οι γνωστες μλκς του ..ή μαλλον τα αρρωστα του που νομιζει οτι τουρκοι και βουλγαροι κατακτητες
ειχαν δικαιωματα σε ελληνικο εδαφος ..και απορω που ακομη βρισκονται μερικοι και τα λενε
οι γνωστες μλκς του ..ή μαλλον τα αρρωστα του που νομιζει οτι τουρκοι και βουλγαροι κατακτητες
sys3x έγραψε: 08 Οκτ 2023, 22:50Περίμενε να βγάλει μερικούς από τον πάτο του, να τους εκτοπίσει και βλέπουμε.
![]()
Αφου είσαι μπούφος
Αρίστος έγραψε: 08 Οκτ 2023, 22:43 Μια γάτα που κινείται δίπλα στο φράχτη πυροδοτεί όλες τις δυνάμεις
.
θα αστειευεσαι,ζητω που καηκαμε αν δεν υπηρχε τουρισμος 7 οκτωβρηΕμπεδοκλής έγραψε: 08 Οκτ 2023, 17:3010 Οκτώβρη μπρο έχουν κλείσει και τα ολ ινκλούσιβ.Κόκκορας έγραψε: 08 Οκτ 2023, 16:59υπαρχουν και τουριστες ισραηλιτες αυτη την εποχη,οχι μονο μονιμοιΕμπεδοκλής έγραψε: 08 Οκτ 2023, 16:16
Ότι η Ελλάδα έχει 5000 Ισραηλινούς και δη μάχιμους και που θέλουν να πάνε κιόλας να πολεμήσουν. Και που κρύβονται ρε μπρο;
sys3x έγραψε: 08 Οκτ 2023, 22:50Περίμενε να βγάλει μερικούς από τον πάτο του, να τους εκτοπίσει και βλέπουμε.
![]()
Γιαννόπουλος για Τέμπη.
Ρε μπρο, τα περισσότερα πλοία έχουν αποσυρθεί από την ακτοπλοΐα στις δεξαμενές τους και τα δρομολόγια έχουν μπει στο χειμερινό τους πρόγραμμα. Παρόμοια και στα αεροπορικά. Προχθές ήμουν στο αεροδρόμιο της Αθήνας για να παραλάβω συγγενή μου και η κίνηση δεν ήταν υψηλή...Κόκκορας έγραψε: 08 Οκτ 2023, 23:04θα αστειευσαι,ζητω που καηκαμε αν δεν υπηρχε τουρισμος 7 οκτωβρηΕμπεδοκλής έγραψε: 08 Οκτ 2023, 17:3010 Οκτώβρη μπρο έχουν κλείσει και τα ολ ινκλούσιβ.Κόκκορας έγραψε: 08 Οκτ 2023, 16:59
υπαρχουν και τουριστες ισραηλιτες αυτη την εποχη,οχι μονο μονιμοι
περνα σε ενα νησι του νοτου και πες μου αν δεν εχει ή οχι τουρισμο...
ενταξειΕμπεδοκλής έγραψε: 08 Οκτ 2023, 23:06Ρε μπρο, τα περισσότερα πλοία έχουν αποσυρθεί από την ακτοπλοΐα στις δεξαμενές τους και τα δρομολόγια έχουν μπει στο χειμερινό τους πρόγραμμα. Παρόμοια και στα αεροπορικά. Προχθές ήμουν στο αεροδρόμιο της Αθήνας για να παραλάβω συγγενή μου και η κίνηση δεν ήταν υψηλή...Κόκκορας έγραψε: 08 Οκτ 2023, 23:04θα αστειευσαι,ζητω που καηκαμε αν δεν υπηρχε τουρισμος 7 οκτωβρη
περνα σε ενα νησι του νοτου και πες μου αν δεν εχει ή οχι τουρισμο...
410 πτήσεις τσάρτερ στη Ρόδο τις πρώτες 5 μέρες του Οκτώβρη