Μετά την κατάκτηση τους από τον Ναβουχονδόσωρα και τους Βαβυλώνιους και έπειτα υπαγωγή τους στην Περσική Αυτοκρατορία σταμάτησαν να υφίστανται.
Οι Άραβες της Παλαιστίνης άρχισαν να αυτοαποκαλούνται Παλαιστίνιοι έπειτα από το 1900
Μετά την κατάκτηση τους από τον Ναβουχονδόσωρα και τους Βαβυλώνιους και έπειτα υπαγωγή τους στην Περσική Αυτοκρατορία σταμάτησαν να υφίστανται.
άνοιξε ενα νημα με τιτλο "ενα ακομα ποστ" και βαλε του δαβιδιαν το ποστ εκει να το συζητήσουμε πολιτισμένα.Χαοτικός έγραψε: 10 Οκτ 2023, 15:55Αυτό είναι λίγο λάθος και συγνώμη που στο λέω πάνω στη φάση αυτή (που λογικά είσαι συγχυσμένος. ακόμα κι αν λες ότι εντάξει).Dwarven Blacksmith έγραψε: 10 Οκτ 2023, 15:39Το είδες όμως, σχημάτισες άποψη για το άτομο του. Άμα σβηστεί στερείς αυτό το δικαίωμα από άλλους. Τεσπα, δεν έγινε και τίποτα.Χαοτικός έγραψε: 10 Οκτ 2023, 15:27 ΟΚ μαλακία σου. Το αναφέρω εγώ. Για να σβηστεί όχι για να φάει μπαν. Πάντα να συγχωρούμε (η γνώμη μου). Σβήστο ρε.
Sid Vicious έγραψε: 10 Οκτ 2023, 15:57Μετά την κατάκτηση τους από τον Ναβουχονδόσωρα και τους Βαβυλώνιους και έπειτα υπαγωγή τους στην Περσική Αυτοκρατορία σταμάτησαν να υφίστανται.
Οι Άραβες της Παλαιστίνης άρχισαν να αυτοαποκαλούνται Παλαιστίνιοι έπειτα από το 1900
νομίζω ειναι απο την εσωτερική πάλη που δίνει ο θεός αν θα μας ξεφορτωθεί.nostromos έγραψε: 10 Οκτ 2023, 16:01 πιθανοτατα αφορα τους ιδιους τους Ισραηλινους που η ονοματολογια τους παραπεμπει σε αυτον που παλευει για το Θεο
Δεν υπήρχε αυτή η λύση στο τραπέζι ούτε και προηγουμένως απλά δεν το είχες αντιληφθεί.nostromos έγραψε: 10 Οκτ 2023, 15:49αυτα αφου τελειωσει ο πολεμος ... αν τον χασουν οι Αραβες της Παλαιστινης μπορει να μην υπαρχει αυτη η λυση στο τραπεζι πλεον ...Ένοπλος σοσιαλμπαχαλάκης έγραψε: 10 Οκτ 2023, 15:46Αφού είναι τόσο άγιοι οι μουσουλμάνοι, ας γίνει η λύση των δύο κρατών, να αγιοποιηθουν και οι παλαιστινιοι.nick έγραψε: 10 Οκτ 2023, 15:36
Καταρχάς ούτε καν οι αζεροι δε συμμετείχαν ενεργά. Μόνοι τους από φόβο έφυγαν οι αρμένιοι.
Οι ισραηλινοί δεν μπορουν να διώξουν ούτε μια χούφτα παλαιστινιους.
που να γνωριζουμε τι θελει ο Μεγαλος ...
Έτσι είναι καλώς ή κακώς.foscilis έγραψε: 07 Οκτ 2023, 12:40Ξερεις εκει περα καποτε, οχι μονο στην παλαιστινη δηλαδη αλλα γενικα στην περιοχη ηταν δυτικος κοσμος και οχι τιποτα αποικιες αλλα η κοιτιδα του και το κεντρο του, θρησκεια, γραφη, γεωργια κλπ, περαν απο τους αμετρητους Ελληνες και Ρωμαιους υπηρχαν ολοκληρες εθνοτητες με ονοματα οπως Ασσυριοι, Καππαδοκες, Κιλικιοι, Ουριοι, Παρθοι που πριν την ισλαμικη (στην ουσια αραβικη) επεκταση ηταν τοσο οργανικο κομματι της Δυσης οσο σημερα οι Βελγοι ή οι Βασκοι και εξαφανιστηκαν ή ενσωματωθηκαν με το λεπιδι ή υφιστανται εθνοκαθαρση σε slow motion οντας καταστατικα πολιτες Ω κατηγοριας ή επιβιωνουν μονο στη διασπορα οπως αλλωστε τα εκαναν ολα αυτα και οι Εβραιοι ως την ιδρυση του Ισραηλ.Μαδουραίος έγραψε: 07 Οκτ 2023, 11:04 Όταν οι δυνάμεις κατοχής των σιονιστων δολοφονούν καθημερινά έναν λαό και τα παιδιά τους ,ο δυτικός κόσμος σιωπά. Όταν Παλαιστίνιοι αντιδρούν δίκαια εκτοξευουν ρουκέτες ο δυτικός κόσμος καταδικάζει. Βρείτε το λάθος.
Σε καποια πραγματα δεν εχει δικαιο και αδικο, συγκεκριμενα δεν καθοριζει τη σταση σου τι θεωρεις δικαιο και αδικο, την καθοριζει οτι ειμαστε εμεις, ειναι οι αλλοι κι οποιος χασει την πουτσισε. Και αυτο ειναι κατι που το ξερει η πλειοψηφια των ανθρωπων και απο τις δυο μεριες, μονο κατι ρακομελοι καθονται και αναλυουν, δυναμη του δυτικου πολιτισμου φυσικα η θεωρητικη αυτοαμφισβητηση (παντελως ανυπαρκτη σε οποιονδηποτε άλλον πολιτισμο) αλλα τωρα μιλανε τα οπλα.
ιστορικα και μονο οι Αραβες της Παλαιστινης απορριψανε 3 φορες τη δημιουργια 2 κρατων ... 3 φορες επιτεθηκαν και αλλες τοσες χασανε πολεμο και εδαφη ... με την τελευταια επιθεση και τις ωμοτητες που κανανε προβλεπω να χανουνε και αλλα εδαφη ... ετσι ειναι η ζωηsys3x έγραψε: 10 Οκτ 2023, 16:08Δεν υπήρχε αυτή η λύση στο τραπέζι ούτε και προηγουμένως απλά δεν το είχες αντιληφθεί.nostromos έγραψε: 10 Οκτ 2023, 15:49αυτα αφου τελειωσει ο πολεμος ... αν τον χασουν οι Αραβες της Παλαιστινης μπορει να μην υπαρχει αυτη η λυση στο τραπεζι πλεον ...Ένοπλος σοσιαλμπαχαλάκης έγραψε: 10 Οκτ 2023, 15:46
Αφού είναι τόσο άγιοι οι μουσουλμάνοι, ας γίνει η λύση των δύο κρατών, να αγιοποιηθουν και οι παλαιστινιοι.
sys3x έγραψε: 10 Οκτ 2023, 16:18Πχιο ωραία τώρα, δε βρίσκεις;nostromos έγραψε: 10 Οκτ 2023, 16:11ιστορικα και μονο οι Έλληνες της Κύπρου απορριψανε 3 φορες τη δημιουργια 2 κρατων ... 3 φορες επιτεθηκαν και αλλες τοσες χασανε πολεμο και εδαφη ... με την τελευταια επιθεση και τις ωμοτητες που κανανε προβλεπω να χανουνε και αλλα εδαφη ... ετσι ειναι η ζωηsys3x έγραψε: 10 Οκτ 2023, 16:08
Δεν υπήρχε αυτή η λύση στο τραπέζι ούτε και προηγουμένως απλά δεν το είχες αντιληφθεί.
![]()
Έχει αναφερθεί η δημοσίευση σου (όχι από εμένα, δεν πρόλαβαDavidian έγραψε: 10 Οκτ 2023, 15:28Παρα πολυ εξυπνο αυτο που εγραψες. Πανε τωρα να αυνανιστεις με το βιντεο της νεκρης Οβριας, σκουπιδι.sys3x έγραψε: 10 Οκτ 2023, 15:21Speculation να κάνεις όσο θέλεις απλά όσο κρίνεις εξ ιδίων να ξέρεις, προβολή λέγεται.Davidian έγραψε: 10 Οκτ 2023, 15:10 Αυτο το πραγμα τον Dwarven Blacksmith θα τον περμαμπαναρετε μετα απαυτο που εγραψε ή να κανουμε και οι υπολοιποι speculation οτι εχει καταλοιπα απο την περιοδο που του εκανε ταντρικο ερωτα ο πατερας του μπροστα στην σεξεργατρια μανα του?
![]()
Αφημένο το έχω ρε.nostromos έγραψε: 10 Οκτ 2023, 16:20sys3x έγραψε: 10 Οκτ 2023, 16:18Πχιο ωραία τώρα, δε βρίσκεις;nostromos έγραψε: 10 Οκτ 2023, 16:11
ιστορικα και μονο οι Έλληνες της Κύπρου απορριψανε 3 φορες τη δημιουργια 2 κρατων ... 3 φορες επιτεθηκαν και αλλες τοσες χασανε πολεμο και εδαφη ... με την τελευταια επιθεση και τις ωμοτητες που κανανε προβλεπω να χανουνε και αλλα εδαφη ... ετσι ειναι η ζωη
![]()
ασε τι νομιζω εγω ... διαβασε τι θα γινει
https://twitter.com/NowVideoNetwork/sta ... 7780536827
εκείνοι καναν το χρέος τους, εμεις;Sid Vicious έγραψε: 10 Οκτ 2023, 16:10 Για αυτό και η πρώτη Σταυροφορία των απελευθερωτών Γοδεφρείδου ντε Μπουιγιόν και Ραυμόνδου Σαιν Ζιλ ήταν και μια πράξη ιστορικής δικαιοσύνης και αποκατάστασης.
Για ποιον λόγο να μην φάει μπαν;Χαοτικός έγραψε: 10 Οκτ 2023, 15:27ΟΚ μαλακία σου. Το αναφέρω εγώ. Για να σβηστεί όχι για να φάει μπαν. Πάντα να συγχωρούμε (η γνώμη μου). Σβήστο ρε.
κοιταξε νομιζω οτι εχει ηδη ξεκινησει απο την Ουκρανια αλλα δεν το καταλαβαμε γιατι δεν πιαστηκανε ακομη οι μεγαλοι ... η ολη φασαρια με τη Χαμας ειναι ενα τμημα της ιστοριας που γραφετε αυτη τη στιγμη που μιλαμεsys3x έγραψε: 10 Οκτ 2023, 16:24Αφημένο το έχω ρε.nostromos έγραψε: 10 Οκτ 2023, 16:20
ασε τι νομιζω εγω ... διαβασε τι θα γινει
https://twitter.com/NowVideoNetwork/sta ... 7780536827
Σε ψήνει για 3ο παγκόσμιο;