Τι γίνεται φίλος, πως πάει η αποκάλυψη;ποτέ σπάει η πρώτη σφραγίδα;killzone έγραψε: 08 Οκτ 2023, 12:14 Μιλαμε για τεραστιο φιασκο του IDF
https://twitter.com/machiavelli_gr/stat ... 4637782337
!!! DEVELOPMENT MODE !!!
Ο πολυδιαφημισμένος στρατός του Ισραήλ αιφνιδιαστηκε από Παλαιστίνιους μαχητές
-
Δημοκράτης
Re: Ο πολυδιαφημισμένος στρατός του Ισραήλ αιφνιδιαστηκε από Παλαιστίνιους μαχητές
- Green Dragon
- Phorum.gr user: Green Dragon
Re: Ο πολυδιαφημισμένος στρατός του Ισραήλ αιφνιδιαστηκε από Παλαιστίνιους μαχητές
Το οποίο 'υποδειγματικά' περιλαμβάνει λεπίδι έτσι και κάνει κάποιος μαλακία. Ακριβώς όπως πρέπει να γίνεται δηλαδή. Να πάνε οι Σουηδοί για σεμινάρια στην Κίνα.Dwarven Blacksmith έγραψε: 08 Οκτ 2023, 12:19Δεν χρειάζεται, έχουμε την απάντηση των ίδιων τους μουσουλμάνων που λένε ότι η Κίνα τους αντιμετωπίζει υποδειγματικά. Όχι "μετριοπαθώς", όχι "με αυτοσυγκράτηση", πρόσεξε: υπο-δειγ-μα-τι-κά.Green Dragon έγραψε: 08 Οκτ 2023, 12:16Ίσως πρέπει να του θυμίσουμε πως αντιμετωπίζει η Κίνα τους μουσουλμάνους.sharp έγραψε: 08 Οκτ 2023, 12:13 Ο νάνος έχει μια δυσκολία με το μακρυνό παρελθόν. Κάποτε προσπάθησα μάταια να του εξηγήσω πώς ξεκληρίστηκαν από τους Άραβες οι πραγματικοί Αιγύπτιοι που είναι οι Κόπτες.
-
Δημοκράτης
Πρώτη φορά ξανασυμβαινειtalaipwros έγραψε: 08 Οκτ 2023, 12:04 επεσε γερο ξεβρακωμα στους διαφορους αριστεριζοντες ανθρωπισταδες και στους νεοναζι συνεταιρους τους
- Αλιόσα
- Phorum.gr user: Αλιόσα
Μαλάκα μου τι αρρωστάκια δαιμονισμένοι υπάνθρωποι ειναι αυτοι; αφήνουν μέχρι και τα παιδάκια των παλαιστινίων να βαράνε το εβραιόπουλο. Πω πω μιλάμε για σιχάματα.
Δραματικα ;Αλιόσα έγραψε: 08 Οκτ 2023, 12:18Αυτός τα λέει τοσο δραματικά που μας κάνει να πιστέψουμε πως σε λιγοι οι Γαζαίοι θα μπούνε στην Ιερουσαλήμ.killzone έγραψε: 08 Οκτ 2023, 12:14 Μιλαμε για τεραστιο φιασκο του IDF
https://twitter.com/machiavelli_gr/stat ... 4637782337
εδω κατερρευσαν τα ποιο καλα φυλασομενα φυλακια στην Λωριδα της Γαζας τα ειδαμε σε βιντεο ειδαμε επισης και ποσο καλα ειναι τα μερκαβα
περασαν 24 ωρες και αντιδραση ΜΗΔΕΝ τωρα βλεπουμε και κληρωτους να μην θελουν να πολεμησουν
εχει πλακα στο τελος να μαθουμε οτι εχουν μετρημενα 155mm βληματα
Τελικα το μαρκετινγκ κανει καλη δουλεια
- Τοξοβόλος_UK
Μη το γελάς. Ξέρεις πόσοι έρωτες έχουν ξεκινήσει έτσι? Ο ανθρώπινος παράγοντας είναι πάντα ζωντανός και υπαρκτός ακόμα και στις πιο δυναμικές καταστάσεις.
Έχουν γίνει μεγάλες ταινίες στο Ισραήλ και στη Παλαιστίνη βασισμένες σε αληθινές τέτοιες ιστορίες με γκέι έρωτες ανάμεσα σε Παλαιστίνιους και Ισραηλινούς, ανάμεσα σε Ισραηλινούς στρατιώτες ακόμα και ανάμεσα σε Παλαιστίνιους μαχητές.
Μια μάλιστα που θυμάμαι είχε και happy ending και ο Ισραηλινός με τον Παλαιστίνιο γκόμενο του την έκαναν για Γερμανία όπου τώρα είναι παντρεμένοι. Έχουν ανέβει και βιντεάκια με συνεντεύξεις τους από Γερμανία.
Τελευταία επεξεργασία από το μέλος Τοξοβόλος_UK την 08 Οκτ 2023, 12:30, έχει επεξεργασθεί 3 φορές συνολικά.
Θα βρουν οι παλαιστινιοι το ιδιο τέλος με αυτό των ρώσων στην 3ημερη εισβολή τους. Λιπασμα.
Κάθε λαός έχει τους ηγέτες που του αξίζουν. Οι πολίτες δεν θέλουν εξάλειψη της διαφθοράς, θέλουν περισσότερες ευκαιρίες να συμμετέχουν σ΄ αυτή. Δεν θέλουν ευνομία, θέλουν ανοχή της δικής τους ανομίας.
Θάνος Τζήμερος.
Θάνος Τζήμερος.
-
talaipwros
- Green Dragon
Δεν τα λέει από αντίδραση, απλά έχει απογοητευτεί πάρα πολύ από την Δύση και το εκφράζει έτσι, ίσως σε μεγάλο βαθμό ασυνείδητα. Και εγώ έχω απογοητευτεί σε φοβερό βαθμό αλλά η άποψή μου είναι ότι τα κατασκευάσματα των παγκοσμιοποιητών δεν είναι Δύση. Καρκίνωμα είναι.sharp έγραψε: 08 Οκτ 2023, 12:19Έχω πλέον πειστεί ότι τα λέει από αντίδραση... κοινώς τρολλάρει. Δεν μπορεί διαφορετικά τόσο πολύ...Green Dragon έγραψε: 08 Οκτ 2023, 12:16Ίσως πρέπει να του θυμίσουμε πως αντιμετωπίζει η Κίνα τους μουσουλμάνους.sharp έγραψε: 08 Οκτ 2023, 12:13 Ο νάνος έχει μια δυσκολία με το μακρυνό παρελθόν. Κάποτε προσπάθησα μάταια να του εξηγήσω πώς ξεκληρίστηκαν από τους Άραβες οι πραγματικοί Αιγύπτιοι που είναι οι Κόπτες.![]()
Η πραγματική Δύση είναι αυτό που ζήσαμε σε προηγούμενες δεκαετίες, όχι ξεφωνημένες τρελοκοτσιδούδες να χοροπηδάνε τσιρίζοντας για δικαιώματα ούτε λεφούσια κατσαριδιστών να πλημυρρίζουν τις πόλεις μας.
Μπα, αυτά δεν τον ενοχλούν. Ίσως το real estate...Green Dragon έγραψε: 08 Οκτ 2023, 12:26Δεν τα λέει από αντίδραση, απλά έχει απογοητευτεί πάρα πολύ από την Δύση και το εκφράζει έτσι, ίσως σε μεγάλο βαθμό ασυνείδητα. Και εγώ έχω απογοητευτεί σε φοβερό βαθμό αλλά η άποψή μου είναι ότι τα κατασκευάσματα των παγκοσμιοποιητών δεν είναι Δύση. Καρκίνωμα είναι.sharp έγραψε: 08 Οκτ 2023, 12:19Έχω πλέον πειστεί ότι τα λέει από αντίδραση... κοινώς τρολλάρει. Δεν μπορεί διαφορετικά τόσο πολύ...Green Dragon έγραψε: 08 Οκτ 2023, 12:16
Ίσως πρέπει να του θυμίσουμε πως αντιμετωπίζει η Κίνα τους μουσουλμάνους.![]()
Η πραγματική Δύση είναι αυτό που ζήσαμε σε προηγούμενες δεκαετίες, όχι ξεφωνημένες τρελοκοτσιδούδες να χοροπηδάνε τσιρίζοντας για δικαιώματα ούτε λεφούσια κατσαριδιστών να πλημυρρίζουν τις πόλεις μας.
-
talaipwros
ehm, αυτο τοGreen Dragon έγραψε: 08 Οκτ 2023, 12:26Δεν τα λέει από αντίδραση, απλά έχει απογοητευτεί πάρα πολύ από την Δύση και το εκφράζει έτσι, ίσως σε μεγάλο βαθμό ασυνείδητα. Και εγώ έχω απογοητευτεί σε φοβερό βαθμό αλλά η άποψή μου είναι ότι τα κατασκευάσματα των παγκοσμιοποιητών δεν είναι Δύση. Καρκίνωμα είναι.sharp έγραψε: 08 Οκτ 2023, 12:19Έχω πλέον πειστεί ότι τα λέει από αντίδραση... κοινώς τρολλάρει. Δεν μπορεί διαφορετικά τόσο πολύ...Green Dragon έγραψε: 08 Οκτ 2023, 12:16
Ίσως πρέπει να του θυμίσουμε πως αντιμετωπίζει η Κίνα τους μουσουλμάνους.![]()
ειναι αυτο που στηριζει ο νανος τον τελευταιο καιρο ( οχι για τη κινα βεβαια, εκει εχει 996 και social credits - το στηριζει για τη Δυση)όχι ξεφωνημένες τρελοκοτσιδούδες να χοροπηδάνε τσιρίζοντας για δικαιώματα ούτε λεφούσια κατσαριδιστών να πλημυρρίζουν τις πόλεις μας.
Green Dragon έγραψε: 08 Οκτ 2023, 12:22Το οποίο 'υποδειγματικά' περιλαμβάνει λεπίδι έτσι και κάνει κάποιος μαλακία. Ακριβώς όπως πρέπει να γίνεται δηλαδή. Να πάνε οι Σουηδοί για σεμινάρια στην Κίνα.Dwarven Blacksmith έγραψε: 08 Οκτ 2023, 12:19Δεν χρειάζεται, έχουμε την απάντηση των ίδιων τους μουσουλμάνων που λένε ότι η Κίνα τους αντιμετωπίζει υποδειγματικά. Όχι "μετριοπαθώς", όχι "με αυτοσυγκράτηση", πρόσεξε: υπο-δειγ-μα-τι-κά.Green Dragon έγραψε: 08 Οκτ 2023, 12:16
Ίσως πρέπει να του θυμίσουμε πως αντιμετωπίζει η Κίνα τους μουσουλμάνους.

- Green Dragon
Οι ηλίθιοι που χαίρονται επειδή δεν χωνεύουν το Ισραήλ να το βλέπουν. Μπορεί να πάμε για νέα αραβική άνοιξη (ο Αλλάχ να την κάνει, έλεος με την ορολογία των Μέσων Μαζικής Εξαπάτησης). Σίσι πάρε κεφάλια, μην τους αφήσεις να πάρουν το δικό σου, η σταθερότητα στην ευρύτερη περιοχή στηρίζεται στην κυβέρνησή σου!student έγραψε: 08 Οκτ 2023, 12:24 Ωχ...
αρχίζει το άπλωμα?
https://twitter.com/disclosetv/status/1 ... wsrc%5Etfw
Τελευταία επεξεργασία από το μέλος Green Dragon την 08 Οκτ 2023, 12:29, έχει επεξεργασθεί 1 φορά συνολικά.
-
- Παραπλήσια Θέματα
- Απαντήσεις
- Προβολές
- Τελευταία δημοσίευση
-
- 39 Απαντήσεις
- 1361 Προβολές
-
Τελευταία δημοσίευση από Σέλευκας
-
- 9 Απαντήσεις