Δε καταλαβες, στο Μεσαίωνα εκει που ειναι σήμερα το Στρασβούργο και πέριξ ήταν τοσο όμορφα όσο τα σύνορα Συρίας Ιρακ επι isisChilloutbuddy έγραψε: 11 Οκτ 2023, 10:52
ναι, κατάλαβα τι μου είπες, και σου είπα ότι δε βγάζει νόημα γιατί και τότε που ήταν η επιστημονική κορυφή του κόσμου και τότε μουσουλμάνοι ήτανε. Και δε ζούσε όλος ο κόσμος στο Μεσαίωνα, μόνο η Ευρώπη.
!!! DEVELOPMENT MODE !!!
Ο πολυδιαφημισμένος στρατός του Ισραήλ αιφνιδιαστηκε από Παλαιστίνιους μαχητές
Re: Ο πολυδιαφημισμένος στρατός του Ισραήλ αιφνιδιαστηκε από Παλαιστίνιους μαχητές
"Chiedi a un bambino di disegnare una macchina e sicuramente la farà rossa"
- Green Dragon
- Phorum.gr user: Green Dragon
Re: Ο πολυδιαφημισμένος στρατός του Ισραήλ αιφνιδιαστηκε από Παλαιστίνιους μαχητές
Αν ισχύει, αυτοί που το άφησαν να εξελιχθεί δεν είναι καλύτεροι από τους τρομοκράτες, μην είναι και χειρότεροι. Για μένα αυτό είναι προδοσία.GoBzi έγραψε: 10 Οκτ 2023, 21:22Αιχμαλωτοι που ανακρίθηκαν είπαν πως η επιχείρηση ετοιμάζονταν για πάνω από χρόνο. Μου φαίνεται απίθανο να μην ήξερε το Ισραήλ κάτι, ειδικά όταν η Γάζα παρακολουθείται 24/7, από κάμερες, μέχρι και ρουφιάνους και undercover. Μετά έχεις και την Αίγυπτο που είπε πως προειδοποίησε τον Νετανιάχου πριν από 15 μέρες.Green Dragon έγραψε: 10 Οκτ 2023, 20:54Πολύ τραβηγμένο. Να έχει γίνει κάποια μπινιά ναι αλλά αυτό είναι αδιανόητο.GoBzi έγραψε: 10 Οκτ 2023, 20:48 Είναι αυτό που είπα το πρωί. Οι Ισραηλινοί σίγουρα γνωρίζανε ότι η Χαμάς έχει εξοπλιστεί, ίσως γνώριζαν και για την επίθεση και απλά τους άφησαν.
Αδιανόητο δεν είναι, πάρε για παράδειγμα το enigma των Γερμανών. Πολλοί αθώοι πέθανε, θα μπορούσαν να έχουν σωθεί, για να μην καταλάβουν οι Γερμανοί τίποτα μέχρι που τους γύρισε μπούμερανγκ.
ᓚᕠᗢ ᗢᕡᓗ
- Gherschaagk
- Συντονίστρια
πλάκα κάνω γιατί νόμιζε πως δεν έγραφα λόγω εκλογών κι άντε να αποδείξω πως δεν είμαι ελέφαντας.aLiCat έγραψε: 11 Οκτ 2023, 10:57
και εις ανώτερα![]()
Στες τρεις πήρα κι αράχνιασα, εις τες εννιά μυρίζω,
κι απʼ τες σαράντα κʼ ύστερα αρμούς αρμούς χωρίζω.
Μα δεν νομίζω ότι το βλέπουν όλοι με πολεμοχαρή φανατισμό. Αλλά είναι ήδη σαφές από την αντιμετώπιση βομβαρδισμών και εκκαθαρίσεων/σφαγών αμάχων του παρελθόντος, πολλές από αυτές αντιμετωπίζονται ως κάτι δοξαστικό και όχι απάνθρωπο. Εντός και εκτός Ελλάδας.Λεγεών έγραψε: 11 Οκτ 2023, 10:37 Θα πρότεινα να μην φανατίζονται κάποιοι με οπαδικά κριτήρια για ένα τόσο σοβαρό θέμα. Οι κάτοικοι της Γάζας δεν είναι απαραίτητα όλοι τους σκληροπυρηνικά μέλη της Χαμάς, όπως και οι κάτοικοι του Ισραήλ δεν είναι απαραίτητα στρατόκαβλα σκυλιά του πολέμου που βομβαρδίζουν αμάχους.
Υπάρχουν μωρά, παιδιά, γυναίκες και κάθε λογής άμαχοι που επηρεάζονται από αυτή την κατάσταση ενώ θα ήθελαν απλά να μπορούν να συνεχίσουν την όποια ζωή τους. Δεν γίνεται να διαχωρίζουμε τα μωρά σε αγγελούδια και ποντίκια, ούτε να κλαίμε που σκοτώθηκαν τα παιδιά της μίας πλευράς και να πανηγυρίζουμε όταν βλέπουμε μικρά πτώματα της άλλης.
Είναι ο λόγος που απέχω από το τόπικ μετά τις πρώτες σελίδες, είναι άλλη μία παράλογη σφαγή που εκτονώνει τις πιο πολεμοχαρείς φατρίες και ομάδες και των δύο πλευρών εις βάρος των αμάχων.
Ε, σ' αυτό το πλαίσιο, η οποιαδήποτε ευαισθητοποιημένη προσέγγιση στη χ φάση, δεν πείθει επαρκώς.
ΥΓ. Δεν αναφέρομαι ειδικώς στο δικό σου σχόλιο, έτσι; Ούτε επιχειρώ κριτική. Κι εγώ συμφωνώ στο γενικό πλαίσιο που θέτεις αλλά ειλικρινά δεν ξέρω πόσο ανθρωπιστικά θα το έβλεπα αν έβλεπα διαμελισμένο, βιασμένο ή σφαγμένο το δικό μου παιδί.
Η ελπίδα είναι παγίδα.
- Chilloutbuddy
- Phorum.gr user: Chilloutbuddy
Ναι, είπαμε, η Ευρώπη στο Μεσαίωνα ήταν στη μαυρίλα. Το Στρασβούργο πού ήτανε, στη Χαβάη; Στην Ευρώπη ήτανε.Ερμής έγραψε: 11 Οκτ 2023, 10:56Δε καταλαβες, στο Μεσαίωνα εκει που ειναι σήμερα το Στρασβούργο και πέριξ ήταν τοσο όμορφα όσο τα σύνορα Συρίας Ιρακ επι isisChilloutbuddy έγραψε: 11 Οκτ 2023, 10:52
ναι, κατάλαβα τι μου είπες, και σου είπα ότι δε βγάζει νόημα γιατί και τότε που ήταν η επιστημονική κορυφή του κόσμου και τότε μουσουλμάνοι ήτανε. Και δε ζούσε όλος ο κόσμος στο Μεσαίωνα, μόνο η Ευρώπη.
Ε, δεν ήταν όλος ο κόσμος έτσι, μόνο η Ευρώπη.
Δοξάκης αν έπαιζε σήμερα θα ήταν 6ος παίκτης άνετα σε μεσαία ομάδα Nba. 
γαμησετα παιδια ζουμε πρωτογονες καταστασεις και ακομα δεν ειδαμε τπτ
Gherschaagk έγραψε: 11 Οκτ 2023, 10:58πλάκα κάνω γιατί νόμιζε πως δεν έγραφα λόγω εκλογών κι άντε να αποδείξω πως δεν είμαι ελέφαντας.
Δεν πειράζει..
Κράτα την ευχή για άλλη περίσταση.
ᓚᕠᗢ ᗢᕡᓗ
Τη μέση ανατολή τη γάμησε το πετρέλαιοChilloutbuddy έγραψε: 11 Οκτ 2023, 11:00Ναι, είπαμε, η Ευρώπη στο Μεσαίωνα ήταν στη μαυρίλα. Το Στρασβούργο πού ήτανε, στη Χαβάη; Στην Ευρώπη ήτανε.Ερμής έγραψε: 11 Οκτ 2023, 10:56Δε καταλαβες, στο Μεσαίωνα εκει που ειναι σήμερα το Στρασβούργο και πέριξ ήταν τοσο όμορφα όσο τα σύνορα Συρίας Ιρακ επι isisChilloutbuddy έγραψε: 11 Οκτ 2023, 10:52
Ε, δεν ήταν όλος ο κόσμος έτσι, μόνο η Ευρώπη.
"Chiedi a un bambino di disegnare una macchina e sicuramente la farà rossa"
-
Ένοπλος σοσιαλμπαχαλάκης
Πες τα γκιντεον αδερφέ.
https://www.lifo.gr/blogs/almanac/gideo ... l3l22SKICs
https://www.lifo.gr/blogs/almanac/gideo ... l3l22SKICs
Για μένα, το λοιπόν, το πιο εκπληκτικό,
πιο επιβλητικό, πιο μυστηριακό και πιο μεγάλο,
είναι ένας μπαχαλος που τον μποδίζουν να βαδίζει,
είναι ένας μπαχαλος που τον αλυσοδένουνε.
πιο επιβλητικό, πιο μυστηριακό και πιο μεγάλο,
είναι ένας μπαχαλος που τον μποδίζουν να βαδίζει,
είναι ένας μπαχαλος που τον αλυσοδένουνε.
- Gherschaagk
- Συντονίστρια
Βγάζει νόημα γιατί σταμάτησαν να εξελίσσονται όταν πχ δεν μπορούσαν λόγω θρησκείας να πάνε παραπέρα, όπως, σεβόμενοι τους νεκρούς δεν άνοιξαν ποτέ ένα σώμα να δούνε πως ήταν μέσα.Chilloutbuddy έγραψε: 11 Οκτ 2023, 10:52ναι, κατάλαβα τι μου είπες, και σου είπα ότι δε βγάζει νόημα γιατί και τότε που ήταν η επιστημονική κορυφή του κόσμου και τότε μουσουλμάνοι ήτανε. Και δε ζούσε όλος ο κόσμος στο Μεσαίωνα, μόνο η Ευρώπη.sharp έγραψε: 11 Οκτ 2023, 10:15Εσύ γράφεις για Άραβες. Εγώ σού έδωσα μιαν ιδέα, αν θέλεις να συγκρίνεις δύο κράτη με τον ίδιο λαό, στην ίδια γεωγραφική θέση, όπου ο ένας είναι Μουσουλμανικός.Chilloutbuddy έγραψε: 11 Οκτ 2023, 00:38
E, αν δεν ξέρεις για πότε μιλάω πάει να πει ότι μου απαντάς χωρίς να διαβάσεις τι είπα
Διάβασε![]()
viewtopic.php?f=30&t=50405&start=3930#p3224575
Οι Άραβες είχαν ακμή και κόντεψαν να καταλάβουν την Ευρώπη, έφτασαν μέχρι τα μέσα της Γαλλίας. Τότε όλος ο κόσμος ζούσε στον Μεσαίωνα, ενώ όμως η Ευρώπη προχώρησε εκείνοι παραμένουν ακόμη και σήμερα στο Μεσαίωνα και το αίτιο είναι η θρησκεία.
Στες τρεις πήρα κι αράχνιασα, εις τες εννιά μυρίζω,
Όχι δεν δικαιολογώ τα ολοκαυτώματα των Ναζί και των Νεότουρκων. Αυτά ήταν εγκλήματα. Μπορώ να καταλάβω το γιατί οι Τούρκοι έδιωξαν τους Πόντιους και τους Έλληνες της Μ.Ασιας το 22, αλλά δεν τους δίνω δίκιο. Μπορώ να τους καταλάβω γιατί εάν ημμασταν εμείς στη θέση των Τούρκων και οι Τούρκοι στην δική μας το 22, τα ίδια θα κάναμε.zteo έγραψε: 11 Οκτ 2023, 10:13Μιλάω για ολοκληρωτική εξόντωση λαών όχι για την κατοχή τους απο ξένα στρατεύματα.Fipps έγραψε: 11 Οκτ 2023, 09:55Για την Γερμανία μετά τον πόλεμο, το σχέδιο ήταν να γίνει μια χώρα χωρίς στρατό, χωρίς βιομηχανία που θα παράγει μόνο πατάτες βλ. σχέδιο Μοργκενταου. Το τι τελικά δεν υλοποιήθηκε και το σχέδιο άλλαξε τελείως οφείλεται στο ότι η Γερμανία εγινε το σύνορο μεταξύ ΕΣΣΔ και ΗΠΑ.zteo έγραψε: 11 Οκτ 2023, 08:11
Θύμισε μου πόσο πήρε ο Ζελενσκι στην Ουκρανία.
Επίσης θύμισε μου γιατί στην Νυρεμβέργη και στο Τόκιο δεν καταδικαστικαν οι λαοί της Γερμανίας και της Ιαπωνίας σε εξόντωση για τα εγκλήματα των εκλεγμένων κυβερνήσεων τους?????
Η Ιαπωνία αντιθέτως το πλήρωσε πολύ ακριβά. Ξεχνάς τη Χιροσίμα και το Ναγκασάκι?
Οι Ιάπωνες επίσης εξευτελιστηκαν από τους Αμερικανούς και πολιτισμικά. Τους ανάγκασαν να αλλάξουν ήθη, έθιμα και τρόπο ζωής τα οποία ακολουθούσαν για χιλιετίες. Εξευτελησαν τον ρόλο που είχε ο Αυτοκράτορας και ο στρατός διαχρονικά στις ζωές των Ιαπώνων και για δεκαετίες ο ανώτατος άρχοντας της χώρας ήταν ένας Αμερικανός στρατηγός.
Αλλά και πάλι με την συλλογική ευθύνη δικαιολογείς άνετα τα ολοκαυτώματα Ναζί και Νεοτουρκων.
Διότι και αυτοί " νιωσαν " απειλή από Εβραίους Σλάβους Αρμένιους Ποντιους
Και η ολοκληρωτική εξόντωση των Παλαιστινίων αύριο έγκλημα θα είναι, αλλά οι Παλαιστίνιοι είναι αυτοί που επέλεξαν να αυτοκτονήσουν στη προκειμένη περίπτωση.
Θα μου πεις ναι αλλά είναι όλοι οι Παλαιστίνιοι μαχητές της Χαμάς και της Χεζμπολάχ? Δεν υπάρχουν Παλαιστίνιοι που να είναι ουδέτεροι ή εναντίον τους?
Ναι δεν είναι όλοι οι Παλαιστίνιοι τρομοκράτες. Αλλά αυτοί που δεν είναι ή δεν τους υποστηριζουν είναι ελάχιστοι.
Πες μου είδες αυτές τις ημέρες να βγαίνει κανένας Παλαιστίνιος έστω και του εξωτερικου να πει ότι καταδικάζει ή είναι εναντίον της επίθεσης της Χαμάς?
Ίσα ίσα που εγώ είδα να πανηγυρίζουν κιόλας.
Όταν βλέπεις τετοια πράγματα, και να μην θες να τους τσουβαλιασεις όλους, δεν μπορείς...
-
Keyser Soze
Για την μείωση την τιμής της βενζίνης , βέβαια δεν φταίει η ΝΔ αλλά , ξαφνικά , το OPECΓΑΛΗ έγραψε: 11 Οκτ 2023, 10:18Το περίεργο είναι ότι δεν έχει αποδοθεί στη νδ ΚΑΙ ο πόλεμος στο Ισραήλ.Ένοπλος σοσιαλμπαχαλάκης έγραψε: 11 Οκτ 2023, 10:15 Πάλι καλά.Κυβερνητική πηγή στο protothema: Δεν φαίνονται σημαντικές οικονομικές επιπτώσεις από τον πόλεμο στο Ισραήλ
Καθησυχαστική η ίδια ανώτερη κυβερνητική πηγή και για επιπτώσεις στο μεταναστευτικό: Δεν βλέπουμε κάποια ιδιαίτερη πίεση
-
40τακατο της ζωής μ σπατάλησα
Bazoomba έγραψε: 11 Οκτ 2023, 08:11Εσυ ρε μαγκα, αναρωτιεμαι τι κανεις σε αυτο το φορουμChilloutbuddy έγραψε: 11 Οκτ 2023, 08:04 Όταν σου ρίξει ο άλλος ρουκέτα στο σπίτι σου με τα παιδιά σου σιγά μην πας στο σπίτι του με τον επιθεωρητή Κλουζώ να αρχίσεις έρευνες να βρεις τον υπεύθυνο να του κάνεις μήνυση. Παίρνεις τη δικιά σου ρουκέτα και τη ρίχνεις στο δικό του σπίτι, έτσι κάνουν οι άνθρωποι από τότε που υπάρχουν ρουκέτες.
Οι πιθανότητες να πάρω εγώ θέση βασισμένος στο βόθρο του τουίτερ και της τηλεόρασης για το ποιός έχει δίκιο σε μια περιοχή που γαμιέται από πρό Χριστού κυριολεκτικά, και να είναι ηθικά και ιστορικά η σωστή θέση, είναι περίπου 50%. Σ'αυτή τη φάση στρίψε ένα κέρμα καλύτερα. Και στην τελική τι σημασία έχει να πάρω θέση; Έχω γείτονες Εβραίους, τους ρωτάω αν είναι καλά η οικογένειά τους, αυτά. Και Παλαιστίνιοι να ήταν προφανώς το ίδιο θα έκανα.![]()
Εισαι σαν τον Σασα στους Σακραμεντο.
- hellegennes
Μουσουλμάνοι ήταν αλλά όχι θεοκρατικά καθεστώτα. Η Ευρώπη μόλις εγκατέλειψε την θεοκρατία βγήκε από τον μεσαίωνα, παρότι παρέμεινε χριστιανική για τουλάχιστον 2-3 αιώνες ακόμη. Βασικά ακόμη και σήμερα η πλειοψηφία του πληθυσμού είναι χριστιανοί.Chilloutbuddy έγραψε: 11 Οκτ 2023, 10:52 ναι, κατάλαβα τι μου είπες, και σου είπα ότι δε βγάζει νόημα γιατί και τότε που ήταν η επιστημονική κορυφή του κόσμου και τότε μουσουλμάνοι ήτανε. Και δε ζούσε όλος ο κόσμος στο Μεσαίωνα, μόνο η Ευρώπη.
Η Ευρώπη βγήκε από τον μεσαίωνα όταν αντικατέστησε την θεοκρατία με την αιτιοκρατία, στον αραβικό κόσμο συνέβη το ακριβώς ανάποδο.
Ξημέρωσε.
Α, τι ωραία που είναι!
Ήρθε η ώρα να κοιμηθώ.
Κι αν είμαι τυχερός,
θα με ξυπνήσουν μια Δευτέρα παρουσία κατά την θρησκεία.
Μα δεν ξέρω αν και τότε να σηκωθώ θελήσω.
Α, τι ωραία που είναι!
Ήρθε η ώρα να κοιμηθώ.
Κι αν είμαι τυχερός,
θα με ξυπνήσουν μια Δευτέρα παρουσία κατά την θρησκεία.
Μα δεν ξέρω αν και τότε να σηκωθώ θελήσω.
-
- Παραπλήσια Θέματα
- Απαντήσεις
- Προβολές
- Τελευταία δημοσίευση
-
- 39 Απαντήσεις
- 1319 Προβολές
-
Τελευταία δημοσίευση από Σέλευκας
-
- 9 Απαντήσεις