Ποιες ήταν οι ύβρεις με τις οποίες τους περιέλουσα, περιμένω να μάθω. Αν δεν απαντήσεις ευθέως όμως μην μπεις στον κόπο να μου απαντήσεις καν.40τακατο της ζωής μ σπατάλησα έγραψε: 10 Οκτ 2023, 11:59Ρε είσαι χαπακωμενο ρε; δεν είμαι με καμία πλευρά όχι για ισοαποστακιακηδες που λένε κάτι Βούρλα, αλλά γιατί δεν ξέρω ποιος φταίει ιστορικά αντικειμενικά και γιατί όποιος και να φταίει, άνθρωποι και από τις δύο πλευρές που μεγαλώνουν με φανατισμό και δολοφονίες συγγενών τους είναι επόμενο να κάνουν τα ίδια. Και σέβομαι το δικαίωμα σου να παίρνεις άλλη πλευρά από την πλειοψηφία. Αλλά τι πίπες γράφεις εδώ ρε σούργελο; θα πρέπει να σε μαζέψουνε για περιύβριση νεκρών και βασανισμένων. Σουργελο.Dwarven Blacksmith έγραψε: 10 Οκτ 2023, 11:55Πέστε μου τη ομαδικώς, κάντε μπούλινγκ μέχρι να το πάρω πίσω, διαστρεβλώστε ότι είπα "άρα το άξιζαν".
Είναι ώρα για ψυχολογικό πόλεμο, αφού αντικειμενικά δεν είπα τίποτα παρά αυτό που είδατε κι εσείς.
!!! DEVELOPMENT MODE !!!
Ο πολυδιαφημισμένος στρατός του Ισραήλ αιφνιδιαστηκε από Παλαιστίνιους μαχητές
- Dwarven Blacksmith
Re: Ο πολυδιαφημισμένος στρατός του Ισραήλ αιφνιδιαστηκε από Παλαιστίνιους μαχητές
-
Δημοκράτης
Re: Ο πολυδιαφημισμένος στρατός του Ισραήλ αιφνιδιαστηκε από Παλαιστίνιους μαχητές
το Λίβανο ήδη έχει σηκώσει τα χέρια και κάνει τον κινπεζο. Δεν νομίζω ότι θα γίνει κάτι εκεί. Μη δεις τους λιβανέζους να πυροβολούν γαζιώτες προκειμένου να αποφύγουν τους βομβαριδσμούςΝαύτης έγραψε: 10 Οκτ 2023, 12:01Ε, ας πρόσεχαν οι κατσαπλιάδες της Χαμάς.EKPLIKTIKOS έγραψε: 10 Οκτ 2023, 11:50 (...)Μα ακριβώς αυτό είναι που θέλει και το Ισραήλ. Ξέρουμε ότι οι πόλεμοι δεν κρίνονται μόνο στο πεδίο των μαχών αλλά και στην κοινή διεθνή γνώμη (Βιετναμ; Ελληνική επανάσταση;;). Ενώ προφανώς οι Παλαιστίνιοι είχαν τα δικια τους, καθώς ζούσαν δεκαετίες υπό τύπου Απαρτχάιντ, τώρα είναι πολύ δύσκολο να υποστηριχθουν από την κοινή γνώμη και από τύπους που δε θεωρούνται εντελώς γραφικοί τύπου Κωνσταντίνου, τον οποίο έχω πετύχει btw προ δεκαετίας σε πορεία με μουσουλμανους μετανάστες που αυτός νομιζε οτι κατεβάζει αντιρατσιστες κ αυτοί φώναζαν αλλαχ ακμπαρΝαύτης έγραψε: 10 Οκτ 2023, 11:45
Πάμε για γενικευμένο πόλεμο στην Μέση Ανατολή.
btw #mekanenan
Κι αν οι Παλαιστίνιοι είχαν κάποια δίκια, μετά τις τελευταίες φρικαλεότητες των κατσαπλάδιων της Χαμάς κατά τη γνώμη μου τά 'χασαν εντελώς.
Τώρα θα την κάνουν οικόπεδο τη Γάζα οι Ισραηλινοί, θα μπουκάρουν επίσης σε Λίβανο (ήδη άρχισαν οι συνοριακές αψιμαχίες) για να καθαρίσουν και με τη Χεζμπολάχ, Ιορδανία και Αίγυπτος έχουν χεστεί επάνω τους και γενικά οι Ισραηλινοί βρήκαν ευκαιρία/αφορμή, αυτή τη φορά με την επίσημη και απροκάλυπτη στρατιωτική υποστήριξη των ΗΠΑ και την πολιτική υποστήριξη σχεδόν όλου του δυτικού κόσμου, να τα κάνουν όλα ίσωμα στη Μέση Ανατολή και να καθαρίσουν μια για πάντα τη γειτονιά τους.
Κι όλα αυτά συμβαίνουν στην (ευρύτερη) γειτονιά μας.
670 αεροσκάφη είναι αυτά, δεν τα λες και λίγα
-
Ένοπλος σοσιαλμπαχαλάκης
Εγώ έχω το δίκιο μου κι εσύ τον κόσμο όλο, πρέπει να άκουγαν πολύ γιώτα νεγκα στη Χαμάς.Υδράργυρος έγραψε: 10 Οκτ 2023, 11:57Η κοινή γνώμη στη δύση ούτως ή άλλως δεν τους υποστήριζε, οπότε η μια η άλλη από αυτόΝαύτης έγραψε: 10 Οκτ 2023, 11:45
Κι αν οι Παλαιστίνιοι είχαν κάποια δίκια, μετά τις τελευταίες φρικαλεότητες των κατσαπλάδιων της Χαμάς κατά τη γνώμη μου τά 'χασαν εντελώς.
Για μένα, το λοιπόν, το πιο εκπληκτικό,
πιο επιβλητικό, πιο μυστηριακό και πιο μεγάλο,
είναι ένας μπαχαλος που τον μποδίζουν να βαδίζει,
είναι ένας μπαχαλος που τον αλυσοδένουνε.
Θα οργισθεί πάλιΔημοκράτης έγραψε: 10 Οκτ 2023, 12:01ντάξει θα ενημερωθεί ο Νιετανάχου ότι ο ΟΗΕ δεν εγκρίνει και ο Εβραίος θα τους ειδοποιήσειstudent έγραψε: 10 Οκτ 2023, 11:51 Να τος και ο international law ...
https://twitter.com/AFP/status/17116617 ... wsrc%5Etfw![]()
https://www.naftemporiki.gr/kosmos/1423 ... sartiseis/
δὸς αὐτοῖς, Κύριε, κατὰ τὰ ἔργα αὐτῶν ... κατὰ τὰ ἔργα τῶν χειρῶν αὐτῶν δὸς αὐτοῖς, ἀπόδος τὸ ἀνταπόδομα αὐτῶν αὐτοῖς
-
40τακατο της ζωής μ σπατάλησα
Dwarven Blacksmith έγραψε: 10 Οκτ 2023, 12:03Ποιες ήταν οι ύβρεις με τις οποίες τους περιέλουσα, περιμένω να μάθω. Αν δεν απαντήσεις ευθέως όμως μην μπεις στον κόπο να μου απαντήσεις καν.40τακατο της ζωής μ σπατάλησα έγραψε: 10 Οκτ 2023, 11:59Ρε είσαι χαπακωμενο ρε; δεν είμαι με καμία πλευρά όχι για ισοαποστακιακηδες που λένε κάτι Βούρλα, αλλά γιατί δεν ξέρω ποιος φταίει ιστορικά αντικειμενικά και γιατί όποιος και να φταίει, άνθρωποι και από τις δύο πλευρές που μεγαλώνουν με φανατισμό και δολοφονίες συγγενών τους είναι επόμενο να κάνουν τα ίδια. Και σέβομαι το δικαίωμα σου να παίρνεις άλλη πλευρά από την πλειοψηφία. Αλλά τι πίπες γράφεις εδώ ρε σούργελο; θα πρέπει να σε μαζέψουνε για περιύβριση νεκρών και βασανισμένων. Σουργελο.Dwarven Blacksmith έγραψε: 10 Οκτ 2023, 11:55
Πέστε μου τη ομαδικώς, κάντε μπούλινγκ μέχρι να το πάρω πίσω, διαστρεβλώστε ότι είπα "άρα το άξιζαν".
Είναι ώρα για ψυχολογικό πόλεμο, αφού αντικειμενικά δεν είπα τίποτα παρά αυτό που είδατε κι εσείς.
Έχεις γράψει αυτολεξεί" έδειξαν λερωμένο κολάν ως βιασμούς " και το συνεχίσεις ατάραχος. Οξω από το νήμα, χαπακωμενο
- Dwarven Blacksmith
40τακατο της ζωής μ σπατάλησα έγραψε: 10 Οκτ 2023, 12:10Dwarven Blacksmith έγραψε: 10 Οκτ 2023, 12:03Ποιες ήταν οι ύβρεις με τις οποίες τους περιέλουσα, περιμένω να μάθω. Αν δεν απαντήσεις ευθέως όμως μην μπεις στον κόπο να μου απαντήσεις καν.40τακατο της ζωής μ σπατάλησα έγραψε: 10 Οκτ 2023, 11:59
Ρε είσαι χαπακωμενο ρε; δεν είμαι με καμία πλευρά όχι για ισοαποστακιακηδες που λένε κάτι Βούρλα, αλλά γιατί δεν ξέρω ποιος φταίει ιστορικά αντικειμενικά και γιατί όποιος και να φταίει, άνθρωποι και από τις δύο πλευρές που μεγαλώνουν με φανατισμό και δολοφονίες συγγενών τους είναι επόμενο να κάνουν τα ίδια. Και σέβομαι το δικαίωμα σου να παίρνεις άλλη πλευρά από την πλειοψηφία. Αλλά τι πίπες γράφεις εδώ ρε σούργελο; θα πρέπει να σε μαζέψουνε για περιύβριση νεκρών και βασανισμένων. Σουργελο.
Έχεις γράψει αυτολεξεί" έδειξαν λερωμένο κολάν ως βιασμούς " και το συνεχίσεις ατάραχος. Οξω από το νήμα, χαπακωμενο
Τα μήντια το έδειξαν εννοώ βρε βλάκα, όχι οι νεκροί.
-
Ένοπλος σοσιαλμπαχαλάκης
Καλά, κι αν ο ερντογαν έκανε φεστιβάλ αραβικής μουσικής στα βαρωσια, και πήγαινε η εοκα γ και πυροβολούσε στα πλήθη, οι δεξιοί εδώ θα γούσταραν. Απλά ηθικολογουν όπου το βρίσκουν αρεστό. Μόνο από τους προοδευτικους να περιμένετε αυθεντική ευαισθησία.
- Otto Weininger
Let them make the first mistake. We make the last move.
- Otto Weininger
Let them make the first mistake. We make the last move.
- Πτολεμαίος
- Phorum.gr user: Last Veteran
Χτες έλεγες για 4 Ινδούς ταυτόχρονα, στο Κορωπί.Τοξοβόλος_UK έγραψε: 09 Οκτ 2023, 22:12Εγώ δέχομαι και Ισλαμική πούτσα. Και 2 ταυτόχρονα έχω φάει.EKPLIKTIKOS έγραψε: 09 Οκτ 2023, 22:10
Αν κουνηθουν στην Ελλάδα τα μουσλιμια θα γίνει πογκρόμ ρε. Εμείς μόνο από γύφτους δεχόμαστε να μας γαμανε κ να μας δερνουν![]()
Μας κοροϊδεύεις άνθρωπε;
Αξία αν είχαν τα σκατά, χαρά, που θα'χαν όλοι
Μα στων φτωχών τα σώματα, δεν θα υπήρχαν κώλοι
Μα στων φτωχών τα σώματα, δεν θα υπήρχαν κώλοι
Την παραμεθόριο του Λιβάνου την βομβάρδισαν ήδη, με πυροβολικό και ελικόπτερα απάτσι, ενώ συγκεντρώνουν στρατεύματα και στη δυτική όχθη. Εκτός κι αν πιστεύεις ότι κινητοποίησαν 360Κ στρατό, και οι Αμερικανοί έστειλαν αεροπλανοφόρο και την ομάδα κρούσης του στην περιοχή, μόνο και μόνο για να εκκαθαρίσουν τη Γάζα.Ένοπλος σοσιαλμπαχαλάκης έγραψε: 10 Οκτ 2023, 12:03Σιγά μην μπούνε και στα κάτω Πατήσια, λίγο κρατει.Ναύτης έγραψε: 10 Οκτ 2023, 12:01Ε, ας πρόσεχαν οι κατσαπλιάδες της Χαμάς.EKPLIKTIKOS έγραψε: 10 Οκτ 2023, 11:50 (...)
Μα ακριβώς αυτό είναι που θέλει και το Ισραήλ. Ξέρουμε ότι οι πόλεμοι δεν κρίνονται μόνο στο πεδίο των μαχών αλλά και στην κοινή διεθνή γνώμη (Βιετναμ; Ελληνική επανάσταση;;). Ενώ προφανώς οι Παλαιστίνιοι είχαν τα δικια τους, καθώς ζούσαν δεκαετίες υπό τύπου Απαρτχάιντ, τώρα είναι πολύ δύσκολο να υποστηριχθουν από την κοινή γνώμη και από τύπους που δε θεωρούνται εντελώς γραφικοί τύπου Κωνσταντίνου, τον οποίο έχω πετύχει btw προ δεκαετίας σε πορεία με μουσουλμανους μετανάστες που αυτός νομιζε οτι κατεβάζει αντιρατσιστες κ αυτοί φώναζαν αλλαχ ακμπαρ
Τώρα θα την κάνουν οικόπεδο τη Γάζα οι Ισραηλινοί, θα μπουκάρουν επίσης σε Λίβανο (ήδη άρχισαν οι συνοριακές αψιμαχίες) για να καθαρίσουν και με τη Χεζμπολάχ, Ιορδανία και Αίγυπτος έχουν χεστεί επάνω τους και γενικά οι Ισραηλινοί βρήκαν ευκαιρία/αφορμή, αυτή τη φορά με την επίσημη και απροκάλυπτη στρατιωτική υποστήριξη των ΗΠΑ και την πολιτική υποστήριξη σχεδόν όλου του δυτικού κόσμου, να τα κάνουν όλα ίσωμα στη Μέση Ανατολή και να καθαρίσουν μια για πάντα τη γειτονιά τους.
Τι δεν έχει;Υδράργυρος έγραψε: 10 Οκτ 2023, 12:03Η δύση δεν έχει πυορομαχικά, τα έχουν στείλει στην Ουκρανία. Και στρατό δεν έχει. Μπορούν όλοι αυτοί οι έφεδροι και επίστρατοι να μπουν για οδομαχίες στη Γάζα; Αμφιβάλλω. Θα έχουν τεράστιες απώλειες που δε θα αντέξουν.panos291 έγραψε: 10 Οκτ 2023, 11:58Και τα πυρομαχικά εχει, και τον στρατο. Για αλλους λογους δεν μπορει να μπει.Υδράργυρος έγραψε: 10 Οκτ 2023, 11:55
Δε μπορεί να ισοπεδώσει. Δεν έχει τα πυρομαχικά, ούτε τον στρατό για να μπει μέσα στη Γάζα. Από πάνω οτι ρίχνει. Αλλά αν ήταν έτσι θα είχαν νικήσει οι Ρώσοι στην Ουκρανία
Να θυμίσω πως στην ουκρανία δεν ειχε άμεση εμπλοκή η Αμερικη, εδω μέχρι και B2 ειδαμε να κατεβαίνουν κάτω.
Οι της χαμάς πήραν απο κάποιους υποσχέσεις πως πηγαίνετε και εμείς ειμαστε εδώ. Στο τέλος θα πάνε μονοι τους στα πιλάφια.
Αρχιζεις να ρεπεις προς Εθνικοκοινωνιστή φασηDwarven Blacksmith έγραψε: 10 Οκτ 2023, 11:36Δεν ξέρω αν το θυμάσαι, αλλά τα εξώπλατα επιχείρησαν να μας το παρουσιάσουν ως "τις έγδυσαν οι κάφροι της Χαμάς". Bruh, έτσι είχαν πάει.
"Chiedi a un bambino di disegnare una macchina e sicuramente la farà rossa"
-
Ένοπλος σοσιαλμπαχαλάκης
Το αεροπλάνοφορο είναι για συμβολικους λόγους, σιγά μην συμμετέχουν ενεργά οι ΗΠΑ σε εισβολές σε Λίβανο, Συρία, κλπ, τους βλέπεις ψημενους για 3ο παγκόσμιο;Ναύτης έγραψε: 10 Οκτ 2023, 12:16Την παραμεθόριο του Λιβάνου την βομβάρδισαν ήδη, με πυροβολικό και ελικόπτερα απάτσι, ενώ συγκεντρώνουν στρατεύματα και στη δυτική όχθη. Εκτός κι αν πιστεύεις ότι κινητοποίησαν 360Κ στρατό, και οι Αμερικανοί έστειλαν αεροπλανοφόρο και την ομάδα κρούσης του στην περιοχή, μόνο και μόνο για να εκκαθαρίσουν τη Γάζα.Ένοπλος σοσιαλμπαχαλάκης έγραψε: 10 Οκτ 2023, 12:03Σιγά μην μπούνε και στα κάτω Πατήσια, λίγο κρατει.Ναύτης έγραψε: 10 Οκτ 2023, 12:01
Ε, ας πρόσεχαν οι κατσαπλιάδες της Χαμάς.
Έχουνε μπει ήδη και όχι μόνον στα κάτω Πατήσια.Ένοπλος σοσιαλμπαχαλάκης έγραψε: 10 Οκτ 2023, 12:03 Σιγά μην μπούνε και στα κάτω Πατήσια, λίγο κρατει.
Η ελπίδα είναι παγίδα.
- Dwarven Blacksmith
Αν κατάλαβες ότι το λέω για να κατακρίνω το τι φοράνε, λάθος κατάλαβες, κατηγορηματικά.
-
- Παραπλήσια Θέματα
- Απαντήσεις
- Προβολές
- Τελευταία δημοσίευση
-
- 39 Απαντήσεις
- 1319 Προβολές
-
Τελευταία δημοσίευση από Σέλευκας
-
- 9 Απαντήσεις