Gherschaagk έγραψε: 11 Οκτ 2023, 14:05
Δλδ θες να πεις πως αν οι Παλαιστίνιοι ήταν Χριστιανοί θα είχε λήξει το θέμα από το 47 που προτάθηκε η διχοτόμηση της τότε Παλαιστίνης και δεν θα τα ζούσαμε σήμερα αυτά;
Γιατί εγώ δεν το πιστεύω.
Ναι, θα είχε λήξει διότι δεν θα είχαν την υποστήριξη των υπόλοιπων χριστιανικών κρατών, που νιώθαν ένοχα για το ολοκαύτωμα των Εβραίων.
Προσοχή, ΟΧΙ γιατί οι Παλαιστίνιοι Χριστιανοί θα δέχονταν την διχοτόμηση. Τουναντίον! Για όσους δεν ξέρουν οι πρώτες εφημερίδες που έκρουαν τον κίνδυνο του Ζιονισμού και ξεσήκωναν τους Παλαιστίνιους ιδρύθηκαν και οι δύο από Παλαιστίνιους Χριστιανούς:
Γιατί αν ήταν οπαδοί του Ζωροαστρισμού θα γινόταν δεκτή η διχοτόμηση;
Ενοχές όμως γιατί να νιώσουν τα χριστιανικά κράτη που δεν ευθύνονται για το ολοκαύτωμα όπως η Γερμανία;
Πες εκεί πως δεν είχαν τι να τους κάνουν και τους άφησαν εν μέσω των Αράβων γιατί όπως και να έχει κερδισμένοι βγαίνουν/με. Ένας μουσουλμανικός λαός μείον με την στήριξη χριστιανικών όπλων.
Έτσι, Σιωνισμός.
Στες τρεις πήρα κι αράχνιασα, εις τες εννιά μυρίζω,
κι απʼ τες σαράντα κʼ ύστερα αρμούς αρμούς χωρίζω.
Ζούμε σε μια παράλληλη διάσταση που ανεβάζει ο άλλος μια φωτογραφία με τραπουλόχαρτα και το συνοδεύει με τίτλους περί σφαγής βρεφών από τους μαχητές της Χαμάς. Και πια δε χρειάζεται άλλη απόδειξη. Το παίρνουμε ως δεδομένο ...
Δημοκράτης έγραψε: 11 Οκτ 2023, 13:12
αυτοί είναι οι ορθόδοξοι που δεν πάνε στρατό
Είναι οι κουράδες που την έκαναν πρώτοι πρώτοι για ασροδρομιο όταν τους της έπεσε η χαμας και υποθέτω θα γυρίσουν πίσω να συνεχίσουν να παρασιτουν όταν τελειώσει το νταβαντουρι
Κατά τα άλλα προφανώς και αν υπήρχε χριστιανικό κράτος εκεί οι Εβραίοι θα πλακωνονταν με τους χριστιανούς και προφανώς τότε θα ήμασταν με τους χριστιανούς
Δεν είναι ηθικό το θέμα, καθαρά θέμα εμείς και αυτοί είναι
Σήμερα το ισλαμ είναι το πρόβλημα, όχι 5εκ Εβραίοι
Εντάξει, ,παραιτούμαι, δεν θέλετε να καταλάβετε τί λέω
Καταλάβαμε, καταλάβαμε. Μιας που βάλαμε Εβραίους και Τζιχάντια στο ίδιο καλαθι, πες μας τώρα και για την άρεια φυλή των Εβραίων που έκανε πάρτι (με ούζα) στην πιο ιερή πόλη του ιουδαϊσμού. https://apnews.com/article/israel-lgbtq ... 59553c523b
Υποθέτω και οι Άραβες θα θέλανε την ελευθερία για τέτοια events αλλά δεν τους αφήνει το Ισραήλ.
Kαλά, εγώ σου βάζω Νετανιάχου να μιλά στον ΟΗΕ για Μωυσή και εσύ μου βάζεις τα γκευ παρέιντ
Ο Σιωνισμός είναι μεγαλύτερο κεφάλαιο αλλά δεν θα ανοίξω τέτοια κουβέντα τώρα
Και δεν ξέρω και πού βρίσκεται η συζήτηση γιατί δεν μπορώ να τα παρακολουθώ όλα, πέντε ποστ ανα λεπτό έχει καταντήσει το νήμα
Να ανατρέξεις όμως στην αρχή της κουβέντας που ξεκίνησα, στο πρώτο ποστ και να καταλάβεις
Isildur έγραψε: 11 Οκτ 2023, 14:41
Έτσι όπως το γράφεις όμως, είναι σαν να είπα "γιατί να είναι εκεί;".
Είναι ελαττωματικά ρε, όπως τα παιδάκια τους, είναι ελαττωματικά, δεν είναι κανονικά παιδιά, ξες, ανθρώπινα, όπως τα δικά μας τα παιδιά.
Επίσης πάνε και στήνονται μπροστά στις σφαίρες, όπως τα κτίρια μπροστά στις μπόμπες.
Φίλε, δεν παίρνω θέση με καμμιά από τις δυο πλευρές. Και ξέρω ότι οι φανατίλες μιλάνε για ισαποστακισμούς και τα ρέστα επειδή νιώθουν την ανάγκη να ταχθούν με έναν από τους δυο, κυρίως (αν όχι μόνο) για κομματικούς λόγους, αλλά στα παπάκια μου. Κι οι δυο έχουν τα δίκια τους σε διάφορα θέματα, κι οι δυο έχουν φερθεί σαν κτήνη κατά καιρούς, κι οι δυο είναι ένοχοι για πολλά και διάφορα τέτοια. Οπότε, ποιος ο λόγος να υποστηρίζει κανείς με τέτοια θέρμη τον έναν ή τον άλλον; Ειδικά αν δεν με αφορά άμεσα το θέμα (πχ να είμαι Ισραηλινός ή Παλαιστίνιος) ή αν δεν έχω κάποιο συμφέρον από τον έναν από τους δυο.
Ναι έχεις δίκαιο, και οι δύο έχουνε κάνει κτηνωδίες, ειδικά τα παιδάκια της Παλαιστίνης, μία με τις σφεντόνες, μιά που μπαίνουνε μπροστά στις σφαίρες τα μαλακισμένα, μέχρι και απαρντχάηντ έχουν επιβάλλει ρε τα μπάσταρδα, γιατί να διαλέξεις πλευρά όταν μπορείς απλά να αλλάζεις πλευρά κατά βούληση (όταν κοιμάσαι πχ, λέω γω τώρα).
Σόρυ ολοι αυτοι οι ξανθοί και κοκκινομάληδες που βλέπουμε τι ακριβώς σχέση έχουν με την Παλαιστίνη και το Ισραήλ και παριστάνουν τους ντόπιους;
Ιδιωτικές δομές παιδιών. Πως είναι δυνατόν;
Κοινοβουλευτισμός είναι η εκπροσώπηση των φεουδαρχών απέναντι στον βασιλιά.
Azzurra Carnelos
Εθνικισμός είναι η βούληση για την επιβίωση του έθνους.
Isildur έγραψε: 11 Οκτ 2023, 14:41
Έτσι όπως το γράφεις όμως, είναι σαν να είπα "γιατί να είναι εκεί;".
Είναι ελαττωματικά ρε, όπως τα παιδάκια τους, είναι ελαττωματικά, δεν είναι κανονικά παιδιά, ξες, ανθρώπινα, όπως τα δικά μας τα παιδιά.
Επίσης πάνε και στήνονται μπροστά στις σφαίρες, όπως τα κτίρια μπροστά στις μπόμπες.
Φίλε, δεν παίρνω θέση με καμμιά από τις δυο πλευρές. Και ξέρω ότι οι φανατίλες μιλάνε για ισαποστακισμούς και τα ρέστα επειδή νιώθουν την ανάγκη να ταχθούν με έναν από τους δυο, κυρίως (αν όχι μόνο) για κομματικούς λόγους, αλλά στα παπάκια μου. Κι οι δυο έχουν τα δίκια τους σε διάφορα θέματα, κι οι δυο έχουν φερθεί σαν κτήνη κατά καιρούς, κι οι δυο είναι ένοχοι για πολλά και διάφορα τέτοια. Οπότε, ποιος ο λόγος να υποστηρίζει κανείς με τέτοια θέρμη τον έναν ή τον άλλον; Ειδικά αν δεν με αφορά άμεσα το θέμα (πχ να είμαι Ισραηλινός ή Παλαιστίνιος) ή αν δεν έχω κάποιο συμφέρον από τον έναν από τους δυο.
τι θα πει δεν παιρνεις θεση με καμια απο τις 2 πλευρες ...? στο βιντεο κατω ενα απο τα ηγετικα στελεχη της Χαμας λεει οτι προκειται για παγκοσμια επιβολη του Ισλαμ ... οχι για τοπικο αγωνα ... τι αποψη εχεις για αυτο ...?
O αρχηγος της Χαμας καλει σε Τζιχαντ τους απανταχου μουσουλμανους....
Khalid Mashal the leader and founding member of Hamas gave a speech today asking Muslims all around the world to do the following:
1. To show anger, especially next Friday, in Muslim countries and Also among Muslim diaspora around the world; he called it “the Friday of Al-Aqsa flood”, he said this will send a message of rage to Zionists and to America
O αρχηγος της Χαμας καλει σε Τζιχαντ τους απανταχου μουσουλμανους....
Khalid Mashal the leader and founding member of Hamas gave a speech today asking Muslims all around the world to do the following:
1. To show anger, especially next Friday, in Muslim countries and Also among Muslim diaspora around the world; he called it “the Friday of Al-Aqsa flood”, he said this will send a message of rage to Zionists and to America
Δώσε Κούλη νομιμοποιήσεις και μουσλιμ πας, δώσε
Τελευταία επεξεργασία από το μέλος Orion22 την 11 Οκτ 2023, 15:07, έχει επεξεργασθεί 1 φορά συνολικά.
Dolce et decorum est contra pasok.* pugnatre
@gov.gr : «You were given the choice between war and dishonour. You chose dishonour, and you will have war.»
Αυτό φταίει, ότι και με τα παιδάκια, δεν φταίνε οι στρατιώτες, τα παιδάκια φταίνε που μπαίνουνε μόνα τους στην τροχιά της σφαίρας.
seismic, τι συμβουλές έχεις για κτήρια που αντέxουν στις βόμβες;
Τα κτίρια δεν αντέχουν στις βόμβες.
Θα μπορούσαν όμως να αντέχουν περισσότερο αν ήταν αξολοκλήρου από σκυρόδεμα προεντεταμένα και πακτωμένα στο έδαφος.
Όταν τελειώσει με το καλό ο πόλεμος πρέπει να σε καλέσουν για την ανοικοδόμηση.
Ισχύει 100%!
Κανείς ποτέ δεν κέρδισε κάτι παραπάνω από την μερική ηθική συμπάθεια των ξένων δυνάμεων, παίζοντας μόνο το χαρτί του αδικημένου και του κατατρεγμένου. Με ηθική βοήθεια δεν κερδίζεις πολέμους.
Τους πολέμους τους κερδίζεις γινόμενος ο ίδιος ισχυρός και με ισχυρές πλάτες.
Δυστυχώς η φύση απεχθάνεται τους αδύναμους, όσο και αν οι άνθρωποι συμπάσχουν και να συμπαθούν τον αδύναμο.
Δες τι έπαθαν οι Αρμένιοι που το μόνο χαρτί που έπαιζαν 100 χρόνια τωρα ήταν αυτό του ταλαιπωρημένου και κατατρεγμένου.
Βλέπε τι παθαίνουν οι Παλαιστίνιοι που και αυτοί μόνο αυτό το χαρτί έπαιζαν δεκαετίες τώρα...
Ούτε οι φυσικοί τους σύμμαχοι δεν τους στηρίζουν πλέον. Κοίτα τους Κούρδους...Κοίτα τους Σύριους της αντιπολίτευσης.
Δες από την άλλη πως τα κατάφεραν οι Κροάτες,οι Σλοβενοι, οι Βόσνιοι και οι Αλβανοκοσοβαροι.
Το δίκαιο είναι με το μέρος του δυνατού.
Πόσοι και πόσοι Αμερικανοί στρατηγοί, πολιτικοί και στρατιωτικοί πληρούν τις προϋποθέσεις να γίνουν μέλη του κλαμπ των κατηγορουμένων της Χάγης?
Πόσοι Ρώσοι? Πόσοι Κινέζοι συνάδελφοί τους?
Κανείς όμως δεν τολμαει να τους εγκαλεσει, διότι είναι ισχυροί και την γράφουν στα π@π@ρια τους τη Χάγη.
Δυστυχώς έτσι είναι δομημένος ο κόσμος...Και εάν κάποιος θέλει να συνεχίσει να είναι μέρος του πρέπει να προσαρμοστεί σε αυτόν.
Συγνώμη πάντως, αυτό δεν είναι το δίκαιο του ισχυρού, οι κοσοβαραλβανοι έτρωγαν μπούτσα, όπως και το Κουβέιτ, και η Ουκρανία. Αυτό είναι όπου γουστάρουν οι Αμερικανοί θυμούνται τα ανθρώπινα δικαιώματα και πάνε να σώσουν οποίους γουστάρουν. Το θέμα είναι εδώ δεν είναι πως θα κάνεις το κορόιδο, αλλά πρέπει να στηρίξεις κάποιον που θα γράψει το διεθνες δίκαιο στα άρχιδια του και θα κάνει συστηματικό βομβαρδισμό κατα αμαχων , ενώ εσύ ως μπαίντεν Ειδικά, τα έχεις κάνει σημαία κατά της Ρωσίας, ενώ κοιτάει όλος ο πλανήτης. Αυτό είναι πολυ δύσκολη εξίσωση.
Εσύ δηλαδή τόσο καιρό πίστευες ότι οι Ευρωπαιοι και οι Αμερικανοί βοηθάνε την Ουκρανία επειδή ανθρώπινα δικαιώματα;
Προφανώς χεστηκες, αλλά ως εξουσία υποτίθεται έχεις ένα ιματζ να πουλήσεις, δεν ζούμε παγκοσμίως υπό τη δικτατορία των ΗΠΑ να πεις, Εντάξει, κάνουν ότι τους καβλωσει γενικώς χωρίς αντίπαλο. Ειδικά τώρα υπάρχουν και άλλες δυνάμεις, πρέπει να έχεις κάποιος ελάχιστο κύρος, αλλιώς σε ένα κοσμο σχετικιστικο, οι άλλοι το ξέρουν το παιχνίδι πολύ καλύτερα. Αλλωστε και τώρα η ρητορική είναι ανθρωπιστικου τύπου, τρομοκράτες Χαμάς, μωρά, κλπ. Αυτό δε θα κρατήσει πολύ αν οι άλλες εικόνες γυρουν τη πλάστιγγα.
Για μένα, το λοιπόν, το πιο εκπληκτικό,
πιο επιβλητικό, πιο μυστηριακό και πιο μεγάλο,
είναι ένας μπαχαλος που τον μποδίζουν να βαδίζει,
είναι ένας μπαχαλος που τον αλυσοδένουνε.
Ναι έχεις δίκαιο, και οι δύο έχουνε κάνει κτηνωδίες, ειδικά τα παιδάκια της Παλαιστίνης, μία με τις σφεντόνες, μιά που μπαίνουνε μπροστά στις σφαίρες τα μαλακισμένα, μέχρι και απαρντχάηντ έχουν επιβάλλει ρε τα μπάσταρδα, γιατί να διαλέξεις πλευρά όταν μπορείς απλά να αλλάζεις πλευρά κατά βούληση (όταν κοιμάσαι πχ, λέω γω τώρα).
Όχι, εσύ έχεις δίκιο. Απέναντι στους Δαίμονες Ισραηλίτες, βρίσκονται κάτι Άγγελοι με πετσέτες που ποτέ δεν έβαλαν βόμβες σε δημόσιους χώρους, ποτέ δεν σκότωσαν αθώους περαστικούς, παιδιά, εγγύους κλπ. Μόνο οι Παλαιστίνιοι έχουν αθώα παιδιά άλλωστε, κανένας άλλος. Να μην πω δηλαδή, ότι έτσι όπως το λες οι Παλαιστίνιοι είναι μόνο παιδιά με σφεντόνες, όλοι τους.
The Age of Aquarius έγραψε: 11 Οκτ 2023, 14:20
seismic, τι συμβουλές έχεις για κτήρια που αντέxουν στις βόμβες;
Τα κτίρια δεν αντέχουν στις βόμβες.
Θα μπορούσαν όμως να αντέχουν περισσότερο αν ήταν αξολοκλήρου από σκυρόδεμα προεντεταμένα και πακτωμένα στο έδαφος.
Όταν τελειώσει με το καλό ο πόλεμος πρέπει να σε καλέσουν για την ανοικοδόμηση.
Να φωνάξουν τους Ρώσους, που έχουν την τεχνογνωσία. Κουκλάκι θα την κάνουν τη Γάζα.
Για μένα, το λοιπόν, το πιο εκπληκτικό,
πιο επιβλητικό, πιο μυστηριακό και πιο μεγάλο,
είναι ένας μπαχαλος που τον μποδίζουν να βαδίζει,
είναι ένας μπαχαλος που τον αλυσοδένουνε.