!!! DEVELOPMENT MODE !!!
Ο Βόλος ψήφισε ευρωπαϊκό εκσυγχρονισμό!
- Eθνικοκοινωνιστης
Re: Ο Βόλος ψήφισε ευρωπαϊκό εκσυγχρονισμό!
οπως τα ειπα,θα φαγωθουν μεταξυ τους 
"Καλύτερα να φορέσω το κράνος του Κόκκινου Στρατού παρά να φάω χάμπουργκερ στα mc Donald's"
Αλαιν ντε Μπενουα
Αλαιν ντε Μπενουα
Τι να πω, εσύ φαίνεται ότι τα ξέρεις καλύτερα. Πάντως θα είναι κρίμα να χάσει ο Πελετίδης από τις ψήφους των συριζαίων (εδώ που τα λέμε δεν βοήθησε κι η χοντρομαλακία του Κουτσούμπα, με τη γραμμή: λευκό ή άκυρο). Οψόμεθα.Εμπεδοκλής έγραψε: 09 Οκτ 2023, 13:03Δεν μπορείς να φανταστείς τί αλλαξοκωλιά έχει γίνει. Ξεχνάς ότι ο φρουτάκιας ήταν στο ΠΑΣΟΚ; Χώρια που η αντιπολίτευση έχει κάνει σημαία της τους συμβασιούχους και τους υπερασπίζεται να μείνουν στο δήμο με λεφτά που θα τα πληρώνει ο δήμος ενώ ο Πελετίδης δε θέλει.Ναύτης έγραψε: 09 Οκτ 2023, 12:55Ναι ρε συ, αλλά απ' την άλλη θα πάνε οι συριζαίοι να ψηφίσουν μονοκούκι τον δεξιό στον δεύτερο γύρο; Δεν το βλέπω. Οψόμεθα.Εμπεδοκλής έγραψε: 09 Οκτ 2023, 12:54
Δύσκολα. Τα στελέχη του Αϊβαλή ήταν στην αντιπολίτευση που έπαιζαν φάπες, λεκτικά πάντα, ο φρουτάκιας και ο νινί έγιναν σημαία του υποψηφίου που πέρασε στο δεύτερο γύρο και ο Ψωμάς γινόταν συνεχώς ρεζίλι στο δημοτικό και του έχει μείνει κόμπλεξ. Δεν τον θέλει με τίποτα τον Πελετίδη.
Το μοναδικό που ίσως μετρήσει είναι ότι τώρα δεν υπάρχουν σταυροί οπότε θα πέσει το ενδιαφέρον του να εκλεγεί ο φίλος...
Ναι καλά διάβασες. Αν εκλεγεί ο Πελετίδης οι συμβασιούχοι με ληγμένες συμβάσεις παίρνουν πόδι. Αν εκλεγεί ο Σβόλης σηκώνει δάνειο και συνεχίζει να τους έχει. Και έργα δεν γίνονται...
Όσο για τα έργα ο Σβόλης λέει ότι θέλει να φτιάξει τελεφερίκ. Ότι και καλά θα πληρώνει ένα τραίνο να κάνει 100 μέτρα όταν δεν υπάρχει σάλιο να χτιστεί πλατεία...
-
Εμπεδοκλής
Από εσένα πρώτα περιμένω να μου δώσεις μία ιδέα τι σημαίνει σταλινιστής δήμαρχος.Golden Age έγραψε: 09 Οκτ 2023, 13:07Το ΚΚΕ θα κρατήσει ίδια στάση με αυτή για τους απολυμένους συμβασιούχους στο δήμο Αρριανών, όπου κατηγορούσε τον δήμαρχο;Εμπεδοκλής έγραψε: 09 Οκτ 2023, 13:03
Ναι καλά διάβασες. Αν εκλεγεί ο Πελετίδης οι συμβασιούχοι με ληγμένες συμβάσεις παίρνουν πόδι.
https://www.902.gr/eidisi/voyli/147684/ ... 2QFb2b_vlY
Ή εδώ θα κάνει πλάτες στον δικό του δήμαρχο;
- Golden Age
Εκπρόσωπος του Σταλινισμού δήμαροχς. Σημαίνει επιβράβευση των όσων πρεσβεύει ο Σταλινισμός.Εμπεδοκλής έγραψε: 09 Οκτ 2023, 13:14Από εσένα πρώτα περιμένω να μου δώσεις μία ιδέα τι σημαίνει σταλινιστής δήμαρχος.Golden Age έγραψε: 09 Οκτ 2023, 13:07Το ΚΚΕ θα κρατήσει ίδια στάση με αυτή για τους απολυμένους συμβασιούχους στο δήμο Αρριανών, όπου κατηγορούσε τον δήμαρχο;Εμπεδοκλής έγραψε: 09 Οκτ 2023, 13:03
Ναι καλά διάβασες. Αν εκλεγεί ο Πελετίδης οι συμβασιούχοι με ληγμένες συμβάσεις παίρνουν πόδι.
-
Εμπεδοκλής
Δηλαδή;Golden Age έγραψε: 09 Οκτ 2023, 13:15Εκπρόσωπος του Σταλινισμού δήμαροχς. Σημαίνει επιβράβευση των όσων πρεσβεύει ο Σταλινισμός.Εμπεδοκλής έγραψε: 09 Οκτ 2023, 13:14Από εσένα πρώτα περιμένω να μου δώσεις μία ιδέα τι σημαίνει σταλινιστής δήμαρχος.Golden Age έγραψε: 09 Οκτ 2023, 13:07
Το ΚΚΕ θα κρατήσει ίδια στάση με αυτή για τους απολυμένους συμβασιούχους στο δήμο Αρριανών, όπου κατηγορούσε τον δήμαρχο;
Σταμάτα ρε σατανά.Εμπεδοκλής έγραψε: 09 Οκτ 2023, 13:14 (...) Από εσένα πρώτα περιμένω να μου δώσεις μία ιδέα τι σημαίνει σταλινιστής δήμαρχος.
- Golden Age
Εμπεδοκλής έγραψε: 09 Οκτ 2023, 13:16Δηλαδή;Golden Age έγραψε: 09 Οκτ 2023, 13:15Εκπρόσωπος του Σταλινισμού δήμαροχς. Σημαίνει επιβράβευση των όσων πρεσβεύει ο Σταλινισμός.Εμπεδοκλής έγραψε: 09 Οκτ 2023, 13:14
Από εσένα πρώτα περιμένω να μου δώσεις μία ιδέα τι σημαίνει σταλινιστής δήμαρχος.

https://en.wikipedia.org/wiki/Stalinism
https://en.wikipedia.org/wiki/Gulag
https://www.tanea.gr/2007/04/14/world/t ... kanibalwn/
- ΑΛΟΓΟΜΟΥΡΗΣ
- Phorum.gr user: ΑΛΟΓΟΜΟΥΡΗΣ
Dwarven Blacksmith έγραψε: 08 Οκτ 2023, 21:30 Είμαι τώρα στην πλατεία του Βόλου και κορνάρουν την Ενάτη!
"Ο φασισμός δεν είναι ιδεολογία, είναι νοοτροπία."
Τζίμης Πανούσης
Τζίμης Πανούσης
Δε μου λες, μαστοράκο μου, το ξέρεις ότι την φωτό αυτή την τράβηξαν οι σοβιετικοί και είναι στημένη για λόγους της τότε (αντιφινλανδικής και αντιναζιστικής) προπαγάνδας;
- Golden Age
How the Soviets sent kids to the GulagΝαύτης έγραψε: 09 Οκτ 2023, 13:30ρε τί 'ναι τούτος;!
Δε μου λες, μαστοράκο μου, το ξέρεις ότι την φωτό αυτή την τράβηξαν οι σοβιετικοί και είναι στημένη για λόγους της τότε (αντιφινλανδικής και αντιναζιστικής) προπαγάνδας;
Ρε άσε τα σάπια, για τη φωτό που ανέβασες σου είπα.Golden Age έγραψε: 09 Οκτ 2023, 13:34How the Soviets sent kids to the GulagΝαύτης έγραψε: 09 Οκτ 2023, 13:30ρε τί 'ναι τούτος;!
- Golden Age
"Σάπια" το ότι οι Σοβιετικοί έκλειναν παιδιά στα γκούλαγκ; Το άρθρο του διάβασες;Ναύτης έγραψε: 09 Οκτ 2023, 13:39Ρε άσε τα σάπια, για τη φωτό που ανέβασες σου είπα.Golden Age έγραψε: 09 Οκτ 2023, 13:34How the Soviets sent kids to the GulagΝαύτης έγραψε: 09 Οκτ 2023, 13:30
ρε τί 'ναι τούτος;!
-
πατησιωτης
- Phorum.gr user: πατησιωτης
Ρε άσε τις κωλοτούμπες, δεν είσαι δα κι ο Μελισσανίδης.Golden Age έγραψε: 09 Οκτ 2023, 13:40"Σάπια" το ότι οι Σοβιετικοί έκλειναν παιδιά στα γκούλαγκ; Το άρθρο του διάβασες;
Για τη φωτό που ανέβασες θα πεις τίποτα;
Έχει και το άρθρο που ανέβασες φωτό με παιδάκια, αλλά δεν έβαλες απ' αυτές γιατί δεν βόλευαν, έτσι; Βρήκες το λοιπόν μια φωτό "βολική", μόνο που πάτησες την μπανανόφλουδα.
Εγώ το είπα, ξεκουράσου λίγο, θα κάψεις κάνα τροφοδοτικό στο τέλος.
- Golden Age
Το ότι ο Στάλιν έκλεινε παιδιά στα Γκούλαγκ είναι γεγονός. Τώρα αν εσύ θέλεις να κάνεις damage control, δικό σου θέμα.Ναύτης έγραψε: 09 Οκτ 2023, 13:45Ρε άσε τις κωλοτούμπες, δεν είσαι δα κι ο Μελισσανίδης.Golden Age έγραψε: 09 Οκτ 2023, 13:40"Σάπια" το ότι οι Σοβιετικοί έκλειναν παιδιά στα γκούλαγκ; Το άρθρο του διάβασες;
Για τη φωτό που ανέβασες θα πεις τίποτα;
Έχει και το άρθρο που ανέβασες φωτό με παιδάκια, αλλά δεν έβαλες απ' αυτές γιατί δεν βόλευαν, έτσι; Βρήκες το λοιπόν μια φωτό "βολική", μόνο που πάτησες την μπανανόφλουδα.
Εγώ το είπα, ξεκουράσου λίγο, θα κάψεις κάνα τροφοδοτικό στο τέλος.
-
- Παραπλήσια Θέματα
- Απαντήσεις
- Προβολές
- Τελευταία δημοσίευση
-
- 31 Απαντήσεις
- 1078 Προβολές
-
Τελευταία δημοσίευση από Golden Age
-
- 4 Απαντήσεις