https://streamable.com/76vz7oIsildur έγραψε: 08 Οκτ 2023, 22:55 η απορία μου είναι γιατί αποφάσισε να ασχοληθεί με τον Κασσελάκη σε μια τέτοια στιγμή
!!! DEVELOPMENT MODE !!!
Ο Βόλος ψήφισε ευρωπαϊκό εκσυγχρονισμό!
Re: Ο Βόλος ψήφισε ευρωπαϊκό εκσυγχρονισμό!
Παλιότερα μου περνούσαν κι εμένα από το μυαλό τέτοιου είδους σκέψεις όμως όχι φίλε μου, είναι απλό νομίζω, είναι Έλληνες, Έλληνες του Βόλου, Έλληνες των Σερρών, Έλληνες της Αθήνας, όπως όλοι ή σχεδόν όλοι τέλος πάντων οι Έλληνες.ST48410 έγραψε: 08 Οκτ 2023, 22:11Αναρωτιέμαι τόσα χρόνια αν οι υπόλοιποι υποψήφιοι εκεί είναι τόσο μέτριοι ή έχουν τόσο βεβαρυμένο παρελθόν που τους κερδίζει ένας τέτοιος τύπος με άνεση.Σενέκας έγραψε: 08 Οκτ 2023, 22:08ένας μπράβος της νύχτας είναι, του κοινού ποινικού. Δεν του λένε απολύτως τίποτα αυτές οι λέξεις, και φυσικά ο μέσος βολιώτης ψηφοφόρος όχι μόνο δεν ντρέπεται, αλλά εκφράζεται πλήρως μέσω του ΜπέουST48410 έγραψε: 08 Οκτ 2023, 22:05
Δεν μας ενδιαφέρουν οι σεξουαλικές του προτιμήσεις. Να συμπεριφέρεται σαν άνθρωπος θέλουμε, μια που έχει και κάποιο δημόσιο αξίωμα.
Τελευταία επεξεργασία από το μέλος sys3x την 08 Οκτ 2023, 23:03, έχει επεξεργασθεί 1 φορά συνολικά.
ΛΕΥΤΕΡΙΑ ΣΤΟΝ ΛΑΟ ΤΗΣ ΠΑΛΑΙΣΤΙΝΗΣ
.
.
-
Εμπεδοκλής
Νομίζω ότι η χώρα παράγει περισσότερους ποινικούς από ότι μπορεί να καταναλώσει.
Μη δεις πασοκο εσύ, να χωθείς
gassim έγραψε: 07 Σεπ 2021, 14:12 Ωρες είναι τώρα να οικειοποιηθεί η αριστερά και την Γαλλική επανάσταση.
Σκάσε Μπούα, όλο βλακείες λες.Hector Buas έγραψε: 08 Οκτ 2023, 23:00 Εδώ είναι που μαζεύονται όλοι αυτοί που αποδοκιμάζουν τις δηλώσεις του Μπέου, ενώ μόλις πριν από λίγο καιρό χειροκροτούσαν ομαδικά τα χυδαία συνθήματα για τον Μητσοτάκη?
Σόρυ, απλά ο Μαδουραίος δεν προλαβαίνει τώρα, σκουπίζει δάκρυα.
Lando ή Oscar; Ιδού η απορία... 
Φταίει η κόκα λες;enaon έγραψε: 08 Οκτ 2023, 23:02https://streamable.com/76vz7oIsildur έγραψε: 08 Οκτ 2023, 22:55 η απορία μου είναι γιατί αποφάσισε να ασχοληθεί με τον Κασσελάκη σε μια τέτοια στιγμή
- Dwarven Blacksmith
Μήπως τελικά, λέω εγώ τώρα, μήπως, ακούστε με πρώτα, μήπως, αφήστε με σας παρακαλώ να ολοκληρώσω, μήπως τελικά, προσοχή θέτω τώρα εγώ ένα ερώτημα έτσι, ΜΗΠΩΣ λέω
Spoiler
ΑΥΤΟΙ ΕΙΜΑΣΤΕ;
- Hector Buas
Αυτοί που πολύ πρόσφατα "δίδαξαν" τη χυδαιότητα (και την "διδάσκουν" ακόμη, δείτε τον Πολάκη) δεν έχουν δικαίωμα να μιλάνε για χυδαιότητα...Isildur έγραψε: 08 Οκτ 2023, 23:04Σκάσε Μπούα, όλο βλακείες λες.Hector Buas έγραψε: 08 Οκτ 2023, 23:00 Εδώ είναι που μαζεύονται όλοι αυτοί που αποδοκιμάζουν τις δηλώσεις του Μπέου, ενώ μόλις πριν από λίγο καιρό χειροκροτούσαν ομαδικά τα χυδαία συνθήματα για τον Μητσοτάκη?
Τα' παμε αυτά.Beria έγραψε: 08 Οκτ 2023, 23:03Μη δεις πασοκο εσύ, να χωθείς
Η ελπίδα είναι παγίδα.
Δεν τα χειροκροτούσαν/χειροκροτούσαμε όλοι.Hector Buas έγραψε: 08 Οκτ 2023, 23:00 Εδώ είναι που μαζεύονται όλοι αυτοί που αποδοκιμάζουν τις δηλώσεις του Μπέου, ενώ μόλις πριν από λίγο καιρό χειροκροτούσαν ομαδικά τα χυδαία συνθήματα για τον Μητσοτάκη?
Δεν τα γράφει στα social κάποιο τρολ του Μπέου. Τα λέει ο ίδιος.
Όσο να 'ναι καταλαβαίνεις τη διαφορά.
κάνε μας μια γρήγορη λίστα με το ποιοι έχουν δικαίωμα, να ξέρουμε να μην τοποθετούμαστε άδικα και σπαταλάμε χρόνοHector Buas έγραψε: 08 Οκτ 2023, 23:06Αυτοί που πολύ πρόσφατα "δίδαξαν" τη χυδαιότητα (και την "διδάσκουν" ακόμη, δείτε τον Πολάκη) δεν έχουν δικαίωμα να μιλάνε για χυδαιότητα...Isildur έγραψε: 08 Οκτ 2023, 23:04Σκάσε Μπούα, όλο βλακείες λες.Hector Buas έγραψε: 08 Οκτ 2023, 23:00 Εδώ είναι που μαζεύονται όλοι αυτοί που αποδοκιμάζουν τις δηλώσεις του Μπέου, ενώ μόλις πριν από λίγο καιρό χειροκροτούσαν ομαδικά τα χυδαία συνθήματα για τον Μητσοτάκη?
Το grasshopper νερό δεν γίνεται.Beria έγραψε: 08 Οκτ 2023, 23:03Μη δεις πασοκο εσύ, να χωθείς
-
Ένοπλος σοσιαλμπαχαλάκης
Πρέπει να γίνει ένα διαδικτυακό κίνημα, κάνουμε μποϋκοτάζ στον Βόλο, δεν πατάμε για διακοπές, ούτε καν περνάμε, να βάλουν τα τσίπουρα στον κωλο τους, καλύτερα Λάρισα να λιώνουμε στους 45 βαθμούς, μέχρι να γίνουν άνθρωποι.
Για μένα, το λοιπόν, το πιο εκπληκτικό,
πιο επιβλητικό, πιο μυστηριακό και πιο μεγάλο,
είναι ένας μπαχαλος που τον μποδίζουν να βαδίζει,
είναι ένας μπαχαλος που τον αλυσοδένουνε.
πιο επιβλητικό, πιο μυστηριακό και πιο μεγάλο,
είναι ένας μπαχαλος που τον μποδίζουν να βαδίζει,
είναι ένας μπαχαλος που τον αλυσοδένουνε.
- Hector Buas
Και ο Πολάκης τις χυδαιότητες ο ίδιος τις λέει...ST48410 έγραψε: 08 Οκτ 2023, 23:07Δεν τα χειροκροτούσαν/χειροκροτούσαμε όλοι.Hector Buas έγραψε: 08 Οκτ 2023, 23:00 Εδώ είναι που μαζεύονται όλοι αυτοί που αποδοκιμάζουν τις δηλώσεις του Μπέου, ενώ μόλις πριν από λίγο καιρό χειροκροτούσαν ομαδικά τα χυδαία συνθήματα για τον Μητσοτάκη?
Δεν τα γράφει στα social κάποιο τρολ του Μπέου. Τα λέει ο ίδιος.
Όσο να 'ναι καταλαβαίνεις τη διαφορά.
Δεν σας είδα να θίγεστε όμως...
- Otto Weininger
Isildur έγραψε: 08 Οκτ 2023, 22:55 η απορία μου είναι γιατί αποφάσισε να ασχοληθεί με τον Κασσελάκη σε μια τέτοια στιγμή
Του την φύλαγε. Αφού μετά τον φουσκο που έριξε στην βλάκα, ο Κασσελάκης είχε λυσσάξει να επιτίθεται τον Μπεο.
Στο μεταξύ είπε και για τα "κατα παραγγελία" παιδιά.
Ε τα μάζεψε όλα ο Μπέος και τα κέρασε σήμερα με μια λέξη.
Let them make the first mistake. We make the last move.
-
- Παραπλήσια Θέματα
- Απαντήσεις
- Προβολές
- Τελευταία δημοσίευση
-
- 31 Απαντήσεις
- 1078 Προβολές
-
Τελευταία δημοσίευση από Golden Age
-
- 4 Απαντήσεις