Ήταν σε άμυνα οι Χαμασίτες!!!Εμπεδοκλής έγραψε: 12 Οκτ 2023, 16:56
Ναι ρε συ αλλά οι της Χαμάς είναι κατσαρίδες διότι κλωτσούσαν νεκρό Ισραηλινό στρατιώτη που έγινε λίπασμα όταν πυρπόλησαν το άρμα μάχης που έβαλε εναντίον τους.
!!! DEVELOPMENT MODE !!!
Ο πολυδιαφημισμένος στρατός του Ισραήλ αιφνιδιαστηκε από Παλαιστίνιους μαχητές
- Golden Age
Re: Ο πολυδιαφημισμένος στρατός του Ισραήλ αιφνιδιαστηκε από Παλαιστίνιους μαχητές
Τελευταία επεξεργασία από το μέλος Golden Age την 12 Οκτ 2023, 17:04, έχει επεξεργασθεί 1 φορά συνολικά.
- Λίνο Βεντούρα
Re: Ο πολυδιαφημισμένος στρατός του Ισραήλ αιφνιδιαστηκε από Παλαιστίνιους μαχητές
την κοινή γνώμη την εκφράζουν αυτοί που κατέχουν τα μέσαDwarven Blacksmith έγραψε: 12 Οκτ 2023, 16:59Εύκολα γυρίζει η κοινή γνώμη αν το παρακάνουν, εξάλλου η "διεθνής κοινότητα" δεν είναι πια αυτή που ήταν κάποτε.Λίνο Βεντούρα έγραψε: 12 Οκτ 2023, 16:57νομίζουν;Dwarven Blacksmith έγραψε: 12 Οκτ 2023, 16:53 Γιατί τους γιατρούς που βομβάρδισαν στο πέρασμα; Οι τύποι νομίζουν ότι έχουν πάρει λευκή επιταγή να γαμήσουν τον κόσμο όλο.
Fluffy έγραψε: 25 Αύγ 2021, 12:22 Στον καπιταλισμό κυριαρχεί η αντίληψη της κυρίαρχης τάξης, γιαυτό είναι και κυρίαρχη.
Το "αστείο" είναι ότι από τη μία οι αμερικάνοι απειλούν όλους τους τριγύρω να μην εμπλακεί κανείς, και μετά οι ισραηλινοί βομβαρδίζουν τα αεροδρόμια στη συρία και ανακοινώνουν το παρακάτω
Chief of Staff of the Israeli Army, Herzi Halevi, confirms the Strikes in Syria were pre-emptive.
His statement :
“We destroyed the two airports and we challenge Iran and the Assad regime to respond to Israeli sovereignty, and this is a preliminary response.”
Chief of Staff of the Israeli Army, Herzi Halevi, confirms the Strikes in Syria were pre-emptive.
His statement :
“We destroyed the two airports and we challenge Iran and the Assad regime to respond to Israeli sovereignty, and this is a preliminary response.”
Τελευταία επεξεργασία από το μέλος student την 12 Οκτ 2023, 17:07, έχει επεξεργασθεί 1 φορά συνολικά.
-
Εμπεδοκλής
Σωστά. Το Ισραήλ σκοτώνει μόνο ενόπλους. Το έχουμε δει με τα μάτια μας...Ερμής έγραψε: 12 Οκτ 2023, 16:56H Χαμας να μη ξεκινούσε με τη γνωστή πουστικη τακτική του Ισλαμ να σκοτώνει αμαχους.Εμπεδοκλής έγραψε: 12 Οκτ 2023, 16:53Έλα. Λίγη ντροπή. Στα νοσοκομεία του βορείου Ισραήλ πήγαιναν οι τζιχαντιστές που την έπεφταν στον Άσαντ πολύ πριν ανακατευτούν οι Ιρανοί.Ερμής έγραψε: 12 Οκτ 2023, 16:50
ας μην έβαζαν το κωλαράκι τους στη μέση οι αγιατολάδες να μην ειχαν τέτοια.
Τωρα θα βρέχει φωτιά.
Η μπομπίτσες έπεσαν για να μη προσγειωθούν οι ιρανοι. Όχι για να την πέσουν στον Ασαντ.
Από τη στιγμή που το Ισραήλ έχει το δικαίωμα να βομβαρδίζει αεροδρόμια το έχει και η Χαμάς.
Τωρα θα βρέχει πυρ πάνω της. Είναι η μονη λύση για αυτά τα απόβλητα.
-
Εμπεδοκλής
Προφανώς είναι λίγο περισσότερο άμυνα να χτυπάς το διπλανό κιμπούτς από ότι το μακρυνό Χαλέπι...Golden Age έγραψε: 12 Οκτ 2023, 17:02Ήταν σε άμυνα οι Χαμασίτες!!!Εμπεδοκλής έγραψε: 12 Οκτ 2023, 16:56
Ναι ρε συ αλλά οι της Χαμάς είναι κατσαρίδες διότι κλωτσούσαν νεκρό Ισραηλινό στρατιώτη που έγινε λίπασμα όταν πυρπόλησαν το άρμα μάχης που έβαλε εναντίον τους.
Νομίζω το σκέφτονται για προληπτικο χτυπημα.
Αν τους αφήσουν θα επανέλθουν ισχυρότεροι, όποτε σκέφτονται τώρα είναι η ώρα να τελειώνουν μια και καλή με Ιράν, Χεζμπολάχ.
Δεν νομίζω θα γίνει, αλλά . .
Από την άλλη πλευρά, το Ιράν- Χεζμπολάχ δεν θα επέμβει υπέρ Παλαιστινίων στρατιωτικά για να κρατήσει την Χεζμπολάχ και να κερδίσει χρόνο.
Αν είτε ο ένας είτε ο άλλος αποφασίσουν σε εμπλοκή, τότε η περιοχη θα γίνει σίγουρα μπουρλοτο. 30% πιθανοτητα μέχρι στιγμής...
“A bird doesn’t sing because it has an answer, it sings because it has a song.”—Joan Walsh Anglund
- Dwarven Blacksmith
Οι Αμερικανοί είναι οι λογικοί της υπόθεσης εδώ, εγώ το έχω πει. Είναι οι "μετριοπαθείς σιωνιστές" βασικά.student έγραψε: 12 Οκτ 2023, 17:06 Το "αστείο" είναι ότι από τη μία οι αμερικάνοι απειλούν όλους τους τριγύρω να μην εμπλακεί κανείς, και μετά οι ισραηλινοί βομβαρδίζουν τα αεροδρόμια στη συρία και ανακοινώνουν το παρακάτω
His statement :
- Golden Age
Τώρα μαθαίνω ότι οι σφαγές αμάχων είναι "άμυνα" και μάλιστα "περισσότερο άμυνα" απο τον βομβαρδισμό σε στρατιωτικές εγκαταστάσεις.Εμπεδοκλής έγραψε: 12 Οκτ 2023, 17:08Προφανώς είναι λίγο περισσότερο άμυνα να χτυπάς το διπλανό κιμπούτς από ότι το μακρυνό Χαλέπι...Golden Age έγραψε: 12 Οκτ 2023, 17:02Ήταν σε άμυνα οι Χαμασίτες!!!Εμπεδοκλής έγραψε: 12 Οκτ 2023, 16:56
-
Εμπεδοκλής
Έχεις δίκιο. Άλλο να πας από Ισραηλινό βομβαρδισμό και άλλο από βομβαρδισμό της Χαμάς.Golden Age έγραψε: 12 Οκτ 2023, 17:10Τώρα μαθαίνω ότι οι σφαγές αμάχων είναι "άμυνα" και μάλιστα "περισσότερο άμυνα" απο τον βομβαρδισμό σε στρατιωτικές εγκαταστάσεις.Εμπεδοκλής έγραψε: 12 Οκτ 2023, 17:08Προφανώς είναι λίγο περισσότερο άμυνα να χτυπάς το διπλανό κιμπούτς από ότι το μακρυνό Χαλέπι...
Θα πας εκεί στον άλλο κόσμο και θα πεις με έκανε λίπασμα εξελιγμένη βόμβα, όχι καμιά ρουκέτα από σιφώνι.
Απλά οι Ιρανοί περιμένουν την φθορά του Ισραηλινού κράτους και στρατού από μακροχρόνια μάχη του στην Λωρίδα της Γάζας.Γαληνός έγραψε: 12 Οκτ 2023, 17:09Νομίζω το σκέφτονται για προληπτικο χτυπημα.
Αν τους αφήσουν θα επανέλθουν ισχυρότεροι, όποτε σκέφτονται τώρα είναι η ώρα να τελειώνουν μια και καλή με Ιράν, Χεζμπολάχ.
Δεν νομίζω θα γίνει, αλλά . .
Από την άλλη πλευρά, το Ιράν- Χεζμπολάχ δεν θα επέμβει υπέρ Παλαιστινίων στρατιωτικά για να κρατήσει την Χεζμπολάχ και να κερδίσει χρόνο.
Αν είτε ο ένας είτε ο άλλος αποφασίσουν σε εμπλοκή, τότε η περιοχη θα γίνει σίγουρα μπουρλοτο. 30% πιθανοτητα μέχρι στιγμής...
Κουλης για Τέμπη
Και εγω υπάλληλος ειμαι
Και εγω υπάλληλος ειμαι
Μου θυμίζουν τους Αμερικανούς μετά την 11/9 που ούρλιαζα.Golden Age έγραψε: 12 Οκτ 2023, 17:10Τώρα μαθαίνω ότι οι σφαγές αμάχων είναι "άμυνα" και μάλιστα "περισσότερο άμυνα" απο τον βομβαρδισμό σε στρατιωτικές εγκαταστάσεις.Εμπεδοκλής έγραψε: 12 Οκτ 2023, 17:08Προφανώς είναι λίγο περισσότερο άμυνα να χτυπάς το διπλανό κιμπούτς από ότι το μακρυνό Χαλέπι...
Μας χτυπησαν Σαουδαραβες τρομοκρατες.... θα επιτεθουμε σε Ιρακ και στο Αφγανισταν
Κουλης για Τέμπη
Και εγω υπάλληλος ειμαι
Και εγω υπάλληλος ειμαι
Καλά ρε σεις, 355 σελίδες νήμα και ακόμη κάποιοι, δεν έχουν καταλάβει ότι αυτό που συμβαίνει τώρα στην Παλαιστίνη είναι μια οργανωμένη προσπάθεια της Τουρκίας και του Ιράν να αποσταθεροποιήσουν την περιοχή για δικό τους όφελος?
Μια αναδρομή να κάνουμε μόνο στις διεθνής ειδήσεις των τελευταίων 6 μηνών φαίνεται ξεκάθαρα το πώς και από που οργανώθηκε αυτή η επίθεση.
Μια αναδρομή να κάνουμε μόνο στις διεθνής ειδήσεις των τελευταίων 6 μηνών φαίνεται ξεκάθαρα το πώς και από που οργανώθηκε αυτή η επίθεση.
- Golden Age
Στο Αφγανιστάν εδραζόταν η Αλ Κάιντα, που να χτυπούσαν;zteo έγραψε: 12 Οκτ 2023, 17:18Μου θυμίζουν τους Αμερικανούς μετά την 11/9 που ούρλιαζα.Golden Age έγραψε: 12 Οκτ 2023, 17:10Τώρα μαθαίνω ότι οι σφαγές αμάχων είναι "άμυνα" και μάλιστα "περισσότερο άμυνα" απο τον βομβαρδισμό σε στρατιωτικές εγκαταστάσεις.Εμπεδοκλής έγραψε: 12 Οκτ 2023, 17:08
Προφανώς είναι λίγο περισσότερο άμυνα να χτυπάς το διπλανό κιμπούτς από ότι το μακρυνό Χαλέπι...
Μας χτυπησαν Σαουδαραβες τρομοκρατες.... θα επιτεθουμε σε Ιρακ και στο Αφγανισταν![]()
Dwarven Blacksmith έγραψε: 12 Οκτ 2023, 16:53 Γιατί τους γιατρούς που βομβάρδισαν στο πέρασμα; Οι τύποι νομίζουν ότι έχουν πάρει λευκή επιταγή να γαμήσουν τον κόσμο όλο.
ΓΑΛΗ έγραψε: 09 Φεβ 2021, 16:09 Προσωπικώς, βρίσκω πολύ πιο γελοία -και σε κάποιο βαθμό επίσης γραφική- τη μεταξωτή θολούρα του σοβαροφανούς λόγου.
-
- Παραπλήσια Θέματα
- Απαντήσεις
- Προβολές
- Τελευταία δημοσίευση
-
- 39 Απαντήσεις
- 1319 Προβολές
-
Τελευταία δημοσίευση από Σέλευκας
-
- 9 Απαντήσεις