουν οι χαμασιστες να τα δολοφονησουν και αυτα, βαζοντας τα για ασποδα.
Καλά ναι και αυτό είναι σοβαρό πρόβλημα.
Κουλης για Τέμπη
Και εγω υπάλληλος ειμαι
Και εγω υπάλληλος ειμαι
-
talaipwros
Να θυμησω οτι το να σφαζουμε αμαχους , γυναικες και παιδια και να χρησιμοπουμε γυναικόπαιδα για ασπίδα ειναι κακο.
Να μπορουμε να συμφωνήσουμε τουλαχιστον στα βασικα
Να μπορουμε να συμφωνήσουμε τουλαχιστον στα βασικα
Καλή ερώτηση. Κάποιοι έγραψαν στο άλλο νήμα ότι ήθελαν να εμποδίσουν πιθανή συμφωνία Ισραήλ με ΣΑ. Δεν το ξέρω το θέμα για να πω αν αυτό ήταν αρκετό και αν μια τέτοια συμφωνία ήταν γνωστή μεγάλο χρονικό διάστημα όταν θα πρέπει να ξεκίνησαν οι προετοιμασίες για την επίθεση.Αρίστος έγραψε: 12 Οκτ 2023, 18:52 Να κανω μια ερωτηση.
.
-
talaipwros
strike did not target the crossing, but an underground smuggling tunnel nearby.Dwarven Blacksmith έγραψε: 12 Οκτ 2023, 18:55https://www.businessinsider.com/israel- ... pt-2023-10
ST48410 έγραψε: 12 Οκτ 2023, 18:56Καλή ερώτηση. Κάποιοι έγραψαν στο άλλο νήμα ότι ήθελαν να εμποδίσουν πιθανή συμφωνία Ισραήλ με ΣΑ. Δεν το ξέρω το θέμα για να πω αν αυτό ήταν αρκετό και αν μια τέτοια συμφωνία ήταν γνωστή μεγάλο χρονικό διάστημα όταν θα πρέπει να ξεκίνησαν οι προετοιμασίες για την επίθεση.Αρίστος έγραψε: 12 Οκτ 2023, 18:52 Να κανω μια ερωτηση.
.
Αν τελικα οι αμεσες απωλειες τους ξεπερασουν τους 10.000 νεκρους και 50.000 τραυματιες συν την καταστροφη των υποδομων της Γαζας και την κατοχη της απο τον ισραηλινο στρατο...
θα αξιζε μια τετοια ολοκληρωτικη καταστροφη για τη ματαιωση μιας συμφωνιας;
.
αυτος ειναι ο Αραβικος κοσμος ...ειναι τεραστιος ... ας πανε εκει ... μακρυα απο Ελλαδα ... δεν χρειαζομαστε αλλους μακελαρηδες στη χωρα
https://twitter.com/JoelWBerry/status/1 ... 2097893534
https://twitter.com/JoelWBerry/status/1 ... 2097893534
η προσοχη μας στο Καστελοριζο
- Αλιόσα
- Phorum.gr user: Αλιόσα
Να τος και ο Ερντο, και αμα οι Ισραηλινοι χτυπησουν τα καράβια σου με F-15 και F-35 τι θα κάνεις ρε Ερντο;
https://twitter.com/BabakTaghvaee1/stat ... 1103347874
https://twitter.com/BabakTaghvaee1/stat ... 1103347874
Τελευταία επεξεργασία από το μέλος Αλιόσα την 12 Οκτ 2023, 19:02, έχει επεξεργασθεί 2 φορές συνολικά.
- vantono
- Phorum.gr user: vantono
Εχω αδικο, το παραδέχομαι. Θα εμπιστευτώ τους πχορουμιτες (και εσένα μεσα σε αυτους) που όλοι εχετε διδακτορικό γεωπολιτικής στο παλαιστινιοϊσραηλινό ζήτημα.sys3x έγραψε: 12 Οκτ 2023, 18:37Μπρο, πολύ φιλικά στο λέω, είσαι απερίγραπτα βλάκας εκτός από απόλυτα άσχετος με το θέμα αυτό. Από όπου και να το πιάσεις δλδ.vantono έγραψε: 12 Οκτ 2023, 18:30Ρε φίλε, τους δόθηκε προθεσμία/προειδοποίηση να εγκαταλείψουν τη χωρα τους οι αμαχοι προς Αίγυπτο πριν κατι μερες, τωρα εξακολουθούν να προειδοποιουν με τα φυλλαδια κτλ, και μετά βλεπεις βιντεο απο νεκρά ή/και πληγωμένα παλαιστινιάκια που βγαινουν στη φορά.talaipwros έγραψε: 12 Οκτ 2023, 16:51 Προσπαθούν να σωσουν ζωές
https://twitter.com/e_amyna/status/1712461588253298959
Ολοι οι νεκροι βαραίνουν τους Χαμασιστες, ξεκαθαρα πραγματα
Τιστομπούτσο, πόσο μουνοπανίαση πια αυτοι οι Χαμασίτες (και οι παλαιστίνιοι γενικώς) που δεν τα στέλνουν μακριά απο τον πόλεμο με την πρώτη ευκαιρία? Και ας κατσουν αυτοί σαν αρχιδάτοι και σωστοί να πολεμήσουν.
Αν ειναι δυνατόν, εγω θα κοιτούσα πως και πως να βγαλω ΤΟ ΣΚΥΛΟ ΜΟΥ απο εμπόλεμη ζώνη. Και οι μουνοπανιάρηδες αλαχακμπαρακιες κρατάνε τα παιδιά τους μεσα? Ψόφος στους πουσταράδες. Και τα παιδάκια μακάρι να μπορουσαν να ζήσουν όλα και να δοθούν για υιοθεσία σε οικογένειες που ζουν σε χώρες εκτός εμπόλεμης ζώνης.
![]()
Την σκατοψυχιά την βάζω στην άκρη ως προϊόν αυτής ακριβώς της ασχετίλας, θεωρώ πως όσο και να το ερευνήσεις εις βάθος το θέμα θα παραμείνεις αυτό που ήδη είσαι.
![]()
*Είμαι σίγουρος ότι ταυτόχρονα "θα προτιμούσες πάνω από όλα μια ειρηνική επίλυση", είναι κι αυτό ένας από τους λόγους που σε θεωρώ απύθμενα χαζό.
Ακούγονται σαν προσβολές όλα αυτά, το ξέρω, δεν είναι όμως.

Ενα πράγμα ήθελα να τονίσω μόνο, στο προηγουμενο ποστ μου: Οτι εγώ εντός εμπόλεμης ζώνης, ούτε το σκύλο μου δεν θα κρατούσα μέσα, αν μου δινόταν η ευκαιρία να το στείλω κάπου εκτός για να ειναι ασφαλής. Και αυτό με κανει να απορώ με όσους κρατούν τα παιδιά τους. Αλλά βλέπεις, εγώ ειμαι σκατόψυχος για αυτό βλέπω τα πραγματα από τέτοια σκοπιά, δεν ειμαι σαν τους καλόψυχους που χρησιμοποιούν τα παιδιά τους για ασπίδες.
-
- Παραπλήσια Θέματα
- Απαντήσεις
- Προβολές
- Τελευταία δημοσίευση
-
- 39 Απαντήσεις
- 1361 Προβολές
-
Τελευταία δημοσίευση από Σέλευκας
-
- 9 Απαντήσεις