!!! DEVELOPMENT MODE !!!

Sos

Εδώ συζητάμε οτιδήποτε δεν περιλαμβάνεται στις υπόλοιπες κατηγορίες.
Άβαταρ μέλους
ksk
Phorum.gr user: ksk

Re: Sos

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από ksk »

Χαοτικός έγραψε: 12 Οκτ 2023, 13:25
Bazoomba έγραψε: 12 Οκτ 2023, 13:10
Χαοτικός έγραψε: 12 Οκτ 2023, 13:05

Αν έμπαινα όπως λες γιατί να φροντίζω να γίνω αντιληπτός αφού κινδυνεύω να διαγράψουν τον λογαριασμό;
Αυτό δεν το ξέρω, πιθανόν για τον ίδιο λόγο που το κάνει ο ΓΓ, εν ολίγοις ...στα καλιμπαλίκια σας :003:
Είδες; Δεν το ξέρεις. προχωράς όμως αξιωματικά.
Δεν είναι στ 'αρχίδια μου το φόρουμ και το ότι γράφω. Για τους λόγους μου, όπως ο καθένας γράφουμε, περνάμε την ώρα μας και αντλούμε κάποια ικανοποίηση. Το θέμα είναι να σεβόμαστε. Εγώ χρόνια γράφω, πότε με πάθος, πότε με πολύ όρεξη να διαφωτίσω με τους συνομιλητές για κάποιο θέμα, πότε για να μοιραστώ θετικές διαθέσεις, όπου θα κάνω και πλάκα κλπ. Ποτέ όμως δεν προκαλώ τον άλλον.
και κάτι άλλο. Έχω κάποια χαρακτηριστικά που δεν τα έχει κανένας σας. Όπως το να ανακατευτώ όταν βλέπω να θυμώνουν κάποιον, να του την πέφτουν όλοι μαζί, να γίνεται κάποια αδικία τέλος πάντων. Εξυψώνω κάποιον όταν Δω ότι είναι καταβεβλημένος, στεναχωρημένος αμήχανος, ακόμα κι αν είναι ιδεολογικά εχθρός μου. Έχω ενσυναίσθηση ρε φίλε και μου αρέσει η ανθρωπιά. Δεν τον βλέπετε όλοι. δεν πειράζει προχωράμε.
:smt023
Παρατηρητής...
40τακατο της ζωής μ σπατάλησα

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από 40τακατο της ζωής μ σπατάλησα »

ksk έγραψε: 12 Οκτ 2023, 16:01

:smt023

Άβαταρ μέλους
ksk

Casp έγραψε: 12 Οκτ 2023, 13:56 Θελετε δραματα γλυκουλια μου ε; Θα τελειωσουν συντομα τα δραματα. Υπογραψαμε χθες και οχι μονο υπογραψαμε, αλλα πληρωσαμε deposit plus το ενοικιο του Νοεμβριου και για να μην ξαναρχεται Λαρνακα (ειναι απο Λεμεσο) μας εδωσε και απο χθες τα κλειδια! Αρα μπορουμε σιγα σιγα τα Σαββατοκυριακα να μετακομιζουμε.

Φυσικα και πηγαμε κατεχομενα. Ο λογαριασμος βγηκε 230 ευρω (πηραμε κατσαρολες τηγανια κτλ). Εδω θα μας εβγαινε 350+.
Χλωμό το κοβω :cry
Παρατηρητής...
Άβαταρ μέλους
enaon

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από enaon »

ksk έγραψε: 12 Οκτ 2023, 16:01 :smt023
εκει που λεει "προχωράς ομως αξιωματικά", αν τον ρωτήσω αν τρολάρει θα εκνευριστεί. Τι να κανουμε, αξιωματικά ολα οσα εγραψε ειναι σωστα μαλλον. Σοκολατάκι θέλεις;
Casp
Phorum.gr user: Casper

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από Casp »

Τζιτζιμιτζιχότζιρας έγραψε: 12 Οκτ 2023, 15:49
ΓΑΛΗ έγραψε: 12 Οκτ 2023, 15:44
Casp έγραψε: 12 Οκτ 2023, 15:21

Το ξερω πως πιστευεις πως θα χωρισουμε και οτι δεν θα τα βρουμε, αλλα ηδη με αυτο τον ανθρωπο ζουμε μαζι απο τον Ιουνη και δεν μας αφησαν να το χαρουμε. Αν τωρα νομιζεις πως με τα λεφτα θα κανει πισω και δεν θα αντεξουμε, αυτο θα το δειξει ο χρονος. Ουτως ή αλλως, ολα τα ζευγαρια δοκιμαζονται ειδικα σε τετοιες καταστασεις. Περασαμε ηδη αρκετα τεστς, αυτο ειναι ακομα ενα.
Η αλήθεια είναι ότι με την εξέλιξη που πήρε το θέμα, δεν θεωρώ πια τίποτα ως δεδομένο. Νομίζω απλώς ότι η φάση εξελίχθηκε σε απότομη ενηλικίωση και των δυο σας. Και ήταν κάτι που είχατε και οι δύο ανάγκη.

Αυτό που θέλω να πω είναι ότι μόνον όταν δεν υπάρχουν πια "βάρβαροι" στο πλαίσιο, ξεκαθαρίζει περισσότερο η αμιγώς προσωπική σχέση σε όλα τα ζευγάρια. :wink
Είναι σαν όλες τις ρομαντικές κομεντί και τις ελληνικές ταινίες του 60 μαζί...
Οι κακοί συγγενείς, η κενωνια, το Σύμπαν πολεμούν το Ζευγαράκι...τελικά νικά ο Έρωτας και παντρεύονται.

Κανείς δε μας είπε τι έγινε μετά όμως, όταν είχαν μόνο να αντιμετωπίσουν ο ένας τον άλλο
Εγω αυτο που παρατηρουσα ειναι πως οταν μας αφηναν στην ησυχια μας, ειμασταν παντα αγαπημενοι. Οποτε ανακατευονταν ειτε γονεις ειτε φιλες και δημιουργουσαν ιστοριες, γινομασταν ανω κατω... ακομα και οταν ειμασταν χωρισμενοι για 4 μερες, οταν τα βρηκαμε ειμασταν καλα για 2ο βδομαδες περιπου μεχρι που εγινε αυτο το τελευταιο με τους δικους μου.

Δεν μας αρεσουν οι φασαριες. Ισα ισα με ολα αυτα που περασαμε και ζησαμε μαζι, πιστευω πως οντως μας ωριμασαν.

Δεν εχω αμφιβολιες για το οτι θα δω κατι στραβο, δεν θα τα παμε καλα κτλ. Τοσους μηνες μαζι ζουμε και τα συζητησαμε πολλες φορες. Οι μοναδικοι μου ενδοισμοι ειναι στο ποσο θα αντεξει οικονομικα, δεδομενου το οτι ειναι τσιγκουνης και μας το τονιζουν και οι δικοι του. Ευτυχως μου ειπε να μην δινω σημασια και οτι αν ανακατευτουν θα κοψει επαφες και αυτος γιατι αρκετα τραβηξαμε απο γονεις, αλλα θα δειξει στην πραξη αν οντως τηρησει αυτα που τους ειπε. Επειδη μπορει οταν τυχει μια αναποδια και δυσκολευομαστε, να αρχισει να "ξεσπαει" ή να μετανιωνει ή δεν ξερω και εγω τι. Στο θεμα των λεφτων με πηρε στα σοβαρα και δειχνει οντως αλλαγες και οτι σκεφτεται πολυ αυτα που ειπαμε, αλλα ειναι αλλη φαση να δινεις τον μισο σου μισθο σε ενοικια και λογαριασμους και να μην μπορεις να κανεις τιποτα για τον εαυτο σου. Του ειπα οτι σε καποια φαση θα το βρουμε και θα μπορουμε να κανουμε και οικονομια για να μαζεψουμε λιγα λεφτα, συμφωνησε και στην παρουσα φαση δεν δειχνει καν να τον ενοχλει. Αλλα ολα θα τα δειξει ο χρονος. Αν δεν παθεις, και δεν το ζησεις, δεν θα μαθεις. Τιποτα δεν ειναι δεδομενο ουτως ή αλλως.
Αν μοιάζει με την αίσθηση του "είμαι σπίτι" τότε να μείνεις. Όλοι έχουν ένα σπίτι, μωρό μου. Και αυτά τα σπίτια, αξίζουν πάντα τον κόπο ακόμη και αν κάποια στιγμή γκρεμιστούν.
Casp

ksk έγραψε: 12 Οκτ 2023, 16:05
Casp έγραψε: 12 Οκτ 2023, 13:56 Θελετε δραματα γλυκουλια μου ε; Θα τελειωσουν συντομα τα δραματα. Υπογραψαμε χθες και οχι μονο υπογραψαμε, αλλα πληρωσαμε deposit plus το ενοικιο του Νοεμβριου και για να μην ξαναρχεται Λαρνακα (ειναι απο Λεμεσο) μας εδωσε και απο χθες τα κλειδια! Αρα μπορουμε σιγα σιγα τα Σαββατοκυριακα να μετακομιζουμε.

Φυσικα και πηγαμε κατεχομενα. Ο λογαριασμος βγηκε 230 ευρω (πηραμε κατσαρολες τηγανια κτλ). Εδω θα μας εβγαινε 350+.
Χλωμο τι; Να σταματησουν τα δραματα;

Τωρα θα μου πεις, δραμα ειμαι και απο μονη μου.

Γι' αυτο κατεληξα στην ψυχολογο. Θα προσπαθησω να συνελθω μια και καλη και να ζησω επιτελους, ας ειναι και στα 30 μου.
Αν μοιάζει με την αίσθηση του "είμαι σπίτι" τότε να μείνεις. Όλοι έχουν ένα σπίτι, μωρό μου. Και αυτά τα σπίτια, αξίζουν πάντα τον κόπο ακόμη και αν κάποια στιγμή γκρεμιστούν.
Άβαταρ μέλους
ksk

ΓΑΛΗ έγραψε: 12 Οκτ 2023, 14:26
Casp έγραψε: 12 Οκτ 2023, 14:14
ΓΑΛΗ έγραψε: 12 Οκτ 2023, 14:10

Οκ, τότε δεν υπάρχει θέμα. Υποθέτω ότι αυτά που πληρώσατε εσείς θα ήταν ό,τι υπάρχει στο ψυγείο και στα ντουλάπια της κουζίνας, οπότε σαφώς και δεν τίθεται θέμα μεταφορικής ή πολλών δρομολογίων. Μια χαρά. :)
Ειχαμε παρει και απο πριν διαφορα κουζινικα, αλλα οχι σιγουρα δεν θα χρειαστουμε μεταφορικη. 4-5 μερες μαξ νομιζω και θα ειμαστε οκ.
Σε κάθε περίπτωση, συνεχίζω να πιστεύω ότι θα σου κάνει καλό αυτή η διαδικασία. Γιατί τελικώς, το επιχείρησες το πήδημα στη Ρόδο. Κι αυτό στο δίνω. :)
Έχω τις αμφιβολίες μου αλλά αν δεν τολμάς ποτε δεν ξερεις. :P
Παρατηρητής...
Casp

40τακατο της ζωής μ σπατάλησα έγραψε: 12 Οκτ 2023, 16:12 κοκοκο
Πιστευε ο,τι θες. Χεστηκα :)
40τακατο της ζωής μ σπατάλησα

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από 40τακατο της ζωής μ σπατάλησα »

Casp έγραψε: 12 Οκτ 2023, 16:13
40τακατο της ζωής μ σπατάλησα έγραψε: 12 Οκτ 2023, 16:12 κοκοκο
Πιστευε ο,τι θες. Χεστηκα :)
τα ψεματα αργα ή γρηγορα πληρωνονται. καλη τυχη :wave:
Άβαταρ μέλους
ksk

Casp έγραψε: 12 Οκτ 2023, 16:12
ksk έγραψε: 12 Οκτ 2023, 16:05

Χλωμο τι; Να σταματησουν τα δραματα;

Τωρα θα μου πεις, δραμα ειμαι και απο μονη μου.

Γι' αυτο κατεληξα στην ψυχολογο. Θα προσπαθησω να συνελθω μια και καλη και να ζησω επιτελους, ας ειναι και στα 30 μου.
Αξίζεις περισσότερα απ όσα νόμιζεις ή και θεωρείς.
Δεν είναι κακό το να πηγαίνεις σε ψυχολόγο. :D
Παρατηρητής...
Άβαταρ μέλους
ksk

enaon έγραψε: 12 Οκτ 2023, 16:06
ksk έγραψε: 12 Οκτ 2023, 16:01 :smt023
εκει που λεει "προχωράς ομως αξιωματικά", αν τον ρωτήσω αν τρολάρει θα εκνευριστεί. Τι να κανουμε, αξιωματικά ολα οσα εγραψε ειναι σωστα μαλλον. Σοκολατάκι θέλεις;
Μη σου τα στερήσω και μου πάθεις και τπτ...ευχαριστω για την ευγενική σου προσφορά :lol:
Παρατηρητής...
Άβαταρ μέλους
enaon

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από enaon »

Casp έγραψε: 12 Οκτ 2023, 16:12
ναι σιγα που πήγες μονη σου, εμεις σε στείλαμε.
ksk έγραψε: 12 Οκτ 2023, 16:17 Μη σου τα στερήσω και μου πάθεις και τπτ...ευχαριστω για την ευγενική σου προσφορά :lol:
και ακατάδεκτη
Τελευταία επεξεργασία από το μέλος enaon την 12 Οκτ 2023, 16:18, έχει επεξεργασθεί 1 φορά συνολικά.
Κλειδωμένο

Επιστροφή στο “Περί ανέμων και υδάτων”