Η μάνα μου πέθανε το 2008. Από τότε έχω ψηφίσει σε όλες τις βουλευτικές και δημοτικές εκλογές. Μέχρι και σήμερα υπάρχει ακόμη στους εκλογικούς καταλόγους, αν και υπάρχουν πολλά έγγραφα σε όλες τις δημόσιες/δημοτικές υπηρεσίες, που φέρεται ως αποβιώσασα. Αυτό αναφορικά με τα ποσοστά της αποχής...
!!! DEVELOPMENT MODE !!!
Ψηφίσατε ρε; Τι ψηφίσατε;
Re: Ψηφίσατε ρε; Τι ψηφίσατε;
Σχετικοάσχετο.
Η μάνα μου πέθανε το 2008. Από τότε έχω ψηφίσει σε όλες τις βουλευτικές και δημοτικές εκλογές. Μέχρι και σήμερα υπάρχει ακόμη στους εκλογικούς καταλόγους, αν και υπάρχουν πολλά έγγραφα σε όλες τις δημόσιες/δημοτικές υπηρεσίες, που φέρεται ως αποβιώσασα. Αυτό αναφορικά με τα ποσοστά της αποχής...
Η ελπίδα είναι παγίδα.
Πάντως στα της Θεσσαλίας βλέπω να παμε σε β γύρο. Υπάρχει οργή στους πλημμυροπαθεις και θα έχει σοβαρό πολιτικό κόστος ο Αγοραστος.
Μαγειρεύει ή δε μαγειρεύει καλά;Πλέριος έγραψε: 08 Οκτ 2023, 16:51 στον γυρισμο πετυχα την θειαμ την Μαχη
με αρχισε τα αχ και εχω να σε μαγειρεψω δυο βδομαδες και διαφορα τετοια (ειμαι 50 ετσι?)
Αυτή είναι η απορία.
ΛΕΥΤΕΡΙΑ ΣΤΟΝ ΛΑΟ ΤΗΣ ΠΑΛΑΙΣΤΙΝΗΣ
.
.
Στην Αττική καταγράφεται η μεγαλύτερη αποχή πανελλαδικά μέχρι στιγμής.alekhine έγραψε: 08 Οκτ 2023, 15:31 σοφιανο στον δημο και ιωακειμιδη στην περιφερεια
αυτο που μου εκανε εντυπωση ειναι η πολυ μικρη συμμετοχη σε σχεση με τις βουλευτικες( στις βουλευτικες στο τμημα μου στις 3 το μεσημερι ειχαν ψηφισει 200 και τωρα με το ζορι 80)
Νομίζω ότι αφού έχει ακόμα δυο ώρες περίπου, πιο σωστός όρος θα ήταν "η μικρότερη προς ώρας προσέλευση".KRAKEN έγραψε: 08 Οκτ 2023, 17:09Στην Αττική καταγράφεται η μεγαλύτερη αποχή πανελλαδικά μέχρι στιγμής.alekhine έγραψε: 08 Οκτ 2023, 15:31 σοφιανο στον δημο και ιωακειμιδη στην περιφερεια
αυτο που μου εκανε εντυπωση ειναι η πολυ μικρη συμμετοχη σε σχεση με τις βουλευτικες( στις βουλευτικες στο τμημα μου στις 3 το μεσημερι ειχαν ψηφισει 200 και τωρα με το ζορι 80)
Lando ή Oscar; Ιδού η απορία... 
- Philip Mortimer
Είμαι ικανοποιημένος από τον Μπακογιάννη.Green Dragon έγραψε: 08 Οκτ 2023, 16:25Ζουν ανάμεσά μας.Philip Mortimer έγραψε: 08 Οκτ 2023, 15:28 Μπακογιάννη στο Δημο Αθηναίων. Μια οικολογική συμμαχια στην περιφέρεια γιατί όλοι οι άλλοι συνδυασμοί/υποψήφιοι μου φάνηκαν μέτριοι/προβληματικοι οπότε το προτίμησα από το να απέχω
![]()
βδομηνταπεντε χρονων ΓΑΛΗ ειναι μωρε, οκ, κανα γεμιστο κανα ιμαμι... οτιδηποτες εκτος γυροπιτες ευπροσδεκτον
(α και δεν ψηφσα Καραμαναλη)
Την γλίτωσες.Πλέριος έγραψε: 08 Οκτ 2023, 17:30βδομηνταπεντε χρονων ΓΑΛΗ ειναι μωρε, οκ, κανα γεμιστο κανα ιμαμι... οτιδηποτες εκτος γυροπιτες ευπροσδεκτον
(α και δεν ψηφσα Καραμαναλη)
ΛΕΥΤΕΡΙΑ ΣΤΟΝ ΛΑΟ ΤΗΣ ΠΑΛΑΙΣΤΙΝΗΣ
.
.
-
40τακατο της ζωής μ σπατάλησα
Μαλιστα. Μετά μην διαμαρτύρεσαι. Μόνος σου τα ξεφουρνιζεις όλα.
- Ληστοσυμμορίτης
Ωραίο κριτήριο.George_V έγραψε: 08 Οκτ 2023, 16:12Άμα σπάσει ο διάβολος τονποδαρι του και βγει (έχει πιθανότητες καθώς ο νυν είναι ψιλομαλακας) θα είναι στα συν πάντως για να μας κάνεις καμιά εξυπηρέτηση.taliban έγραψε: 08 Οκτ 2023, 16:09Αν σε θυμάται μόνο για την ψήφο τότε δεν είναι οικογένεια.George_V έγραψε: 08 Οκτ 2023, 16:04 Αν ειμουν σήμερα κάτω μπορεί να ψήφιζα ένα συγγενη μου που κατεβαίνει για δήμαρχος αλλά είναι πασοκοσυριζαιος και με χαλάει τρομερά.
Και ακόμα χειρότερα είναι ο συνδυασμός του ΠΑΣΟΚ με ΣΥΡΙΖΑ.
Δίλημμα. Να στηρίξεις την οικογενεια και να ξεράσεις μετά την ψήφο η να το ρίξεις αλλού γλιτώνοντας το ξερασμα αλλά να έχεις το βαρος οτι δεν στηριξες την οικογενεια?
Problem solved
![]()
Καπιταλισμός ένα σύστημα που σαπίζει
Έγκλημα της Πύλου: ο θάνατος διακοπές στη μεσόγειο πάει.
Έγκλημα της Πύλου: ο θάνατος διακοπές στη μεσόγειο πάει.
- Jimmy81
- Phorum.gr user: Jimmy81
Ιωακειμίδη στην περιφέρεια. Τον συριζοσυνασπισμό "ενωμένοι για την Ηλιούπολη", για το δήμο.
http://www.ilioupolis.gr/ekloges-2023/6 ... E%BF%CF%82

http://www.ilioupolis.gr/ekloges-2023/6 ... E%BF%CF%82

Λαϊκή Συσπείρωση και για τα δύο.
- George_V
- Phorum.gr user: George_V
Βυζαντινό.
Ειμαστε η μοναδικη χωρα με Χατζηαβατη στην Κυβερνηση και Καραγκιοζη στην Αντιπολιτευση.
- Green Dragon
- Phorum.gr user: Green Dragon
Σγουρός.Prince Imrahil έγραψε: 08 Οκτ 2023, 16:30 Πείτε για περιφέρεια αττικής καμμία γνώμη , εκτός Χαρδαλιά . Οι άλλοι λένε τίποτα;
-
- Παραπλήσια Θέματα
- Απαντήσεις
- Προβολές
- Τελευταία δημοσίευση