Μιλώ για τους Παλαιστινίους του Ισραήλ. Το τί γίνεται στην Δυτική Όχθη είναι μια άλλη ιστορία.Ένοπλος σοσιαλμπαχαλάκης έγραψε: 11 Οκτ 2023, 22:15Σιγουρα. Ο κάθε Εβραίος που έρχεται από την άλλη ακρη του κόσμου για πρώτη φορά έχει περισσότερα δικαιώματα από τους Παλαιστίνιους που ζούνε εκεί για αιώνες.Golden Age έγραψε: 11 Οκτ 2023, 22:14Οι Παλαιστίνοι στο Ισραήλ είναι ισότιμοι πολίτες και απολαμβάνουν τα ίδια δικαιώματα με τους Εβραίους.Ένοπλος σοσιαλμπαχαλάκης έγραψε: 11 Οκτ 2023, 21:58
Κατσαπλιαδες είναι όλοι τους, απλά οι ισραηλινοί είναι κάτοχικοι κατσαπλιαδες που έχουν τους Παλαιστίνιους πολίτες 5ης κατηγορίας.
!!! DEVELOPMENT MODE !!!
Ο πολυδιαφημισμένος στρατός του Ισραήλ αιφνιδιαστηκε από Παλαιστίνιους μαχητές
- Golden Age
Re: Ο πολυδιαφημισμένος στρατός του Ισραήλ αιφνιδιαστηκε από Παλαιστίνιους μαχητές
Re: Ο πολυδιαφημισμένος στρατός του Ισραήλ αιφνιδιαστηκε από Παλαιστίνιους μαχητές
Έχω γνωρίσει Άραβα από το Τελ Αβίβ και μου είπε ότι οι περισσότεροι φίλοι του είναι Εβραίοι και δεν έχουν κανένα θέμα μεταξύ τους. Φυσικά το δείγμα που έχω είναι ένα άτομο, δεν ξέρω τι ακριβώς παιζει. Στην Δυτική Όχθη υπάρχουν διακρίσεις σίγουρα, τους φέρονται σαν πολίτες β' διαλογής.Golden Age έγραψε: 11 Οκτ 2023, 22:17Μιλώ για τους Παλαιστινίους του Ισραήλ. Το τί γίνεται στην Δυτική Όχθη είναι μια άλλη ιστορία.Ένοπλος σοσιαλμπαχαλάκης έγραψε: 11 Οκτ 2023, 22:15Σιγουρα. Ο κάθε Εβραίος που έρχεται από την άλλη ακρη του κόσμου για πρώτη φορά έχει περισσότερα δικαιώματα από τους Παλαιστίνιους που ζούνε εκεί για αιώνες.Golden Age έγραψε: 11 Οκτ 2023, 22:14
Οι Παλαιστίνοι στο Ισραήλ είναι ισότιμοι πολίτες και απολαμβάνουν τα ίδια δικαιώματα με τους Εβραίους.
- EKPLIKTIKOS
Αρχαίο παλαιστινιακό επώνυμο
- dna replication
- Phorum.gr user: dna
λογαριασμός του IDF βάζει πολλ
Israelis and Palestinians cannot co-exist.
Considering that Germany, Russia, and some European countries killed most of the Jews during the Holocaust:
Where should the civilian Palestinians be shipped to after the elimination of Hamas?
https://twitter.com/Terror_Alarm/status ... 0279119010
Considering that Germany, Russia, and some European countries killed most of the Jews during the Holocaust:
Where should the civilian Palestinians be shipped to after the elimination of Hamas?
- Τοξοβόλος_UK
BREAKING NEWS: Nea Dimokratia from Greece is giving blowjobs to Israel. Koulis will give his ass to HAMAS to protect Israel from a new missile attack.
Είναι σοβαρά τα πράγματα παιδιά.
Είναι σοβαρά τα πράγματα παιδιά.
- Τοξοβόλος_UK
Πάντως σοβαρά τώρα το μεγαλύτερο μίσος στον κόσμο για το κράτος του Ισραήλ δε το έχουν οι Παλαιστίνιοι αλλά οι Χασιδικοί Εβραίοι.
Οι τύποι καίνε Ισραηλινές σημαίες κάθε μέρα ακόμα και σε περιόδους απόλυτης ηρεμίας.
Οι τύποι καίνε Ισραηλινές σημαίες κάθε μέρα ακόμα και σε περιόδους απόλυτης ηρεμίας.
Απο που και ως που προκυπτει οτι εκαναν οι Ρωσοι ολοκαυτωμα τους Εβραιους ;dna replication έγραψε: 11 Οκτ 2023, 22:32 λογαριασμός του IDF βάζει πολλ
-
Ένοπλος σοσιαλμπαχαλάκης
Θα τους πάνε στο ναγκορνο Καραμπάχ, μιας και άδειασε. 
Για μένα, το λοιπόν, το πιο εκπληκτικό,
πιο επιβλητικό, πιο μυστηριακό και πιο μεγάλο,
είναι ένας μπαχαλος που τον μποδίζουν να βαδίζει,
είναι ένας μπαχαλος που τον αλυσοδένουνε.
πιο επιβλητικό, πιο μυστηριακό και πιο μεγάλο,
είναι ένας μπαχαλος που τον μποδίζουν να βαδίζει,
είναι ένας μπαχαλος που τον αλυσοδένουνε.
Ένα κράτος δεν γίνεται, οι λίγοι θα απορροφηθούν από τους πολλούς. Ισχύει και για την Κύπρο, 1 προς 10 σε δύο γενιές τελείωσε η μειοψηφία.
sys3x έγραψε: 11 Οκτ 2023, 13:39 Στα παπάργια μας η διάθεση του γαμώσταυρου ρε, τον νάνο; για να βρίσεις γενικά τον νάνο πρέπει να είσαι πολλά κιλά μαλάκας, για να τον βρίσεις με αυτόν τον τρόπο δε τελειωμένος σκατόψυχος.
Άντε ρε με τον μαλάκα
Spoiler
Σαν σκουπίδια τυχαία χυμένα ο πιο όμορφος κόσμος.
- Πτολεμαίος
- Phorum.gr user: Last Veteran
Σπίρτο είσαι.Σπίρτο έγραψε: 10 Οκτ 2023, 18:29 Εβραιολάγνοι παντού. Σκοτώθηκαν μερικές δεκάδες και κάνουν σαν υστερικοί. Τόσες χιλιάδες Παλαιστίνιοι που σκοτώθηκαν όλα αυτά τα χρόνια δεν λένε τίποτα.
Αξία αν είχαν τα σκατά, χαρά, που θα'χαν όλοι
Μα στων φτωχών τα σώματα, δεν θα υπήρχαν κώλοι
Μα στων φτωχών τα σώματα, δεν θα υπήρχαν κώλοι
- Prince Imrahil
Μαλάκες μου εγώ ένα έχω να πω, γαμώ την περιέργειά μου, έκανα το λάθος να μπω στο κανάλι της Χαμάς στο Τέλεγκραμ και έχει πραγματικά πολύ φρικιαστικές εικόνες και βίντεο.
-
- Παραπλήσια Θέματα
- Απαντήσεις
- Προβολές
- Τελευταία δημοσίευση
-
- 39 Απαντήσεις
- 1319 Προβολές
-
Τελευταία δημοσίευση από Σέλευκας
-
- 9 Απαντήσεις