Fipps έγραψε: 11 Οκτ 2023, 16:42
Ο τύπος όσο πάει και τα χάνει...
Έχει χαζεψει εντελώς ο κακομοίρης!
Το πρωί βγήκε και ζητούσε εξηγήσεις από τους Αμερικανούς, γιατί στέλνουν αεροπλανοφόρα στην περιοχή... Λες και ζει σε άλλον πλανήτη...
Κοιμόταν φαίνεται τρεις ημέρες συνεχόμενα και δεν είδε το τι έγινε.
Ας τον ενημερώσει κάποιος, για να μην ξεφτηλιζευαι έτσι. Κρίμα είναι γερός άνθρωπος....
Δεν θα ήμουν τόσο σίγουρος. Ο συγκεκριμένος έχει αποδείξει πολλάκις το πόσο όχι μόνο δεν τα χάνει, αλλά όλο και παίρνει. Και βρίσκεται σήμερα στην ισχυρότερη θέση που έχει βρεθεί ο ίδιος και η τουρκία από τότε που εμφανίστηκε.
Ο συγκεκριμένος τύπος κατά την άποψή μου, έχει ένα σοβαρό μειονεκτήματα που ίσως να οδηγήσει στην τελική καταστροφή της τουρκίας. Την έπαρση του μεσσιανισμού του. Κάτι που τον κάνει και πολύ επικίνδυνο μιας και είναι αποδεδειγμένη πονηρότατη αλεπού, αλλά και εντελώς τυφλό κάποιες φορές.
Ρίζα αυτού του μεσσιανικού του συνδρόμου είναι η βαθιά πεποίθησή του ότι είναι ο ίδιος, εκλεκτός του αλλάχ. Και με πολύ υψηλή καρέκλα. Και πρέπει να εκπληρώσει την αποστολή που του έχει ανατεθεί. Έχει εργαστεί πολύ σκληρά και οργανωμένα για αυτό δεκαετίες τώρα. Και όλη του αυτή η προσπάθεια έχει αποδώσει φοβερούς καρπούς. Σε βαθμό που αποτελούν και απόδειξη στο μυαλό του ότι ο αλλάχ ευλογεί και οδηγεί τα βήματά του. Και έτσι όπως έχουν εξελιχθεί τα πράγματα για ένα σκληροπυρηνικό ισλαμιστή εσχατολόγο με το σύνδρομο του εκλεκτού, νιώθει ότι το όνειρο είναι πολύ κοντά να εκπληρωθεί...σαν να το ακουμπάει.
Ο σουλτάνος λοιπόν κατά την άποψή μου είναι αναπόφευκτο να εντείνει τις κινήσεις του για να αναδειχθεί στον εκλεκτό που θα ενώσει το ισλάμ απέναντι στον μισητό και σιχαμερό του εχθρό το ισραήλ, και στον δυτικό σατανά που τον στηρίζει. Δεν νομίζω να βρει μεγαλύτερη ευκαιρία..., άσε που έχει φτάσει πλεον και σε μεγάλη ηλικία... στενεύουν τα περιθώρια.
Φυσικά αυτό δεν σημαίνει ότι θα γίνει βιαστικός και απρόσεχτος. Η γρια αλεπού δεν κάνει τέτοια λάθη...θα το χτίσει ακριβώς όπως χρειάζεται και θα κατευθύνει και τις εξελίξεις όσο μπορεί προς τα εκεί. Δεν είναι τυχαίο όμως που είναι ο μοναδικός αρχηγός ισλαμικού κράτους (αντε μουσουλμανικού για τα προσχήματα μην τσινίσει κανείς) που καταφέρεται ήδη ανοιχτά κατά την αμερικής και του ισραήλ, ενώ ακόμα δεν έχει κοπάσει καν ο καπνός από το τζιχάντι στάιλ μακέλεμα των αμάχων. Όλοι οι υπόλοιποι ηγέτες είτε τουμπεκί, είτε μουρμουρήματα είτε ακόμα και ποντικοί.
Δεν είναι τυχαία μορφή o τύπος νομίζω. Και πολύ δύσκολο να τα χάνει. Μέχρι να τυφλωθεί από την δύναμη, την εξουσία και τη λατρεία των μαζών, να περάσει το όριο...και να επιληφθεί ίσως σκληρά κάποιος απο τους ισχυρότερους.
ΥΓ. Θα έπρεπε να ήταν περιττό, αλλά με τόσα που έχω δει...δηλώνω δημόσια ότι δεν γουστάρω τον εντογκαν, ούτε τους τούρκους, και αν πολεμήσουμε μαζί τους θα υπερασπιστώ με όλες μου τις δυνάμεις την πατρίδα