Δημοκράτης έγραψε: 09 Οκτ 2023, 11:07
Ναύτης έγραψε: 09 Οκτ 2023, 10:35
Δημοκράτης έγραψε: 09 Οκτ 2023, 10:28
Δεν έχει σχέση το ότι τον μπαιο τον ψηφίζουν μαλακηδες με το ότι δεν είναι φυλακή που μίλησε για πουστηδες
Κατ' αρχάς, το ένα είναι διαφορετικό απ' τ' άλλο.
Βάσει του νόμου για τη ρητορική μίσους θα έπρεπε να έχει ήδη ασκηθεί αυταπαγγέλτως ποινική δίωξη κατά του Μπέου (γεγονός που, εφόσον καταδικαζόταν, θα οδηγούσε και στην καθαίρεσή του).
Κατά τα λοιπά, οι Βολιώτες πήγαν και ψήφισαν μαζικά έναν φυλακόβιο μαφιόζο, ένα λουμπεναριό που είπε κι ο Μπογιόπουλος, που από πάνω με τα έργα και τις ημέρες του πριν λίγες εβδομάδες τους έπνιξε (δυο φορές) και ζουν τώρα σ' έναν βούρκο. Άρα, σάπιοι μαλάκες.
ΥΓ: Κατά τα λοιπά, στην επόμενη νεροποντή θα μουτζώνω με χέρια και με πόδια.
Ποια είναι η ρητορική μίσους άνθρωπε μου; το ότι είπε την λέξη πουστηδες ;
Έλα, μην παριστάνεις τον χαζό.
"Δηλαδή τι θες να πεις ρε συ με τα κανάλια που σε προβάλλουν; Ότι εμείς οι υπόλοποι Έλληνες θα υιοθετούμε παιδιά για να παράγουμε πστδες;Ρε είναι αυτή η πατρίδα μου ρε; Τι προοδευτικοί είστε εσείς ρε;", είπε μεταξύ άλλων στο ομοφοβικό του παραλήρημα, στο χυδαίο hate speech στον Βόλο. Κι αργότερα είπε χειρότερα στον ΑΝΤ1, "Χαμός θα γίνει από δω και πέρα. Δεν κατάλαβα! Τι είναι; Είναι πρότυπο για τους Έλληνες και τα παιδιά μας ο Κασσελάκης; Για να μην τρελαθούμε (...) Τον κρίνω λοιπόν γιατί είπε σε μια δήλωσή του ότι θα ήθελε να μεγαλώσει δύο αγόρια. Όχι κορίτσια. Θα παράγουμε πουτνες κύριε Χατζηνικολάου; (...) Αυτή είναι η Ελλάδα; Η πατρίδα μου; Αφήστε με να μείνω μόνος μου. Δεν ντρέπεστε λίγο; (...) Αυτός είμαι. Τι να κάνω; Να υποκρίνομαι; Τι να κάνω; Να φορέσω καλσόν; (...) Στην προσωπική του ζωή ο καθένας να κάνει ότι θέλει. Δεν είστε εσείς πρότυπο. Αρκετά σας ανεχτήκαμε. Μην σκίσετε κανένα καλσόν".
Ούτε καν ο Χατζηνικολάου δεν τον άντεξε και τον έκλεισε άρον-άρον (αφού προηγουμένως τράβηξε ο Μπογιόπουλος μια ξεγυρισμένη πανταχούσα στον μαφιόζο).
btw τον Αμβρόσιο κάποτε τον δικάσανε αναλόγως για εκείνο
"ΑΠΟΒΡΑΣΜΑΤΑ ΤΗΣ ΚΟΙΝΩΝΙΑΣ ΣΗΚΩΣΑΝ ΚΕΦΑΛΙ! Ας μιλήσουμε έξω από τα δόντια ΦΤΥΣΤΕ ΤΟΥΣ (...) η ομοφυλοφιλία αποτελεί παρέκκλιση από τους νόμους της φύσης! Είναι ένα κοινωνικό κακούργημα! Είναι αμαρτία. Όσοι τη βιώνουν ή την υποστηρίζουν δεν είναι φυσιολογικοί άνθρωποι! Είναι τα αποβράσματα της κοινωνίας! Δυστυχώς, αδελφοί μου, η Ελλάδα κυβερνάται από κάποιους τέτοιους ασήμαντους ανθρώπους! Βέβαια, είναι μια μικρή μειοψηφία του συνόλου του Ελληνικού Κοινοβουλίου, παρ' όλα αυτά, υπάρχουν! Είναι μερικά από τα αποβράσματα της κοινωνίας, άνθρωποι του περιθωρίου, ελαττωματικοί, ταπεινωμένοι, άνθρωποι του σκότους, που τώρα, με την άνοδο της Αριστεράς, σήκωσαν κεφάλι! Σας δίνω μια συμβουλή. Μην τους πλησιάζετε! Μην τους ακούτε! Μην τους εμπιστεύεστε! Είναι οι καταραμένοι της κοινωνίας! Είναι δικαίωμά τους, βέβαια, να ζουν κρυφά - ιδιωτικά - όπως θέλουν! Αλλά οι ατιμασμένοι άνθρωποι δεν μπορούν να υπερασπιστούν τα πάθη της ψυχής τους δημοσίως!"
(έφαγε 5 μήνες με αναστολή), την έφαγε δε, ο Αμβρόσιος, και από τον ΑΠ και από το ΕΔΔΑ, που έκρινε ότι στις περιπτώσεις αυτές έχουμε κατάχρηση του δικαιώματος της ελευθερίας στην έκφραση και όχι στέρησή του. (αυτά για τις μπούρδες του Μπέου περί συνταγματικού δικαιώματος ελευθερίας της έκφρασης)