Ούτε εγώ , έκανε έφοδο ο καθηγητής, γιατί μας κάρφωσε η κολλητή της.EKPLIKTIKOS έγραψε: 09 Οκτ 2023, 22:26 Εγώ πάντως είμαι ο μοναδικός Ελ που δε γαμησε στην 5ημερη κ δεν ήταν στο πολυτεχνείο στην εξεγερση
Έτσι έμαθα τι εστί γυναικεία φιλία
Ούτε εγώ , έκανε έφοδο ο καθηγητής, γιατί μας κάρφωσε η κολλητή της.EKPLIKTIKOS έγραψε: 09 Οκτ 2023, 22:26 Εγώ πάντως είμαι ο μοναδικός Ελ που δε γαμησε στην 5ημερη κ δεν ήταν στο πολυτεχνείο στην εξεγερση
Σιγά μην περίμενα την πενθήμερη, για να πάω σε ντίσκο (τότε δεν έπαιζαν μπαράκια) ή να βρεθώ με τον δικό μου. Μια χαρά ισορροπίες είχα με τους γονείς μου σ' αυτά τα θέματα. Δεν πήγα. Και πέρασα πολύ καλύτερα από τις συμμαθήτριες, που στις μισές φωτο της ...εμπειρίαςenterprise-psi έγραψε: 10 Οκτ 2023, 12:25Ούτε εγώ , έκανε έφοδο ο καθηγητής, γιατί μας κάρφωσε η κολλητή της.EKPLIKTIKOS έγραψε: 09 Οκτ 2023, 22:26 Εγώ πάντως είμαι ο μοναδικός Ελ που δε γαμησε στην 5ημερη κ δεν ήταν στο πολυτεχνείο στην εξεγερση
Έτσι έμαθα τι εστί γυναικεία φιλία![]()
Στην εξέγερση της πενθήμερης δεν πήγες;Beria έγραψε: 09 Οκτ 2023, 22:30Εγώ γάμησα στο ΠολυτεχνείοEKPLIKTIKOS έγραψε: 09 Οκτ 2023, 22:26 Εγώ πάντως είμαι ο μοναδικός Ελ που δε γαμησε στην 5ημερη κ δεν ήταν στο πολυτεχνείο στην εξεγερση
Εσύ, συνχρήστια του παρόντος ιστότοπου, πώς διασκεδαζες με τον δικό σου;ΓΑΛΗ έγραψε: 10 Οκτ 2023, 12:34
Σιγά μην περίμενα την πενθήμερη, για να πάω σε ντίσκο (τότε δεν έπαιζαν μπαράκια) ή να βρεθώ με τον δικό μου. Μια χαρά ισορροπίες είχα με τους γονείς μου σ' αυτά τα θέματα. Δεν πήγα. Και πέρασα πολύ καλύτερα από τις συμμαθήτριες, που στις μισές φωτο της ...εμπειρίαςήταν λιώμα.
Οξω από το νήμα μουIsildur έγραψε: 10 Οκτ 2023, 12:37Στην εξέγερση της πενθήμερης δεν πήγες;Beria έγραψε: 09 Οκτ 2023, 22:30Εγώ γάμησα στο ΠολυτεχνείοEKPLIKTIKOS έγραψε: 09 Οκτ 2023, 22:26 Εγώ πάντως είμαι ο μοναδικός Ελ που δε γαμησε στην 5ημερη κ δεν ήταν στο πολυτεχνείο στην εξεγερση
Δεν εννοώ αν είχατε σεξουαλικές επαφές (αν και θα ήταν γόνιμο να μας δώσεις κάποιες λεπτομέρειες)40τακατο της ζωής μ σπατάλησα έγραψε: 10 Οκτ 2023, 12:40ΓΑΛΗ έγραψε: 10 Οκτ 2023, 12:34
Σιγά μην περίμενα την πενθήμερη, για να πάω σε ντίσκο (τότε δεν έπαιζαν μπαράκια) ή να βρεθώ με τον δικό μου. Μια χαρά ισορροπίες είχα με τους γονείς μου σ' αυτά τα θέματα. Δεν πήγα. Και πέρασα πολύ καλύτερα από τις συμμαθήτριες, που στις μισές φωτο της ...εμπειρίαςήταν λιώμα.
Όπως διασκεδάζει κάθε ζευγάρι σε εβδομαδιαίες διακοπές. Ημερήσιες εκδρομές. Τα βράδυα μετά από μία ώρα, πάντα γύριζα σπίτι, δεν είχα ποτέ κρυφούς αγαπημένους ή παρέες από την οικογένεια μου. Όταν οι άνθρωποι γνωρίζονται μεταξύ τους υπάρχει πάντα μεγαλύτερη ασφάλεια και λιγότερα δράματα...40τακατο της ζωής μ σπατάλησα έγραψε: 10 Οκτ 2023, 12:40Εσύ, συνχρήστια του παρόντος ιστότοπου, πώς διασκεδαζες με τον δικό σου;ΓΑΛΗ έγραψε: 10 Οκτ 2023, 12:34
Εγώ πήγα 5ημερη με ευρώ, όχι με δραχμέςstergiosbik έγραψε: 10 Οκτ 2023, 12:27 Ουτε εγω γαμησα στην 5ημερη.
Δεν ξερω για ποια εποχη μιλατε,αλλα στην εποχη μου το να γαμησεις στην πενταημερη ηταν μαλλον η εξαιρεση και οχι ο κανονας.
Δεν ξερω τι γινοτανε μετα.EKPLIKTIKOS έγραψε: 10 Οκτ 2023, 13:00Εγώ πήγα 5ημερη με ευρώ, όχι με δραχμέςstergiosbik έγραψε: 10 Οκτ 2023, 12:27 Ουτε εγω γαμησα στην 5ημερη.
Δεν ξερω για ποια εποχη μιλατε,αλλα στην εποχη μου το να γαμησεις στην πενταημερη ηταν μαλλον η εξαιρεση και οχι ο κανονας.![]()
Έπεφτε πουτσα αβερτα
Με τον σύλλογο ποζεράδες - αντιφασιστάκια - κυνηγοί μισογυνικων φαντασμάτων , δεν πηγαίνατε πουθενά;νύχτα έγραψε: 10 Οκτ 2023, 13:03 έως τα 17 που πήγα επταήμερη, είχα πάει τόσες πολλές
ομαδικές εκδρομές με το σωματείο οικοδόμων και τη φιλαρμονική,
που δεν μου είχε κάνει καμία αίσθηση
ακόμα να γιάνεις εσύ40τακατο της ζωής μ σπατάλησα έγραψε: 10 Οκτ 2023, 13:22 Με τον σύλλογο ποζεράδες - αντιφασιστάκια - κυνηγοί μισογυνικων φαντασμάτων , δεν πηγαίνατε πουθενά;
Κουρέψου.